- 10 Kasım 2008
- 6.179
- 442
- 163
sagol canım elımde degıl korkuyom uyuyamıyommm
korkma tatlımmmm allahın izniyle kucağına sağlıkla alıcaksın saat kaçta giriceksin
8 de hastanede ol 8:30 da ameliyata alılrız dedıler sabah
8 de hastanede ol 8:30 da ameliyata alılrız dedıler sabah
iyi geceler kızlarkızımla ben geldim
ohhhhh çok rahatladım valla...bugünden hallettim kıl tüy işininasıl canmm çıktı ama
kaş,bıyık onlarıda hallettim tertemiz oldum...
doğuma hazırım Allahın izninle.
azize uyku yok vallaaa az uyur gıbı gozlerımı kapatıyom hemenn otomatık acılıyo gözler kendılıgınden
hoşgeldiniz.sıhhatler olsun ak pak olmuşsun.meryem ceren rahatça gelebilir artık son hazırlıklar da tamamlanmış.
seninde az kalmış haticecim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahmeraba anişler ne çok birikmişya bitiremedim aydnkl canım rabbim yardımcın olsun elsicim bebişine uzunnnnnnnnnnnnnnn ömürler diliyorum sanada sağlık ve sıhat eylülcüm muhammed nasıl sarılığı gitmiştir umarım bizimde perşembe kontrolumuz var durumumuz iyise 3 mart değilse 1 martta alacak dr bebeği kızıma kavuşmama çok az kaldı heycanım giderek artıyor kızlar uyku falan bitti zaten umarım herkes iyidir inşallah
damlacım dr.gitmişsin canmm...hakkında hayırlı vakit neyse o olsun inşallah...senin bebişte benim bebiş gibi 2hafta önden gidiyo
eylülcüm gözün aydın canmm oğluşun iyi çok şükür
kübracım sana bugece uyku yok desenebende olsam uyuyamam valla
sağol azizecim ayy benim daha olmasına rağmen sizleri doğuma yolcu ederken bile heyecanlanıyorumbanada sabah 7 de hastane ol dediler...ön hazırlık için.
8:30 dada amelyat kısmetse :18:
banada sabah 7 de hastane ol dediler...ön hazırlık için.
8:30 dada amelyat kısmetse :18:
olsun canmm bu heycanda başka bi güzel oluyo
seninde az kalmış haticecim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah
evet canımya ama inanki her saat sene gibi geçiyor atık bide hergün herkes arıyor oldumu diye
canmm inşallah bizde seni yolcu edicezseninde az kalmış haticecim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah
sağol azizecim ayy benim daha olmasına rağmen sizleri doğuma yolcu ederken bile heyecanlanıyorum
Allah yardımcımız olsun wallaaa
geçmiş olsun sermestcim....dişağrısı da fenadır git bakalım dişçiye belki yapılabilecek birşeyler vardır....gündüz giremedim ne cok birikmiş öyle okuycam diye catladım valla
artık günler gecmek bilmiyor bana ya saatler yıl gibi geliyor
bir an evvel cumartesi olsa doktor gün verse en yakın zamana saglıkla kavussak kuzuma ayy
yeni dogumlar dizilmiş peşpeşe RAbbim sagsalim kurtarsın hepimizi hayırlısıyla insallah
bugün yine dişim tuttu cok fena doguma gider ayak tekrar nerden hortladıysa oyy devam ederse gidicem dişciye dogum acısıyla birleşince cekilmez halledilecek gibiyse bari rahatlarım biraz olsun umarım tekrarlamaz bir daha hastalıklardan usandm artık RAbbimin gücüne gitmesin
sağol canım.yaşasınn yalnız değilmişim sevindim gerçekten
sanada çok sağol viyolecim
herkeze iyi geceler kızlar...
ben çıkıyom sütümü içip yatıyım inşallah uyurum
kızlarrrrrrrr biz geldik oğluşumu gördüm hoş 4boyutluya girmedik bu sefer ama olsun kavuşmamıza az kaldı zatennst.ye girdim sancı çıkmadı sıpam 3149 gr olmuş 37+4günlük gözüküyor 2hafta öndeyiz dönmemiş artık dönmez dedi ve martın 10-15i arası oğlumu kucağıma alıcam allahın izniyle haftaya gene çağırdı tarih netleşicek
sağol canım senin randevun ne zaman bir daha bakalım dönmüşmü dönmediyse seninde dönmez sanırımbebişine.son anda sezaryene alınmaktansa böyle gün verilmesi en iyisi.bakalım benim bebiş dönmüş mü?heyecanlandım şimdi senin adına:76::76:
çok geçmiş olsun inş en kısa sürede iyileşir oğluşuniyigceler kızlar...yeni doğumlar mı var yoksa...
tüm gelen bebişler hoşgeldi...doğuam gideceklerede Allah kolaylık versin...ay bende haftaya gün alıcam şimdiden stres basıyor..
üstüne dün gece oğlum ateşlendi...bugün antibiyotiğe başladık ama hala yüksek ateşi 38den aşağı inmiyor,gözleri kıpkırmızı oldu..off şu ateşten nefret ediyorum..şimdi bi tane daha geliyor allahım ikisinin hastalandığını düşünemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?