2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok şükür benim yok ta canımm bi arkadaşın var inşallah onun için dua edin hamişlerin duası olurmuş sanırım kolay doğıum için inşirah ve fetih dimi?

tamam canım dua edriz ama serumlarla falan engelliyo zaten drlar şimdi..kolay doğum olması için Meryem Suresi,Âyete’l-Kürsî,Fatiha,Yasin,Tebareke,Amme ve İnşikak sureleri diye biliyorum ben:26:

inşallah canım..Türkiyede genelde sezaryen oluyo.bazen gerçekten olması gerekiyo mesela bebek ya da anne sıkıntıya giriyo yada bebek ters geliyo..bu durumlar haricinde benim bi çok arkadaşım sırf sancıdan korktukları için sezaryen oldu ve birde normal doğumun vajina genişlemesine sebep olacağına inanıyorlardı...özel hastanelerde işin içine girince biraz daha artıyo oran tabi ama önemli olan sağlıcakla kucaklarımıza almak diyoruz..ben inşallah her sancıya katlanacağıma inanıyorum ve güzel bir doğum olacak diyo içimden bir ses...benim gece başalsın dememin sebebi istanbulun o yoğun trafiğine yakalanmayalım istiyorum

amin inşallah...epeydir uğramıyordun merak etmiştim bende...sen nasılısn?sağlığın sıhhatin nasıl?

İim canım cumartesi gıda zehirlenmesi yaşadım... Neyseki yeni atladabildim.. Bu cuma işten ayrılıyorum. İşlerimi toparladığım için fazla giremiyorum.

canım çok teşekkür ederim
adres için
melisa ya da çok uygun olmuş bal arısı
ayy heyecan bastı o doğum zamanını fln düşününce

buda mevlüt kıyafeti...nasıl kızlar...

Eki Görüntüle 145408

bu da benim bebeğimin şekeri:)
bunların hepsi çook güzelmiş

kuzucuğuna
bende seni uzun zaman göremeyince merak etmiştim
iyi olmanıza sevindim

İim canım cumartesi gıda zehirlenmesi yaşadım... Neyseki yeni atladabildim.. Bu cuma işten ayrılıyorum. İşlerimi toparladığım için fazla giremiyorum.

geçmiş olsun canım...bende bu hafta ayrıldım izne daha fazla dayanamadım.1 hafta daha çalışsaydım güzel olacaktı ama yapamadım..

zorunlu durumlarda tabiki ama diğerlerine kızıyorum biraz doktorlarda hemen sezeryan dediyomu en ufak şeyde.mesela bu norveçlilerinde çatısı çok dardır yani çok dar kalçaları vardır ve hep normal doğururlar bişeyde olmaz.ha sakın yanlış anlamayın beniii lütfenn
bilmiyorum vajina genişlermi ama benimki öyle genişlemedi valla.

Sağol canım....

geçmiş olsun canım...bende bu hafta ayrıldım izne daha fazla dayanamadım.1 hafta daha çalışsaydım güzel olacaktı ama yapamadım..

Walla en iyisini yapmışsın.. Artık burnumdan geliyor benimde... Keşke bende öle yapsaydım...

neyse canım doğum şekli çok tartışmalı bir konudur bazı arkadaşlar kırılabilir..Rabbim sağsalim kucaklarımıza almayı nasip etsin.sezaryen ya da normal önemli olan onlara kavuşmak..ben sana biişey sormak istiyorum göğüs ucunun küçük olması emzirmeyi etkiler mi?az önce tvvde gördüm bir kadın çocuğunu emziriyodu kocaman göğüs ucuc vardı..benim ki affedin kızlar çok değişik bir benzetme olacak ama leblebi kadar küçücük..çocuğun dişinin kovuğunu bile doldurmaz acaba emzirebilir miyim?şu silikon göğüs uçları olmadan..

ayyyy burcu Allah iyiliğini versin güldürdün beni
3.kız olsun inşallah

agzindan yel alsin canim, tabi ki hakkimizda hayirlisi ama, 3. yu istemiyoruz esimle. hayirli ve saglikli evlatlar olsun hepimizin yavrulari insallah..

oyy, masallah kuzuya annesiii. neler yediriyorsun boyle tiyo ver canim

Son düzenleme:
yaylagüzeli norveçte yaşıyormuşsun biz de bu yaz Trysil'a gideceğiz kuzenimi ziyarete gerçi oralara kışın kayağa gelmek lazım:)
Geçen kuzenim belinden çok kötü rahatsızlandı bi türlü uzman doktora görünemedi aile hekiminin önce bakması daha sonra uzman doktor sevki onun randevusu derken 5 gün sonra görüneceğim diye isyan ediyordu özel hastane de yokmuş..
Seninki de büyük ihtimal kızdır kesin söylemek istemiyorlar ama hayırlısı olsun sağlıklı gelsinler dünyaya..

