masallah kuzucuga annesıı ne yıyorsunn bıze de soleeeee:)agzindan yel alsin canim, tabi ki hakkimizda hayirlisi ama, 3. yu istemiyoruz esimle. hayirli ve saglikli evlatlar olsun hepimizin yavrulari insallah..
oyy, masallah kuzuyaannesiii. neler yediriyorsun boyle tiyo ver canim
kızlar bende bunu çok beyendim...mevlüt için.
bu takı yastığıda çok güzel...bunları alcam kısmetse.
buda mevlüt kıyafeti...nasıl kızlar...
kızlar ciciler çok güzelllll
maşallah canım kuzuna nasılda almış kilosunuSelam kızlar umarım herkes iidir...
Bizde bugün doktora gittik. Boncuğum 3117 kg olmuş. Nts de sancım da çıkmadı. Oğluşum biraz obur olcak heralde yine dilini çıkarmış yalanıyordu...... 1 haftada 500 gr. yakın almış.... Teyzelerine selam söledi,...:)))
karnıyarık oluyorsun demekKızlar doktordan geliyorum ben de.. 3000 gram görünüyordu ama 100 gram fazla olur dedi genelde ultrason, 2900 sayabilirmişiz. NSTde kasılma çıktı biraz:26: Haftaya Salı yeniden görünücem. Önceki doğum tarihimiz duruyor ama, 3 Mart'ta kısmetse 9 buçukta karnıyarık oluyorum
Bebiş geçen hafta hiç yüzünü göstermemişti, bu hafta annemlerle gittik, anneannesine kıyak yaptı, baya izledik, iki saat sadece yalandı böcük, şapır şupur. Korktum valla nası emecek bu çocukŞekerli bir şey mi yedin dedi doktor, sabah da reçel yemiştim canınız çekmesin, sanki onun ağzına bulanmış da onu yalıyormuş gibi ya, çok güldürdü bizi.
Sırtımdaki kas ağrılarını da sordum, göbeğini taşımaktan, dedi. Göbeğimi taşımaktan vücut neye uğradığını şaşırdı zaten ya, geceleri hiç uyuyamıyorum, güneşin doğmasını dört gözle bekliyorum ki artık uyku vakti geçsin, herkes uyansın.. Robot gibi yatıyorum çünkü, ağrısız tek bir pozisyon var, onda da insanın uykusu gelmiyor..
İnşallah plandan önce gelmez kızım ya, doğum başlayacak da anlayamıcam, geç kalıcam diye korkuyorumRetina dekolmanı da var bende, normal doğum kesinlikle yasak çünkü.. Herhalde anlarım ama di mi
kızlar hemencecik sizinle bişey paylaşıp yemeğe tekrar dönücem..az önce bir arkdaşım aradı.üniversitedeyken notları benden biraz düşüktü ve bir hocanın asistanı gibiydim ben sonrasında üniversitede kalmamı teklif etti hoca asistanı olmamı istedi ama bir şartı vardı kendisi gibi ne evlenecektim ne de çoluk çocuk sahibi olacaktım kendimi üniversiteye ve bilime adayacaktım ama çok kısa zamanda bana yardım edecek ve profluğa kadar yükselecektim neyse o zamanlar eşimle sevgiliyiz biz tabi ben bunu kabul etmedim ve başta bahsettiğim o kız kabul etti..yıllar sonra nerden bulduysa telefonumu az önce aradı bilmem ne başkanı olmuş yurtdışından yeni gelmiş doktorasına başlamış falan filan...duydum ki sende hamileymişsin dedi bana iğneleyici bi şekilde bende evet dedim..ayy senden de bu beklenirdi zaten zavallı özlem dedi..nasıl sinir oldum nasıl deli oldum anlatamam..dinledim dinledim ıvır zıvır bir sürü bişey anlattı bende ona evlilğin güzelliklerinden bahsettim anne olma duygusunun tarif bile edilemeyceğinden bahsettim ama hala sakinliğimi koruyorum en sonunda sadece bir erkekle idare etmenin adına evlilik diyosunuz gerçekten çok yazık dedi veee bende koptum ağzıma gelen herşeyi söyledim bir sürü sinirlendimben ona kızarken ağzını açıp tek kellime etmedi sonrasında dediği son cümle:ayyy sen iyice bayağılaşmışsın şekerim senle cahil sokak kadınları gibi atışamam dedi kapattı...başımdan ateşler çıkıyo kızlar ve karnıma kramplar girmeye başaldı
