günaydın annişler
şimdi kontrolden geliyoruz.doktorum herzamanki gibi bizi korkutarak yatırmak istedi hemen ama ben yarına kadar direndim.bu gece evde son gecem
yarın yatışım yapılacak ve haftasonu duruma göre ama büyük ihtimalle alacağız dedi:18::18::18::18:
bugün 2796 gr çıktı usg de bebişim haftasonuna kadar 3 kg olur inşallahhh....
offfffff hastanede yatmak istemiyorum
bu arada bugün doğum yapacak arkadaşa Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallahhh...
sağolun kızlar.bebeğin kordonuyla ilgili bir sorun var canım hafta ilerledikçe kopma ihtimali artıyor.o yüzden erken alınacak
evet hastaneye laptobu götürecem burcucum yoksa zaman hiççç geçmez orada
günaydın arkadaşlar....
öğleden sonra enfeksiyonumla ilgili yapılan testlerin sonuçlarını alımaya gidicem inş.kötü durumda değildir ilaç içmekten bıktım artık
sanada geçmiş olsun canım
ayyy şimdi ki muhabbetler kasık ağrısı kasılma gaz sancısı vs.tontişler doğuncada devam ederiz artık yok benimkinin gazı çoktu,gece hiç uyumadık,ateşi vardı,çok ağladı,emmiyo sütüm yok ..anaaam doğsunlarda bi daha ne muhabbetler yapıcaz Allah ın izniyle.. yirim onları ben ya
soruyu arkadaşınıza sormuşsunuz ama ben cevaplamak istedim
ben 2010 mart annelerindenim ama oğlum 15 gün erken doğdu suyum geldi birden bire .
suyun geldiği zaman mutlaka sezeyana almıyorlar nst ye bağlayıp takip ediyorlar ona göre karar veriyorlar suyum geldiğinde sancım hiç yoktu sonra sabaha kadar bekledik sancım çoktu ama açılma olmadı o yüzden sezeryan oldu .
yani açılma olursa normal doğum yapabiliyorsun
herşey gönlünüzce olsun allah bir avazda kurtarsın sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inş.
ben gecen sene 24 şubatta doğum yaptım şimdi sizleri okuyorum o günleri tekrar yaşıyorum :)
sağol canım.doğru söylüyorsun sağlıklı olsunlar zamanında gelsinler de gerisi sorun değil.inşallah sütümüz yeterli olur da sonrasında tosun olurlar
canim hakkinizda hayirlisi, saglikla gelsin insallah kuzucuk.
guzel haberlerle doenrsin insallah canim.
anacim biraz da olumlu dusunelimgaz olmayacak, sütümüz bol olacak, bo lbol uyuyacak ek gidalara gectigimizde sorariz sunu nasıl yedirebilirim, bunu simdi yedirebilir miyim diye (buyuk oglumda gazdan cok cektikte. Allah simdiki oglum dahil diger dogacak bebeklerden uzak tutsun gazi insallah.)
pek güzelmişGünaydın hanımlar geçenlerde kuzenim kızına emzik almış gitti gid.'dan,bütün aile bayıldık.Ben de kızıma bir tane aldım kullanışlı bişey,NEŞELİ EMZİKLER diye geçiyor bu tür eğlenceli ve komik şeyleri seven varsa bir baksın çok eğlenceli.Eki Görüntüle 145340
sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah ne tatlı bir heyecandır tıpkı eskiden olduğu gibimerhaba kızlar,
nasılsınız umarım güzel bir gün geçiririz,
Bugün biz heyecanlıyız görümcem doğuma girecek cinsiyetini öğrenmedi bebeğin sürpriz olacak heyecanla bekliyoruz kız mı oğlan mı diye. bir kızımız vardı zaten minik samanthamız ben erkek olmasını istiyorum ama hayırlısı olsun..
canim hakkinizda hayirlisi, saglikla gelsin insallah kuzucuk.
guzel haberlerle doenrsin insallah canim.
anacim biraz da olumlu dusunelimgaz olmayacak, sütümüz bol olacak, bo lbol uyuyacak ek gidalara gectigimizde sorariz sunu nasıl yedirebilirim, bunu simdi yedirebilir miyim diye (buyuk oglumda gazdan cok cektikte. Allah simdiki oglum dahil diger dogacak bebeklerden uzak tutsun gazi insallah.)
pek güzelmiş
sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah ne tatlı bir heyecandır tıpkı eskiden olduğu gibi
merhaba kızlar,
nasılsınız umarım güzel bir gün geçiririz,
Bugün biz heyecanlıyız görümcem doğuma girecek cinsiyetini öğrenmedi bebeğin sürpriz olacak heyecanla bekliyoruz kız mı oğlan mı diye. bir kızımız vardı zaten minik samanthamız ben erkek olmasını istiyorum ama hayırlısı olsun..
