2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

herkeze hayırlı günler bugün kuaföre maniküre gidicem kısmetse yarın dr.gidiyom neler olcak bakalım...inşallah herşey yolunda gider...

peki bebeğin gaz problemi oldu mu? işe yaradı mı maden suyu?

kızlar bi de bişey soracağım ben bebek çikolatısı yaptırmıştım pembe büyük kalp üstünde bebek biblosu var ama henüz güzel bir sepet bulamadım bugün işe gelirken atakulenin karşında bir çikolatacı var oraya bir bakayım dedim belki güzel bir sepet bulurum diye kocaman bir sepet yapmış saten kaplamış kurdele falan çok hoş zarif değil ama içindeki çikolataları tek tek süslü karton kutulara koymuş çok orjinal olmuş şimdi o tarz kutu bulmaya çalışıyorum çikolataları o karton kutulara koyup çikolataları o şekilde ikram edecem çok zarif duruyordu hem çikolatalar sepette ezilip büzülmez hem de çok estetik duruyor.. nerden bulacam yalnız bilmiyorum.. ((

canım 3500 üstünü pek sevmiyor bizim dr
kof çocuk olmasın dior
tabii bu onun görüşü doğduktan sonra ben tonbik yaparım
öperim boğum boğum tonbik olan her yerini

ayyy canım
sağlıcakla bi zamanında doğsalar
yirim onları ben yaa
teşekkürler
2 gün sonra doğum günü var o zaman bebeğinizin
şimdiden kutlu olsun

hayırlısı olsun canımm
ayy çok heyecanlı
sağlıcakla alsın görümcen bebişini kucağına

haklısın galiba benim gözüm şimdiden korkmuş baksana direk olumsuz düşüncelere sevketmişim kendimi

kıyamam sana
her şey çok güzel olacak

evet canım hamile olarak son gecem olacak.hakkımızda hayırlısı artık geriye yapacak birşey kalmadı:18::18::18:
inş.herşey güzel olur.götüreceğim bilgisayarımı cnm.son dk.ya kadar buradayım yani

bende duydum hem nar suyunu hemde maden suyunu.sanırım ben nar suyunu deneyeceğim

azizecim 3 kilodan fazlası olmaması gerekiyor kordon önde ve ince bağlı olduğu için plesantaya.daha fazla olursa bebeğin kilosu bir ilerleme durumunda baskıyla kopmasın diye

peki bebeğin gaz problemi oldu mu? işe yaradı mı maden suyu?

suanda yok gaz problemimiz ama 15günden sonra baslıyormus asıl gaz problemi daha 1 haftalıgız bakalım bundan sonra nasıl olacak inş hiç cıkmaz öyle bir problem cok zor diyorlar.haber veririm size yine ama görümcemin oglunda olmadı o 1 yasına girmek üzere onda işe yaradı sanırım

inşallah canım

cocuk doktorumuza bir sorayim, onay alirsam yapayim canim. yeterki gazi falan olmasin yavrumu.

anladim canim. bakalim.

himm.. dr. a sorup denemeli..

herkeze hayırlı günler bugün kuaföre maniküre gidicem kısmetse yarın dr.gidiyom neler olcak bakalım...inşallah herşey yolunda gider...

insallah canim.

merhaba kızlarr nasılsınız bakalım.doğumlar gerçekleşiyor ne güzel.
bizi sorarsanız iyiyiz tansiyon yukarlarda yine ama kontrol altındayız haftada 2 kontrol oluyoruz.
biri ebede öbürü ultrasonda öyle işte.bebeğim yeri daraldığı için pek hareket edemiyor.sanki çok
iri bir bebekmiş gibi.perşembe ultrason var bakalım bebeğim büyümüşmü.

ayyyy canım görümcende bizim gibi olmuş.bizde bilmiyoruz herkez meraktan çatlıyo.diyorum nasıl olduğumuzu sormadan cinsiyetini soracaklar ilk.iyi olsunda bebeğim gerisi hiç önemli değil bizim için

gökçen ,
canım kuzularını nerden aldın?
öğrenebilir miyim?

canım kuzuları istanbula gittiğimde arkadaşım beni süslü bebek diye bir yere götürdü ama alt katta süslü bebeğin hemen yanında daha özel ürünler var ismini unuttum şimdi ordan buldum orda birsürü şey var ama üzerinde değişiklikler yaptım çubuklara takılıydı ben kurdeleli çubuklar taktım minik bebek biblosu ekledim falan bi de d&r'dan kart alıp teşekkür kartı yazdım çok sempatik ve orjinal oldu sepetini de zara home'dan aldım yine süsledim:) şimdi çikolatalarımı güzel kutulara koyup süslemek istiyorum

iyi olmana sevindim canim. persembe guzel haberlerle gel insallah.

geçmiş olsun canım hayırlısıyla sağlıkla al bebeği kucağına..
siz de mi özellikle sürpriz olsun istediniz çok güzel çok heyecanlı..

pedison (özlemcim)
sormuşsun suyum gelirse sezeryanamı alıyorlar.yok canım benimde ilkinde ilk suyum geldi sonra sancılar başlamıştı.sabah 6 da suyum gelmişti öğlen 13.30 gibi kızımı kucağıma almıştım.hızlı oldu herşey bana göre tabi.iyide sancı çektiydim.bunda epiduralli istiyorum doğumu ama korkuyorum.sürekli bişeyler duyuyoruz epiduralle ilgili.

cocuk doktorumuza bir sorayim, onay alirsam yapayim canim. yeterki gazi falan olmasin yavrumu.

anladim canim. bakalim.

himm.. dr. a sorup denemeli..

insallah canim.

inşallah canım ilkinde çok zorlanmışsın ya bu bebeğinde umarım hiç bir zorluk çekmezsin.. en iyisi yine başka bir uzmana danışmak..

iyi olmana sevindim canim. persembe guzel haberlerle gel insallah.
sağol canım benim seninkide düşüktü baya nasılsın şu anda
dün keçiboynuzu sormuştun benim bildiğim zararı yok aksine daha faydalıymış.sabahları suyla açarak içmek lazımmış benim gibi kansızlara(ay ne kötü söz oldu)

geçmiş olsun canım hayırlısıyla sağlıkla al bebeği kucağına..
siz de mi özellikle sürpriz olsun istediniz çok güzel çok heyecanlı..
yok canım söylememiyorlar.çok gıcıklar
sormaktan utanıyorum artık.çünkü bebeğin gelişimine bakıyorlar sadece.
sağlığı iyi olsunda doğunca zaten gösterecek kutusunu kaçarı yok

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…