tabi ki canim. simdi konustum. hastanedeymis, rutin kontrolmus. nst ye baglanacakmis. guzel haberlerle gelir insallah. haftasonu ufak bir zehirlenme gibi bir sey yasamis ama simdi iyiymis. isleri devredecekmis, kosturuyormus, o yuzden giremiyormus.
arkadaşlar
doğum yapan arkadaşlarımız ile ilgili bir çizelge yapıldı mı? veya bir topik açıldı mı.
giriş sayfamızda herhangi birşey göremedim?????????
günaydın annişler
şimdi kontrolden geliyoruz.doktorum herzamanki gibi bizi korkutarak yatırmak istedi hemen ama ben yarına kadar direndim.bu gece evde son gecem
yarın yatışım yapılacak ve haftasonu duruma göre ama büyük ihtimalle alacağız dedi:18::18::18::18:
bugün 2796 gr çıktı usg de bebişim haftasonuna kadar 3 kg olur inşallahhh....
offfffff hastanede yatmak istemiyorum
bu arada bugün doğum yapacak arkadaşa Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallahhh...
günaydın annişler
şimdi kontrolden geliyoruz.doktorum herzamanki gibi bizi korkutarak yatırmak istedi hemen ama ben yarına kadar direndim.bu gece evde son gecem
yarın yatışım yapılacak ve haftasonu duruma göre ama büyük ihtimalle alacağız dedi:18::18::18::18:
bu arada bugün doğum yapacak arkadaşa Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallahhh...
canım umarım 3 kg olur olmazsada onemli olan saglıklı olması. Umarım hersey iyi olur. Ben orayı kacırmısım heralde neden almak istiyor doktor minigimizi.37. hafta oluyor degil mi?
İlknur, gözün aydın canım, inşallah haftasonu sağlıkla gelecek bebişin. Hastanede yatmaktan ben de nefret ediyorum, ama yapacak bişey yok. Bizi haberdar edebilecek misin durumundan? Biz merak ederiz seni. Güzel haberlerini bekliyoruz
sağolun kızlar.bebeğin kordonuyla ilgili bir sorun var canım hafta ilerledikçe kopma ihtimali artıyor.o yüzden erken alınacak
evet hastaneye laptobu götürecem burcucum yoksa zaman hiççç geçmez orada
günaydın annişler
günaydın annişler
Canım dualarım seninle.
Canım geçmiş olsun.Hakkınızda hayırlısı olsun.Kilosunu sorun etme.Saglıklı olsun yeterki sen sonra sütünle onu tombik yaparsın
sağolun arkadaşlar sizin dualarınızla herşey güzel gidecek inşallahhhhcanım gecmıs olsun duaların senınle
günaydın annişler
kızlarrrrrrrr biz geldik oğluşumu gördüm hoş 4boyutluya girmedik bu sefer ama olsun kavuşmamıza az kaldı zatennst.ye girdim sancı çıkmadı sıpam 3149 gr olmuş 37+4günlük gözüküyor 2hafta öndeyiz dönmemiş artık dönmez dedi ve martın 10-15i arası oğlumu kucağıma alıcam allahın izniyle haftaya gene çağırdı tarih netleşicek
bence BATU ismi çok güzel ama biz TALHA'dan önce BATURALP ismini de düşünmüyo değildik..Erk ismi tek başına çok bi garip geliyo kulağa ve ilerleyen yıllarda erkek arkadaş grubu arasında dalga geççebiliiler diye düşünmüştük okuldaki arkadaşlarlaarkadcaslar 9 ay sonuncunda oglumun ısmıme tam kesın olmamakla bırlıkte BATU koymaya karar verdık aslında ERK olmasını cok ıstıyordum ama kımse ıstemedı desem yerıdır.sımdı sızce batu guzelmı?..bu arada eylul sana yazıyorum cnmm ama gormuyorsun sanırım bebıs nasıl oldu?
