2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım bebegın ve senın sağlıgınız yerınde anladıgım kadarıyla. ne guzel. hayırlı olsun. allah analı babalı buyutsun

canım buyuk gecmıs olsun. çok korkmussunuzdur. neyse kı gecmıs. peki sen karar verdınmı akay hastanesınde mı dogum yapacaksın

kızına
ohh içinde rahatlamıştır
canım mantar da 2 güne kalmaz geçer
çok geçmiş olsun yen,den

caanım kolay gelsinnn
hassas yaşındaymış oğluşun

kızlar benım de 2 hafta aradan sonra kontrolum vardı bugun. 2 haftada tam 500 gr almış ve 2500gr olmusalmila cığım. çok sevındım. allah korusun erken doğum falan olursa 3 kg a yakın oması ıyı olur. gercı hıc bır sıkayetım yok erken dogum olması ıcın ama ne bılıyım ınsan herseye hazır olmak ıstıyor.
ya 2 haftadır kafam cok karısık benım de. ben ankara akay hastanesınde dr tolga ecemiş e gidiyordum ve cooooook memnundum. ama akayda tüp bebek ünitesi açıldı ve tolga bey de tüp bebek uzmanı olduğu için o bölüme geçti 1 aydır 2 kere muayeneye gittim 2 sine de akaya yeni başlayan başka bir dr girdi. o da çok iyi bir sorun yok da ben alışmıştım tolga beye sezeryana tolga bey gırecek dıyorlar ama ben ınanmıyorum artık o hastalarını devretmiş belli. hiç tanımadıgım bir dr ıcınn o hasatneye 4 hafta daha devam edip dogumu orda yapsam 2.5 milyar verecem. hamileliğimin ilk 3 ayında keçiören hastanesinde dr engin furtun a gidiyordum. o da çok iyiydi. ama ne biliyim keçiören hastanesine sebepsiz yere bir guvensizlik hissedip akay hastanesine geçmiştim. ŞİMDİ SORUM ŞU SIZLERE: acaba ben şimdi keçiören hastanesinden engin beyden randevu alıp ordan devam etsem bana karşı tutumu ne olur sizce? doguma 4 hafta kala gittiğim için durumumu açıklasam da negatıf tavırları olabilir mi? bir de az önce sezeryan fiyatının 1 milyar oldugunu ogrendim keçiören hastanesinin. aralarında 1.5 milyar fark var 2 hastanenin. bu fark kalıte ve hızmete yansır mı ki? keçiören hastanesini iyi bilen duyan var mı aranızda? evim de keçiören hastanesine 2 dk mesafede.Ayyyyyyyyyyyyyyyyy kafam çok karışık. ne olur biraz fikir verin. karar vermem lazım acilen

masallah canim kuzuna sana da tekrar gecmis olsun canim. oksurugun tez vakitte gecsin insallah.

canim, bence kardese aldiginiz oyuncaklarla oynatin. ben canin eskilerini bile cikarsam, oynamak istiyorsa oynatiyorum mutlaka.

canim bilemedim simdi.. ankarada yasayan arkadaslar daha iyi yardimci olur sanki. hastaneyi bilen, giden?

Canım bende Akay'a gitmiştim ilk olarak ama hiç memnun kalmadım. Çok paracı bir hastane bence. Benden muayeneye ayrı ultrasona ayrı para almışlarıdı. Para tuzağı gibi. Doktorda kötüydü kaprisliydi. Sonra şans eseri Akropol ve Bülent Bey'i keşfettim. Bu benim Ankaranın yabancısı biri olmama rağmen en büyük şansımdı. Ne böyle doktor ne böyle hastane gördüm şimdiye kadar. 9 aydır gidiyorum en ufak şikayetim yok. İnternette bir tane olumsuz yorum okuyamazsın o kadar yani. Bence bir dene derim. Ben bülent Bey sayesinde mükemmel bir hamilelik geçirdim. Evine uzak olabilir ama bir araştır istersen...

kızına
ohh içinde rahatlamıştır
canım mantar da 2 güne kalmaz geçer
çok geçmiş olsun yen,den

caanım kolay gelsinnn
hassas yaşındaymış oğluşun
çok sağol canım İnşallah yaaa. İnşallah geçer yoksa kaşıntı beni mahfediyor.

maşallah almilaya iyi kilo almış annesi. doktor içinde insan alışınca doktorunu değiştirmek istemior yaaa.
aydınkl yarın doğummu aman Allahıııııııııım . sağlıkla kucağına alırsın inşallah canımmm.

