2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

damlacım dr.gitmişsin canmm...hakkında hayırlı vakit neyse o olsun inşallah...senin bebişte benim bebiş gibi 2hafta önden gidiyo

eylülcüm gözün aydın canmm oğluşun iyi çok şükür

kübracım sana bugece uyku yok desene bende olsam uyuyamam valla

meraba anişler ne çok birikmişya bitiremedim aydnkl canım rabbim yardımcın olsun elsicim bebişine uzunnnnnnnnnnnnnnn ömürler diliyorum sanada sağlık ve sıhat eylülcüm muhammed nasıl sarılığı gitmiştir umarım bizimde perşembe kontrolumuz var durumumuz iyise 3 mart değilse 1 martta alacak dr bebeği kızıma kavuşmama çok az kaldı heycanım giderek artıyor kızlar uyku falan bitti zaten umarım herkes iyidir inşallah

azize uyku yok vallaaa az uyur gıbı gozlerımı kapatıyom hemenn otomatık acılıyo gözler kendılıgınden

hoşgeldiniz.sıhhatler olsun ak pak olmuşsun.meryem ceren rahatça gelebilir artık son hazırlıklar da tamamlanmış.

seninde az kalmış haticecim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah

banada sabah 7 de hastane ol dediler...ön hazırlık için.
8:30 dada amelyat kısmetse :18:
sağol azizecim ayy benim daha olmasına rağmen sizleri doğuma yolcu ederken bile heyecanlanıyorum

geçmiş olsun sermestcim....dişağrısı da fenadır git bakalım dişçiye belki yapılabilecek birşeyler vardır....
sağol canım.yaşasınn yalnız değilmişim sevindim gerçekten

sanada çok sağol viyolecim

herkeze iyi geceler kızlar...
ben çıkıyom sütümü içip yatıyım inşallah uyurum

bebişine.son anda sezaryene alınmaktansa böyle gün verilmesi en iyisi.bakalım benim bebiş dönmüş mü?heyecanlandım şimdi senin adına:76::76:

iyigceler kızlar...yeni doğumlar mı var yoksa...

tüm gelen bebişler hoşgeldi...doğuam gideceklerede Allah kolaylık versin...ay bende haftaya gün alıcam şimdiden stres basıyor..

üstüne dün gece oğlum ateşlendi...bugün antibiyotiğe başladık ama hala yüksek ateşi 38den aşağı inmiyor,gözleri kıpkırmızı oldu..off şu ateşten nefret ediyorum..şimdi bi tane daha geliyor allahım ikisinin hastalandığını düşünemiyor

bebişine.son anda sezaryene alınmaktansa böyle gün verilmesi en iyisi.bakalım benim bebiş dönmüş mü?heyecanlandım şimdi senin adına:76::76:
sağol canım senin randevun ne zaman bir daha bakalım dönmüşmü dönmediyse seninde dönmez sanırım
çok geçmiş olsun inş en kısa sürede iyileşir oğluşun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…