2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayy bayıldım canım allah hayırlısını nasıp etsın cook guzel olmuslar...aldınmı yaptınmı aldıysan nerden
sevgıler

teşekkürler cnm. Malzemeleri ordan burdan toplayıp bi güzel oturup uğraştım :)) ankara'da Euro Flora ve suluhandan aldım malzemeler. Euro flora istanbulda da var...Orada harika şeyler var İstanbulda bulunanlar bi gidip baksın.

ya arkadaşlar şöyle keyif verici bir şeyler izlemek istiyorum.
en çok heidi yi izlerken keyif alıyorum ama onun da hepsini vermiyolar nette.
ben mi bulamıyorum yoksa
videoları hep sıkıntılı. açılmıyo.
10 bölüm izledim 11 i ancak buldum 12 yi filan açamıyorum

ellerıne saglık hazırlardan daha guzel olmus vallaa...ben ıstanbuldayım ama bakmaya hıc eneerjım yok arkadasım kızınınkını verdı ama oda ıcıme fazla sınmedı...

kızlar face den birkaç kişiye arkadaşlık isteği yolladım ismim gamze kabul edersiniz umarım
ekledim cannımm
maşallah kızın çook tatlı
kızlar bebişimin şekerleri nasıl sizce Eki Görüntüle 145001
çok cici canım
kızlar sabahtan berı hastanedeyım dınleneyım ben artıkk dualarınızı eksık etmeyınnnn

canımmm
dualarımız seninle
sağlıcakla al bebişini kucağına

canım çoook tatlıdır eminim
miss gibi kokucaklar cnm yaaa
ayyyy yirim ben onları
ahuscum hayirlisi olsun canim. insallah bekler kuzucuk. yalancı kasılmalardir.
inşallah cnm

sağol cnm
ağrım yok
bekler inşallah teyzesi
canı sağolsun tatlım.

çok teşekkür ederim teyzesi

Ay canım ya.. Ben de i düşünüyorum ikinci çocuğa hamile olanların işi ne zor diye.. Benim bir şeye halim yok şimdi bile, bi de bir çocuğun daha olsaydı iyice bölünürdüm herhalde.. Kolay gelsin size valla... Ben de ilk çocuğum, zavallı ilk çocuklar.. Bonibon yerdim annem hamileyken, anneme renkli bir tane verirdim, bebeğe de kahverengi bonibon yollardım

bizim ki şimdiden beğenmediği kıyafetlerini ayırıyor kardeşim giyer bunları diyo

ayyy kıyamam sana bennn
kardesine bonibon mu yollardın, çok şirinmişsin

bizim ki şimdiden beğenmediği kıyafetlerini ayırıyor kardeşim giyer bunları diyo

kardeş istemiyormuş anlaşılan

saol cnm napalım idare edicez artık 2 kız zor olucak ama yine de 2 kızım olduğu için mutluyum

Ne güzel, maşallah kızlarına

ayyy kıyamam sana bennn
kardesine bonibon mu yollardın, çok şirinmişsin

kardeş istemiyormuş anlaşılan

Kıskanıyorum diye zorla yollattırılıyor da olabilirim canım, orasını hatırlamıyorum.. Ama kahverengileri yollardım hep ki güzeller bana kalsın

ay çok güldüm ya kahverengi bonibon a

biz geldik kızlaaaaaar. doktor iyiki gelmişsin dedi. öksürüğün hiç iyi değil dedi. ordada durmadı öksürük. şurup verdi. mantar içinde bi fitil bide krem verdi. suyuna baktı iyi dedi böyle devam et dedi. nst dede sancı çıkmadı çok şükür. kilosu içinde maşallah iyi kilo almış zilli dedi doktor teyzesi. maşallah 3019 gram olmuş elif eylülüm. haftaya çatı muayenemiz var inşallah. yüzünü görmek için neler yaptı ama cadı kızım iki eliyle yüzünü kapattı açmadı.

saol cnm napalım idare edicez artık 2 kız zor olucak ama yine de 2 kızım olduğu için mutluyum

bencede cok sanslısın cnmm 2 kız super bızde 4 kız kardesız ..ben ne yapayım 2 erkek olucaklar bızımkıde kardesıne donence aldım onda araba ama kardesının donencesıne taktı 2 gundur gözunu acıyor kardesıme oyuncak almayın dıyor bıde benımkı daha 2 yarında valla ne yapıcam bılmıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…