ben verdim arkadaslar maden suyu ben doguma girdigimde annemler siseyi actı asitin cıkması için bebek geldiginde 1 cay kasıgı verdiler.gecen sene görümcemin oglunada yapmıslardı birşey olmadı.bizde bir hemşireden duymustuk daha önce.
deneyelim ozaman gazsız olsun bebişler
kızlar uykusuz bir gece geçirmişsiniz ama alıştırıyor bebişler bizleri sanırım fafuelcim çok geçmiş olsun diş ağrısıda çekilmez birşey
geçmedi canım yaa hala hapşurmaktayım hemde kriz şeklinde arka arkaya
öznura çok geçmişş olsun..hastaneden güzel haberlerle döner inş
ilknurcum yayha paşan kollarında olcak desene az kaldı sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah
istiyordum ahhh ahhh hemde çok ama kısmet değilmiş bazen bazı şeyleri bizim istememiz yetmiyor
güzel haberlerle dönersin canım inş geçmiştir ve ilaç içmekten kurtulursun
ahucum çok sağol geçmedi ama pazar gününe kıyasla iyiyim doktorada söylemedim iyimi ilaç vericekte içicem diye ilaç içmek cidden istemiyorum bıktım bıktımbuarada doktor neden kilosuna kızdı belizin bizim doktorun kiloyla sorunu yok sanırım
ayyy canımsanada geçmiş olsun canım
ayyy şimdi ki muhabbetler kasık ağrısı kasılma gaz sancısı vs.tontişler doğuncada devam ederiz artık yok benimkinin gazı çoktu,gece hiç uyumadık,ateşi vardı,çok ağladı,emmiyo sütüm yok ..anaaam doğsunlarda bi daha ne muhabbetler yapıcaz Allah ın izniyle.. yirim onları ben ya
teşekkürlersoruyu arkadaşınıza sormuşsunuz ama ben cevaplamak istedim
ben 2010 mart annelerindenim ama oğlum 15 gün erken doğdu suyum geldi birden bire .
suyun geldiği zaman mutlaka sezeyana almıyorlar nst ye bağlayıp takip ediyorlar ona göre karar veriyorlar suyum geldiğinde sancım hiç yoktu sonra sabaha kadar bekledik sancım çoktu ama açılma olmadı o yüzden sezeryan oldu .
yani açılma olursa normal doğum yapabiliyorsun
herşey gönlünüzce olsun allah bir avazda kurtarsın sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inş.
ben gecen sene 24 şubatta doğum yaptım şimdi sizleri okuyorum o günleri tekrar yaşıyorum :)
merhaba kızlar,
nasılsınız umarım güzel bir gün geçiririz,
Bugün biz heyecanlıyız görümcem doğuma girecek cinsiyetini öğrenmedi bebeğin sürpriz olacak heyecanla bekliyoruz kız mı oğlan mı diye. bir kızımız vardı zaten minik samanthamız ben erkek olmasını istiyorum ama hayırlısı olsun..
haklısın galiba benim gözüm şimdiden korkmuşbaksana direk olumsuz düşüncelere sevketmişim kendimi
ilknur hoşgeldin son gecenmiş evinde hamile hamile olsun geri sayım başladı senin içinde.. ne güzel bebeğine kavuşacaksın ben de bugün bir an önce kavuşmak istedim sabah evden çıkmadan kıyafetlerine baktım onları giydirdiğimi hayal ettim çok heyecanlandım duygulandım gözlerim doldu karnıma falan sarıldım.. hayırlısıyla sağlıkla kucağına alman dileğiyle hiç aklına kötü şeyler getirme herşey çok güzel olacak bak gör..
Bilgisayarını da götür canım haberleşiriz artık:)
Damlacım herkes maden suyu haberini izlemiş bana herkes söylüyor ben de bizzat izledim korkacak bişey yok canım bir damladan ne olacak ki..
bende duydum hem nar suyunu hemde maden suyunu.sanırım ben nar suyunu deneyeceğimben verdim arkadaslar maden suyu ben doguma girdigimde annemler siseyi actı asitin cıkması için bebek geldiginde 1 cay kasıgı verdiler.gecen sene görümcemin oglunada yapmıslardı birşey olmadı.bizde bir hemşireden duymustuk daha önce.
azizecim 3 kilodan fazlası olmaması gerekiyor kordon önde ve ince bağlı olduğu için plesantaya.daha fazla olursa bebeğin kilosu bir ilerleme durumunda baskıyla kopmasın diyecanmm hakkında hayırlısı olsun...üzülme bebek için en iyisi neyse onu yapsınlar tabi. negüzel hastanede gözetim altında olcaksınız daha iyi...ama neden illa 3kilo olmalı bebek?
inşallah güzel sonuçlarla gelirsin canmm...
peki bebeğin gaz problemi oldu mu? işe yaradı mı maden suyu?