mninnacık Muhammedimizin topuğu ufff mu oldu annesi...kıyamam...sende kendine nazar ettin Eylülcüm dikkat et kendine lütfenhiç görmedimm tatlım aslında gecmişi okuyorum atladım demek saol tatlım iyiyiz şükür aşısı vardı saglık ocagında topuk kanı aldı hemşire ablası tavşanklı tulumunu sevdi kulaklarını cekti...amekliyatım içten enf olmuş yandım yarın dogum yaptıgım hast.gidecem anammm çilem bitmiyo
aynen canım benin drumda bana iyi dedi diye belimin ağrıdığını bile söylemeye utanıyorum bazen...ağrım sızım var deyince son zamanlarda olur bunlar diyo normal karşılıyo...düzenli değil ama kasılmada oluyo doktorum çok rahatlattı beni gayet iyisin die bende şimdi ağrıya sızıya anlam kazandırmakta zorlanıyorum normaldir herhalde bunlar diyorum
merhaba güzel anneler ve bebişlerii ben de 20 gün sonra kuzumu görmeye gittim bugün.bebişim 2315 gr ve 47 cm olmuşbana biraz zayıf gibi geldi ama doktor her şey gayet normal bebiş sağlıklı dedi, erken doğum riski falan da kalmamış rahim ağzı da kapalıymış.doğuma yaklaşık 5 haftan var dedi.2 hafta sonra nst ye çağırdı ona göre daha sık gidip gitmeyeceğim belli olacakmış.bu durumda topiğin son annesi ben olucam galiba.30 mart görünüyor tarih.bazı bebişler 1,5 -2 aylık olacak ben doğurana kadar bugün hiç giremedim geçmişi okuyup geliyorummm
geçmiş olsun canım karanfil falan koysan işe yaramaz mı ki:26:belki biraz azaltır ağrısını..hem çok ağrıyosa bence de dişçiye git doğum ağrıları ile çekilmez haklısıın doğumdan sonrasın da da hiç fırsat bulamazsın...gündüz giremedim ne cok birikmiş öyle okuycam diye catladım valla
artık günler gecmek bilmiyor bana ya saatler yıl gibi geliyor
bir an evvel cumartesi olsa doktor gün verse en yakın zamana saglıkla kavussak kuzuma ayy
yeni dogumlar dizilmiş peşpeşe RAbbim sagsalim kurtarsın hepimizi hayırlısıyla insallah
bugün yine dişim tuttu cok fena doguma gider ayak tekrar nerden hortladıysa oyy devam ederse gidicem dişciye dogum acısıyla birleşince cekilmez halledilecek gibiyse bari rahatlarım biraz olsun umarım tekrarlamaz bir daha hastalıklardan usandm artık RAbbimin gücüne gitmesin
sağlıcakla gelsin kızın azize..Rabbim biz bekleyenlere de nasip etsin...iyi geceler kızlarkızımla ben geldim
ohhhhh çok rahatladım valla...bugünden hallettim kıl tüy işininasıl canmm çıktı ama
kaş,bıyık onlarıda hallettim tertemiz oldum...
doğuma hazırım Allahın izninle.
8 de hastanede ol 8:30 da ameliyata alılrız dedıler sabah
Hatice canım seninde çookkk az kalmışmeraba anişler ne çok birikmişya bitiremedim aydnkl canım rabbim yardımcın olsun elsicim bebişine uzunnnnnnnnnnnnnnn ömürler diliyorum sanada sağlık ve sıhat eylülcüm muhammed nasıl sarılığı gitmiştir umarım bizimde perşembe kontrolumuz var durumumuz iyise 3 mart değilse 1 martta alacak dr bebeği kızıma kavuşmama çok az kaldı heycanım giderek artıyor kızlar uyku falan bitti zaten umarım herkes iyidir inşallah
geçmiş olsun tatlım..ateş sanırım annelerin kabusu...dışarıda keçi gribi salgını var dikkat et çok fazla ateş yapıyormuş..inşallah bir an önce iyileşir oğluniyigceler kızlar...yeni doğumlar mı var yoksa...
tüm gelen bebişler hoşgeldi...doğuam gideceklerede Allah kolaylık versin...ay bende haftaya gün alıcam şimdiden stres basıyor..
üstüne dün gece oğlum ateşlendi...bugün antibiyotiğe başladık ama hala yüksek ateşi 38den aşağı inmiyor,gözleri kıpkırmızı oldu..off şu ateşten nefret ediyorum..şimdi bi tane daha geliyor allahım ikisinin hastalandığını düşünemiyor
bebeğin anne karnında kaldığı hergün çok önemli derler ama babasının bu tecrübeyi yaşaması da çok güzel olur bilemedim ben...mesela benim eşimde ilk aylarda yurtdışındaydı biliyorum nasıl hissettiğini amadrunla konuş bebişin gelişimini tamamladıysa doğduğunda küvöz gibi bir sıkıntın olmayacaksa diyebilirisin...ama tabi senin eşinin ve en çokta drunun düşüncesi önemli...iyi geceler kızlarr benim için kötü bi gece oluyorrr akşam düzensiz sancılarım belden vuran.şimdide mide yanmam ve yatınca bulantıya dönüşüyor ayakta uyur uyanık bekliyorummm((
bu gidişle yarın doktorumun kapısını çalıcamm mart 16sı son günün diyordu ama bu gidişlee bekleyemicem sezeryanla haftaya kavuşayım demek istiyorum acaba yanlış mı yaptığım?
normal doğum yaparsam kocam yurt dışında ve doğumuma yetişemicek onsuz moralsiz üzüntülü olcam.diğer türlü olursa aynı gün yada 1gün önceden gelebilir ilk bebeğimizde onunda bu anı kaçırmasını istemiyorum..sizlerle paylaşmak istedim düşünceleriniz neler??
