2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tabi ki canim. simdi konustum. hastanedeymis, rutin kontrolmus. nst ye baglanacakmis. guzel haberlerle gelir insallah. haftasonu ufak bir zehirlenme gibi bir sey yasamis ama simdi iyiymis. isleri devredecekmis, kosturuyormus, o yuzden giremiyormus.

Saol canım, inşallah güzel haberlerle gelir

arkadaşlar

doğum yapan arkadaşlarımız ile ilgili bir çizelge yapıldı mı? veya bir topik açıldı mı.
giriş sayfamızda herhangi birşey göremedim?????????

günaydın annişler
şimdi kontrolden geliyoruz.doktorum herzamanki gibi bizi korkutarak yatırmak istedi hemen ama ben yarına kadar direndim.bu gece evde son gecem
yarın yatışım yapılacak ve haftasonu duruma göre ama büyük ihtimalle alacağız dedi:18::18::18::18:
bugün 2796 gr çıktı usg de bebişim haftasonuna kadar 3 kg olur inşallahhh....
offfffff hastanede yatmak istemiyorum
bu arada bugün doğum yapacak arkadaşa Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallahhh...

canım umarım 3 kg olur olmazsada onemli olan saglıklı olması. Umarım hersey iyi olur. Ben orayı kacırmısım heralde neden almak istiyor doktor minigimizi.37. hafta oluyor degil mi?

İlknur, gözün aydın canım, inşallah haftasonu sağlıkla gelecek bebişin. Hastanede yatmaktan ben de nefret ediyorum, ama yapacak bişey yok. Bizi haberdar edebilecek misin durumundan? Biz merak ederiz seni. Güzel haberlerini bekliyoruz

canım umarım 3 kg olur olmazsada onemli olan saglıklı olması. Umarım hersey iyi olur. Ben orayı kacırmısım heralde neden almak istiyor doktor minigimizi.37. hafta oluyor degil mi?

sağolun kızlar.bebeğin kordonuyla ilgili bir sorun var canım hafta ilerledikçe kopma ihtimali artıyor.o yüzden erken alınacak
evet hastaneye laptobu götürecem burcucum yoksa zaman hiççç geçmez orada

Canım geçmiş olsun.Hakkınızda hayırlısı olsun.Kilosunu sorun etme.Saglıklı olsun yeterki sen sonra sütünle onu tombik yaparsın

canım gecmıs olsun duaların senınle

günaydın canıım
tatlım hakkında hayırlısı olsun.
sağlıcakla alırsın yahya bebişi kollarına annesi
inşallah kilosu da 3000 olur.
dualarım seninle ilknurcuğum.

maşallah oğluşuna..yerim ben onların hepsini..ne güzel senin de günün az çok belli sayılır artık ...sancının çkmaması çok güzel.inşallah son ana kadar böyle güzel olur..
bence BATU ismi çok güzel ama biz TALHA'dan önce BATURALP ismini de düşünmüyo değildik..Erk ismi tek başına çok bi garip geliyo kulağa ve ilerleyen yıllarda erkek arkadaş grubu arasında dalga geççebiliiler diye düşünmüştük okuldaki arkadaşlarla
mninnacık Muhammedimizin topuğu ufff mu oldu annesi...kıyamam...sende kendine nazar ettin Eylülcüm dikkat et kendine lütfeninşallah kısa sürede enfeksiyondan kurtulursun..
düzenli değil ama kasılmada oluyo doktorum çok rahatlattı beni gayet iyisin die bende şimdi ağrıya sızıya anlam kazandırmakta zorlanıyorum normaldir herhalde bunlar diyorum
aynen canım benin drumda bana iyi dedi diye belimin ağrıdığını bile söylemeye utanıyorum bazen...ağrım sızım var deyince son zamanlarda olur bunlar diyo normal karşılıyo...
canım sağlıklı olsunda 50-60 gr az doğsun nolacak sanki...sen onu emzirirsin tosuncuk yaparsınben kendimi en son doğuracak kişi diye düşünüyordum ama hiç belli olmaz bebişler öyle benim vaktim var biraz daha durayım demiyo canları ne zaman isterse geliyolar
geçmiş olsun canım karanfil falan koysan işe yaramaz mı ki:26:belki biraz azaltır ağrısını..hem çok ağrıyosa bence de dişçiye git doğum ağrıları ile çekilmez haklısıın doğumdan sonrasın da da hiç fırsat bulamazsın...
sağlıcakla gelsin kızın azize..Rabbim biz bekleyenlere de nasip etsin...
8 de hastanede ol 8:30 da ameliyata alılrız dedıler sabah
ben biraz geç kaldım sanırım ama olsunşimdiye kadar bebişini kucağına almışsındır ne güzeeeeelllll
Hatice canım seninde çookkk az kalmış kızlar gerçekten pcnin başına oturduğumdan beri doğum zamanı netleşen arkadaşları duydukça duygulanıyorum..
geçmiş olsun tatlım..ateş sanırım annelerin kabusu...dışarıda keçi gribi salgını var dikkat et çok fazla ateş yapıyormuş..inşallah bir an önce iyileşir oğlun
bebeğin anne karnında kaldığı hergün çok önemli derler ama babasının bu tecrübeyi yaşaması da çok güzel olur bilemedim ben...mesela benim eşimde ilk aylarda yurtdışındaydı biliyorum nasıl hissettiğini amadrunla konuş bebişin gelişimini tamamladıysa doğduğunda küvöz gibi bir sıkıntın olmayacaksa diyebilirisin...ama tabi senin eşinin ve en çokta drunun düşüncesi önemli...
gündüz uyuduğun için gece uyuyamıyo olabilirsin canım ben geçenlerde gündüz uyumuştum tüm gece ayaktaydım..yatmadan önce duş al ılık süt iç birde biraz sıkıcı kitap al eline bak nasıl uykun geliyo
geçmiş olsun canım..

