çok şükür benim yok ta canımm bi arkadaşın var inşallah onun için dua edin hamişlerin duası olurmuş sanırım kolay doğıum için inşirah ve fetih dimi?
inşallah canım herşey istediğin gibi olur bende öyle doğum senaryomu yazdım.
2 saat içinde herşey olsun bitsin istiyorum.suyumdu, sancımdı, ıkınma derken hoopp kucağıma almak istiyorum bebişimi.canım normal doğum yaparsan çıkar çıkmaz hemen koynuna koysunlar bebeği.ilk senin kokunu alsın bu çok önemliymiş.burada ve diğer ülkelerde hep öyle yapılıyor ama Türkiyede neden öyle değil anlamıyorum.
ben ilkimde Allahım nolursun hafta içi ve mesai saatlerinde olsun diye dua etmiştim.
çarşamba günü öğlen vakti doğdu kuzum
amin inşallah...epeydir uğramıyordun merak etmiştim bende...sen nasılısn?sağlığın sıhhatin nasıl?
canım ben 5. ayda gitmiştim rahat rahat gezip almıştım ama şimdi gezmek zor olur. Ben kuzuları baby shower da dağıttığım için geçen hafta internetten hastaneye gelenler için oda süsü ve şekerleri sipariş verdim şimdi kargoyu bekliyorum dün göndermişler çok tatlı bunlarda.Bütün ürünlerde kızımın ismi yazıyor pembe bal arısı şeklinde ben özellikle bal arısı seçtim melisanın bir anlamı da bal arısı:) yastığı, oda süsleri, bebek şekeri, kapı süsü 5 parça hepsi takım sen de bir bak istersen gelince ben yine nasıl olduğunu yazarım.
Hoş Geldin Melek
buda mevlüt kıyafeti...nasıl kızlar...
bunların hepsi çook güzelmiş
Selam kızlar umarım herkes iidir...
Bizde bugün doktora gittik. Boncuğum 3117 kg olmuş. Nts de sancım da çıkmadı. Oğluşum biraz obur olcak heralde yine dilini çıkarmış yalanıyordu...... 1 haftada 500 gr. yakın almış.... Teyzelerine selam söledi,...:)))
İim canım cumartesi gıda zehirlenmesi yaşadım... Neyseki yeni atladabildim.. Bu cuma işten ayrılıyorum. İşlerimi toparladığım için fazla giremiyorum.
zorunlu durumlarda tabiki ama diğerlerine kızıyorum biraz doktorlarda hemen sezeryan dediyomu en ufak şeyde.mesela bu norveçlilerinde çatısı çok dardır yani çok dar kalçaları vardır ve hep normal doğururlar bişeyde olmaz.ha sakın yanlış anlamayın beniii lütfenninşallah canım..Türkiyede genelde sezaryen oluyo.bazen gerçekten olması gerekiyo mesela bebek ya da anne sıkıntıya giriyo yada bebek ters geliyo..bu durumlar haricinde benim bi çok arkadaşım sırf sancıdan korktukları için sezaryen oldu ve birde normal doğumun vajina genişlemesine sebep olacağına inanıyorlardı...özel hastanelerde işin içine girince biraz daha artıyo oran tabi ama önemli olan sağlıcakla kucaklarımıza almak diyoruz..ben inşallah her sancıya katlanacağıma inanıyorum ve güzel bir doğum olacak diyo içimden bir ses...benim gece başalsın dememin sebebi istanbulun o yoğun trafiğine yakalanmayalım istiyorum
canım çok teşekkür ederim
adres için
melisa ya da çok uygun olmuş bal arısı
ayy heyecan bastı o doğum zamanını fln düşününce
kuzucuğuna
bende seni uzun zaman göremeyince merak etmiştim
iyi olmanıza sevindim
canım çok teşekkür ederim
adres için
melisa ya da çok uygun olmuş bal arısı
ayy heyecan bastı o doğum zamanını fln düşününce
kuzucuğuna
bende seni uzun zaman göremeyince merak etmiştim
iyi olmanıza sevindim
geçmiş olsun canım...bende bu hafta ayrıldım izne daha fazla dayanamadım.1 hafta daha çalışsaydım güzel olacaktı ama yapamadım..
zorunlu durumlarda tabiki ama diğerlerine kızıyorum biraz doktorlarda hemen sezeryan dediyomu en ufak şeyde.mesela bu norveçlilerinde çatısı çok dardır yani çok dar kalçaları vardır ve hep normal doğururlar bişeyde olmaz.ha sakın yanlış anlamayın beniii lütfenn
bilmiyorum vajina genişlermi ama benimki öyle genişlemedi valla.
ayyyy burcu Allah iyiliğini versin güldürdün beni
3.kız olsun inşallah
Selam kızlar umarım herkes iidir...