kızlar hemencecik sizinle bişey paylaşıp yemeğe tekrar dönücem..az önce bir arkdaşım aradı.üniversitedeyken notları benden biraz düşüktü ve bir hocanın asistanı gibiydim ben sonrasında üniversitede kalmamı teklif etti hoca asistanı olmamı istedi ama bir şartı vardı kendisi gibi ne evlenecektim ne de çoluk çocuk sahibi olacaktım kendimi üniversiteye ve bilime adayacaktım ama çok kısa zamanda bana yardım edecek ve profluğa kadar yükselecektim neyse o zamanlar eşimle sevgiliyiz biz tabi ben bunu kabul etmedim ve başta bahsettiğim o kız kabul etti..yıllar sonra nerden bulduysa telefonumu az önce aradı bilmem ne başkanı olmuş yurtdışından yeni gelmiş doktorasına başlamış falan filan...duydum ki sende hamileymişsin dedi bana iğneleyici bi şekilde bende evet dedim..ayy senden de bu beklenirdi zaten zavallı özlem dedi..nasıl sinir oldum nasıl deli oldum anlatamam..dinledim dinledim ıvır zıvır bir sürü bişey anlattı bende ona evlilğin güzelliklerinden bahsettim anne olma duygusunun tarif bile edilemeyceğinden bahsettim ama hala sakinliğimi koruyorum en sonunda sadece bir erkekle idare etmenin adına evlilik diyosunuz gerçekten çok yazık dedi veee bende koptum ağzıma gelen herşeyi söyledim bir sürü sinirlendimben ona kızarken ağzını açıp tek kellime etmedi sonrasında dediği son cümle:ayyy sen iyice bayağılaşmışsın şekerim senle cahil sokak kadınları gibi atışamam dedi kapattı...başımdan ateşler çıkıyo kızlar ve karnıma kramplar girmeye başaldı
Kızlar doktordan geliyorum ben de.. 3000 gram görünüyordu ama 100 gram fazla olur dedi genelde ultrason, 2900 sayabilirmişiz. NSTde kasılma çıktı biraz:26: Haftaya Salı yeniden görünücem. Önceki doğum tarihimiz duruyor ama, 3 Mart'ta kısmetse 9 buçukta karnıyarık oluyorum
Bebiş geçen hafta hiç yüzünü göstermemişti, bu hafta annemlerle gittik, anneannesine kıyak yaptı, baya izledik, iki saat sadece yalandı böcük, şapır şupur. Korktum valla nası emecek bu çocukŞekerli bir şey mi yedin dedi doktor, sabah da reçel yemiştim canınız çekmesin, sanki onun ağzına bulanmış da onu yalıyormuş gibi ya, çok güldürdü bizi.
Sırtımdaki kas ağrılarını da sordum, göbeğini taşımaktan, dedi. Göbeğimi taşımaktan vücut neye uğradığını şaşırdı zaten ya, geceleri hiç uyuyamıyorum, güneşin doğmasını dört gözle bekliyorum ki artık uyku vakti geçsin, herkes uyansın.. Robot gibi yatıyorum çünkü, ağrısız tek bir pozisyon var, onda da insanın uykusu gelmiyor..
İnşallah plandan önce gelmez kızım ya, doğum başlayacak da anlayamıcam, geç kalıcam diye korkuyorumRetina dekolmanı da var bende, normal doğum kesinlikle yasak çünkü.. Herhalde anlarım ama di mi
Özlem, ne enteresan tipler bunlar böyle ya..... Kızcağız hayatının kazığını yemiş, doktora, akademik kariyer, sıfır sosyal hayat ve hocaya verilmiş bir evlenmeme sözü, yazık kıza...Onca zaman Turkiyeye donunce seni arayıp ne kadar başarılı olduğunu söyleme hayaliyle yaşamıştır. Sen de onun başarısıyla etkilenmeyince hırsından çılgına dönmüştür...
Hiççç sinirlenme. Hayatta herkesin bir tercihi var tabi. Akademik kariyer yapıp çok mutlu aile hayatı olanlar da var, ama çok mutsuz olup bunun acısını çevresinden çıkaranlar da var. Akademik kariyeri tercih etmeyip çoluk çocuğa karışmayı tercih edenler de var. Aslında ne olursan ol, karakter önemli olan. Başta kişiliği oturmayan kişiler hangisini tercih ederse etsin mutsuz oluyor ve hep diğerinin hayatını merak ediyor, telefonunu bulup bir şekilde mutsuzluğunu ona bulaştırmaya çalışıyor.
