2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben kıyafetlerimi çok özledimmmmm quuzmm bi gelse sağlıkla giysem kıyafetlerimii dar darr gerçii bu kiloyla girmem zor ama neyse sabreder veririm kilolarıı

ya kıslar ben çok tedirgin oluyorumm korkmuyorum doğumdan hayırlısıyla doğuracam inşalah ama korktuğum tek şey suni sanci kendi sancım gelmezse suni sancıyla doğurturlarmış bununla daha çabuk doğum olurmuş ama o korkuttu beni kendi sancımla doğum olsun istiyorum

2 Çocuk Varmış Mahallede Ne Olsa Bunlardan Bİliniyormuş.Cam Kırılır Birşey Kayb...olur bunlardan bilniyormuş.Bir Gün Anneleri Şikayetlere Dayanamayıp İkisini de Rahibe Götürmüş. Rahip İLk önce Büyüğü yanına alıp sormuş.söyle bakalım tanrı nerde demiş.çocuktan tık yok.bir kaç kez sonunda rahip sinirlenmiş.TANRI NERDE LAN.Çocuk Kardeşini Alıp Kaçmaya başlamış.Kardeşi Abi Ne oluyor Demiş.YÜRÜ OĞLUM BU SEFER İŞ CİDDİ TANRI KAYBOLDU BİZDEN BİLİYORLAR DEMİŞ :)))

kıslarr fıkraya bayıldımmmmmmmmm

tam çıkarken bu fıkra iyi güldürdü saolasın canım

Din dersinde:
Öğretmen yeni başladığı sınıfında öğrenciyi kaldırmış.
-Adın ne senin evladım?
- Kevser öğretmenim
- Ne güzel isim, Oku bakalım kevser suresini..
Öğrenci sureyi ezbere okumuş
- Aferin evladım, ağzına sağlık..
- Senin adın ne evladım?
- Fatih öğretmenim..
- Çok güzel isim, Oku bakalım fatiha suresini demiş,
Öğrenci ezbere okumuş.
- Aferin evladım, ağzına sağlık..
Öğretmen birde bakmış, bir çocuk masanın altına saklanmaya çalışıyor.
- Evladım kalk bakayım, adın ne senin?.. demiş..
- Yasin öğretmenim, ama arkadaşlar bana kısaca Süphaneke derler :):)

güzelmişşşşşş

cnmm cok guzel fıkralar ya ıyı guldurdun gercekten....

ayyy bu ankaranında sularının kesilmesi bir problem hele bir yaz gitmişti yaaa ıyyyyyyyyy iğrenç kokmuştuk

ya hiç sorma canımmm ya sabahtan kesiyorlar akşama kadar yok daha da gelmez gece yarısı gelirr
mutfak kalk gidelim diyorr bugün doğru düzgün temizlik yapamadım
duşa girecem giremiyorumm biraz daha bekleyim arıcam sorayım bakalım ne zman gelir dicekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…