günaydın arkadaşlar....
öğleden sonra enfeksiyonumla ilgili yapılan testlerin sonuçlarını alımaya gidicem inş.kötü durumda değildir ilaç içmekten bıktım artık
merhaba herkese günaydın geçmişi okuyorum bayadır.çalışmak gerçekten zor.bende öğretmenim . okul kapanmadan bu bebiş doğar dyodum hemen ölesine kasılıyordu ki içimde şimdi ise 2 martı bekler diyorum bende mecburen haziranı raporla kapatacam.canım bende normalde 1 hafta daha çalışmam gerekiyordu çookkk yoruldum geçen hafta birde arabayla gidip geliyordum resmen tüm gün ayakta durduğum içinmi ne koltuğa oturunca kasılıp kalıyodum 20km hızla ilerllemek zorunda kalmıştım ve en son bir kamyon yavaş gittiğim için az klasın beni eziyodu.hiç önemli değil dedim gerekirse haziranı raporla kaptırım dedim ve bu hafta evdeyim...sende düşün bence artık gitme..
inşallah bir sorunun yoktur canım ama olursa da ilaç kullanırsın artık.günaydın arkadaşlar....
öğleden sonra enfeksiyonumla ilgili yapılan testlerin sonuçlarını alımaya gidicem inş.kötü durumda değildir ilaç içmekten bıktım artık
merhaba herkese günaydın geçmişi okuyorum bayadır.çalışmak gerçekten zor.bende öğretmenim . okul kapanmadan bu bebiş doğar dyodum hemen ölesine kasılıyordu ki içimde şimdi ise 2 martı bekler diyorum bende mecburen haziranı raporla kapatacam.
inşallah bir sorunun yoktur canım ama olursa da ilaç kullanırsın artık.
zaten bu dönemde ilaç kullanmak ilk üç ay kadar tehlikeli değil artık
canımmm heyecan yaptım yaaa. yahyamızda iyi kilo almış maşallah. Allahım sağlıkla kucağına aldırsın inşallah. kıymetlimiz o bizim. anladın sen onu canım.
günaydın kızlaaaar. biz daha yeni uyandık kahvaltı yapacaktık yapmadan bi bakalım dedik.
ahuss çuğum çok geçmiş olsun canım yaaa. az kalmıştı doğumada inşallah hemen geçer diş ağrsı çok kötü yaaa
hiperaktifçiğim sende çoook sağol canım.
moonlighçiğim çok sağol canım. öksürük şurubu değişti faydası oldu valla. çok şükür yaaa dünya varmış. öksürüksüz rahat bi uyku uyudum çok şükür.
bugün doğum yapacak arkadaşlar Allahım yardımcınız olsun. zaten şimdiye kadar çoktan doğum olmuştur çünkü 8:30daydı doğumlar. İnşallah şimdi bizim yerimizede kokluyorsunuzdur. Rabbim sağlıkla büyütsün İnşallah.
canım inşallah benimde normal doğum olacakkızlar sanki herkes sezeryan gibi geliyo bana.
normal doğum yapacak kimse yok mu?
tatlım şeker kontrolde olunca sorun yok normal dğm için dedi. birde normal gidiordu geçen haftaya kadar,günaydın annecikler
ilknurcum dualarımız seninle canım
ahucum bişey sorcam sana senin doğum şeklin nasıl olcak malum şeker var ya bizde yani iri bebek durumu var mı sende de ya da doğum için herhangi bi sorun şekerden dolayı:26:
günaydın annişler
şimdi kontrolden geliyoruz.doktorum herzamanki gibi bizi korkutarak yatırmak istedi hemen ama ben yarına kadar direndim.bu gece evde son gecem
yarın yatışım yapılacak ve haftasonu duruma göre ama büyük ihtimalle alacağız dedi:18::18::18::18:
bugün 2796 gr çıktı usg de bebişim haftasonuna kadar 3 kg olur inşallahhh....
offfffff hastanede yatmak istemiyorum
bu arada bugün doğum yapacak arkadaşa Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallahhh...
hakkınızda hayırlısı olsun ilknurcum sağlıcakla alırısın inş.bebişini kollarına....günaydın annişler
şimdi kontrolden geliyoruz.doktorum herzamanki gibi bizi korkutarak yatırmak istedi hemen ama ben yarına kadar direndim.bu gece evde son gecem
yarın yatışım yapılacak ve haftasonu duruma göre ama büyük ihtimalle alacağız dedi:18::18::18::18:
bu arada bugün doğum yapacak arkadaşa Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallahhh...
