2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

poseidon canım o seni kıskanıyor bence. dengesize bak yaa. dediklerine bak. benim işimde çok iyiydi kazancımda ama hamile olayım hiçbiri gözümde yok diyordum hep. ve öylede yaptım. hayatta annelikten daha güzel bişey varmı yaaa. birde seni seven bir çift gözle bi ömür geçirmekten. boşversene sen onu. bence o seni kıskanıyor baksana daha hayatını bile kuramamış çok eşli kadın (başka bişey diyecektim ama şimdik banlanmıyım anladın sen onu ) hiiiç takma ne olmuş yani ne oldu şimdi. prof oldu yaşlandı emekli oldu o zaman kim bakacak onun yüzüne onu söyle. o bi kişiye bağlı değil ya artık bi kişi bile ona bakmayacakki o zaman. tek başına öyle ölüp gidecek.

türkmeni canım Allahım sağ salim bebeğine kavuştursun İnşallah. haftan iyi canım maşallah. bebekte haftasını tamamlamış az çok çok şükür. inşallah sen onu sütünle büyütürsün canım.

slm kızlar...var mı bugün gelen bebiş...

biz ateşli ve uykusuz bir gece geçirdik..çok şükür ateş düştü bugün ama bu seferde üşttü,çığlak dolaşmaktan:2:kafam sersem gb 2 gecedir uyuyamıyorum..çokta paniğim ya uyur kalırsam ya havale geçirise..felaket seneryosu yazmakta üstüme yoktur:84:allahım tüm bebeklere çocukalara sağlık versin

çok geçmiş olsun canım yaaa. Allah korusun oğlunu canım. aydınkl doğum yaptı bu sabah. onun dışında bildiğim yok canım.

Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı kısmet etsin canım. Dualarımız seninle..Kaç haftalıksın?

Saol canım, 38+2 haftalıkken doğum yapacağım :18:[/QUOTE]

olsun canmm...hayırlısı olsun. kavuşcan bebişine negüzel.senden 1gün sonrada ben sezeryen olcam kısmet olursa

nbr kızlar nasılsınız? of bugun agrılarım fazlalastı sızlerden yenı bır haber varmı ve sıonunda bebegımın ve kendı kıyafetlerımı utu ıslerını ıtırdım cantamda hazır bebegımı beklıyorum...

ya hangi tur dogumda yapılıyor emin degilim de genelde sanırım sezeryanda yapılıyor
cunku butun ameliyatlardan once o yapılıyo kesin bagırsakları boşaltıyolarmış
bi hortumlla sabunlu su veriliyomuş aşagıdan o seni ishal ediyomuş wc ye gdip geliyomuşsun surekli
başka da bi bilgim yok

teşekkür ederim

arkadaşlar ne hortumu ne sabunlu suyu korkmayın hemşire geliyo arkanız dönük şekilde dizlerinizi karnınıza çekiyosunuz bi tüp ilacı makadınıza sıkıyo gidiyo ondan sonra siz wc ye bu kadar basit yani o sıktığı ilacında ucunda bi aparat var onun ucunu azcık makatınıza sokuyolar bu kadar yani

canımız acıyor mu feci tırsttım

aha işteee
korktugum buyduuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…