maşallah oğluşuna..yerim ben onların hepsini..ne güzel senin de günün az çok belli sayılır artık ...sancının çkmaması çok güzel.inşallah son ana kadar böyle güzel olur..
bence BATU ismi çok güzel ama biz TALHA'dan önce BATURALP ismini de düşünmüyo değildik..Erk ismi tek başına çok bi garip geliyo kulağa ve ilerleyen yıllarda erkek arkadaş grubu arasında dalga geççebiliiler diye düşünmüştük okuldaki arkadaşlarla
mninnacık Muhammedimizin topuğu ufff mu oldu annesi...kıyamam...sende kendine nazar ettin Eylülcüm dikkat et kendine lütfeninşallah kısa sürede enfeksiyondan kurtulursun..
aynen canım benin drumda bana iyi dedi diye belimin ağrıdığını bile söylemeye utanıyorum bazen...ağrım sızım var deyince son zamanlarda olur bunlar diyo normal karşılıyo...
canım sağlıklı olsunda 50-60 gr az doğsun nolacak sanki...sen onu emzirirsin tosuncuk yaparsın ben kendimi en son doğuracak kişi diye düşünüyordum ama hiç belli olmaz bebişler öyle benim vaktim var biraz daha durayım demiyo canları ne zaman isterse geliyolar
geçmiş olsun canım karanfil falan koysan işe yaramaz mı ki:26:belki biraz azaltır ağrısını..hem çok ağrıyosa bence de dişçiye git doğum ağrıları ile çekilmez haklısıın doğumdan sonrasın da da hiç fırsat bulamazsın...
sağlıcakla gelsin kızın azize..Rabbim biz bekleyenlere de nasip etsin...
ben biraz geç kaldım sanırım ama olsun şimdiye kadar bebişini kucağına almışsındır ne güzeeeeelllll
Hatice canım seninde çookkk az kalmışkızlar gerçekten pcnin başına oturduğumdan beri doğum zamanı netleşen arkadaşları duydukça duygulanıyorum..
geçmiş olsun tatlım..ateş sanırım annelerin kabusu...dışarıda keçi gribi salgını var dikkat et çok fazla ateş yapıyormuş..inşallah bir an önce iyileşir oğlun
bebeğin anne karnında kaldığı hergün çok önemli derler ama babasının bu tecrübeyi yaşaması da çok güzel olur bilemedim ben...mesela benim eşimde ilk aylarda yurtdışındaydı biliyorum nasıl hissettiğini amadrunla konuş bebişin gelişimini tamamladıysa doğduğunda küvöz gibi bir sıkıntın olmayacaksa diyebilirisin...ama tabi senin eşinin ve en çokta drunun düşüncesi önemli...
gündüz uyuduğun için gece uyuyamıyo olabilirsin canım ben geçenlerde gündüz uyumuştum tüm gece ayaktaydım..yatmadan önce duş al ılık süt iç birde biraz sıkıcı kitap al eline bak nasıl uykun geliyo
geçmiş olsun canım..
ilknur nasıl heyecanlandım anlatamam sana...maşallah bebeğine canım...usg'ye olan inancım dün yerle bir oldu benim...istanbulun en büyük özel hastanesinden birine giden arkadaşıma 9 ay booyunca kız denilip erkek doğurdu ve kilosunu 3600 gr demişler bebek 4700 gr doğmuş kadın öyle diyo anlamadım valla :26:ama çok güvenilir alet değil.eskilerin dediği gibi anne karnındakini sadece Allah bilir..çok çok az kaldı bak sabret...
kızlar sanki herkes sezeryan gibi geliyo bana.
normal doğum yapacak kimse yok mu?
kızlar sanki herkes sezeryan gibi geliyo bana.
normal doğum yapacak kimse yok mu?
ben normal istiyorum canım ama dr bebeğin başı iri dedi bu ctesi günü kesinleşecek.ama benim şöyle bir düşüncem var inşallah bir sıkıntımız olmazsa sonuna kadar normali deneyeceğim olmazsa zaten acil sezaryene alıyolar...senin doğum şeklin belli mi?
günaydın canıım
tatlım hakkında hayırlısı olsun.
sağlıcakla alırsın yahya bebişi kollarına annesi
inşallah kilosu da 3000 olur.
dualarım seninle ilknurcuğum.
