2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar okul çok yoruyor. akşam eve gelince kafayı kaldıramıyorum. okul açıldığından beri forumu takip edemiyorum. son 1-2 sayfaya baktım hızlıca anladığım kadarıyla. bebişine kavuşanlar, bugün doğum yapacaklar ve birkaç gün içinde doğum yapacaklar var. kaç bebişimiz oldu. allahım hepsini korusun. doğum yapacak arkadaşlar allah yardımcınız olsun.sağlıcakla bebişlerinizi kollarınıza alın inşallah

günaydın özlemciğim
ayyy çok merak ettim
ayrıntılıda da mı farkedememişler???
kısmet işi gerçi
güle güle büyütsün arkadaşın

kızlar sanki herkes sezeryan gibi geliyo bana.
normal doğum yapacak kimse yok mu?

ben normal istiyorum canım ama dr bebeğin başı iri dedi bu ctesi günü kesinleşecek.ama benim şöyle bir düşüncem var inşallah bir sıkıntımız olmazsa sonuna kadar normali deneyeceğim olmazsa zaten acil sezaryene alıyolar...senin doğum şeklin belli mi?

kızlar sanki herkes sezeryan gibi geliyo bana.
normal doğum yapacak kimse yok mu?

canım bebekler erken gelip sürpriz yaptığı için normal olamadılar. bide inatçılarımız var dönmeyen. normaller sonlarda çıkar ancak bence. benim hafaya belli olacak inşallah

ewt cnm benim son anda bir sıkıntı çıkmazsa normal olacak inşallah. epidural normal olacak sanıyorum.
inşallah senin de sorunsuz bir şekilde normal olur.

günaydın annecikler
ilknurcum dualarımız seninle canım
ahucum bişey sorcam sana senin doğum şeklin nasıl olcak malum şeker var ya bizde yani iri bebek durumu var mı sende de ya da doğum için herhangi bi sorun şekerden dolayı:26:

günaydın canıım
tatlım hakkında hayırlısı olsun.
sağlıcakla alırsın yahya bebişi kollarına annesi
inşallah kilosu da 3000 olur.
dualarım seninle ilknurcuğum.
sağol tatlım

:18::18::18::18::18::18:
bende çok heyecanlıyım canım yaaa
ne kadar 28 i gibi düşünsekte ben biraz daha kalır belki içeride diye düşünüyordum.nasip nasılsa öyle olacak tabiii:26:

inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. çok küçük değil maşallah. erken almaları gerekmese kilosu güzel. hem sağlıklı doğsun sütünle beslersin inşallah.
inşallah canım

gelsin kıymatlılar bakalımmmm

canım bebekler erken gelip sürpriz yaptığı için normal olamadılar. bide inatçılarımız var dönmeyen. normaller sonlarda çıkar ancak bence. benim hafaya belli olacak inşallah

ewt canım ya ben de korkmaya başladım burda okuduklarımdan sonra ya ters dönerse diye.
tabi hayırlısını biz bilemiyoruz hangisi hayırlıysa o olsun. bebeğimiz çok büyük değil yani o açıdan da sezeryanlık durumumuz yok. çatı muayenesi de doğum başlayınca yapılacakmış.

günaydın özlemciğim
ayyy çok merak ettim
ayrıntılıda da mı farkedememişler???
kısmet işi gerçi
güle güle büyütsün arkadaşın
ayrıntılısı 4 bıyutlusu falanı filanı hepsine girdi de işte ne bileyim kısmetmiş demek ki...bende dünden beri biz erkek diye düşünüyoz kızımız olursa adını ne koyacaz diyoruz eşimle..dünden beri onun sıkıntısını yaşıyoz..düşünsenize TALHA adını koyuncaya kadar 4 -5 hafta tartışmıştık şimdi acleye geldi isim düşünüyoz
ewt cnm benim son anda bir sıkıntı çıkmazsa normal olacak inşallah. epidural normal olacak sanıyorum.
inşallah senin de sorunsuz bir şekilde normal olur.

inşallah peki bebeğin kilosu boyu nasıl yani mesela bize dr amcası kafası iri dedi..kilosu 3300 gr 50 cm boyundaydı en son..

canım dönmez sanmam. benim kızımın kafası biraz iri dedi doktor. ancak çatı muayenesiyle karar verebiliriz dedi. oda haftaya belli olacak işte. yürüyüş önerdi ama ben hastalıktan 10 gündür yerimden kalkamadım. dünde gittiğimde dönmez artık yeri daralmış dedi. kısmetimizde ne varsa onu görecez canım. bende sezaryanda çok korkuyorum. ama sonuçta olacak olan olur. sende korkma canım. hayırlısı diyelim. sağlıkla gelsinde kuzular. senin niye doğum başlayınca olacakki muayene çok geç bence.

canım benim bir arkadaşımda da hamilelik şekeri vardı. normal doğum oldu. çok da kolay bir doğum olmuş. darısı hepimizin başına.
benim okul saati geldi kızlar . size iyi sohbetler diliyorum.

geçen hafta kilosu 2500gr dı. başının iriliği ve boyu ile ilgili bir şey söylemedi. bir hafta geriden geliyor.

canım bende normalde 1 hafta daha çalışmam gerekiyordu çookkk yoruldum geçen hafta birde arabayla gidip geliyordum resmen tüm gün ayakta durduğum içinmi ne koltuğa oturunca kasılıp kalıyodum 20km hızla ilerllemek zorunda kalmıştım ve en son bir kamyon yavaş gittiğim için az klasın beni eziyodu.hiç önemli değil dedim gerekirse haziranı raporla kaptırım dedim ve bu hafta evdeyim...sende düşün bence artık gitme..

günaydın arkadaşlar....
öğleden sonra enfeksiyonumla ilgili yapılan testlerin sonuçlarını alımaya gidicem inş.kötü durumda değildir ilaç içmekten bıktım artık

geçen hafta kilosu 2500gr dı. başının iriliği ve boyu ile ilgili bir şey söylemedi. bir hafta geriden geliyor.

maşallah canım kilosunun az olması sorun değil doğunca emzirirsin her saat kocaman olur annesi inşallah...demekki sizin başınız normal bize son 2 aydır her seferrinde başı iri deyip durur dr amcamız..bakalım inşallah normal olur...

öyle cnm hayırlısı...
sorduğumda sezeryanda olsa sancının çekilmesi gerektiğini söyledi.
içimde ne kadar dursa o kadar iyi. çıkacağı zamana kadar dursun diye de bekletiyor olabilir.
ya da sancının bebek için bir getirisi varsa ondan bekletiyor.
son an da belli olacak bizim ki. bebek ne zaman çıkmak isterse o zaman ya kendi çıkacak ya doktor teyzemiz çıkaracak Allahın izniyle.

günaydın arkadaşlar....
öğleden sonra enfeksiyonumla ilgili yapılan testlerin sonuçlarını alımaya gidicem inş.kötü durumda değildir ilaç içmekten bıktım artık

çok geçmiş olsun canım yaaa. bende senin gibiyim bitmedi gitti enfeksiyon. tam bii geçiyor başkası başlıyor. İnşallah sorun çıkmaz canım

canım benim bir arkadaşımda da hamilelik şekeri vardı. normal doğum oldu. çok da kolay bir doğum olmuş. darısı hepimizin başına.
benim okul saati geldi kızlar . size iyi sohbetler diliyorum.

son zamanlarda iyice bıraktım dieti ondan korkuyorum canım gerçi oğluşun kilosu normal gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…