arkadaşlar herkese merhaba, bugün eve geldik. 36+2 de bir avuç suyum kalmış şekilde sezaryene girdim neyse ki Allah bize bağışladı yavrumu. 2 gün hastanede yatış ve olayın şokunu atlatmaya çalışma, emzirme, öğrenme, şaşkınlık derken 4 gecedir hiç uyumadım ama hiç yorulmadım. Desteğiniz ve dualarınız için teşekkürler. Hepinizi sevgiyle öpüyor ve kucaklıyorum doğum yapan olduysa hayırlı uğurlu olsun bekleyenler mümkün olduğunca dinlensin kendini yormasın
merhaba arkadaşlar hepinize iyi haftalar diliyorum.
kuzucum beni çokk korkuttu dün akşam eşim hemen eve geldi ve en yakın hastaneye gittik
nst ye girdik ve kalp atışları çokk zayıftı hemen doktorumu aradık oda durma hemen akaya gel dedi
gidene kadarda çikolata falan yedim orda da hemen nst ye bağladı başımda 1 saat bekledi sağolsun doktorum,ilk 10 dk. sonuç iyi değildi, salladılar filan karnımı meyve suyu ,çikolata ve daha sonra normale girmeye başladı kalp atışları.çokk şükür rabbime,allah hepimizizin kuzusunu korusun işlh.
iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.normalde kontrolüm yoktu fakat doktorum yarın gel usg le bakalım tekrar nst ye bağlayalım dedi bugün saat 5 de gidicem.
eve geldiğimizde saat gece 2 gibiydi gözlerim kapanıyor
kızlarrrrrrr yarın ınsallah doguma gıdıyorummmm amannnnnnn dualarınızı eksık etmeyınnnn
biz geldik kızlaaaaaar. doktor iyiki gelmişsin dedi. öksürüğün hiç iyi değil dedi. ordada durmadı öksürük. şurup verdi. mantar içinde bi fitil bide krem verdi. suyuna baktı iyi dedi böyle devam et dedi. nst dede sancı çıkmadı çok şükür. kilosu içinde maşallah iyi kilo almış zilli dedi doktor teyzesi. maşallah 3019 gram olmuş elif eylülüm. haftaya çatı muayenemiz var inşallah. yüzünü görmek için neler yaptı ama cadı kızım iki eliyle yüzünü kapattı açmadı.
bencede cok sanslısın cnmm 2 kız super bızde 4 kız kardesız ..ben ne yapayım 2 erkek olucaklar bızımkıde kardesıne donence aldım onda araba ama kardesının donencesıne taktı 2 gundur gözunu acıyor kardesıme oyuncak almayın dıyor bıde benımkı daha 2 yarında valla ne yapıcam bılmıyorum..
biz geldik kızlaaaaaar. doktor iyiki gelmişsin dedi. öksürüğün hiç iyi değil dedi. ordada durmadı öksürük. şurup verdi. mantar içinde bi fitil bide krem verdi. suyuna baktı iyi dedi böyle devam et dedi. nst dede sancı çıkmadı çok şükür. kilosu içinde maşallah iyi kilo almış zilli dedi doktor teyzesi. maşallah 3019 gram olmuş elif eylülüm. haftaya çatı muayenemiz var inşallah. yüzünü görmek için neler yaptı ama cadı kızım iki eliyle yüzünü kapattı açmadı.
bencede cok sanslısın cnmm 2 kız super bızde 4 kız kardesız ..ben ne yapayım 2 erkek olucaklar bızımkıde kardesıne donence aldım onda araba ama kardesının donencesıne taktı 2 gundur gözunu acıyor kardesıme oyuncak almayın dıyor bıde benımkı daha 2 yarında valla ne yapıcam bılmıyorum..
kızlar benım de 2 hafta aradan sonra kontrolum vardı bugun. 2 haftada tam 500 gr almış ve 2500gr olmusalmila cığım. çok sevındım. allah korusun erken doğum falan olursa 3 kg a yakın oması ıyı olur. gercı hıc bır sıkayetım yok erken dogum olması ıcın ama ne bılıyım ınsan herseye hazır olmak ıstıyor.