:18::18::18::18::18::18:maşallah oğluşuna..yerim ben onların hepsini..ne güzel senin de günün az çok belli sayılır artık ...sancının çkmaması çok güzel.inşallah son ana kadar böyle güzel olur..
bence BATU ismi çok güzel ama biz TALHA'dan önce BATURALP ismini de düşünmüyo değildik..Erk ismi tek başına çok bi garip geliyo kulağa ve ilerleyen yıllarda erkek arkadaş grubu arasında dalga geççebiliiler diye düşünmüştük okuldaki arkadaşlarla
mninnacık Muhammedimizin topuğu ufff mu oldu annesi...kıyamam...sende kendine nazar ettin Eylülcüm dikkat et kendine lütfeninşallah kısa sürede enfeksiyondan kurtulursun..
aynen canım benin drumda bana iyi dedi diye belimin ağrıdığını bile söylemeye utanıyorum bazen...ağrım sızım var deyince son zamanlarda olur bunlar diyo normal karşılıyo...
canım sağlıklı olsunda 50-60 gr az doğsun nolacak sanki...sen onu emzirirsin tosuncuk yaparsın ben kendimi en son doğuracak kişi diye düşünüyordum ama hiç belli olmaz bebişler öyle benim vaktim var biraz daha durayım demiyo canları ne zaman isterse geliyolar
geçmiş olsun canım karanfil falan koysan işe yaramaz mı ki:26:belki biraz azaltır ağrısını..hem çok ağrıyosa bence de dişçiye git doğum ağrıları ile çekilmez haklısıın doğumdan sonrasın da da hiç fırsat bulamazsın...
sağlıcakla gelsin kızın azize..Rabbim biz bekleyenlere de nasip etsin...
ben biraz geç kaldım sanırım ama olsun şimdiye kadar bebişini kucağına almışsındır ne güzeeeeelllll
Hatice canım seninde çookkk az kalmışkızlar gerçekten pcnin başına oturduğumdan beri doğum zamanı netleşen arkadaşları duydukça duygulanıyorum..
geçmiş olsun tatlım..ateş sanırım annelerin kabusu...dışarıda keçi gribi salgını var dikkat et çok fazla ateş yapıyormuş..inşallah bir an önce iyileşir oğlun
bebeğin anne karnında kaldığı hergün çok önemli derler ama babasının bu tecrübeyi yaşaması da çok güzel olur bilemedim ben...mesela benim eşimde ilk aylarda yurtdışındaydı biliyorum nasıl hissettiğini amadrunla konuş bebişin gelişimini tamamladıysa doğduğunda küvöz gibi bir sıkıntın olmayacaksa diyebilirisin...ama tabi senin eşinin ve en çokta drunun düşüncesi önemli...
gündüz uyuduğun için gece uyuyamıyo olabilirsin canım ben geçenlerde gündüz uyumuştum tüm gece ayaktaydım..yatmadan önce duş al ılık süt iç birde biraz sıkıcı kitap al eline bak nasıl uykun geliyo
geçmiş olsun canım..
ilknur nasıl heyecanlandım anlatamam sana...maşallah bebeğine canım...usg'ye olan inancım dün yerle bir oldu benim...istanbulun en büyük özel hastanesinden birine giden arkadaşıma 9 ay booyunca kız denilip erkek doğurdu ve kilosunu 3600 gr demişler bebek 4700 gr doğmuş kadın öyle diyo anlamadım valla :26:ama çok güvenilir alet değil.eskilerin dediği gibi anne karnındakini sadece Allah bilir..çok çok az kaldı bak sabret...
inşallah canıminşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. çok küçük değil maşallah. erken almaları gerekmese kilosu güzel. hem sağlıklı doğsun sütünle beslersin inşallah.
canımmm heyecan yaptım yaaa. yahyamızda iyi kilo almış maşallah. Allahım sağlıkla kucağına aldırsın inşallah. kıymetlimiz o bizim. anladın sen onu canım.
günaydın kızlaaaar. biz daha yeni uyandık kahvaltı yapacaktık yapmadan bi bakalım dedik.
ahuss çuğum çok geçmiş olsun canım yaaa. az kalmıştı doğumada inşallah hemen geçer diş ağrsı çok kötü yaaa
hiperaktifçiğim sende çoook sağol canım.
moonlighçiğim çok sağol canım. öksürük şurubu değişti faydası oldu valla. çok şükür yaaa dünya varmış. öksürüksüz rahat bi uyku uyudum çok şükür.
bugün doğum yapacak arkadaşlar Allahım yardımcınız olsun. zaten şimdiye kadar çoktan doğum olmuştur çünkü 8:30daydı doğumlar. İnşallah şimdi bizim yerimizede kokluyorsunuzdur. Rabbim sağlıkla büyütsün İnşallah.
