canım kuzuları istanbula gittiğimde arkadaşım beni süslü bebek diye bir yere götürdü ama alt katta süslü bebeğin hemen yanında daha özel ürünler var ismini unuttum şimdi ordan buldum orda birsürü şey var ama üzerinde değişiklikler yaptım çubuklara takılıydı ben kurdeleli çubuklar taktım minik bebek biblosu ekledim falan bi de d&r'dan kart alıp teşekkür kartı yazdım çok sempatik ve orjinal oldu sepetini de zara home'dan aldım yine süsledim:) şimdi çikolatalarımı güzel kutulara koyup süslemek istiyorum
pedison (özlemcim)
sormuşsun suyum gelirse sezeryanamı alıyorlar.yok canım benimde ilkinde ilk suyum geldi sonra sancılar başlamıştı.sabah 6 da suyum gelmişti öğlen 13.30 gibi kızımı kucağıma almıştım.hızlı oldu herşey bana göre tabi.iyide sancı çektiydim.bunda epiduralli istiyorum doğumu ama korkuyorum.sürekli bişeyler duyuyoruz epiduralle ilgili.
sağol canım benim seninkide düşüktü baya nasılsın şu anda
dün keçiboynuzu sormuştun benim bildiğim zararı yok aksine daha faydalıymış.sabahları suyla açarak içmek lazımmış benim gibi kansızlara(ay ne kötü söz oldu)
yok canım söylememiyorlar.çok gıcıklar
sormaktan utanıyorum artık.çünkü bebeğin gelişimine bakıyorlar sadece.
sağlığı iyi olsunda doğunca zaten gösterecek kutusunu kaçarı yok
çok güzel olmuşlar
bende eminönüne gidemediğim için nettten bakıorum.
onda da kararsız kaldım.
bu gidişle ne kapı süsü, nede şekerini yapabileceğim kızımın
kızlar bende bunu çok beyendim...mevlüt için.
kızlar bende bunu çok beyendim...mevlüt için.
çok tatlı azize mevlüttede mi dağıtacağız canım yaa.. hepsine farklı farklı mı almak lazım.. kuzu aldım bal arısı aldım çikolata yaptırdım şimdi bi de 40. için di mi.. çok uğraştırıcı:))
bu takı yastığıda çok güzel...bunları alcam kısmetse.
bu da çok şeker.. şimdiden güle güle kullan.. bol bol büyük büyük altınlar takılsın
buda mevlüt kıyafeti...nasıl kızlar...
sağol canmm...daha almadım. model bakıyom şimdilik...netten sipariş vercem dışarı çıkıpta mazaları gezemem artık.evde zor yürüyom.çok güzelmiş nerden aldın ?
41 kere maşşallah allahım nazarlardan saklasın sizi ve bebeği. bende mevlüt yapsam mı derken sizleri gördükçe hevesim artıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?