ayy bayıldım canım allah hayırlısını nasıp etsın cook guzel olmuslar...aldınmı yaptınmı aldıysan nerden
sevgıler
ayy cok guzel yaa bende istiyorummm burda yok böyle seylerrr güle güle kullan cnmmm
kızlar bebişimin şekerleri nasıl sizce Eki Görüntüle 145001
canım cok guzel olmus...allah kolaylastırsın...ogluusunu saglıklı kucagına almayı nasıp etsınkızlar bebişimin şekerleri nasıl sizce Eki Görüntüle 145001
canım cok guzel olmus...allah kolaylastırsın...ogluusunu saglıklı kucagına almayı nasıp etsın
teşekkürler cnm. Malzemeleri ordan burdan toplayıp bi güzel oturup uğraştım :)) ankara'da Euro Flora ve suluhandan aldım malzemeler. Euro flora istanbulda da var...Orada harika şeyler var İstanbulda bulunanlar bi gidip baksın.
kızlar bebişimin şekerleri nasıl sizce Eki Görüntüle 145001
ekledim cannımmkızlar face den birkaç kişiye arkadaşlık isteği yolladım ismim gamze kabul edersiniz umarım
çok cici canımkızlar bebişimin şekerleri nasıl sizce Eki Görüntüle 145001
kızlar sabahtan berı hastanedeyım dınleneyım ben artıkk dualarınızı eksık etmeyınnnn
canım çoook tatlıdır eminimslm herkese
geçmişi şöyle bi okudum doğumlar yaklaşmış iyice
herkes yavrusunu sağlıkla kucağına alır inşallah
ben çooookk yorgunum. iş yapmadan yorulmak... baş ağrım çok. zaten alttan sürekli bir şeyler batıyo.
bide kuyruk sokumum çok ağrıyo.
sağlıklı olsun da bu rahatsızlıklar geçer.
çok merak ediyorum içimdeki nasıl bir şey.
bakalım ne zaman gelecek.
inşallah cnmahuscum hayirlisi olsun canim. insallah bekler kuzucuk. yalancı kasılmalardir.
sağol cnmayy canım benim korkma bak aynısı bana oldu cumartesi düz yatma sakın soluna yat bol su iç kasılma gelince kendini sakinleştir kasılma anındaki kalp çarpıntısı psikolojik dedi doktorum..Allah ın izniyle bişeycik olmaz 2 hafta daha bekler beliz hanım korkma stres yapma hiç ağrın yoksa..
canı sağolsun tatlım.çok şirinler cnm bende çok heves ediyorum ama yapamıyorum kapı süsü bile alamadımkızım çok kıskanıyor hemen ağlamaya başlıyor bebişe bişeler alınca napalım kızımın psikolojisi daha önemli şuan
ekledim cannımm
maşallah kızın çook tatlı
çok cici canım
canımmm
dualarımız seninle
sağlıcakla al bebişini kucağına
canım çoook tatlıdır eminim
miss gibi kokucaklar cnm yaaa
ayyyy yirim ben onları
inşallah cnm
sağol cnm
ağrım yok
bekler inşallah teyzesi
canı sağolsun tatlım.
çok şirinler cnm bende çok heves ediyorum ama yapamıyorum kapı süsü bile alamadımkızım çok kıskanıyor hemen ağlamaya başlıyor bebişe bişeler alınca napalım kızımın psikolojisi daha önemli şuan
Ay canım ya.. Ben de i düşünüyorum ikinci çocuğa hamile olanların işi ne zor diye.. Benim bir şeye halim yok şimdi bile, bi de bir çocuğun daha olsaydı iyice bölünürdüm herhalde.. Kolay gelsin size valla... Ben de ilk çocuğum, zavallı ilk çocuklar.. Bonibon yerdim annem hamileyken, anneme renkli bir tane verirdim, bebeğe de kahverengi bonibon yollardım
bizim ki şimdiden beğenmediği kıyafetlerini ayırıyor kardeşim giyer bunları diyo
Uyanıkmış seninkisiAma olsun, paylaşsın da isterse sevmediği kıyafeti olsun.. Zor valla işin, kolay gelsin sana
Ay canım ya.. Ben de i düşünüyorum ikinci çocuğa hamile olanların işi ne zor diye.. Benim bir şeye halim yok şimdi bile, bi de bir çocuğun daha olsaydı iyice bölünürdüm herhalde.. Kolay gelsin size valla... Ben de ilk çocuğum, zavallı ilk çocuklar.. Bonibon yerdim annem hamileyken, anneme renkli bir tane verirdim, bebeğe de kahverengi bonibon yollardım
bizim ki şimdiden beğenmediği kıyafetlerini ayırıyor kardeşim giyer bunları diyo
saol cnm napalım idare edicez artık 2 kız zor olucak ama yine de 2 kızım olduğu için mutluyum
ayyy kıyamam sana bennn
kardesine bonibon mu yollardın, çok şirinmişsin
kardeş istemiyormuş anlaşılan
ay çok güldüm ya kahverengi bonibon a
saol cnm napalım idare edicez artık 2 kız zor olucak ama yine de 2 kızım olduğu için mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?