canım bebekler erken gelip sürpriz yaptığı için normal olamadılar. bide inatçılarımız var dönmeyen. normaller sonlarda çıkar ancak bence. benim hafaya belli olacak inşallah
çok sağol canımmmgünaydın annecikler
ilknurcum dualarımız seninle canım
ahucum bişey sorcam sana senin doğum şeklin nasıl olcak malum şeker var ya bizde yani iri bebek durumu var mı sende de ya da doğum için herhangi bi sorun şekerden dolayı:26:
kızlar okul çok yoruyor. akşam eve gelince kafayı kaldıramıyorum. okul açıldığından beri forumu takip edemiyorum. son 1-2 sayfaya baktım hızlıca anladığım kadarıyla. bebişine kavuşanlar, bugün doğum yapacaklar ve birkaç gün içinde doğum yapacaklar var. kaç bebişimiz oldu. allahım hepsini korusun. doğum yapacak arkadaşlar allah yardımcınız olsun.sağlıcakla bebişlerinizi kollarınıza alın inşallah
ayrıntılısı 4 bıyutlusu falanı filanı hepsine girdi de işte ne bileyim kısmetmiş demek ki...bende dünden beri biz erkek diye düşünüyoz kızımız olursa adını ne koyacaz diyoruz eşimle..dünden beri onun sıkıntısını yaşıyoz..düşünsenize TALHA adını koyuncaya kadar 4 -5 hafta tartışmıştık şimdi acleye geldi isim düşünüyozgünaydın özlemciğim
ayyy çok merak ettim
ayrıntılıda da mı farkedememişler???
kısmet işi gerçi
güle güle büyütsün arkadaşın
ewt cnm benim son anda bir sıkıntı çıkmazsa normal olacak inşallah. epidural normal olacak sanıyorum.
inşallah senin de sorunsuz bir şekilde normal olur.
ewt canım ya ben de korkmaya başladım burda okuduklarımdan sonra ya ters dönerse diye.
tabi hayırlısını biz bilemiyoruz hangisi hayırlıysa o olsun. bebeğimiz çok büyük değil yani o açıdan da sezeryanlık durumumuz yok. çatı muayenesi de doğum başlayınca yapılacakmış.
günaydın annecikler
ilknurcum dualarımız seninle canım
ahucum bişey sorcam sana senin doğum şeklin nasıl olcak malum şeker var ya bizde yani iri bebek durumu var mı sende de ya da doğum için herhangi bi sorun şekerden dolayı:26:
ayrıntılısı 4 bıyutlusu falanı filanı hepsine girdi de işte ne bileyim kısmetmiş demek ki...bende dünden beri biz erkek diye düşünüyoz kızımız olursa adını ne koyacaz diyoruz eşimle..dünden beri onun sıkıntısını yaşıyoz..düşünsenize TALHA adını koyuncaya kadar 4 -5 hafta tartışmıştık şimdi acleye geldi isim düşünüyoz
inşallah peki bebeğin kilosu boyu nasıl yani mesela bize dr amcası kafası iri dedi..kilosu 3300 gr 50 cm boyundaydı en son..
kızlar okul çok yoruyor. akşam eve gelince kafayı kaldıramıyorum. okul açıldığından beri forumu takip edemiyorum. son 1-2 sayfaya baktım hızlıca anladığım kadarıyla. bebişine kavuşanlar, bugün doğum yapacaklar ve birkaç gün içinde doğum yapacaklar var. kaç bebişimiz oldu. allahım hepsini korusun. doğum yapacak arkadaşlar allah yardımcınız olsun.sağlıcakla bebişlerinizi kollarınıza alın inşallah
geçen hafta kilosu 2500gr dı. başının iriliği ve boyu ile ilgili bir şey söylemedi. bir hafta geriden geliyor.
canım dönmez sanmam. benim kızımın kafası biraz iri dedi doktor. ancak çatı muayenesiyle karar verebiliriz dedi. oda haftaya belli olacak işte. yürüyüş önerdi ama ben hastalıktan 10 gündür yerimden kalkamadım. dünde gittiğimde dönmez artık yeri daralmış dedi. kısmetimizde ne varsa onu görecez canım. bende sezaryanda çok korkuyorum. ama sonuçta olacak olan olur. sende korkma canım. hayırlısı diyelim. sağlıkla gelsinde kuzular. senin niye doğum başlayınca olacakki muayene çok geç bence.
günaydın arkadaşlar....
öğleden sonra enfeksiyonumla ilgili yapılan testlerin sonuçlarını alımaya gidicem inş.kötü durumda değildir ilaç içmekten bıktım artık
canım benim bir arkadaşımda da hamilelik şekeri vardı. normal doğum oldu. çok da kolay bir doğum olmuş. darısı hepimizin başına.
benim okul saati geldi kızlar . size iyi sohbetler diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?