2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok güzel olmuşlar
bende eminönüne gidemediğim için nettten bakıorum.
onda da kararsız kaldım.
bu gidişle ne kapı süsü, nede şekerini yapabileceğim kızımın

bende epidural istiyodum...vazgeçtim.
dr.umda en iyisi genel anestezi ol dedi.

oyy, ben bosuna mi oyle koyu kıvam ictim sabah sabah (( bende seyrelteyim bari..

yok canım söylememiyorlar.çok gıcıklar
sormaktan utanıyorum artık.çünkü bebeğin gelişimine bakıyorlar sadece.
sağlığı iyi olsunda doğunca zaten gösterecek kutusunu kaçarı yok

doğru sen yurtdışında yaşıyorsun bizimkilerde newyorktalar ama onlar kendileri öğrenmek istemediler 20.haftada söylüyorlar normalde. Sen hangi ülkedesin canım?
doğrusu da o zaten ne çıkarsa bahtına:) sağlıklı olması en önemlisi..

çok güzel olmuşlar
bende eminönüne gidemediğim için nettten bakıorum.
onda da kararsız kaldım.
bu gidişle ne kapı süsü, nede şekerini yapabileceğim kızımın

canım ben 5. ayda gitmiştim rahat rahat gezip almıştım ama şimdi gezmek zor olur. Ben kuzuları baby shower da dağıttığım için geçen hafta internetten hastaneye gelenler için oda süsü ve şekerleri sipariş verdim şimdi kargoyu bekliyorum dün göndermişler çok tatlı bunlarda.Bütün ürünlerde kızımın ismi yazıyor pembe bal arısı şeklinde ben özellikle bal arısı seçtim melisanın bir anlamı da bal arısı:) yastığı, oda süsleri, bebek şekeri, kapı süsü 5 parça hepsi takım sen de bir bak istersen gelince ben yine nasıl olduğunu yazarım.

Hoş Geldin Melek

canmm hepsi aynı olmalı mevlüt bitt,kten sonra dağıtılcak....ben fazla kişi çağırmam 30 tane aını model yaptırmayı düşünüyom...çikolatayıda hastaneye gelenlere ikram edicez ve eve geçmiş olsuna gelenlere.

çok güzelmiş nerden aldın ?
sağol canmm...daha almadım. model bakıyom şimdilik...netten sipariş vercem dışarı çıkıpta mazaları gezemem artık.evde zor yürüyom.
41 kere maşşallah allahım nazarlardan saklasın sizi ve bebeği. bende mevlüt yapsam mı derken sizleri gördükçe hevesim artıyor

bende yapmıcam diyodum insan dayanamıyo...oğluma yaptım.kızımda mahrum kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…