benim epidural sezeryan.. yarın kontrolum var. haftasonuuna sarkıtmam bu hafta alırım ded,i doktorr
canımız acıyor mufeci tırsttım
heyecan olmaz mı yaaa cok tırsıyorummmmm
teşekkür ederim
cnmm artık ole sabunlu verılmıyor kucuk turte bı sıvı var ılac onu sıkıyor ama hıssetmıyorsun bıle nerdeyse o senın bagırsaklarını bosaltmanı saglıyor ama canın acımıyor benım ılk sezeryanımda öle yaptılar bende korkuyordum ama hıc anlamadım bıle..
aaa bir bebiş daha geliyorrrrArkadaşlar bugün dr kontrolüm vardı, suyum azaldığı için bebişimi sezeryanla doğurmaya karar verdim ve Allahın izniyle perşembe günü bebişime kavuşucağımbenim için dua edin çok heycanlıyım:44:
canım okızcağız yazık seni baya kıskanmış dövesim geldikızlar gerçekten çok sinirliyim şu anda ya..anlatamam size evlilikle ilgili söyledikleri çocuk sahibi olmakla ilgili söyledikleriben hayatımda yaşamadğım mutluluğu ilk kez eşimin gözlerine bakınca yaşamıştım birde o test çubuğundaki ikinci çizgiyi görünce.kıza acıyorum zavallı...
slm kıslarr nasılsınız bebişler nasıl bakalımm geçmiş çok uzun okuyamadımm yaa(
herkes iyi inşalahh
ya ben hala doğurmadım ne zaman gelecek yavrumm
yarın doğum yapacağım hastaneye gidecem bakalım ne kadra olmuş yavrumm
normal doğumda da yapılıyor mu
aaa bir bebiş daha geliyorrrrsağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah
canım okızcağız yazık seni baya kıskanmış dövesim geldiokumak keşke herşeyi çözebiliyor olsaydı hayatını yalnız başına geçirirkenki halini geçirdim gözümüün önünden
hangi hastanede karar kıldın tatlım
kıslar rüyamda muayne oldum kadın vajinama bir şiş gibi bişey sokuyor onunla muayne etti dediki 5 gün içinde doğum yaparsın dedi
ya birde bişey sorcam ben rüyamda eşimin beni aldattığını çok görüyorum rüyamdaa seizde böle rüyalar görüyormuusnuz
kıslar rüyamda muayne oldum kadın vajinama bir şiş gibi bişey sokuyor onunla muayne etti dediki 5 gün içinde doğum yaparsın dedi
ya birde bişey sorcam ben rüyamda eşimin beni aldattığını çok görüyorum rüyamdaa seizde böle rüyalar görüyormuusnuz
pöffffffffffffffffffff canım sıkıldı üniversiteden hocamız vefat etmiş hemde tez hocamdı gencecik adam
normal doğumda da yapılıyor mu
ay canım ya başınız saolsun Rabbim yakınlarına ailesine sabır versinnpöffffffffffffffffffff canım sıkıldı üniversiteden hocamız vefat etmiş hemde tez hocamdı gencecik adam
ya tatlım çok sinir bozucu ya bir defasında adamın boğazını sıkmamak için zor tututum kendimiiamannn bende çok görürüm tatlım takma kafana bilinçaltı sanırım
hayırdır inşallah canım bakarsın 5 günü kadar doğum yaparsın:18:
pöffffffffffffffffffff canım sıkıldı üniversiteden hocamız vefat etmiş hemde tez hocamdı gencecik adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?