2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet işte benimde hayalimde böyle bir doğum var..:97::97:akşam sancım başlasın böyle duşumu alayım belki geçer diye bekleyim sonrasında gece birden bire tuvalete gidince suyum gelsin (yalnız suyum yatakta gelmesin kirlenmesini istemiyorum) neyse sonrasında annemi uyandırayım eşime hadi kalk oğluşumuz geliyo deyim hemen hastaneye koşalım sonra o günün akşamında oğluşum kucağımda gireyim...sancı çekmek gözümü hiç korkutmuyo biliyomusun...inşallah sağ salim alırız bebişlerimizi kucaklarımıza

bu arada tüm şekerler bebişler için alınan herşey çok güzelgüzel günlerde kullanın

Selam kızlar umarım herkes iidir...

Bizde bugün doktora gittik. Boncuğum 3117 kg olmuş. Nts de sancım da çıkmadı. Oğluşum biraz obur olcak heralde yine dilini çıkarmış yalanıyordu...... 1 haftada 500 gr. yakın almış.... Teyzelerine selam söledi,...:)))

maşallah canım...oyyy teyzesi yesin yesin onun dilini kedi gibi yalanıyodu demek..oğluşumda elini başına dayamış düşünüyo gibiydi sanki ee burdan nasıl çıkacaz diyodur kendi kendine demiştim bende

maşallah canım...oyyy teyzesi yesin yesin onun dilini kedi gibi yalanıyodu demek..oğluşumda elini başına dayamış düşünüyo gibiydi sanki ee burdan nasıl çıkacaz diyodur kendi kendine demiştim bende

:))) Sağol canım... Allah yavrularımızı bize bağışlasın... Sağlıcakla gelsinler kollarımıza...

selamm kızlarr erken doğum yapılmaması için okunacak süreyi bilen var mı bu topikte biara baya süre konuşulmuştuu bilen varsa yazsınn lütfenn

selamm kızlarr erken doğum yapılmaması için okunacak süreyi bilen var mı bu topikte biara baya süre konuşulmuştuu bilen varsa yazsınn lütfenn

:26:canım erken doğum yapılmaması için değil de kolay doğum olması için dua var benim bildiğim kadarıyla ama belki ben atlamışımdır..erken doğum riskin mi varki

:26:canım erken doğum yapılmaması için değil de kolay doğum olması için dua var benim bildiğim kadarıyla ama belki ben atlamışımdır..erken doğum riskin mi varki

çok şükür benim yok ta canımm bi arkadaşın var inşallah onun için dua edin hamişlerin duası olurmuş sanırım kolay doğıum için inşirah ve fetih dimi?

Hakkında hayırlısı olsun İlknucuğum,sağlıklı sıhhatli gelsin de bebişimiz.

Ayyyy ben onun ayağını yerim

Maşallah oğluna Öznur

bende epidural istiyodum...vazgeçtim.
dr.umda en iyisi genel anestezi ol dedi.
Allah yardımcın olsun canım

oyy, ben bosuna mi oyle koyu kıvam ictim sabah sabah (( bende seyrelteyim bari..
bende içmeye başlasam iyi olacak

canım ben norveçteyim 20.haftada ayrıntılı baktılar ve bence kız demişt.bakalım
inşallah canım herşey istediğin gibi olur bende öyle doğum senaryomu yazdım.
2 saat içinde herşey olsun bitsin istiyorum.suyumdu, sancımdı, ıkınma derken hoopp kucağıma almak istiyorum bebişimi.canım normal doğum yaparsan çıkar çıkmaz hemen koynuna koysunlar bebeği.ilk senin kokunu alsın bu çok önemliymiş.burada ve diğer ülkelerde hep öyle yapılıyor ama Türkiyede neden öyle değil anlamıyorum.
ben ilkimde Allahım nolursun hafta içi ve mesai saatlerinde olsun diye dua etmiştim.
çarşamba günü öğlen vakti doğdu kuzum

maşallah benim akıllı yeğenime. Allahım korusun annesi. ne güzel kilo almış maşallah.

canım çok teşekkür ederim
adres için
melisa ya da çok uygun olmuş bal arısı
ayy heyecan bastı o doğum zamanını fln düşününce

buda mevlüt kıyafeti...nasıl kızlar...

Eki Görüntüle 145408

bu da benim bebeğimin şekeri:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…