2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın arkadaşlar....
öğleden sonra enfeksiyonumla ilgili yapılan testlerin sonuçlarını alımaya gidicem inş.kötü durumda değildir ilaç içmekten bıktım artık

inşallah iyi çıkar ama çıkmazsa da ilaç kullanman gerekirse de kullanacaksın..üzme kendini sabret biraz daha...şunun şurasında doğuma ne kaldı dimi ayrıca bu şubat ayı hiç bu kadar uzun gelmeişti bana yıllardır şubatı yaşıyo gibiyim...ama son 6 günü kaldı artık onunda

merhaba herkese günaydın geçmişi okuyorum bayadır.çalışmak gerçekten zor.bende öğretmenim . okul kapanmadan bu bebiş doğar dyodum hemen ölesine kasılıyordu ki içimde şimdi ise 2 martı bekler diyorum bende mecburen haziranı raporla kapatacam.

günaydın arkadaşlar....
öğleden sonra enfeksiyonumla ilgili yapılan testlerin sonuçlarını alımaya gidicem inş.kötü durumda değildir ilaç içmekten bıktım artık
inşallah bir sorunun yoktur canım ama olursa da ilaç kullanırsın artık.
zaten bu dönemde ilaç kullanmak ilk üç ay kadar tehlikeli değil artık

ayy en mantıklısı...hiç gerek yok hamileliğimizin son anlarını bebeişimize ve kendimize ayıralım..dersler boş geçmiyo zaten...düşünsene geçen hafta çalışıyodum yorgunluktan su içecek dermanım kalmıyodu..

ilknurcum sana bişey soracam şimdi mesela diyelim ki benim suyum erken geldi..bu durumda suni sancı ile normal doğum olamzmı?yani illaki sezaryen mi olması gerkli?

gözünaydın cnm
gitmiş öksürük maşallah
kızlar sanki herkes sezeryan gibi geliyo bana.
normal doğum yapacak kimse yok mu?
canım inşallah benimde normal doğum olacak

tatlım şeker kontrolde olunca sorun yok normal dğm için dedi. birde normal gidiordu geçen haftaya kadar,
geçen hafta 35+2 de 2900 kilosu çıktıdr kızdı vallahi.gerçi boyu da 49 cm di
bu hafta dikkat ettim inşallah fazla kilo almamıştır.
kilonun yanında kafa ölçüsü de önemli demişti.
inşallah çok şişmezde normal yoldan epiduralle fln kolayca pırtlarız
senin dün gece sancın vardı tatlım
şimdi nasıl oldun?

Günaydın İlknurcum. Bende hastanede yatmaktan nefret ediyorum. Zaten sürekli yatmayı da sevmediğim için afakanlar basıyor bana. Ama ucunda Yayha Alp'e kavuşmak var canım. Sağsalim hayırlı doğumlar inşallah. Dualarım seninle olacak arkadaşım.

hakkınızda hayırlısı olsun ilknurcum sağlıcakla alırısın inş.bebişini kollarına....
çok geçmiş olsun canım yaaa. bende senin gibiyim bitmedi gitti enfeksiyon. tam bii geçiyor başkası başlıyor. İnşallah sorun çıkmaz canım

sağolun kızlar

inş. canım bir ara daha çıkmıştı ozaman ilaç kullandım geçti şimdi tekrar başlamışneyse dediğin gibi yapılması gerekn ilaç içmekse içicez artık
çok sağolun arkadaşlar....şimdi çıkıp hazırlanıyım ben akşam girerim tekrar kendinize ve bebişlere dikkat edin...

anladım canım bizimki kafa ölçüsü filan bişey demedi herşey normal normal doğum yaparsın ama epidurali öneriyorum sna dedi kadın benim ağrıya dayanamayacağımı düşünüyo sanırım
dün gece sızmışım öyle düşün gece tuvalete bile kalkmamışım şimdi iyiyim ara sıra kasık ağrısı oluyo sadece
sen nasıl oldun geçti mi kasılmaların?