Hiççç umrunda olmasın!!!!!!!!!!!!!!
canım
bence yıllardır sana diş bilemiş
senide sinirlendirmek için aramış.
canım çok sinirlenipte hem bebişi üzme, hem de o akıl fukarasının oyununa gelme derim.
insan nasıl mutlu olcaksa öyle yaşamalı ki anne olmanın verdiği haz, mutluluk bence her şeyin üstünde doyumsuz bir tat
ne kadar hasta ruhlu insanlar var yarrabbim yaaa
kızlar gerçekten çok sinirliyim şu anda ya..anlatamam size evlilikle ilgili söyledikleri çocuk sahibi olmakla ilgili söyledikleriben hayatımda yaşamadğım mutluluğu ilk kez eşimin gözlerine bakınca yaşamıştım birde o test çubuğundaki ikinci çizgiyi görünce.kıza acıyorum zavallı...
Arkadaşlar bugün dr kontrolüm vardı, suyum azaldığı için bebişimi sezeryanla doğurmaya karar verdim ve Allahın izniyle perşembe günü bebişime kavuşucağımbenim için dua edin çok heycanlıyım:44:
Hadi hayırlısı olsun canım, sağlıkla gelsin kuzucun, gözünaydın
kızlar gerçekten çok sinirliyim şu anda ya..anlatamam size evlilikle ilgili söyledikleri çocuk sahibi olmakla ilgili söyledikleriben hayatımda yaşamadğım mutluluğu ilk kez eşimin gözlerine bakınca yaşamıştım birde o test çubuğundaki ikinci çizgiyi görünce.kıza acıyorum zavallı...
Ar
kadaşlar bugün dr kontrolüm vardı, suyum azaldığı için bebişimi sezeryanla doğurmaya karar verdim ve Allahın izniyle perşembe günü bebişime kavuşucağımbenim için dua edin çok heycanlıyım:44:
Arkadaşlar bugün dr kontrolüm vardı, suyum azaldığı için bebişimi sezeryanla doğurmaya karar verdim ve Allahın izniyle perşembe günü bebişime kavuşucağımbenim için dua edin çok heycanlıyım:44:
günaydın annecikler...
doğumda olan arkadasımıza hayırlı dogumlar...
ayse'cim,gecmiş dogum gunun kutlu olsun tatlım..
Damla'cım,umarım nezlen gecmiştir,iyi bak kendine..
Sultan'cım,bebişine masallah.umarım oksurugun de ne kısa zamanda gecer.
bu arada caznuru ve waterlily2010 u ben de mrak ediyorum.bayadır girmiyolar
günaydın annişler
şimdi kontrolden geliyoruz.doktorum herzamanki gibi bizi korkutarak yatırmak istedi hemen ama ben yarına kadar direndim.bu gece evde son gecem
yarın yatışım yapılacak ve haftasonu duruma göre ama büyük ihtimalle alacağız dedi:18::18::18::18:
bugün 2796 gr çıktı usg de bebişim haftasonuna kadar 3 kg olur inşallahhh....
offfffff hastanede yatmak istemiyorum
bu arada bugün doğum yapacak arkadaşa Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallahhh...
ayyy pardon günaydın demeden pat diye dalıvermişim sohbetenasılsınız kızlar başka?biz iyiyiz karnım kocamaaaann oldu artık ve sanırım derisi incelmeye başladı çünkü oğluşumun ayağını gördüm dün
günaydın arkadaşlar....
öğleden sonra enfeksiyonumla ilgili yapılan testlerin sonuçlarını alımaya gidicem inş.kötü durumda değildir ilaç içmekten bıktım artık
İim canım cumartesi gıda zehirlenmesi yaşadım... Neyseki yeni atladabildim.. Bu cuma işten ayrılıyorum. İşlerimi toparladığım için fazla giremiyorum.
hadi hayırlısı ne güzel bebeğine kavuşacağın gün belli olmuş inş. sağlıklı, kolay ,hayırlı bi doğum olsun...
canım haftan da güzelmiş
sağlıcakla al bebişini kucağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?