2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sağolun kızlar.bebeğin kordonuyla ilgili bir sorun var canım hafta ilerledikçe kopma ihtimali artıyor.o yüzden erken alınacak
evet hastaneye laptobu götürecem burcucum yoksa zaman hiççç geçmez orada

canim hakkinizda hayirlisi, saglikla gelsin insallah kuzucuk.

günaydın arkadaşlar....
öğleden sonra enfeksiyonumla ilgili yapılan testlerin sonuçlarını alımaya gidicem inş.kötü durumda değildir ilaç içmekten bıktım artık

guzel haberlerle doenrsin insallah canim.

anacim biraz da olumlu dusunelim gaz olmayacak, sütümüz bol olacak, bo lbol uyuyacak ek gidalara gectigimizde sorariz sunu nasıl yedirebilirim, bunu simdi yedirebilir miyim diye (buyuk oglumda gazdan cok cektikte. Allah simdiki oglum dahil diger dogacak bebeklerden uzak tutsun gazi insallah.)

sagol canim benim, Amin..

merhaba kızlar,
nasılsınız umarım güzel bir gün geçiririz,
Bugün biz heyecanlıyız görümcem doğuma girecek cinsiyetini öğrenmedi bebeğin sürpriz olacak heyecanla bekliyoruz kız mı oğlan mı diye. bir kızımız vardı zaten minik samanthamız ben erkek olmasını istiyorum ama hayırlısı olsun..

haklısın galiba benim gözüm şimdiden korkmuş baksana direk olumsuz düşüncelere sevketmişim kendimi

pek güzelmiş
sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah ne tatlı bir heyecandır tıpkı eskiden olduğu gibi

burcu geçen haberlerde doktorun biri gaz probleminden bahsediyordu kendisi çocukları doğar doğmaz bi damla maden suyu vermiş ve hiç gaz sorunu yaşamamış açıkcası ben denemeyi düşünüyorum doğum çantasının içine bi de maden suyu atacam:)

saglikal alsin insallah kucagina gorumcen canim.

haklısın galiba benim gözüm şimdiden korkmuş baksana direk olumsuz düşüncelere sevketmişim kendimi

kıyamam korkmasin. insallah en az sıkıntılarla atlatalim hepimiz bu ilk aylari.

aaa, cok ilgincmis. ama bebegin midesine zarar vermesin? asitli sonucta. maden suyunun gazi gidince mi vermis 1 damla acaba? yoksa siseyi acar acmaz mi?

canım o kadarını inan bilmiyorum ama doğar doğmaz ağzına bir damla maden suyu vermiştim dedi hiç problem yaşamamışlar 1 damladan bişey olmaz sanırım bence mutlaka dene sonuçta bunu yapan uzman doktor ve bebeklerde gaz problemini anlatıyordu.

ilknur hoşgeldin son gecenmiş evinde hamile hamile olsun geri sayım başladı senin içinde.. ne güzel bebeğine kavuşacaksın ben de bugün bir an önce kavuşmak istedim sabah evden çıkmadan kıyafetlerine baktım onları giydirdiğimi hayal ettim çok heyecanlandım duygulandım gözlerim doldu karnıma falan sarıldım.. hayırlısıyla sağlıkla kucağına alman dileğiyle hiç aklına kötü şeyler getirme herşey çok güzel olacak bak gör..
Bilgisayarını da götür canım haberleşiriz artık:)

Damlacım herkes maden suyu haberini izlemiş bana herkes söylüyor ben de bizzat izledim korkacak bişey yok canım bir damladan ne olacak ki..

İlginçmiş gerçekten, ben duymamıştım. Yani bebeği hiç emzirmeden önce maden suyu mu vericez???

geçmedi canım yaa hala hapşurmaktayım hemde kriz şeklinde arka arkaya
:

Geçmiş olsun canım ya

teşekkürler canım çok açıklayıcı olmuş Rabbim bebeğini sana bağışlasın.

amin canım inşallah

bende kk forumlarından birinde nar suyu damlattıklarını duymuştum doğar doğmaz gaz olmasın die ama ben korkarım ya bir damla bile olsa midesine bağırsağına bişey olursa ne yaparız sonra

Son düzenleme:
ayy ne biliyim nar suyunuda okuyorum gökçencim onuda damlatın diyorlar bir damla su bile verdirmiyorlar şimdi maden suyunu vermek korkuttu bu yüzden denesemmi ne:26::26:
İlginçmiş gerçekten, ben duymamıştım. Yani bebeği hiç emzirmeden önce maden suyu mu vericez???

Geçmiş olsun canım ya
çok sağol canım

Geçmiş olsun canım ya

evet canım şimdi doktorun biri "uzman çocuk doktoru" bebeklerdeki gaz probleminden bahsediyordu neler yapmamız gerektiğinden falan. Sonra kendi tecrübesi olarak "ben çocuklarıma doğar doğmaz maden suyu verdim hiç gaz problemi yaşamadık" dedi ordan biliyorum ve ben de bunu deneyecem doktoruma da sordum deneyelim dedi doğar doğmaz bebeğe bir damla maden suyu vereceğiz.

ben verdim arkadaslar maden suyu ben doguma girdigimde annemler siseyi actı asitin cıkması için bebek geldiginde 1 cay kasıgı verdiler.gecen sene görümcemin oglunada yapmıslardı birşey olmadı.bizde bir hemşireden duymustuk daha önce.

canmm hakkında hayırlısı olsun...üzülme bebek için en iyisi neyse onu yapsınlar tabi. negüzel hastanede gözetim altında olcaksınız daha iyi...ama neden illa 3kilo olmalı bebek?
günaydın arkadaşlar....
öğleden sonra enfeksiyonumla ilgili yapılan testlerin sonuçlarını alımaya gidicem inş.kötü durumda değildir ilaç içmekten bıktım artık

inşallah güzel sonuçlarla gelirsin canmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…