:80::80:güzel haberlerle gel inşallah

ilknurcum sana bişey soracam şimdi mesela diyelim ki benim suyum erken geldi..bu durumda suni sancı ile normal doğum olamzmı?yani illaki sezaryen mi olması gerkli?
olur tabiki ama bebeğin sıkışma durumuna bağlı canım

zaten sırf ondan kabul ettim yoksa oooooo çoktan şehri terketmiştim

hakkınızda hayırlısı olsun ilknurcum sağlıcakla alırısın inş.bebişini kollarına....

sağolun kızlar
inşallahhh canım.hepimiz inşallahhhhh

ayyy onla geçmiş olsun cnm
benimde şu an yok kasılmam ama
benim kasılmalarda genelde öğle 3 gibi başlayıp
geceye kadar dvm ediyor.

kızlar uykusuz bir gece geçirmişsiniz ama alıştırıyor bebişler bizleri sanırım fafuelcim çok geçmiş olsun diş ağrısıda çekilmez birşey
geçmedi canım yaa hala hapşurmaktayım hemde kriz şeklinde arka arkaya
tabi ki canim. simdi konustum. hastanedeymis, rutin kontrolmus. nst ye baglanacakmis. guzel haberlerle gelir insallah. haftasonu ufak bir zehirlenme gibi bir sey yasamis ama simdi iyiymis. isleri devredecekmis, kosturuyormus, o yuzden giremiyormus.
öznura çok geçmişş olsun..hastaneden güzel haberlerle döner inş
ilknurcum yayha paşan kollarında olcak desene az kaldı sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah
kızlar sanki herkes sezeryan gibi geliyo bana.
normal doğum yapacak kimse yok mu?
istiyordum ahhh ahhh hemde çok ama kısmet değilmiş bazen bazı şeyleri bizim istememiz yetmiyor
günaydın arkadaşlar....
güzel haberlerle dönersin canım inş geçmiştir ve ilaç içmekten kurtulursun

damlacığım günaydıın
nezlen nasıl oldu?
ahucum çok sağol geçmedi ama pazar gününe kıyasla iyiyim doktorada söylemedim iyimi ilaç vericekte içicem diye ilaç içmek cidden istemiyorum bıktım bıktımbuarada doktor neden kilosuna kızdı belizin bizim doktorun kiloyla sorunu yok sanırım

ayyy onla geçmiş olsun cnm
benimde şu an yok kasılmam ama
benim kasılmalarda genelde öğle 3 gibi başlayıp
geceye kadar dvm ediyor.

sanada geçmiş olsun canım
ayyy şimdi ki muhabbetler kasık ağrısı kasılma gaz sancısı vs.tontişler doğuncada devam ederiz artık yok benimkinin gazı çoktu,gece hiç uyumadık,ateşi vardı,çok ağladı,emmiyo sütüm yok..anaaam doğsunlarda bi daha ne muhabbetler yapıcaz Allah ın izniyle.. yirim onları ben ya

Son düzenleme:

soruyu arkadaşınıza sormuşsunuz ama ben cevaplamak istedim
ben 2010 mart annelerindenim ama oğlum 15 gün erken doğdu suyum geldi birden bire .
suyun geldiği zaman mutlaka sezeyana almıyorlar nst ye bağlayıp takip ediyorlar ona göre karar veriyorlar suyum geldiğinde sancım hiç yoktu sonra sabaha kadar bekledik sancım çoktu ama açılma olmadı o yüzden sezeryan oldu .

yani açılma olursa normal doğum yapabiliyorsun

herşey gönlünüzce olsun allah bir avazda kurtarsın sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inş.

ben gecen sene 24 şubatta doğum yaptım şimdi sizleri okuyorum o günleri tekrar yaşıyorum :)

Günaydın hanımlar geçenlerde kuzenim kızına emzik almış gitti gid.'dan,bütün aile bayıldık.Ben de kızıma bir tane aldım kullanışlı bişey,NEŞELİ EMZİKLER diye geçiyor bu tür eğlenceli ve komik şeyleri seven varsa bir baksın çok eğlenceli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…