2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kıyamam, lafin gelisi enir ya :) yoksa tabi mumkunse keske evler hic kirlenmese :) kucuk mutfak sorunu teyzemlerdede vardi, 1 metrekareydi mutfak dusunebiliyor musun?

hakkinizda hayirlisi canim. saglikla alirsin insallah kuzunu kucagina.

iyi yapıyosun ne güzel 3 ay kuzunla kalacaksın sen kıskandım kız seni ben calışamadım aktaramadım bu torba yasa kabul edildimi emzirme saatimiz kaç saat acaba

kızlarrrrrrrr biz geldik oğluşumu gördüm hoş 4boyutluya girmedik bu sefer ama olsun kavuşmamıza az kaldı zatennst.ye girdim sancı çıkmadı sıpam 3149 gr olmuş 37+4günlük gözüküyor 2hafta öndeyizdönmemiş artık dönmez dedi ve martın 10-15i arası oğlumu kucağıma alıcam allahın izniyle haftaya gene çağırdı tarih netleşicek

ayy süper kilosuda çok iyi maşallah...seninde az kaldı o zaman heryecan doruktadır.

bende geçen hafta doktordaydım benımde oğlum 3300 gr ve dönmemiş ama dr son gün bile dönen bebekler var dedi senın dr nasıl bu kadar net konuştu anlamadım aklım karıştı şimdi

Maşallah mertimize Allahım korusun yaaa. kilosu çok iyi maşallah. oh sancıda yok biraz daha beklesin bakalım büyüsün değilmi ama annesiiii.

canım bildin içine doğan oldu
aman aman geçmiş olsun dikkat et canım kendine
şu resim eklemeyi bi becerebilsem ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

şimdi oldu umarım...
bayıldım canım emeğine sağlık
kızlarrrrrrr yarın ınsallah doguma gıdıyorummmm amannnnnnn dualarınızı eksık etmeyınnnn
dualarımız seninle canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah
kızlar bebişimin şekerleri nasıl sizce Eki Görüntüle 145001
çok şirinler bizde biberon aldık
maşallah canım elif eylüle
tatlım senin kızınada maşallah
mart annesi geliyor
bende geçen hafta doktordaydım benımde oğlum 3300 gr ve dönmemiş ama dr son gün bile dönen bebekler var dedi senın dr nasıl bu kadar net konuştu anlamadım aklım karıştı şimdi

canım 28.haftada dedi dönmesi zor diye ve bildi hala dönmedi:26: dönmezmiş bende bilmiyorum wallahi dediği bu doktorun

bencede donmez ya bide kılolularda benım dr bıde bu haftada çağırmadı haftaya gel dedı uff bende artık gun ıstıyorum ya bekleye bekleye bı hal olduk barı gun saysak

maşallah mert bebeğe canım benim çok iyi yadönmez dediyse artık senin için Allah tan hayırlısını istemek lazım galiba damlacım bakalım haftaya tarihinizde belli olsun heyecan artıcak iyiceya sizin tarihler belli oluyo biz nasıl geçircez günleri bakalım ha geldi ha gelicek diyerek geçer mi zaman acaba

masallah kuzuya canim bana da ilk basta 10-14 mart dedi ama nst de sanci falan cikmazsa kesin 15 mart dedi.

maşallah mert bebişe

merveciğim bizim şakacı sıpalarda gelir bence
38. haftalarında

bencede donmez ya bide kılolularda benım dr bıde bu haftada çağırmadı haftaya gel dedı uff bende artık gun ıstıyorum ya bekleye bekleye bı hal olduk barı gun saysak
yerleri daralıyor canım yani bu zamana kadar dönmemişlerse bu halde dönmelerini düşünmek zor geliyor..inş seninde belli olur biran önce yanii haftanda baya ileride
çok sağol tatlım vallahi sonlara kalırcam diye düşünüyordum ama kalmıyorum hoş normal doğumu beklesem kalırdım gibi geliyor
masallah kuzuya canim bana da ilk basta 10-14 mart dedi ama nst de sanci falan cikmazsa kesin 15 mart dedi.
sağol canım aynen banada aksi bir durum olmazsa su ve kanama 10-15mart arası dedi sancı içinde olabilirmiş arada normal dedi

maşallah mert bebişe

merveciğim bizim şakacı sıpalarda gelir bence
38. haftalarında
sağol canım bizim mert beyle beliz hanım doğum günü arkadaşı olamıcaklarmı neee:26::26:

Sultancım kızına maşallah

Hakkında hayırlısı olsun Damlacım.Mert e de maşallah kilosu da gayet iyi

teyzesi beliz çoook şakacı
4 saattir kasılmam var
şiddetli ama düzensiz
yani sağı solu belli değil
özgür ruh kızımın

benim kızım da dönmemiş. doktor 10 günü var dönerse döner yoksa dönmez dedi. ikinci hamilelik olsa son gün bile dönebilirmiş. doktor ifadelerindeki fark bundan dolayı olabilir

teyzesi beliz çoook şakacı
4 saattir kasılmam var
şiddetli ama düzensiz
yani sağı solu belli değil
özgür ruh kızımın
beliz bebiş sollıcak biizim bebişleri bu gidişle ne zaman isterse ozaman gelsin annesi 36 haftada doğan bebeklerde sıkıntı olmazmış zaten 36.haftadayız zaten
Sultancım kızına maşallah

Hakkında hayırlısı olsun Damlacım.Mert e de maşallah kilosu da gayet iyi
çok sağol sedacım

benim kızım da dönmemiş. doktor 10 günü var dönerse döner yoksa dönmez dedi. ikinci hamilelik olsa son gün bile dönebilirmiş. doktor ifadelerindeki fark bundan dolayı olabilir

olabılır benm drumda buyuk ıhtımal donmez ama donen bebekler var dedı ama benım haftam ılerıde 2 haftadır her hafta çağırdı ama bu hafta gelmene gerek yok haftaya gel dedı ona şaşırdım belkıde haftaya gun belırler. Zaten dedıkı bu arada sancın kanaman yada suyun gelirse hemen gel evde sakın artmasını bekleme bebişin ters duruma bakıp sezeryana geçiş yaparız dedi. bendede tık yok hamıle deılım gıbı gun yaklaştıkça şikayetlerim azalıyo

damlacım masallah bebeısıne sulatrancım senınde bende cuma gunu gıdıcem kızlar en son 4 hafta önce gıtmıstım ama ılk hamılelıgımde 2 haftada bır cagırıyordu 2. gebelıkte daha rahta davranıyorlar cnmm aMA bebegımı cokkk özledımmm...

slm kızlarr büşracım Rabbim hayırlı ömürler versin inşalahh maşalah almışsın kucağına darısı başımızaa
elsicim canım Rabbim kuzey bebeğe hayırlı ömürler versin ne güsel şimdi kokluyorsunuz bebeişlerii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…