çok geçmiş olsun canım yaaa. bende senin gibiyim bitmedi gitti enfeksiyon. tam bii geçiyor başkası başlıyor. İnşallah sorun çıkmaz canım
inşallah iyi çıkar ama çıkmazsa da ilaç kullanman gerekirse de kullanacaksın..üzme kendini sabret biraz daha...şunun şurasında doğuma ne kaldı dimiayrıca bu şubat ayı hiç bu kadar uzun gelmeişti bana yıllardır şubatı yaşıyo gibiyim ...ama son 6 günü kaldı artık onunda
inşallah bir sorunun yoktur canım ama olursa da ilaç kullanırsın artık.
zaten bu dönemde ilaç kullanmak ilk üç ay kadar tehlikeli değil artık
gözünaydın cnm
gitmiş öksürük maşallah
canım inşallah benimde normal doğum olacak
tatlım şeker kontrolde olunca sorun yok normal dğm için dedi. birde normal gidiordu geçen haftaya kadar,
geçen hafta 35+2 de 2900 kilosu çıktıdr kızdı vallahi.gerçi boyu da 49 cm di
bu hafta dikkat ettim inşallah fazla kilo almamıştır.
kilonun yanında kafa ölçüsü de önemli demişti.
inşallah çok şişmezde normal yoldan epiduralle fln kolayca pırtlarız
senin dün gece sancın vardı tatlım
şimdi nasıl oldun?
inş. canım bir ara daha çıkmıştı ozaman ilaç kullandım geçti şimdi tekrar başlamışneyse dediğin gibi yapılması gerekn ilaç içmekse içicez artık
çok sağolun arkadaşlar....şimdi çıkıp hazırlanıyım ben akşam girerim tekrar kendinize ve bebişlere dikkat edin...
olur tabiki ama bebeğin sıkışma durumuna bağlı canımilknurcum sana bişey soracam şimdi mesela diyelim ki benim suyum erken geldi..bu durumda suni sancı ile normal doğum olamzmı?yani illaki sezaryen mi olması gerkli?
Günaydın İlknurcum. Bende hastanede yatmaktan nefret ediyorum. Zaten sürekli yatmayı da sevmediğim için afakanlar basıyor bana. Ama ucunda Yayha Alp'e kavuşmak var canım. Sağsalim hayırlı doğumlar inşallah. Dualarım seninle olacak arkadaşım.
inşallahhh canım.hepimiz inşallahhhhhhakkınızda hayırlısı olsun ilknurcum sağlıcakla alırısın inş.bebişini kollarına....
sağolun kızlar
anladım canım bizimki kafa ölçüsü filan bişey demedi herşey normal normal doğum yaparsın ama epidurali öneriyorum sna dedi kadın benim ağrıya dayanamayacağımı düşünüyo sanırım
dün gece sızmışım öyle düşün gece tuvalete bile kalkmamışım şimdi iyiyim ara sıra kasık ağrısı oluyo sadece
sen nasıl oldun geçti mi kasılmaların?
günaydın arkadaşlar....
iyi geceler kızlarr benim için kötü bi gece oluyorrr akşam düzensiz sancılarım belden vuran.şimdide mide yanmam ve yatınca bulantıya dönüşüyor ayakta uyur uyanık bekliyorummm((
bu gidişle yarın doktorumun kapısını çalıcamm mart 16sı son günün diyordu ama bu gidişlee bekleyemicem sezeryanla haftaya kavuşayım demek istiyorum acaba yanlış mı yaptığım?
