bu takı yastığıda çok güzel...bunları alcam kısmetse.
buda mevlüt kıyafeti...nasıl kızlar...
Azize nerden aldın canım çok güzel mevlid kıyafeti diye mi geçiyor..
ay bu da cok sirin.
pedison (özlemcim)
sormuşsun suyum gelirse sezeryanamı alıyorlar.yok canım benimde ilkinde ilk suyum geldi sonra sancılar başlamıştı.sabah 6 da suyum gelmişti öğlen 13.30 gibi kızımı kucağıma almıştım.hızlı oldu herşey bana göre tabi.iyide sancı çektiydim.bunda epiduralli istiyorum doğumu ama korkuyorum.sürekli bişeyler duyuyoruz epiduralle ilgili.
Selam kızlar umarım herkes iidir...
Bizde bugün doktora gittik. Boncuğum 3117 kg olmuş. Nts de sancım da çıkmadı. Oğluşum biraz obur olcak heralde yine dilini çıkarmış yalanıyordu...... 1 haftada 500 gr. yakın almış.... Teyzelerine selam söledi,...:)))
maşallah canım...oyyy teyzesi yesin yesin onun dilini kedi gibi yalanıyodu demek..oğluşumda elini başına dayamış düşünüyo gibiydi sanki ee burdan nasıl çıkacaz diyodur kendi kendine demiştim bende
:))) Sağol canım... Allah yavrularımızı bize bağışlasın... Sağlıcakla gelsinler kollarımıza...
arkadaşlar,
bebek şekeri etiketi için bir web sitesi verilmişti. neydi o bulamadım.....
selamm kızlarr erken doğum yapılmaması için okunacak süreyi bilen var mı bu topikte biara baya süre konuşulmuştuu bilen varsa yazsınn lütfenn
:26:canım erken doğum yapılmaması için değil de kolay doğum olması için dua var benim bildiğim kadarıyla ama belki ben atlamışımdır..erken doğum riskin mi varki
günaydın annişler
şimdi kontrolden geliyoruz.doktorum herzamanki gibi bizi korkutarak yatırmak istedi hemen ama ben yarına kadar direndim.bu gece evde son gecem
yarın yatışım yapılacak ve haftasonu duruma göre ama büyük ihtimalle alacağız dedi:18::18::18::18:
bugün 2796 gr çıktı usg de bebişim haftasonuna kadar 3 kg olur inşallahhh....
offfffff hastanede yatmak istemiyorum
bu arada bugün doğum yapacak arkadaşa Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallahhh...
ayyy pardon günaydın demeden pat diye dalıvermişim sohbetenasılsınız kızlar başka?biz iyiyiz karnım kocamaaaann oldu artık ve sanırım derisi incelmeye başladı çünkü oğluşumun ayağını gördüm dün
Bizde bugün doktora gittik. Boncuğum 3117 kg olmuş. Nts de sancım da çıkmadı. Oğluşum biraz obur olcak heralde yine dilini çıkarmış yalanıyordu...... 1 haftada 500 gr. yakın almış.... Teyzelerine selam söledi,...:)))
Allah yardımcın olsun canımbende epidural istiyodum...vazgeçtim.
dr.umda en iyisi genel anestezi ol dedi.
bende içmeye başlasam iyi olacakoyy, ben bosuna mi oyle koyu kıvam ictim sabah sabah(( bende seyrelteyim bari..
canım ben norveçteyim 20.haftada ayrıntılı baktılar ve bence kız demişt.bakalımdoğru sen yurtdışında yaşıyorsun bizimkilerde newyorktalar ama onlar kendileri öğrenmek istemediler 20.haftada söylüyorlar normalde. Sen hangi ülkedesin canım?
doğrusu da o zaten ne çıkarsa bahtına:) sağlıklı olması en önemlisi..
inşallah canım herşey istediğin gibi olur bende öyle doğum senaryomu yazdım.evet işte benimde hayalimde böyle bir doğum var..:97::97:akşam sancım başlasın böyle duşumu alayım belki geçer diye bekleyim sonrasında gece birden bire tuvalete gidince suyum gelsin (yalnız suyum yatakta gelmesin kirlenmesini istemiyorum) neyse sonrasında annemi uyandırayım eşime hadi kalk oğluşumuz geliyo deyim hemen hastaneye koşalım sonra o günün akşamında oğluşum kucağımda gireyim ...sancı çekmek gözümü hiç korkutmuyo biliyomusun...inşallah sağ salim alırız bebişlerimizi kucaklarımıza
canım ben 5. ayda gitmiştim rahat rahat gezip almıştım ama şimdi gezmek zor olur. Ben kuzuları baby shower da dağıttığım için geçen hafta internetten hastaneye gelenler için oda süsü ve şekerleri sipariş verdim şimdi kargoyu bekliyorum dün göndermişler çok tatlı bunlarda.Bütün ürünlerde kızımın ismi yazıyor pembe bal arısı şeklinde ben özellikle bal arısı seçtim melisanın bir anlamı da bal arısı:) yastığı, oda süsleri, bebek şekeri, kapı süsü 5 parça hepsi takım sen de bir bak istersen gelince ben yine nasıl olduğunu yazarım.
Hoş Geldin Melek
buda mevlüt kıyafeti...nasıl kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?