canim gogus ucun disari cikiksa tabi ki sorun olmadan emzirebilirsin insallah. onemli olan ice cokuk olmamasi meme ucunun. o tip memelerde zorluklar oluyor diye biliyorum. ama artik onunda caresi var, aventin vardi sanirim gogus ucu cikaricisi.

mrb kızlar size birsey soracagım bu haftasonu kızıma mevlüd yapmak istiyorum kayınvalidemler bilmiyormus mevlüd 8 torunu var benim ki 9uncu hiç birine yapmamıs birsey bilmiyor anneminde ilk torunu o birseyler ayarlıyor ama ben birsey eksik olsun istemiyorum mevlüdte neler yapılıyor nasıl oluyor bildiklerinizi paylasırsanız cok sevinirim

canim gogus ucun disari cikiksa tabi ki sorun olmadan emzirebilirsin insallah. onemli olan ice cokuk olmamasi meme ucunun. o tip memelerde zorluklar oluyor diye biliyorum. ama artik onunda caresi var, aventin vardi sanirim gogus ucu cikaricisi.

çıkık ama belli belirsiz diyebilirim:78:..acaba erkenden alsam mı?oğluşum açlıktan ağlarken birde onun derdine düşmesek mi?:118:

Kızlar doktordan geliyorum ben de.. 3000 gram görünüyordu ama 100 gram fazla olur dedi genelde ultrason, 2900 sayabilirmişiz. NSTde kasılma çıktı biraz:26: Haftaya Salı yeniden görünücem. Önceki doğum tarihimiz duruyor ama, 3 Mart'ta kısmetse 9 buçukta karnıyarık oluyorum

Bebiş geçen hafta hiç yüzünü göstermemişti, bu hafta annemlerle gittik, anneannesine kıyak yaptı, baya izledik, iki saat sadece yalandı böcük, şapır şupur. Korktum valla nası emecek bu çocuk Şekerli bir şey mi yedin dedi doktor, sabah da reçel yemiştim canınız çekmesin, sanki onun ağzına bulanmış da onu yalıyormuş gibi ya, çok güldürdü bizi.

Sırtımdaki kas ağrılarını da sordum, göbeğini taşımaktan, dedi. Göbeğimi taşımaktan vücut neye uğradığını şaşırdı zaten ya, geceleri hiç uyuyamıyorum, güneşin doğmasını dört gözle bekliyorum ki artık uyku vakti geçsin, herkes uyansın.. Robot gibi yatıyorum çünkü, ağrısız tek bir pozisyon var, onda da insanın uykusu gelmiyor..

İnşallah plandan önce gelmez kızım ya, doğum başlayacak da anlayamıcam, geç kalıcam diye korkuyorum Retina dekolmanı da var bende, normal doğum kesinlikle yasak çünkü.. Herhalde anlarım ama di mi

agzindan yel alsin canim, tabi ki hakkimizda hayirlisi ama, 3. yu istemiyoruz esimle. hayirli ve saglikli evlatlar olsun hepimizin yavrulari insallah..

oyy, masallah kuzuya annesiii. neler yediriyorsun boyle tiyo ver canim

Canım bende şaşırdım açıkçası. Bide 2-3 gün çok hastalandım.. 39 derece ateşliydim. Zayıflamıştır oğluşum dedim ama beninde şaşırttı. Allah nazarlardan saklasın 1 haftada 500 gr almış...

emzirirsin canım zaten sadece ucunu vermiyosun kahverengi bölgeyide veriyorsun

canım orayı bilmiyorum güneydemi acaba.ben başkent oslodayım.arkadaşının yaşadığı olay malesefki doğru önce aile hekimi bakar sevkeder.özel hastane var ama ooooooo okadar pahalıki yanına yaklaşılmaz.devlet hastaneleri çok iyi her türlü teknik malzemeleri var ama malesefki doktor vs. personel az.acile gidip 4 saat beklediğimizi biliriz

çıkık ama belli belirsiz diyebilirim:78:..acaba erkenden alsam mı?oğluşum açlıktan ağlarken birde onun derdine düşmesek mi?:118:

kıyamam, sen bilirsin ama eczanelerde bulunabilir herhalde.

masallah canim kuzuna

gecmis olsun canim ya. masallah bulut bey e tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…