2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sermestçiğim viyoleciğim çooo sağolun canlarım. çoook teşekkür ederim kızlar. Allah razı olsun.

azize aydınkl ayyy şuna bak yaaa. ne kadar az kaldı. son hazırlıklarda bitmiş maşallah. aydınkl seni uyku tutmaz bu gece artık. ayyyy yarın bu saatlerce kuzucuk kucağında olacak canım yaaa. Allahım sağlıkla kavuştursun kuzuna canımmm.

Slm kızlar...Geçmiş baya birikiyorHızınıza yetişemiyorumGelişmeler neler?Azize ve bir arkadaşımız daha yarın bebeklerine kavuşacaklar son bir iki sayfadan anladıgım kadarıyla.Dogru mu anlamışım acaba?

iyi geceler kızlarr benim için kötü bi gece oluyorrr akşam düzensiz sancılarım belden vuran.şimdide mide yanmam ve yatınca bulantıya dönüşüyor ayakta uyur uyanık bekliyorummm((
bu gidişle yarın doktorumun kapısını çalıcamm mart 16sı son günün diyordu ama bu gidişlee bekleyemicem sezeryanla haftaya kavuşayım demek istiyorum acaba yanlış mı yaptığım?
normal doğum yaparsam kocam yurt dışında ve doğumuma yetişemicek onsuz moralsiz üzüntülü olcam.diğer türlü olursa aynı gün yada 1gün önceden gelebilir ilk bebeğimizde onunda bu anı kaçırmasını istemiyorum..sizlerle paylaşmak istedim düşünceleriniz neler??

ay benim uykusuz gecelerim gene basladi uyuyamiyorum sabaha kadar oglen uyuyorum oda kafami saman gibi sersemlestirior ukusuzluk cok kotu yaa benimde bebisime kavusmama 3 haftam kaldii bir an once kucagima almak icin sabirsizlaniorumm ilk dogumum olck ALLAHim nasip ederse norml dogum istiyorummm bakalim hayirlissii,,,

ne guzel uyuyodum dıs agrısıyla fırladım yataktan agrı kesıcı ıctım fayda etmedı napıcam ben sabaha kadar kocısıde kaldırmaya kıyamıyorum 6 da kalkıp ıse gıdecek ztn oooofffff offffff cok agrıyoooooo

:44:
gecmis olsun cnmm ya dis agrisi kadar kotu birsey yok herhamile cekiyormus diye duydum ben ama suan bende olmadi olmazda ins cnm agri kesici ictim demisin zarari olmasin bebise biliosun ilac yasak hamileleree:44:

sweet_drop teşekkürler canım KK'de ilk kutlayan sen oldun, kutlama kartın için de teşekkürler ve bu ödül sana
burcukutlu her zaman incesin,düşüncelisin kimseyi atlamıyorsun herkese tek tek yazıyorsun çoook teşekkürler, yalnız benim oğlum değil kızım olacak:)
S&U canım çok teşekkürler, Allahım hepimizi korusun, ne güzel mesajdı öyle teşekkürler biz de sizi öptük:)
fafuel İnşallah canım hep birlikte nice senelere, çoook teşekkürler tatlım:)
Asaely Canım çoook teşekkürler, Allahım hepimizin mutluluğunu daim etsin. Amiiin.
bsc23 Çook teşekkürler, İnşallah herkes sevdikleriyle yaşlanır. Amiiin.
Ebruli1820 tatlım teşekkürler bu da benden sana ve bebişine
ahuss Çoook sağol canım, siz de sevdiklerinizle bir ömür boyu sağlıklı, mutlu olun, öpüldün:)
FirstNimbus melek hemşiremiz, siz 3'ünüz de çoook mutlu hayat sürün tatlım İnşallah
viyolecim, İnşallah sen, bebişin ve eşin de nice nice yılları sağlık, huzur ve mutlulukla geçirin e mi:)
HEPİNİZE KOCAAAAAMAAAAAN BİR

canim, 1 hafta geriden gelmesi sorun degil. doktoru nsaglikli, her seyi normal diyorsa takma kafana cok fazla. ama illa kilo alsin diyorsan, onerilenler ceviz, muz, yumurta, kırmızı et, kivi gibi besinlerdi. Uzme kendini.

tşk tatlım gececek bu günlerde inş.ama ameliyatta problem var sanırım ortası sertleşmiş

hay allah, ilacla tedavi edilebilir bir seydir insallah. doktora gorunecek misin?

Amin canim, cok sagolasin. Allah bagislasin sana da yavrularini.

masallah sana da kuzuna canim

gecmis olsun canim.

gule gule uzasin

8 de hastanede ol 8:30 da ameliyata alılrız dedıler sabah

canim su anda doguma giriyor olmalisin. Saglikla huzurla al insallah yavrunu kucagina.

cok gecmis olsun canim. cabucak toparlar insallah.

gecmis olsun canim.

canim ya, hamileligime ver, kusuruma bakma e mi?

günaydın annecikler
dün geceki kasılmalardan sonra daha yeni uyandım.
şuan doğumda olan arkadaşımız
sağlıcakla ve kolayca bebişini kucağına alır inşallah.

günaydınnnlar herkeze
bazı arkadaşlarımız şuan doğumda Allah yardımcıları olsun

günaydın annecikler
dün geceki kasılmalardan sonra daha yeni uyandım.
şuan doğumda olan arkadaşımız
sağlıcakla ve kolayca bebişini kucağına alır inşallah.

günaydın canımmm

arkadaşlar caznur uzun zamandır girmiyor yada ben mi görmüorum
haberiniz var mı?
umarım iyidir

bütün annişlere günaydınnn

herkese gunaydin oznur benim de aklimdaydi kac gundur. arayacagim bugun.

Son düzenleme:
günaydın annecikler...
doğumda olan arkadasımıza hayırlı dogumlar...
ayse'cim,gecmiş dogum gunun kutlu olsun tatlım..
Damla'cım,umarım nezlen gecmiştir,iyi bak kendine..
Sultan'cım,bebişine masallah.umarım oksurugun de ne kısa zamanda gecer.

bu arada caznuru ve waterlily2010 u ben de mrak ediyorum.bayadır girmiyolar

bütün annişlere günaydınnn

sizlere da günaydın

HERKESE GÜNAYDIN!!!!!!! HEPİMİZ İÇİN ÇOK GÜZEL BİR GÜN OLUR İNŞALLAH!

Bugün doğuma giren arkadaşlardan çok güzel haberler alırız inşallah

Burcu, Caznur'dan haber alırsan bizimle de paylaşır mısınız???

tabi ki canim. simdi konustum. hastanedeymis, rutin kontrolmus. nst ye baglanacakmis. guzel haberlerle gelir insallah. haftasonu ufak bir zehirlenme gibi bir sey yasamis ama simdi iyiymis. isleri devredecekmis, kosturuyormus, o yuzden giremiyormus.

günaydın güzel anneler ve bebekleri
bugün doğum yapacak olan arkadaşımıza allah kolaylıklar versin inşallah sağlıcakla kucaklamıştır emzirmeye bile başlamıştır ne güzel darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…