ya 2 haftadır kafam cok karısık benım de. ben ankara akay hastanesınde dr tolga ecemiş e gidiyordum ve cooooook memnundum. ama akayda tüp bebek ünitesi açıldı ve tolga bey de tüp bebek uzmanı olduğu için o bölüme geçti 1 aydır 2 kere muayeneye gittim 2 sine de akaya yeni başlayan başka bir dr girdi. o da çok iyi bir sorun yok da ben alışmıştım tolga beyesezeryana tolga bey gırecek dıyorlar ama ben ınanmıyorum artık o hastalarını devretmiş belli. hiç tanımadıgım bir dr ıcınn o hasatneye 4 hafta daha devam edip dogumu orda yapsam 2.5 milyar verecem. hamileliğimin ilk 3 ayında keçiören hastanesinde dr engin furtun a gidiyordum. o da çok iyiydi. ama ne biliyim keçiören hastanesine sebepsiz yere bir guvensizlik hissedip akay hastanesine geçmiştim. ŞİMDİ SORUM ŞU SIZLERE: acaba ben şimdi keçiören hastanesinden engin beyden randevu alıp ordan devam etsem bana karşı tutumu ne olur sizce? doguma 4 hafta kala gittiğim için durumumu açıklasam da negatıf tavırları olabilir mi? bir de az önce sezeryan fiyatının 1 milyar oldugunu ogrendim keçiören hastanesinin. aralarında 1.5 milyar fark var 2 hastanenin. bu fark kalıte ve hızmete yansır mı ki? keçiören hastanesini iyi bilen duyan var mı aranızda? evim de keçiören hastanesine 2 dk mesafede.Ayyyyyyyyyyyyyyyyy kafam çok karışık. ne olur biraz fikir verin. karar vermem lazım acilen
kızlar benım de 2 hafta aradan sonra kontrolum vardı bugun. 2 haftada tam 500 gr almış ve 2500gr olmusalmila cığım. çok sevındım. allah korusun erken doğum falan olursa 3 kg a yakın oması ıyı olur. gercı hıc bır sıkayetım yok erken dogum olması ıcın ama ne bılıyım ınsan herseye hazır olmak ıstıyor.
ya 2 haftadır kafam cok karısık benım de. ben ankara akay hastanesınde dr tolga ecemiş e gidiyordum ve cooooook memnundum. ama akayda tüp bebek ünitesi açıldı ve tolga bey de tüp bebek uzmanı olduğu için o bölüme geçti 1 aydır 2 kere muayeneye gittim 2 sine de akaya yeni başlayan başka bir dr girdi. o da çok iyi bir sorun yok da ben alışmıştım tolga beyesezeryana tolga bey gırecek dıyorlar ama ben ınanmıyorum artık o hastalarını devretmiş belli. hiç tanımadıgım bir dr ıcınn o hasatneye 4 hafta daha devam edip dogumu orda yapsam 2.5 milyar verecem. hamileliğimin ilk 3 ayında keçiören hastanesinde dr engin furtun a gidiyordum. o da çok iyiydi. ama ne biliyim keçiören hastanesine sebepsiz yere bir guvensizlik hissedip akay hastanesine geçmiştim. ŞİMDİ SORUM ŞU SIZLERE: acaba ben şimdi keçiören hastanesinden engin beyden randevu alıp ordan devam etsem bana karşı tutumu ne olur sizce? doguma 4 hafta kala gittiğim için durumumu açıklasam da negatıf tavırları olabilir mi? bir de az önce sezeryan fiyatının 1 milyar oldugunu ogrendim keçiören hastanesinin. aralarında 1.5 milyar fark var 2 hastanenin. bu fark kalıte ve hızmete yansır mı ki? keçiören hastanesini iyi bilen duyan var mı aranızda? evim de keçiören hastanesine 2 dk mesafede.Ayyyyyyyyyyyyyyyyy kafam çok karışık. ne olur biraz fikir verin. karar vermem lazım acilen
çok sağol canım İnşallah yaaa. İnşallah geçer yoksa kaşıntı beni mahfediyor.