slm kızlar bağlantı sorunları yaşıyorum bugün nasılsınız?geçmişi okuyamadım inşallah herkes iyidir melekleriyle beraber...biz güzeeeelce temizlik yaptık oğluşumla yapılacak 3 tane işim kaldı..onlarıda artık yardımcı abla yapar..camlar halılar silinecek ve perdeler yıkanıcalk bu kadar veee doğuma hazırız diyebilecez inşallah..

gule gule kirlensin canim.

gözün aydınn tatlım baktım msn yoksun bu gün bende merak ettim seni tamm acsana

evet bülent beyi ben de araştırmıştım ilk dr aradığım zamanlar. askeri dr kökenli olması da hoşuma gitmişti asker kızı oldugum için. sen akrpolun sezeryan fiyatlarını da ögrendinmi canım

sağol canımmm. çoook sağol.

eline sağlık canım ohhh ne güzel kurtuldun.

gule gule kirlensin canim.

ayyy burcucum canım aman kirlenmesin ne zor oluyo yaww artık temizlik yapmak.zaten mutfağım çok küçük içinde nefes alamıyorum temizlik yapmak işkence oluyo....bu evin mimarını müteahhitini bir bulsamgöz var izan var be adam hiçmi aklın yoktu bu salonu bu kadar büyük yapıp mutfağı kümes kadar yapmanın mantığı neydi diyecem tek güzel yönü şu kiracıyız burda yoksa çıldırırdım

selamlar olsun kızlar:) 2 hafta aradan sonra bende döndüm sonunda özledim vallahi forumu geçmişi okumak çok zor kimler doğum yaptı çok merak ettim ? özet geçebilecek olan varmı:) bende kısmetse 1 Mart için gün aldım.gerçek bir mart annesi olacağım kısmetse :)

evet bülent beyi ben de araştırmıştım ilk dr aradığım zamanlar. askeri dr kökenli olması da hoşuma gitmişti asker kızı oldugum için. sen akrpolun sezeryan fiyatlarını da ögrendinmi canım

Canım doğumu nasıl istersen öyle yap fiyat değişmiyor. doğum paketi 1500 1 mart itibariyle. Biz eski hasta olduğumuz için herşey dahil 1000 TL ödeyeceğiz. Odalar falan süper.

biraz önce sağlık ocağından aradılar...bebek 10günlük olunca getirin dediler topuktan kan alıncakmış.
bide sütüme bakıcaklarmış yetiyomu diye...

benide aradılar bugün kontrole gtmmişim kontrole çğırıyorlar. halbuki ben özele gidiyorum söyledim ama yinede gitmem gerekiyormuş bide gittiğimde kan idrar tahlili verecekmişim zaten kansızım. geçen ay gittiğimde 5 tüp kan almışlardı kendi doktorum gereksiz dedi. idrardada protein var deyip beni bi korkuttularki sorma valla hemen doktora git sakın ihmal etme diye gittim dr tahlilleri yeniledi bişey çıkmadı. durduk yerde gerildim bilmiyorum şimdi yarın gidip gitmeme konusunda kararsızım...Hem doğum yapığın hastanede topuktan kan alıp bebeğin tüm kontrollerini yapıyolar.ve o topuktan kan alma işii çok zor bebek çok ağlıyoo ve harap oluyo yavrucaklar...açıkçası sağlık ocağına güvenim yok siz ne düşünüyosunuz kızlar sağlık ocakları hk.???

canım ankarada olmayınca hastane işini bilemeyeceğim. ama doktor olumsuz bir tutum sergilemez herhalde.
benim de bugün randevum vardı. herşey yolunda allaha şükür. tek sorunumuz. ilk çocuğum ve doğum pozisyonu almamış daha doktorum 10 günün var bebğin dönmesi için yoksa sezeryan dedi. ben allah izin verirse normal istiyorum. tavsiyeniz var mı. bi de bundan sonra her hafta gideceğim.
geçmişi okuyamadım daha bi son sayfaya baktım. ben bi de geçmişi okuyayım. herkes iyidir inşallah.

Canım hastaneden soruyorlarmış zaten topuk kanını burada mı yaptıralım diye, bir arkadaşım da bana dedi ki ilk gün yapılmasın topuk kanı, bebek zaten ortama uyum sağlayamadan kan için soydurulduğunda çok üşüyor, sonra sağık ocağında ücretsiz yaptırırsın diye..
Zaten aşıları filan için gitmemiz gerekecek sağlık ocağına, ben tetanoz aşısı için gitmiştim iki kez, ilgililerdi bizim burdakiler gayet..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…