Bizde bugün doktora gittik. Boncuğum 3117 kg olmuş. Nts de sancım da çıkmadı. Oğluşum biraz obur olcak heralde yine dilini çıkarmış yalanıyordu...... 1 haftada 500 gr. yakın almış.... Teyzelerine selam söledi,...:)))
neyse canım doğum şekli çok tartışmalı bir konudur bazı arkadaşlar kırılabilir..Rabbim sağsalim kucaklarımıza almayı nasip etsin.sezaryen ya da normal önemli olan onlara kavuşmak..ben sana biişey sormak istiyorum göğüs ucunun küçük olması emzirmeyi etkiler mi?az önce tvvde gördüm bir kadın çocuğunu emziriyodu kocaman göğüs ucuc vardı..benim ki affedin kızlar çok değişik bir benzetme olacak ama leblebi kadar küçücük..çocuğun dişinin kovuğunu bile doldurmazacaba emzirebilir miyim?şu silikon göğüs uçları olmadan..
canim gogus ucun disari cikiksa tabi ki sorun olmadan emzirebilirsin insallah. onemli olan ice cokuk olmamasi meme ucunun. o tip memelerde zorluklar oluyor diye biliyorum. ama artik onunda caresi var, aventin vardi sanirim gogus ucu cikaricisi.
agzindan yel alsin canim, tabi ki hakkimizda hayirlisi ama, 3. yu istemiyoruz esimle. hayirli ve saglikli evlatlar olsun hepimizin yavrulari insallah..
oyy, masallah kuzuyaannesiii. neler yediriyorsun boyle tiyo ver canim
emzirirsin canım zaten sadece ucunu vermiyosun kahverengi bölgeyide veriyorsunneyse canım doğum şekli çok tartışmalı bir konudur bazı arkadaşlar kırılabilir..Rabbim sağsalim kucaklarımıza almayı nasip etsin.sezaryen ya da normal önemli olan onlara kavuşmak..ben sana biişey sormak istiyorum göğüs ucunun küçük olması emzirmeyi etkiler mi?az önce tvvde gördüm bir kadın çocuğunu emziriyodu kocaman göğüs ucuc vardı..benim ki affedin kızlar çok değişik bir benzetme olacak ama leblebi kadar küçücük..çocuğun dişinin kovuğunu bile doldurmazacaba emzirebilir miyim?şu silikon göğüs uçları olmadan..
canım orayı bilmiyorum güneydemi acaba.ben başkent oslodayım.arkadaşının yaşadığı olay malesefki doğru önce aile hekimi bakar sevkeder.özel hastane var ama ooooooo okadar pahalıki yanına yaklaşılmaz.devlet hastaneleri çok iyi her türlü teknik malzemeleri var ama malesefki doktor vs. personel az.acile gidip 4 saat beklediğimizi bilirizyaylagüzeli norveçte yaşıyormuşsun biz de bu yaz Trysil'a gideceğiz kuzenimi ziyarete gerçi oralara kışın kayağa gelmek lazım:)
Geçen kuzenim belinden çok kötü rahatsızlandı bi türlü uzman doktora görünemedi aile hekiminin önce bakması daha sonra uzman doktor sevki onun randevusu derken 5 gün sonra görüneceğim diye isyan ediyordu özel hastane de yokmuş..
Seninki de büyük ihtimal kızdır kesin söylemek istemiyorlar ama hayırlısı olsun sağlıklı gelsinler dünyaya..
buda mevlüt kıyafeti...nasıl kızlar...
çıkık ama belli belirsiz diyebilirim:78:..acaba erkenden alsam mı?oğluşum açlıktan ağlarken birde onun derdine düşmesek mi?:118:
Kızlar doktordan geliyorum ben de.. 3000 gram görünüyordu ama 100 gram fazla olur dedi genelde ultrason, 2900 sayabilirmişiz. NSTde kasılma çıktı biraz:26: Haftaya Salı yeniden görünücem. Önceki doğum tarihimiz duruyor ama, 3 Mart'ta kısmetse 9 buçukta karnıyarık oluyorum
Bebiş geçen hafta hiç yüzünü göstermemişti, bu hafta annemlerle gittik, anneannesine kıyak yaptı, baya izledik, iki saat sadece yalandı böcük, şapır şupur. Korktum valla nası emecek bu çocukŞekerli bir şey mi yedin dedi doktor, sabah da reçel yemiştim canınız çekmesin, sanki onun ağzına bulanmış da onu yalıyormuş gibi ya, çok güldürdü bizi.
Sırtımdaki kas ağrılarını da sordum, göbeğini taşımaktan, dedi. Göbeğimi taşımaktan vücut neye uğradığını şaşırdı zaten ya, geceleri hiç uyuyamıyorum, güneşin doğmasını dört gözle bekliyorum ki artık uyku vakti geçsin, herkes uyansın.. Robot gibi yatıyorum çünkü, ağrısız tek bir pozisyon var, onda da insanın uykusu gelmiyor..
İnşallah plandan önce gelmez kızım ya, doğum başlayacak da anlayamıcam, geç kalıcam diye korkuyorumRetina dekolmanı da var bende, normal doğum kesinlikle yasak çünkü.. Herhalde anlarım ama di mi
Canım bende şaşırdım açıkçası. Bide 2-3 gün çok hastalandım.. 39 derece ateşliydim. Zayıflamıştır oğluşum dedim ama beninde şaşırttı. Allah nazarlardan saklasın 1 haftada 500 gr almış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?