canım 3500 üstünü pek sevmiyor bizim dr
kof çocuk olmasın dior
tabii bu onun görüşü doğduktan sonra ben tonbik yaparım
öperim boğum boğum tonbik olan her yerini
ayyy canım
sağlıcakla bi zamanında doğsalar
yirim onları ben yaa
teşekkürler
2 gün sonra doğum günü var o zaman bebeğinizin
şimdiden kutlu olsun
hayırlısı olsun canımm
ayy çok heyecanlı
sağlıcakla alsın görümcen bebişini kucağına
kıyamam sana
her şey çok güzel olacak
canım o kadarını inan bilmiyorum ama doğar doğmaz ağzına bir damla maden suyu vermiştim dedi hiç problem yaşamamışlar 1 damladan bişey olmaz sanırım bence mutlaka dene sonuçta bunu yapan uzman doktor ve bebeklerde gaz problemini anlatıyordu.
evet canım şimdi doktorun biri "uzman çocuk doktoru" bebeklerdeki gaz probleminden bahsediyordu neler yapmamız gerektiğinden falan. Sonra kendi tecrübesi olarak "ben çocuklarıma doğar doğmaz maden suyu verdim hiç gaz problemi yaşamadık" dedi ordan biliyorum ve ben de bunu deneyecem doktoruma da sordum deneyelim dedi doğar doğmaz bebeğe bir damla maden suyu vereceğiz.
ben verdim arkadaslar maden suyu ben doguma girdigimde annemler siseyi actı asitin cıkması için bebek geldiginde 1 cay kasıgı verdiler.gecen sene görümcemin oglunada yapmıslardı birşey olmadı.bizde bir hemşireden duymustuk daha önce.
suanda yok gaz problemimiz ama 15günden sonra baslıyormus asıl gaz problemi daha 1 haftalıgız bakalım bundan sonra nasıl olacak inş hiç cıkmaz öyle bir problem cok zor diyorlar.haber veririm size yine ama görümcemin oglunda olmadı o 1 yasına girmek üzere onda işe yaradı sanırım
herkeze hayırlı günlerbugün kuaföre maniküre gidicem kısmetse yarın dr.gidiyom neler olcak bakalım...inşallah herşey yolunda gider...
ayyyy canım görümcende bizim gibi olmuş.bizde bilmiyoruz herkez meraktan çatlıyo.diyorum nasıl olduğumuzu sormadan cinsiyetini soracaklar ilkmerhaba kızlar,
nasılsınız umarım güzel bir gün geçiririz,
Bugün biz heyecanlıyız görümcem doğuma girecek cinsiyetini öğrenmedi bebeğin sürpriz olacak heyecanla bekliyoruz kız mı oğlan mı diye. bir kızımız vardı zaten minik samanthamız ben erkek olmasını istiyorum ama hayırlısı olsun..
gökçen ,
canım kuzularını nerden aldın?
öğrenebilir miyim?
merhaba kızlarr nasılsınız bakalım.doğumlar gerçekleşiyor ne güzel.
bizi sorarsanız iyiyiz tansiyon yukarlarda yine ama kontrol altındayız haftada 2 kontrol oluyoruz.
biri ebede öbürü ultrasonda öyle işte.bebeğim yeri daraldığı için pek hareket edemiyor.sanki çok
iri bir bebekmiş gibi.perşembe ultrason var bakalım bebeğim büyümüşmü.
ayyyy canım görümcende bizim gibi olmuş.bizde bilmiyoruz herkez meraktan çatlıyo.diyorum nasıl olduğumuzu sormadan cinsiyetini soracaklar ilk.iyi olsunda bebeğim gerisi hiç önemli değil bizim için
merhaba kızlarr nasılsınız bakalım.doğumlar gerçekleşiyor ne güzel.
bizi sorarsanız iyiyiz tansiyon yukarlarda yine ama kontrol altındayız haftada 2 kontrol oluyoruz.
biri ebede öbürü ultrasonda öyle işte.bebeğim yeri daraldığı için pek hareket edemiyor.sanki çok
iri bir bebekmiş gibi.perşembe ultrason var bakalım bebeğim büyümüşmü.
ayyyy canım görümcende bizim gibi olmuş.bizde bilmiyoruz herkez meraktan çatlıyo.diyorum nasıl olduğumuzu sormadan cinsiyetini soracaklar ilk.iyi olsunda bebeğim gerisi hiç önemli değil bizim için
cocuk doktorumuza bir sorayim, onay alirsam yapayim canim. yeterki gazi falan olmasin yavrumu.
anladim canim. bakalim.
himm.. dr. a sorup denemeli..
insallah canim.
sağol canım benim seninkide düşüktü baya nasılsın şu andaiyi olmana sevindim canim. persembe guzel haberlerle gel insallah.
yok canım söylememiyorlar.çok gıcıklargeçmiş olsun canım hayırlısıyla sağlıkla al bebeği kucağına..
siz de mi özellikle sürpriz olsun istediniz çok güzel çok heyecanlı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?