haklısın galiba benim gözüm şimdiden korkmuşbaksana direk olumsuz düşüncelere sevketmişim kendimi
burcu geçen haberlerde doktorun biri gaz probleminden bahsediyordu kendisi çocukları doğar doğmaz bi damla maden suyu vermiş ve hiç gaz sorunu yaşamamış açıkcası ben denemeyi düşünüyorum doğum çantasının içine bi de maden suyu atacam:)
saglikal alsin insallah kucagina gorumcen canim.
kıyamamkorkmasin. insallah en az sıkıntılarla atlatalim hepimiz bu ilk aylari.
aaa, cok ilgincmis. ama bebegin midesine zarar vermesin? asitli sonucta. maden suyunun gazi gidince mi vermis 1 damla acaba? yoksa siseyi acar acmaz mi?
canım o kadarını inan bilmiyorum ama doğar doğmaz ağzına bir damla maden suyu vermiştim dedi hiç problem yaşamamışlar 1 damladan bişey olmaz sanırım bence mutlaka dene sonuçta bunu yapan uzman doktor ve bebeklerde gaz problemini anlatıyordu.
geçmedi canım yaa hala hapşurmaktayım hemde kriz şeklinde arka arkaya
:
soruyu arkadaşınıza sormuşsunuz ama ben cevaplamak istedim
ben 2010 mart annelerindenim ama oğlum 15 gün erken doğdu suyum geldi birden bire .
suyun geldiği zaman mutlaka sezeyana almıyorlar nst ye bağlayıp takip ediyorlar ona göre karar veriyorlar suyum geldiğinde sancım hiç yoktu sonra sabaha kadar bekledik sancım çoktu ama açılma olmadı o yüzden sezeryan oldu .
yani açılma olursa normal doğum yapabiliyorsun
herşey gönlünüzce olsun allah bir avazda kurtarsın sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inş.
ben gecen sene 24 şubatta doğum yaptım şimdi sizleri okuyorum o günleri tekrar yaşıyorum :)
amin canım inşallahsaglikal alsin insallah kucagina gorumcen canim.
kıyamamkorkmasin. insallah en az sıkıntılarla atlatalim hepimiz bu ilk aylari.
aaa, cok ilgincmis. ama bebegin midesine zarar vermesin? asitli sonucta. maden suyunun gazi gidince mi vermis 1 damla acaba? yoksa siseyi acar acmaz mi?
ayy ne biliyim nar suyunuda okuyorum gökçencim onuda damlatın diyorlar bir damla su bile verdirmiyorlar şimdi maden suyunu vermek korkuttu bu yüzden denesemmi ne:26::26:ilknur hoşgeldin son gecenmiş evinde hamile hamile olsun geri sayım başladı senin içinde.. ne güzel bebeğine kavuşacaksın ben de bugün bir an önce kavuşmak istedim sabah evden çıkmadan kıyafetlerine baktım onları giydirdiğimi hayal ettim çok heyecanlandım duygulandım gözlerim doldu karnıma falan sarıldım.. hayırlısıyla sağlıkla kucağına alman dileğiyle hiç aklına kötü şeyler getirme herşey çok güzel olacak bak gör..
Bilgisayarını da götür canım haberleşiriz artık:)
Damlacım herkes maden suyu haberini izlemiş bana herkes söylüyor ben de bizzat izledim korkacak bişey yok canım bir damladan ne olacak ki..
çok sağol canımİlginçmiş gerçekten, ben duymamıştım. Yani bebeği hiç emzirmeden önce maden suyu mu vericez???
Geçmiş olsun canım ya
İlginçmiş gerçekten, ben duymamıştım. Yani bebeği hiç emzirmeden önce maden suyu mu vericez???
Geçmiş olsun canım ya
canım o kadarını inan bilmiyorum ama doğar doğmaz ağzına bir damla maden suyu vermiştim dedi hiç problem yaşamamışlar 1 damladan bişey olmaz sanırım bence mutlaka dene sonuçta bunu yapan uzman doktor ve bebeklerde gaz problemini anlatıyordu.
canmm hakkında hayırlısı olsun...üzülme bebek için en iyisi neyse onu yapsınlar tabi. negüzel hastanede gözetim altında olcaksınız daha iyi...ama neden illa 3kilo olmalı bebek?günaydın annişler
şimdi kontrolden geliyoruz.doktorum herzamanki gibi bizi korkutarak yatırmak istedi hemen ama ben yarına kadar direndim.bu gece evde son gecem
yarın yatışım yapılacak ve haftasonu duruma göre ama büyük ihtimalle alacağız dedi:18::18::18::18:
bugün 2796 gr çıktı usg de bebişim haftasonuna kadar 3 kg olur inşallahhh....
offfffff hastanede yatmak istemiyorum
bu arada bugün doğum yapacak arkadaşa Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallahhh...
günaydın arkadaşlar....
öğleden sonra enfeksiyonumla ilgili yapılan testlerin sonuçlarını alımaya gidicem inş.kötü durumda değildir ilaç içmekten bıktım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?