İnşallah hepimizin doğumu kolay ve hayırlı olur canım, çok heycanlıyım Allah hepimizin yardımcısı olsun:26:
slm kızlar...var mı bugün gelen bebiş...
biz ateşli ve uykusuz bir gece geçirdik..çok şükür ateş düştü bugün ama bu seferde üşttü,çığlak dolaşmaktan:2:kafam sersem gb 2 gecedir uyuyamıyorum..çokta paniğim ya uyur kalırsam ya havale geçirise..felaket seneryosu yazmakta üstüme yoktur:84:allahım tüm bebeklere çocukalara sağlık versin
Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı kısmet etsin canım. Dualarımız seninle..Kaç haftalıksın?
Arkadaşlar bugün dr kontrolüm vardı, suyum azaldığı için bebişimi sezeryanla doğurmaya karar verdim ve Allahın izniyle perşembe günü bebişime kavuşucağımbenim için dua edin çok heycanlıyım:44:
inşallah canım, haftam güzel ama bebişim biraz zayıftı umarım sorunsuz sağlıklı bi doğum olur:26:
Arkadaşlar bugün dr kontrolüm vardı, suyum azaldığı için bebişimi sezeryanla doğurmaya karar verdim ve Allahın izniyle perşembe günü bebişime kavuşucağımbenim için dua edin çok heycanlıyım:44:
lavman o lavmann
bana da yapılacakk korkuyorum
ya hangi tur dogumda yapılıyor emin degilim de genelde sanırım sezeryanda yapılıyor
cunku butun ameliyatlardan once o yapılıyo kesin bagırsakları boşaltıyolarmış
bi hortumlla sabunlu su veriliyomuş aşagıdan o seni ishal ediyomuş wc ye gdip geliyomuşsun surekli
başka da bi bilgim yok
umarım bizi one egip arkadan hortum sokkmazlarr .(((
ya hangi tur dogumda yapılıyor emin degilim de genelde sanırım sezeryanda yapılıyor
cunku butun ameliyatlardan once o yapılıyo kesin bagırsakları boşaltıyolarmış
bi hortumlla sabunlu su veriliyomuş aşagıdan o seni ishal ediyomuş wc ye gdip geliyomuşsun surekli
başka da bi bilgim yok
arkadaşlar ne hortumu ne sabunlu suyu korkmayın hemşire geliyo arkanız dönük şekilde dizlerinizi karnınıza çekiyosunuz bi tüp ilacı makadınıza sıkıyo gidiyo ondan sonra siz wc yebu kadar basit yani o sıktığı ilacında ucunda bi aparat var onun ucunu azcık makatınıza sokuyolar bu kadar yani
arkadaşlar ne hortumu ne sabunlu suyu korkmayın hemşire geliyo arkanız dönük şekilde dizlerinizi karnınıza çekiyosunuz bi tüp ilacı makadınıza sıkıyo gidiyo ondan sonra siz wc yebu kadar basit yani o sıktığı ilacında ucunda bi aparat var onun ucunu azcık makatınıza sokuyolar bu kadar yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?