2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah mert bebişe

merveciğim bizim şakacı sıpalarda gelir bence
38. haftalarında
sağlıkla gelsinlerde ben beklemeye razıyım canım
olsun canım benim sonuçta sizin ki de yeteri kadar zamanı doldurup gelicek dünyaya erken gelmesinlerde sağlıkla doğsunlar inşallah

Son düzenleme:
arkadcaslar 9 ay sonuncunda oglumun ısmıme tam kesın olmamakla bırlıkte BATU koymaya karar verdık aslında ERK olmasını cok ıstıyordum ama kımse ıstemedı desem yerıdır.sımdı sızce batu guzelmı?..bu arada eylul sana yazıyorum cnmm ama gormuyorsun sanırım bebıs nasıl oldu?

batu diyince güldüm biranda çünkü ben batu ismini koymayı çok istedim yada bartu ama eşim istemedi farklı geldi batunun anlamı çok güzel erk ise kuzenimin bebişinin ismibencede erk.den daha güzel batu
sağlıkla gelsinlerde ben beklemeye razıyım canım

olsun canım benim sonuçta sizin ki de yeteri kadar zamanı doldurup gelicek dünyaya erken gelmesinlerde sağlıkla doğsunlar inşallah
amin canım aynen öyle sizinki en güzeli normal doğum yapmak

hiç görmedimm tatlım aslında gecmişi okuyorum atladım demek saol tatlım iyiyiz şükür aşısı vardı saglık ocagında topuk kanı aldı hemşire ablası tavşanklı tulumunu sevdi kulaklarını cekti...amekliyatım içten enf olmuş yandım yarın dogum yaptıgım hast.gidecem anammm çilem bitmiyo

ya cnmm evet batu nun anlamı cok guzel ama erk ın anlamıda cok guzel off oysakı herkez erk ısmı yokkı dıyordu hıc duymadım fln benı soguttular daha hıc cocugumu ısmıyle sevemedım artık sanırım batuda karar kılıcaz..

yegenimin ismi Batu :) cok severim keratayi :) guzel isim canim.

cok gecmis olsun canim.

maşallah oğluşuna canımhakkında hayırlısı işlh. sezeryan zor fakat mecbur olunca yapılıcak bişi olmuyor malesef.
benim doğumumda bir aksilik olmazsa 15 martta olucak.

off ya yine ağrım başladı alt tarafa vuruyo acayip ne şimdi bu saatim saatime uymuyo ya kendimden bıktım valla

merhaba arkadaşlar,
Azize ekledim canım seni.. İnşallah facebooktan sürekli görüşürüz sanal da olsa burdaki arkadaşlıklarımız devam eder.,

Ahu canım çok geçmiş olsun biz hemen hemen aynıyız 1 gün fark var aramızda benim doktorum 20 şubattan sonra hazır ol bebek her an doğabilir demişti merak etme hakkında hayırlısı olsun..
kuzularımı da beğendiğinine sevindim dünkü bebek partisinde annemle sadece emeğimiz kuzuları yapıp partiye götürmek oldu:) ama beğendiğine sevindim..

nstmiz iyi çıktı çokk şükür bu hafta 3 defa giricem bakalım hayırlısı işlh.
moralim çokk bozuldu kızım haftasına göre 1 hafta geride görünüyor önerebileceğiniz bişiler varmı acaba canım çokk sıkkın

yaaa evet cok guzel olmus babyshower'ın cnmm ya nsallah bebegın guzel ve saglıcakla gıyer hedıyelerını kılo olayınada cok takma verılır onlar ve gayette guzel yakısmıs ve bebkler dogduktan sonrada keske gorusebılsek epberaberce ...

maşallah oğluşuna canımhakkında hayırlısı işlh. sezeryan zor fakat mecbur olunca yapılıcak bişi olmuyor malesef.
benim doğumumda bir aksilik olmazsa 15 martta olucak.
sağol canım mecburi olunca yapıcak bişey olmuyor cidden
off ya yine ağrım başladı alt tarafa vuruyo acayip ne şimdi bu saatim saatime uymuyo ya kendimden bıktım valla
canım senin açılman var dikkat et düzenli ise açılman fazlalaşmış olmasın
üzülme canım genetikde olabilir ben hergün ceviz,yumurta,peynir yiyorum ilaçları aksatmıyorum meyvede yiyiroum haftada 1kez ıspanak ve balık

oğlum 3.250 kg doğdu iyiydi ama bilemiyorum kızım biraz zayıf doğacak gibi 36 4 deyim kızım 2600 kg.
önereilerin için sağol canım

düzenli değil ama kasılmada oluyo doktorum çok rahatlattı beni gayet iyisin die bende şimdi ağrıya sızıya anlam kazandırmakta zorlanıyorum normaldir herhalde bunlar diyorum

iyi yapıyosun ne güzel 3 ay kuzunla kalacaksın sen kıskandım kız seni ben calışamadım aktaramadım bu torba yasa kabul edildimi emzirme saatimiz kaç saat acaba

canım bir ara misafirim geldi işyerinde bakamadım foruma kusura bakma lütfen ben bebek 2,5 yaşına gelene kadar çalışmayı düşünmüyorum. kendim bakacam inşallah ben köpeğimi evde yalnız bırakınca vicdan azabı çekiyordum kızımı bakıcılara veremem gibi geliyor ama bana yardım edecek eğitimli birini arıyorumi. Emzirmeye hiç bakmadım ama o da uzatılmış olabilir..

Maşallah canım oğluna.. hayırlı olsun..

düzenli değil ama kasılmada oluyo doktorum çok rahatlattı beni gayet iyisin die bende şimdi ağrıya sızıya anlam kazandırmakta zorlanıyorum normaldir herhalde bunlar diyorum
canım bugün banada doktor sancılar olabilir dedi:26::26:normalmiş yaniii sanırım bu sancıları çekicez ama senin açılman var bu yönden bakınca bu sancılar senin için tehlikeli olabilir

Maşallah canım oğluna.. hayırlı olsun..

sağol tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…