normal doğum yaparsam kocam yurt dışında ve doğumuma yetişemicek onsuz moralsiz üzüntülü olcam.diğer türlü olursa aynı gün yada 1gün önceden gelebilir ilk bebeğimizde onunda bu anı kaçırmasını istemiyorum..sizlerle paylaşmak istedim düşünceleriniz neler??
ay benim uykusuz gecelerim gene basladi uyuyamiyorum sabaha kadar oglen uyuyorum oda kafami saman gibi sersemlestirior ukusuzluk cok kotu yaa benimde bebisime kavusmama 3 haftam kaldii bir an once kucagima almak icin sabirsizlaniorumm ilk dogumum olck ALLAHim nasip ederse norml dogum istiyorummm bakalim hayirlissii,,,
kızlar uykusuz bir gece geçirmişsiniz ama alıştırıyor bebişler bizleri sanırım fafuelcim çok geçmiş olsun diş ağrısıda çekilmez birşeyne guzel uyuyodum dıs agrısıyla fırladım yataktanagrı kesıcı ıctım fayda etmedı napıcam ben sabaha kadar kocısıde kaldırmaya kıyamıyorum 6 da kalkıp ıse gıdecek ztn oooofffff offffff cok agrıyoooooo
geçmedi canım yaa hala hapşurmaktayım hemde kriz şeklinde arka arkayagünaydın annecikler...
doğumda olan arkadasımıza hayırlı dogumlar...
ayse'cim,gecmiş dogum gunun kutlu olsun tatlım..
Damla'cım,umarım nezlen gecmiştir,iyi bak kendine..
Sultan'cım,bebişine masallah.umarım oksurugun de ne kısa zamanda gecer.
bu arada caznuru ve waterlily2010 u ben de mrak ediyorum.bayadır girmiyolar
öznura çok geçmişş olsun..hastaneden güzel haberlerle döner inştabi ki canim. simdi konustum. hastanedeymis, rutin kontrolmus. nst ye baglanacakmis. guzel haberlerle gelir insallah. haftasonu ufak bir zehirlenme gibi bir sey yasamis ama simdi iyiymis. isleri devredecekmis, kosturuyormus, o yuzden giremiyormus.
ilknurcum yayha paşan kollarında olcak desene az kaldı sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahgünaydın annişler
istiyordum ahhh ahhh hemde çok ama kısmet değilmiş bazen bazı şeyleri bizim istememiz yetmiyorkızlar sanki herkes sezeryan gibi geliyo bana.
normal doğum yapacak kimse yok mu?
güzel haberlerle dönersin canım inş geçmiştir ve ilaç içmekten kurtulursungünaydın arkadaşlar....
gözünaydın cnm
gitmiş öksürük maşallah
canım inşallah benimde normal doğum olacak
tatlım şeker kontrolde olunca sorun yok normal dğm için dedi. birde normal gidiordu geçen haftaya kadar,
geçen hafta 35+2 de 2900 kilosu çıktıdr kızdı vallahi.gerçi boyu da 49 cm di
bu hafta dikkat ettim inşallah fazla kilo almamıştır.
kilonun yanında kafa ölçüsü de önemli demişti.
inşallah çok şişmezde normal yoldan epiduralle fln kolayca pırtlarız
senin dün gece sancın vardı tatlım
şimdi nasıl oldun?
ahucum çok sağol geçmedi ama pazar gününe kıyasla iyiyim doktorada söylemedim iyimi ilaç vericekte içicem diye ilaç içmek cidden istemiyorum bıktım bıktımdamlacığım günaydıın
nezlen nasıl oldu?
ayyy onla geçmiş olsun cnm
benimde şu an yok kasılmamama
benim kasılmalarda genelde öğle 3 gibi başlayıp
geceye kadar dvm ediyor.
ilknurcum sana bişey soracam şimdi mesela diyelim ki benim suyum erken geldi..bu durumda suni sancı ile normal doğum olamzmı?yani illaki sezaryen mi olması gerkli?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?