ayyy burcucum canım aman kirlenmesin ne zor oluyo yaww artık temizlik yapmak.zaten mutfağım çok küçük içinde nefes alamıyorum temizlik yapmak işkence oluyo....bu evin mimarını müteahhitini bir bulsamgöz var izan var be adam hiçmi aklın yoktu bu salonu bu kadar büyük yapıp mutfağı kümes kadar yapmanın mantığı neydi diyecem tek güzel yönü şu kiracıyız burda yoksa çıldırırdım
selamlar olsun kızlar:) 2 hafta aradan sonra bende döndüm sonundaözledim vallahi forumu geçmişi okumak çok zor kimler doğum yaptı çok merak ettim ? özet geçebilecek olan varmı:) bende kısmetse 1 Mart için gün aldım.gerçek bir mart annesi olacağım kısmetse :)
sağol canım teşekkürler, yok canım kopleks yapmıyorum da sen de bana bayağı bir şişmanlamışsın deyince resimlere tekrar baktım bayağı bir şişman gözüküyormuşum:)) neyse hatıra sonuçta.. güzel anılar olarak kalacak..
Bu arada hala çalışıyorum canım haftaya cuma izne ayrılacam işyerinde öyle takılıyorum bir sorumluluğum yok sadece gidip geliyorum aktarabilmek için:) bakalım hayırlısı olsun..
kızlarrrrrrrr biz geldik oğluşumu gördüm hoş 4boyutluya girmedik bu sefer ama olsun kavuşmamıza az kaldı zatennst.ye girdim sancı çıkmadı sıpam 3149 gr olmuş 37+4günlük gözüküyor 2hafta öndeyiz dönmemiş artık dönmez dedi ve martın 10-15i arası oğlumu kucağıma alıcam allahın izniyle haftaya gene çağırdı tarih netleşicek
ayy süper kilosuda çok iyi maşallah...seninde az kaldı o zaman heryecan doruktadır.
kızlarrrrrrrr biz geldik oğluşumu gördüm hoş 4boyutluya girmedik bu sefer ama olsun kavuşmamıza az kaldı zatennst.ye girdim sancı çıkmadı sıpam 3149 gr olmuş 37+4günlük gözüküyor 2hafta öndeyiz dönmemiş artık dönmez dedi ve martın 10-15i arası oğlumu kucağıma alıcam allahın izniyle haftaya gene çağırdı tarih netleşicek
canım bildin içine doğan olduAzizecim ne güzel kavuşmana az kalmış. İnşallah senin gibi güzel bir kızın olur. Belki benimde az kalmıştır. Gelsin artık kuzum.
Damlacım ben burdayım doğum yapsamda seni yalnız bırakmayız. Bence o kadar beklemez Mert paşamız. Sen 20 gün gibi düşün içime öyle doğdu
çok güzelmiş
Teşekkür ederim canım.
seni bende çok merak ettim. Neyse güzel haberlerle geldin. Allah korusun hepimizin meleklerini.
aman aman geçmiş olsun dikkat et canım kendineslm kızlar bende dün saksıyı kırıyodum nerdeyse otoparkta ıslak zemin ayağam bir kaydı balerin gibi ayırdım bacaklarımı iki tarafa yanımdaki arabaya zor tutundumda tam kapaklanmadım göbekten dengeyi sağlayamadım heraldeşimdi kasıklarım feci ağrıyor dünden beri gece hiç dönemedim dönmek istesemde hemen uyandım acıdan ama doktora gittik bugün bi tehlike yok ağrın çok olabilir dedi birde hep erken doğum riski varken şimdi bebeğimin keyfi çok yerindeymiş hiçte gelmeye niyeti yok rahat rahat takılıyo orda dedi alem şu bebekler valla
bayıldım canım emeğine sağlıkşu resim eklemeyi bi becerebilsem ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
şimdi oldu umarım...
