- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 683
- 46
ne guzel uyuyodum dıs agrısıyla fırladım yataktanagrı kesıcı ıctım fayda etmedı napıcam ben sabaha kadar kocısıde kaldırmaya kıyamıyorum 6 da kalkıp ıse gıdecek ztn oooofffff offffff cok agrıyoooooo
nstmiz iyi çıktı çokk şükür bu hafta 3 defa giricem bakalım hayırlısı işlh.
moralim çokk bozuldu kızım haftasına göre 1 hafta geride görünüyor önerebileceğiniz bişiler varmı acaba canım çokk sıkkın
tşk tatlım gececek bu günlerde inş.ama ameliyatta problem var sanırım ortası sertleşmiş
Kızlar çok az kaldı dimi doğumlara.Heyecan dorukta artık..Hatta şimdiden doğum yapanlar vardır belki de ,aceleci bebişlerBen de kasım annesiyim..Çok güzel bir duygu annelik..Hepinize kolay doğumlar diliyorum ve sağlıkla bebişler dünya ya getirmenizi
merhaba güzel anneler ve bebişlerii ben de 20 gün sonra kuzumu görmeye gittim bugün.bebişim 2315 gr ve 47 cm olmuşbana biraz zayıf gibi geldi ama doktor her şey gayet normal bebiş sağlıklı dedi, erken doğum riski falan da kalmamış rahim ağzı da kapalıymış.doğuma yaklaşık 5 haftan var dedi.2 hafta sonra nst ye çağırdı ona göre daha sık gidip gitmeyeceğim belli olacakmış.bu durumda topiğin son annesi ben olucam galiba.30 mart görünüyor tarih.bazı bebişler 1,5 -2 aylık olacak ben doğurana kadar bugün hiç giremedim geçmişi okuyup geliyorummm
gündüz giremedim ne cok birikmiş öyle okuycam diye catladım valla
artık günler gecmek bilmiyor bana ya saatler yıl gibi geliyor
bir an evvel cumartesi olsa doktor gün verse en yakın zamana saglıkla kavussak kuzuma ayy
yeni dogumlar dizilmiş peşpeşe RAbbim sagsalim kurtarsın hepimizi hayırlısıyla insallah
bugün yine dişim tuttu cok fena doguma gider ayak tekrar nerden hortladıysa oyy devam ederse gidicem dişciye dogum acısıyla birleşince cekilmez halledilecek gibiyse bari rahatlarım biraz olsun umarım tekrarlamaz bir daha hastalıklardan usandm artık RAbbimin gücüne gitmesin
iyi geceler kızlarkızımla ben geldim
ohhhhh çok rahatladım valla...bugünden hallettim kıl tüy işininasıl canmm çıktı ama
kaş,bıyık onlarıda hallettim tertemiz oldum...
doğuma hazırım Allahın izninle.
8 de hastanede ol 8:30 da ameliyata alılrız dedıler sabah
iyigceler kızlar...yeni doğumlar mı var yoksa...
tüm gelen bebişler hoşgeldi...doğuam gideceklerede Allah kolaylık versin...ay bende haftaya gün alıcam şimdiden stres basıyor..
üstüne dün gece oğlum ateşlendi...bugün antibiyotiğe başladık ama hala yüksek ateşi 38den aşağı inmiyor,gözleri kıpkırmızı oldu..off şu ateşten nefret ediyorum..şimdi bi tane daha geliyor allahım ikisinin hastalandığını düşünemiyor
ne guzel uyuyodum dıs agrısıyla fırladım yataktanagrı kesıcı ıctım fayda etmedı napıcam ben sabaha kadar kocısıde kaldırmaya kıyamıyorum 6 da kalkıp ıse gıdecek ztn oooofffff offffff cok agrıyoooooo
sweet_drop teşekkürler canım KK'de ilk kutlayan sen oldun, kutlama kartın için de teşekkürler ve bu ödül sana
burcukutlu her zaman incesin,düşüncelisin kimseyi atlamıyorsun herkese tek tek yazıyorsun çoook teşekkürler, yalnız benim oğlum değil kızım olacak:)
S&U canım çok teşekkürler, Allahım hepimizi korusun, ne güzel mesajdı öyle teşekkürler biz de sizi öptük:)
fafuel İnşallah canım hep birlikte nice senelere, çoook teşekkürler tatlım:)
Asaely Canım çoook teşekkürler, Allahım hepimizin mutluluğunu daim etsin. Amiiin.
bsc23 Çook teşekkürler, İnşallah herkes sevdikleriyle yaşlanır. Amiiin.
Ebruli1820 tatlım teşekkürler bu da benden sana ve bebişine
ahuss Çoook sağol canım, siz de sevdiklerinizle bir ömür boyu sağlıklı, mutlu olun, öpüldün:)
FirstNimbus melek hemşiremiz, siz 3'ünüz de çoook mutlu hayat sürün tatlım İnşallah
viyolecim, İnşallah sen, bebişin ve eşin de nice nice yılları sağlık, huzur ve mutlulukla geçirin e mi:)
HEPİNİZE KOCAAAAAMAAAAAN BİR
günaydınnnlar herkeze
bazı arkadaşlarımız şuan doğumda Allah yardımcıları olsun
günaydınnnlar herkeze
bazı arkadaşlarımız şuan doğumda Allah yardımcıları olsun
günaydın annecikler
dün geceki kasılmalardan sonra daha yeni uyandım.
şuan doğumda olan arkadaşımız
sağlıcakla ve kolayca bebişini kucağına alır inşallah.
günaydın canımmm
arkadaşlar caznur uzun zamandır girmiyor yada ben mi görmüorum
haberiniz var mı?
umarım iyidir
bütün annişlere günaydınnn
bütün annişlere günaydınnn
herkese gunaydinoznur benim de aklimdaydi kac gundur. arayacagim bugun.
günaydın annecikler...
doğumda olan arkadasımıza hayırlı dogumlar...
ayse'cim,gecmiş dogum gunun kutlu olsun tatlım..
Damla'cım,umarım nezlen gecmiştir,iyi bak kendine..
Sultan'cım,bebişine masallah.umarım oksurugun de ne kısa zamanda gecer.
bu arada caznuru ve waterlily2010 u ben de mrak ediyorum.bayadır girmiyolar
herkese gunaydinoznur benim de aklimdaydi kac gundur. arayacagim bugun.
günaydın annecikler...
doğumda olan arkadasımıza hayırlı dogumlar...
ayse'cim,gecmiş dogum gunun kutlu olsun tatlım..
Damla'cım,umarım nezlen gecmiştir,iyi bak kendine..
Sultan'cım,bebişine masallah.umarım oksurugun de ne kısa zamanda gecer.
bu arada caznuru ve waterlily2010 u ben de mrak ediyorum.bayadır girmiyolar
HERKESE GÜNAYDIN!!!!!!! HEPİMİZ İÇİN ÇOK GÜZEL BİR GÜN OLUR İNŞALLAH!
Bugün doğuma giren arkadaşlardan çok güzel haberler alırız inşallah
Burcu, Caznur'dan haber alırsan bizimle de paylaşır mısınız???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?