2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canmm bende diyom bak sakın korkma tabi acın olcak ama bebişini bi gör herşeyi unutcan ohhhhh dicen bu günün keyfini çıkar bebişin son 1gün göbüşünde
hazırlıkları yaptınmı? kıl tüy işini ben onu düşünüyom valla

sağol canmm vereliniortak

Ay hepiniz doğurun zaten Mart gelmeden..
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini, her şey yolunda gider, ağrısız sancısız gazsız bir doğum olur, pıt diye kalkarsın ayağa

yani cnm haklisinn bende öyle dusunuorum kendimi teselli ediyorum ammaa genedee korkuyorum ve hic tastik etmiyorumm dogum yapip kurtuldum diyerek etrafindaki hamile anne adaylarinii olayi buyuterekk anlatmalrinii ins bende bir an önce kizimi kucagima alirim ne olursa olsun bence acisiyla tatlisiyla yasamaya degeerr bi duygudurr eminimm hamileligim cok rahat gectii bu aralar birazz agirlastim icin fazlaa birsey yapamiyorumm ins ddogumumda kolay gecerr darisi hepimizin basinaa inss...

azıze o ıs son aya kadar guzel gıdıyprduda son ayda artık elımde kavusmadıgı ıcın permatık vurdum cıldım cok hassas mahvettı benııı ama baskasına acmayada utandım kendım bısıler yapmaya calıstım artık facedende onayladım senıı masallahh erkek gobegı gıbı göbegın hıc kılo almamıssın sankıı oglunda cok tatlı masallahh

:)) sağol canım çok teşekkür ederim 2 arkadaşım benim için hazırladılar, arkadaşlarıma davetiyeler gönderdiler, Rebecca kendi evini süslemiş yiyecekler oyunlar hediyeler hazırlamışlar benim için çok moral oldu:) bende sadece bebek şekerlerimi aldım gittim orda dağıttım gelen arkadaşlarıma:) kuzularımı beğendin mi bu arada? annemle birlikte hazırladık[/QUOTE]

sadece kuzuların değil, herşeyin çok güzel olmuş
slm kızlar bugün temizlik günüydü..gülmekten başım ağrıyo biraz cemyılmazın cd lerini izliyorum sizler nasılsınız?
ohhh evde olmanın keyfini çıkar tatlım

şu resim eklemeyi bi becerebilsem ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

şimdi oldu umarım...

canım pek bir güzel olmuşlarr
hala sağlık ocağında bir kaydım yok:26:
benimde
geçen aramışlar, gelin kayıt yapın die
gelemem siz birisini gönderin dilerseniz yatak istirhatim var dedim.
bi daha da aramadılar

kızlar kasılmam var, karnım hep sert, kalbim sıkışıor ama sancım yok
dr aradım
akşam dvm ederse nst çekelim
kan yada su gelirse doğum başlar dedi.
çok güveniyorum druma ama erken olduğunun farkında değil mi acaba?
ayy dua edin bebişim gelmesin 2 hafta daha:18::18:

off bende jilet yapcam bi gün önceden...bende utancımdan yaptıramıyom kimseye
sağol canmm...sende çok tatlısın evet göbek sivri valla sadece göbek var zati heryerin aynı kaldı

slm herkese
geçmişi şöyle bi okudum doğumlar yaklaşmış iyice
herkes yavrusunu sağlıkla kucağına alır inşallah

ben çooookk yorgunum. iş yapmadan yorulmak... baş ağrım çok. zaten alttan sürekli bir şeyler batıyo.
bide kuyruk sokumum çok ağrıyo.
sağlıklı olsun da bu rahatsızlıklar geçer.
çok merak ediyorum içimdeki nasıl bir şey.
bakalım ne zaman gelecek.

gecmis olsun canim.

slm cnm son aylarda normal oo yorgunluk inanirmisin bende oturdum yerden kalkamaz oldumm su son iki gundurr yattim yerden kalkamiyorumm hic birseyi gozum kesmiyorr benimde ilk cocugum oldugu icin bende cok merak ediyorum nasil birsey kime benzicek diyee ama inaniyorumkii bebislerimizi kucagimza aldgiimiz zaman hersey unutulack ne agrin kalir ne de sizii ALLAH hepimze kolay dogumlar nasip eder inss....

azizecim göbüşüne oğlunda sende çok tatlısınız ayrıca çok fit görünüyosun benim parmaklarım bile kilo aldı

ayy canım benim korkma bak aynısı bana oldu cumartesi düz yatma sakın soluna yat bol su iç kasılma gelince kendini sakinleştir kasılma anındaki kalp çarpıntısı psikolojik dedi doktorum..Allah ın izniyle bişeycik olmaz 2 hafta daha bekler beliz hanım korkma stres yapma hiç ağrın yoksa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…