gündüz uyuduğun için gece uyuyamıyo olabilirsin canım ben geçenlerde gündüz uyumuştum tüm gece ayaktaydım..yatmadan önce duş al ılık süt iç birde biraz sıkıcı kitap al eline bak nasıl uykun geliyoay benim uykusuz gecelerim gene basladi uyuyamiyorum sabaha kadar oglen uyuyorum oda kafami saman gibi sersemlestirior ukusuzluk cok kotu yaa benimde bebisime kavusmama 3 haftam kaldii bir an once kucagima almak icin sabirsizlaniorumm ilk dogumum olck ALLAHim nasip ederse norml dogum istiyorummm bakalim hayirlissii,,,
geçmiş olsun canım..ne guzel uyuyodum dıs agrısıyla fırladım yataktanagrı kesıcı ıctım fayda etmedı napıcam ben sabaha kadar kocısıde kaldırmaya kıyamıyorum 6 da kalkıp ıse gıdecek ztn oooofffff offffff cok agrıyoooooo
günaydın annişler
kızlar inanılmaz midem yanıyo off napcam ben
günaydın annişler
günaydın annişler
maşallah oğluşuna..yerim ben onların hepsini..ne güzel senin de günün az çok belli sayılır artık ...sancının çkmaması çok güzel.inşallah son ana kadar böyle güzel olur..
bence BATU ismi çok güzel ama biz TALHA'dan önce BATURALP ismini de düşünmüyo değildik..Erk ismi tek başına çok bi garip geliyo kulağa ve ilerleyen yıllarda erkek arkadaş grubu arasında dalga geççebiliiler diye düşünmüştük okuldaki arkadaşlarla
mninnacık Muhammedimizin topuğu ufff mu oldu annesi...kıyamam...sende kendine nazar ettin Eylülcüm dikkat et kendine lütfeninşallah kısa sürede enfeksiyondan kurtulursun..
aynen canım benin drumda bana iyi dedi diye belimin ağrıdığını bile söylemeye utanıyorum bazen...ağrım sızım var deyince son zamanlarda olur bunlar diyo normal karşılıyo...
canım sağlıklı olsunda 50-60 gr az doğsun nolacak sanki...sen onu emzirirsin tosuncuk yaparsın ben kendimi en son doğuracak kişi diye düşünüyordum ama hiç belli olmaz bebişler öyle benim vaktim var biraz daha durayım demiyo canları ne zaman isterse geliyolar
geçmiş olsun canım karanfil falan koysan işe yaramaz mı ki:26:belki biraz azaltır ağrısını..hem çok ağrıyosa bence de dişçiye git doğum ağrıları ile çekilmez haklısıın doğumdan sonrasın da da hiç fırsat bulamazsın...
sağlıcakla gelsin kızın azize..Rabbim biz bekleyenlere de nasip etsin...
ben biraz geç kaldım sanırım ama olsun şimdiye kadar bebişini kucağına almışsındır ne güzeeeeelllll
Hatice canım seninde çookkk az kalmışkızlar gerçekten pcnin başına oturduğumdan beri doğum zamanı netleşen arkadaşları duydukça duygulanıyorum..
geçmiş olsun tatlım..ateş sanırım annelerin kabusu...dışarıda keçi gribi salgını var dikkat et çok fazla ateş yapıyormuş..inşallah bir an önce iyileşir oğlun
bebeğin anne karnında kaldığı hergün çok önemli derler ama babasının bu tecrübeyi yaşaması da çok güzel olur bilemedim ben...mesela benim eşimde ilk aylarda yurtdışındaydı biliyorum nasıl hissettiğini amadrunla konuş bebişin gelişimini tamamladıysa doğduğunda küvöz gibi bir sıkıntın olmayacaksa diyebilirisin...ama tabi senin eşinin ve en çokta drunun düşüncesi önemli...
gündüz uyuduğun için gece uyuyamıyo olabilirsin canım ben geçenlerde gündüz uyumuştum tüm gece ayaktaydım..yatmadan önce duş al ılık süt iç birde biraz sıkıcı kitap al eline bak nasıl uykun geliyo
geçmiş olsun canım..
ilknur nasıl heyecanlandım anlatamam sana...maşallah bebeğine canım...usg'ye olan inancım dün yerle bir oldu benim...istanbulun en büyük özel hastanesinden birine giden arkadaşıma 9 ay booyunca kız denilip erkek doğurdu ve kilosunu 3600 gr demişler bebek 4700 gr doğmuş kadın öyle diyo anlamadım valla :26:ama çok güvenilir alet değil.eskilerin dediği gibi anne karnındakini sadece Allah bilir..çok çok az kaldı bak sabret...
anammmm kilosu bi yanada cinsiyet nasıl değişir yaaaaaa. artıkın ultrasonda böyle yapıyorsa neye güvenecezz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?