ne güzel yarın alıcaksın bebişini kucağına inşallah herşey güzel olur
canım senınde az kaldı cok sukur bişe kalmadı..bende gunum gelse dıye bekledım bekledım ama azıze ınankı acayıp korkuyorumm.herkes korkma dıyor ama kendımı kurbanlık koyun gıbı hıssedıyorum. Allah hepımızın yardımcısı olsunnn
sağol canmm vereliniortak
Ay hepiniz doğurun zaten Mart gelmeden..
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini, her şey yolunda gider, ağrısız sancısız gazsız bir doğum olur, pıt diye kalkarsın ayağa
canmm bende diyom baksakın korkma tabi acın olcak ama bebişini bi gör herşeyi unutcan ohhhhh dicen bu günün keyfini çıkar bebişin son 1gün göbüşünde
hazırlıkları yaptınmı? kıl tüy işiniben onu düşünüyom valla
ohhh evde olmanın keyfini çıkar tatlımslm kızlar bugün temizlik günüydü..gülmekten başım ağrıyo biraz cemyılmazın cd lerini izliyorum sizler nasılsınız?
şu resim eklemeyi bi becerebilsem ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
şimdi oldu umarım...
benimdehala sağlık ocağında bir kaydım yok:26:
sagolunnnnnn fıstıklarrr
sagol canım yaaa acıkcası hıc dogurmasam daha ıyı gıbı korkuyorummmmm felaket derecede korkuyorummmmm
kızlar bebişimin şekerleri nasıl sizce Eki Görüntüle 145001
canim saglikla al insallah kuzunu kucagina.
cok seker canim gule gule kullanilsi..
azıze o ıs son aya kadar guzel gıdıyprduda son ayda artık elımde kavusmadıgı ıcın permatık vurdum cıldım cok hassas mahvettı benııı ama baskasına acmayada utandım kendım bısıler yapmaya calıstım artık facedende onayladım senıı masallahh erkek gobegı gıbı göbegın hıc kılo almamıssın sankıı oglunda cok tatlı masallahh
slm herkese
geçmişi şöyle bi okudum doğumlar yaklaşmış iyice
herkes yavrusunu sağlıkla kucağına alır inşallah
ben çooookk yorgunum. iş yapmadan yorulmak... baş ağrım çok. zaten alttan sürekli bir şeyler batıyo.
bide kuyruk sokumum çok ağrıyo.
sağlıklı olsun da bu rahatsızlıklar geçer.
çok merak ediyorum içimdeki nasıl bir şey.
bakalım ne zaman gelecek.
slm herkese
geçmişi şöyle bi okudum doğumlar yaklaşmış iyice
herkes yavrusunu sağlıkla kucağına alır inşallah
ben çooookk yorgunum. iş yapmadan yorulmak... baş ağrım çok. zaten alttan sürekli bir şeyler batıyo.
bide kuyruk sokumum çok ağrıyo.
sağlıklı olsun da bu rahatsızlıklar geçer.
çok merak ediyorum içimdeki nasıl bir şey.
bakalım ne zaman gelecek.
kızlar kasılmam var, karnım hep sert, kalbim sıkışıor ama sancım yok
dr aradım
akşam dvm ederse nst çekelim
kan yada su gelirse doğum başlar dedi.
çok güveniyorum druma ama erken olduğunun farkında değil mi acaba?
ayy dua edin bebişim gelmesin 2 hafta daha:18::18:
ayy bayıldım canım allah hayırlısını nasıp etsın cook guzel olmuslar...aldınmı yaptınmı aldıysan nerdenşu resim eklemeyi bi becerebilsem ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
şimdi oldu umarım...
ayy bayıldım canım allah hayırlısını nasıp etsın cook guzel olmuslar...aldınmı yaptınmı aldıysan nerden
sevgıler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?