kızına
ohh içinde rahatlamıştır
canım mantar da 2 güne kalmaz geçer
çok geçmiş olsun yen,den
caanım kolay gelsinnn
hassas yaşındaymış oğluşun
slm kızlar bağlantı sorunları yaşıyorum bugün nasılsınız?geçmişi okuyamadım inşallah herkes iyidir melekleriyle beraber...biz güzeeeelce temizlik yaptık oğluşumlayapılacak 3 tane işim kaldı..onlarıda artık yardımcı abla yapar..camlar halılar silinecek ve perdeler yıkanıcalk bu kadar veee doğuma hazırız diyebilecez inşallah..
slm kızlar bağlantı sorunları yaşıyorum bugün nasılsınız?geçmişi okuyamadım inşallah herkes iyidir melekleriyle beraber...biz güzeeeelce temizlik yaptık oğluşumlayapılacak 3 tane işim kaldı..onlarıda artık yardımcı abla yapar..camlar halılar silinecek ve perdeler yıkanıcalk bu kadar veee doğuma hazırız diyebilecez inşallah..
Canım bende Akay'a gitmiştim ilk olarak ama hiç memnun kalmadım. Çok paracı bir hastane bence. Benden muayeneye ayrı ultrasona ayrı para almışlarıdı. Para tuzağı gibi. Doktorda kötüydü kaprisliydi. Sonra şans eseri Akropol ve Bülent Bey'i keşfettim. Bu benim Ankaranın yabancısı biri olmama rağmen en büyük şansımdı. Ne böyle doktor ne böyle hastane gördüm şimdiye kadar. 9 aydır gidiyorum en ufak şikayetim yok. İnternette bir tane olumsuz yorum okuyamazsın o kadar yani. Bence bir dene derim. Ben bülent Bey sayesinde mükemmel bir hamilelik geçirdim. Evine uzak olabilir ama bir araştır istersen...
masallah canim kuzunasana da tekrar gecmis olsun canim. oksurugun tez vakitte gecsin insallah.
canim, bence kardese aldiginiz oyuncaklarla oynatin. ben canin eskilerini bile cikarsam, oynamak istiyorsa oynatiyorum mutlaka.
canim bilemedim simdi.. ankarada yasayan arkadaslar daha iyi yardimci olur sanki. hastaneyi bilen, giden?
gule gule kirlensin canim.
evet bülent beyi ben de araştırmıştım ilk dr aradığım zamanlar. askeri dr kökenli olması da hoşuma gitmişti asker kızı oldugum için. sen akrpolun sezeryan fiyatlarını da ögrendinmi canım
biraz önce sağlık ocağından aradılar...bebek 10günlük olunca getirin dediler topuktan kan alıncakmış.
bide sütüme bakıcaklarmış yetiyomu diye...
benide aradılar bugün kontrole gtmmişim kontrole çğırıyorlar. halbuki ben özele gidiyorum söyledim ama yinede gitmem gerekiyormuş bide gittiğimde kan idrar tahlili verecekmişim zaten kansızım. geçen ay gittiğimde 5 tüp kan almışlardı kendi doktorum gereksiz dedi. idrardada protein var deyip beni bi korkuttularki sorma valla hemen doktora git sakın ihmal etme diye gittim dr tahlilleri yeniledi bişey çıkmadı. durduk yerde gerildim bilmiyorum şimdi yarın gidip gitmeme konusunda kararsızım...Hem doğum yapığın hastanede topuktan kan alıp bebeğin tüm kontrollerini yapıyolar.ve o topuktan kan alma işii çok zor bebek çok ağlıyoo ve harap oluyo yavrucaklar...açıkçası sağlık ocağına güvenim yok siz ne düşünüyosunuz kızlar sağlık ocakları hk.???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?