dualarımız seninle canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahkızlarrrrrrr yarın ınsallah doguma gıdıyorummmm amannnnnnn dualarınızı eksık etmeyınnnn
çok şirinler bizde biberon aldıkkızlar bebişimin şekerleri nasıl sizce Eki Görüntüle 145001
maşallah canım elif eylülebiz geldik kızlaaaaaar. doktor iyiki gelmişsin dedi. öksürüğün hiç iyi değil dedi. ordada durmadı öksürük. şurup verdi. mantar içinde bi fitil bide krem verdi. suyuna baktı iyi dedi böyle devam et dedi. nst dede sancı çıkmadı çok şükür. kilosu içinde maşallah iyi kilo almış zilli dedi doktor teyzesi. maşallah 3019 gram olmuş elif eylülüm. haftaya çatı muayenemiz var inşallah. yüzünü görmek için neler yaptı ama cadı kızım iki eliyle yüzünü kapattı açmadı.
tatlım senin kızınada maşallahkızlar benım de 2 hafta aradan sonra kontrolum vardı bugun. 2 haftada tam 500 gr almış ve 2500gr olmusalmila cığım. çok sevındım. allah korusun erken doğum falan olursa 3 kg a yakın oması ıyı olur. gercı hıc bır sıkayetım yok erken dogum olması ıcın ama ne bılıyım ınsan herseye hazır olmak ıstıyor.
ya 2 haftadır kafam cok karısık benım de. ben ankara akay hastanesınde dr tolga ecemiş e gidiyordum ve cooooook memnundum. ama akayda tüp bebek ünitesi açıldı ve tolga bey de tüp bebek uzmanı olduğu için o bölüme geçti 1 aydır 2 kere muayeneye gittim 2 sine de akaya yeni başlayan başka bir dr girdi. o da çok iyi bir sorun yok da ben alışmıştım tolga beyesezeryana tolga bey gırecek dıyorlar ama ben ınanmıyorum artık o hastalarını devretmiş belli. hiç tanımadıgım bir dr ıcınn o hasatneye 4 hafta daha devam edip dogumu orda yapsam 2.5 milyar verecem. hamileliğimin ilk 3 ayında keçiören hastanesinde dr engin furtun a gidiyordum. o da çok iyiydi. ama ne biliyim keçiören hastanesine sebepsiz yere bir guvensizlik hissedip akay hastanesine geçmiştim. ŞİMDİ SORUM ŞU SIZLERE: acaba ben şimdi keçiören hastanesinden engin beyden randevu alıp ordan devam etsem bana karşı tutumu ne olur sizce? doguma 4 hafta kala gittiğim için durumumu açıklasam da negatıf tavırları olabilir mi? bir de az önce sezeryan fiyatının 1 milyar oldugunu ogrendim keçiören hastanesinin. aralarında 1.5 milyar fark var 2 hastanenin. bu fark kalıte ve hızmete yansır mı ki? keçiören hastanesini iyi bilen duyan var mı aranızda? evim de keçiören hastanesine 2 dk mesafede.Ayyyyyyyyyyyyyyyyy kafam çok karışık. ne olur biraz fikir verin. karar vermem lazım acilen
mart annesi geliyorselamlar olsun kızlar:) 2 hafta aradan sonra bende döndüm sonundaözledim vallahi forumu geçmişi okumak çok zor kimler doğum yaptı çok merak ettim ? özet geçebilecek olan varmı:) bende kısmetse 1 Mart için gün aldım.gerçek bir mart annesi olacağım kısmetse :)
bende geçen hafta doktordaydım benımde oğlum 3300 gr ve dönmemiş ama dr son gün bile dönen bebekler var dedi senın dr nasıl bu kadar net konuştu anlamadım aklım karıştı şimdi
canım bildin içine doğan oldu
aman aman geçmiş olsun dikkat et canım kendine
bayıldım canım emeğine sağlık
dualarımız seninle canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah
çok şirinler bizde biberon aldık
maşallah canım elif eylüle
tatlım senin kızınada maşallah
mart annesi geliyor