ilknur nasıl heyecanlandım anlatamam sana...maşallah bebeğine canım...usg'ye olan inancım dün yerle bir oldu benim...istanbulun en büyük özel hastanesinden birine giden arkadaşıma 9 ay booyunca kız denilip erkek doğurdu ve kilosunu 3600 gr demişler bebek 4700 gr doğmuş kadın öyle diyo anlamadım valla :26:ama çok güvenilir alet değil.eskilerin dediği gibi anne karnındakini sadece Allah bilir..çok çok az kaldı bak sabret...

kızlar inanılmaz midem yanıyo off napcam ben

canım benim de mide ağrım çok artmıstı. dayanılmaz hale gelmişti. dün kontrolde söyledim. hamielik reflüsü. artık ilaç kullanacaksın dedi. gaviscon şurup verdi düzenli kullanacaksın yoksa işe yaramaz dedi. dünden beri içiyorum çok iyi geldi. sende doktoruna söyle canım sana da bunu veya benzerlerini yazar.

inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. çok küçük değil maşallah. erken almaları gerekmese kilosu güzel. hem sağlıklı doğsun sütünle beslersin inşallah.

canımmm heyecan yaptım yaaa. yahyamızda iyi kilo almış maşallah. Allahım sağlıkla kucağına aldırsın inşallah. kıymetlimiz o bizim. anladın sen onu canım.
günaydın kızlaaaar. biz daha yeni uyandık kahvaltı yapacaktık yapmadan bi bakalım dedik.
ahuss çuğum çok geçmiş olsun canım yaaa. az kalmıştı doğumada inşallah hemen geçer diş ağrsı çok kötü yaaa
hiperaktifçiğim sende çoook sağol canım.
moonlighçiğim çok sağol canım. öksürük şurubu değişti faydası oldu valla. çok şükür yaaa dünya varmış. öksürüksüz rahat bi uyku uyudum çok şükür.
bugün doğum yapacak arkadaşlar Allahım yardımcınız olsun. zaten şimdiye kadar çoktan doğum olmuştur çünkü 8:30daydı doğumlar. İnşallah şimdi bizim yerimizede kokluyorsunuzdur. Rabbim sağlıkla büyütsün İnşallah.

ayyy pardon günaydın demeden pat diye dalıvermişim sohbetenasılsınız kızlar başka?biz iyiyiz karnım kocamaaaann oldu artık ve sanırım derisi incelmeye başladı çünkü oğluşumun ayağını gördüm dün

anammmm kilosu bi yanada cinsiyet nasıl değişir yaaaaaa. artıkın ultrasonda böyle yapıyorsa neye güvenecezz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…