2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tatlım hiç sorun degil..bak müsait olunca yazdın en güzeli keşke benimde ara verme gibi bi imkanım olsaydı...evet tatlım araştırmak lazım 1 bucuk saatti 2 bucuk olcak dediler ama ben emziriyorum yazık sütümde var inş mahrum kalmaz ogluşum yaa

maşallah canım sütüne nazar değmesin inşallah canım emzirirsin eminim düzenleme olmuştur 1 martta uygulamaya geçecek:) ben de sütüm olursa emmek de isterse 2 sene emzirmek istiyorum 2 sene emmesi gerekiyormuş bebişlerin.

Kızlar çok az kaldı dimi doğumlara.Heyecan dorukta artık..Hatta şimdiden doğum yapanlar vardır belki de ,aceleci bebişlerBen de kasım annesiyim..Çok güzel bir duygu annelik..Hepinize kolay doğumlar diliyorum ve sağlıkla bebişler dünya ya getirmenizi

canımmm gecmiş olsun yaa
sağol canım

:26:doğru diyosun canım bakalım geçmezse arıycaz yine doktor teyzemizi..inşallah geçer

merhaba güzel anneler ve bebişlerii ben de 20 gün sonra kuzumu görmeye gittim bugün.bebişim 2315 gr ve 47 cm olmuş bana biraz zayıf gibi geldi ama doktor her şey gayet normal bebiş sağlıklı dedi, erken doğum riski falan da kalmamış rahim ağzı da kapalıymış.doğuma yaklaşık 5 haftan var dedi.2 hafta sonra nst ye çağırdı ona göre daha sık gidip gitmeyeceğim belli olacakmış.bu durumda topiğin son annesi ben olucam galiba.30 mart görünüyor tarih.bazı bebişler 1,5 -2 aylık olacak ben doğurana kadar bugün hiç giremedim geçmişi okuyup geliyorummm

Son düzenleme:
çok teşekkürler aminnnnnnnn sizinde bebişinizi allah bağışlasın
biz uyuyalım kızlar artık uykumuz geldi hepinize iyi geceler
Eylülcüm iyi geceler muhammedi öp canım benim için..
iyi geceler canım
maşallah bebişineson annelerden olucaktım ama sanırım olmıcam neyse bende burda sizleri yalnız bırakmam inş

maşallah bebişineson annelerden olucaktım ama sanırım olmıcam neyse bende burda sizleri yalnız bırakmam inş

senin bebişine de maşallah kilosu falan da çok iyi sağ salim gelsin kuzucuk. ben de erken doğurcam diye korkuyodum ama şükür şimdilik bi sorun yok.en sona kalıcam gibi.bebiş doğunca girmek zor ama yalnız bırakmayın benim gibi sona kalanları, bebişlerimizle yalnızlık çekmeyelim

sağol canım hastanede giremem ama eve gelince mutlaka açarım eee kamerayla merak edip görmek isticek kişi sayım çok fazlaaman olmasın zamanında gelsin

hoşgeldin canım
[
geçmiş olsun canım
şu resim eklemeyi bi becerebilsem ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

şimdi oldu umarım...
çok şekerler canım ...eline sağlık....
kızlarrrrrrr yarın ınsallah doguma gıdıyorummmm amannnnnnn dualarınızı eksık etmeyınnnn
Allah yardımcın olsun canım
kızlar bebişimin şekerleri nasıl sizce Eki Görüntüle 145001
çok hoşlar....
geçmiş olsun canım
geçmiş olsun canım
maşallah elif eylüleilaçlarını aksatma canım tekrar geçmiş olsun
maşallah almilaya
hayırlısı olsun canım
maşallah canım mert bebişegününüz de hemen hemen belli olmuş hayırlısı olsun canım

maşallah canım bebişinetopiğin son annesi olucam diye üzülme canım ya bende varım benimde 30 mart gözüküyor nasip bakalım

canım babacıgına acil sifalar diliyorum dilerim saglıgına kavusur tez zamanda hayırlısıyla

ilknurcumm ben geldim hastaneden oglanın bilirubini 12 cıktı çooook şükür rabbim nerdeyse oynatıyodum

masallah canım atlattınız hadi gözün aydın

oyy oy basladı tatlı telasın ne güzel tadını cıkar darısı bize o güzelligin insallah

canım tebrik ederim sagsalim kavustun yavruna saglıkla büyüsün evladın insallah

canım gecmis olsun korkutmus melegin ama gecmis gitmiş olsun insanlar

kızlarrrrrrr yarın ınsallah doguma gıdıyorummmm amannnnnnn dualarınızı eksık etmeyınnnn

ay canım benim hayırlısıyla kurtarsın RAbbim ne güzel ya bu gece sabah olmaz sana ne heyecanlı

masallah damlacım oglusuna dönmez bizim sıpalar dönmez basından beri belli rahat veletler
ne ugrascam dıyor kanala giricem iticem kendimi dogucam diye kasıcam ooo yatarım pasa pasa cıkarsın doktorlar işleri ne

masallah canım saglıkla kavusursun ınsallah

gündüz giremedim ne cok birikmiş öyle okuycam diye catladım valla
artık günler gecmek bilmiyor bana ya saatler yıl gibi geliyor
bir an evvel cumartesi olsa doktor gün verse en yakın zamana saglıkla kavussak kuzuma ayy

yeni dogumlar dizilmiş peşpeşe RAbbim sagsalim kurtarsın hepimizi hayırlısıyla insallah
bugün yine dişim tuttu cok fena doguma gider ayak tekrar nerden hortladıysa oyy devam ederse gidicem dişciye dogum acısıyla birleşince cekilmez halledilecek gibiyse bari rahatlarım biraz olsun umarım tekrarlamaz bir daha hastalıklardan usandm artık RAbbimin gücüne gitmesin

maşallah canım bebişinetopiğin son annesi olucam diye üzülme canım ya bende varım benimde 30 mart gözüküyor nasip bakalım
sağol canım.yaşasınn yalnız değilmişim sevindim gerçekten

masallah canım saglıkla kavusursun ınsallah

aminn canım sağolasın.sana da çok geçmiş olsun.Allah şifa versin başka sıkıntı göstermesin inşallah

Maşallah canım Mert paşamıza. Kalbim temizdir. Gerçekten içime doğmuştu. Kendim içinde 24 Şubat içime doğuyor ama bakalım tutacakmı

tembel tavuklar bizimkiler nst.dede sinirlendi hemşire asabiyiz diyorbunlardaki bu naz bu niyaz anlamadım gitti hadi seninki kız canım bizimki erkek aaaaaaaaaa erkek adam bu kadar nazlanırmııı
Maşallah canım Mert paşamıza. Kalbim temizdir. Gerçekten içime doğmuştu. Kendim içinde 24 Şubat içime doğuyor ama bakalım tutacakmı
sağol canım ayyy gece 12den sonra 2gün kalmış oluyor hadi baakalım içine doğan olucakmı duygucum o değil seni buralarda göremezsem 24ü kesin doğuma gitti derim
sanada çok sağol viyolecim

iyi geceler kızlar kızımla ben geldim
ohhhhh çok rahatladım valla...bugünden hallettim kıl tüy işini nasıl canmm çıktı ama
kaş,bıyık onlarıda hallettim tertemiz oldum...
doğuma hazırım Allahın izninle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…