canım 28.haftada dedi dönmesi zor diye ve bildi hala dönmedi:26: dönmezmiş bende bilmiyorum wallahi dediği bu doktorun
maşallah mert bebeğe canım benim çok iyi ya dönmez dediyse artık senin için Allah tan hayırlısını istemek lazım galiba damlacım bakalım haftaya tarihinizde belli olsun heyecan artıcak iyice ya sizin tarihler belli oluyo biz nasıl geçircez günleri bakalım ha geldi ha gelicek diyerek geçer mi zaman acaba
yerleri daralıyor canım yani bu zamana kadar dönmemişlerse bu halde dönmelerini düşünmek zor geliyor..inş seninde belli olur biran önce yanii haftanda baya ileridebencede donmez ya bide kılolularda benım dr bıde bu haftada çağırmadı haftaya gel dedı uff bende artık gun ıstıyorum yabekleye bekleye bı hal olduk barı gun saysak
çok sağol tatlım vallahi sonlara kalırcam diye düşünüyordum ama kalmıyorum hoş normal doğumu beklesem kalırdım gibi geliyormaşallah mert bebeğe canım benim çok iyi ya dönmez dediyse artık senin için Allah tan hayırlısını istemek lazım galiba damlacım bakalım haftaya tarihinizde belli olsun heyecan artıcak iyice ya sizin tarihler belli oluyo biz nasıl geçircez günleri bakalım ha geldi ha gelicek diyerek geçer mi zaman acaba
sağol canım aynen banada aksi bir durum olmazsa su ve kanama 10-15mart arası dedi sancı içinde olabilirmiş arada normal dedimasallah kuzuya canimbana da ilk basta 10-14 mart dedi ama nst de sanci falan cikmazsa kesin 15 mart dedi.
sağol canım bizim mert beyle beliz hanım doğum günü arkadaşı olamıcaklarmı neee:26::26:
maşallah mert bebişe
merveciğim bizim şakacı sıpalarda gelir bence
38. haftalarında
biz geldik kızlaaaaaar. doktor iyiki gelmişsin dedi. öksürüğün hiç iyi değil dedi. ordada durmadı öksürük. şurup verdi. mantar içinde bi fitil bide krem verdi. suyuna baktı iyi dedi böyle devam et dedi. nst dede sancı çıkmadı çok şükür. kilosu içinde maşallah iyi kilo almış zilli dedi doktor teyzesi. maşallah 3019 gram olmuş elif eylülüm. haftaya çatı muayenemiz var inşallah. yüzünü görmek için neler yaptı ama cadı kızım iki eliyle yüzünü kapattı açmadı.
teyzesi beliz çoook şakacıyerleri daralıyor canım yani bu zamana kadar dönmemişlerse bu halde dönmelerini düşünmek zor geliyor..inş seninde belli olur biran önce yanii haftanda baya ileride
çok sağol tatlım vallahi sonlara kalırcam diye düşünüyordum ama kalmıyorum hoş normal doğumu beklesem kalırdım gibi geliyor
sağol canım aynen banada aksi bir durum olmazsa su ve kanama 10-15mart arası dedi sancı içinde olabilirmiş arada normal dedi
sağol canım bizim mert beyle beliz hanım doğum günü arkadaşı olamıcaklarmı neee:26::26:
beliz bebiş sollıcak biizim bebişleri bu gidişle ne zaman isterse ozaman gelsin annesi 36 haftada doğan bebeklerde sıkıntı olmazmış zaten 36.haftadayız zatenteyzesi beliz çoook şakacı
4 saattir kasılmam var
şiddetli ama düzensiz
yani sağı solu belli değil
özgür ruh kızımın
çok sağol sedacımSultancım kızına maşallah
Hakkında hayırlısı olsun Damlacım.Mert e de maşallah kilosu da gayet iyi
benim kızım da dönmemiş. doktor 10 günü var dönerse döner yoksa dönmez dedi. ikinci hamilelik olsa son gün bile dönebilirmiş. doktor ifadelerindeki fark bundan dolayı olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?