ya hiç sorma canımmm ya sabahtan kesiyorlar akşama kadar yok daha da gelmez gece yarısı gelirr
mutfak kalk gidelim diyorr bugün doğru düzgün temizlik yapamadım
duşa girecem giremiyorummbiraz daha bekleyim arıcam sorayım bakalım ne zman gelir dicekler
damlacığım başın sağolsun canım. çok üzülme ne olur conta çok üzüldün zaten canım
bynkutluay hayırdır İnşallah canım hadi 5 gün tamamda şiş katma kısmı birazcık fazla olmuş.
yenikent te oturuyorum canım ya tenha bi yer yeni yeni konutlar oluşmaya başladııara canım söylüyorlar 180li bişeydi unuttum ank.nın neresinde oturuyordunuz...sanırım ank.da oturanların apt.larında depo şart zırt pırt su gidiyor
iyi akşmalar canım hoşgeldin çok sevindim canım iyi çıkmasına geçmiş olsunniyi akşamlar arkadaşlar....
güzel dileklerde bulunan tüm arkadaşlarım hepinize teşekkür ediyoum....
sonuçlarım iyi çıktı kızlar....enfeksiyon tmamen geçmiş değil ama enazından korktuğumuz gibi değilmiş...ilaçta yazmadı....bol bol su iç dedi....bizden haberler böyle sizler nasılsınız kızlar....geçmişi okumaya çalışayım biraz....
iyi akşamlar arkadaşlar....
sonuçlarım iyi çıktı kızlar....enfeksiyon tmamen geçmiş değil ama enazından korktuğumuz gibi değilmiş...ilaçta yazmadı....bol bol su iç dedi....bizden haberler böyle sizler nasılsınız kızlar....geçmişi okumaya çalışayım biraz....
canım çok sağol. cuma günü kemoterapiye başlandı canım ama radyoterapi olmayacakmış sadece ilaçla deneyeceklermiş. 4 ay sürecekmiş inşallah iyi sonuç alırlarsa böyle devam edecek inşallah. Allahım bize bağışlasın İnşallah# S&U canım ya baban nasıl oldu iyimi
iyi akşamlar arkadaşlar....
ayyyy böyle geçmişi okumadan dank diye girdim ama ben doğurmaktan vazgeçtim içimde kalsın istiyorum:18::18::18::18:
neden böyle oldu bilmiyorum ama çok korkuyorummmmm
canım çok sağol. cuma günü kemoterapiye başlandı canım ama radyoterapi olmayacakmış sadece ilaçla deneyeceklermiş. 4 ay sürecekmiş inşallah iyi sonuç alırlarsa böyle devam edecek inşallah. Allahım bize bağışlasın İnşallah
çok geçmiş olsun canım. çok iyi yaaa. ilaç verir diye korkuyordun bak çok şükür buda iyi su içersin bebiş içinde iyi olur bu arada.
ayyyy böyle geçmişi okumadan dank diye girdim ama ben doğurmaktan vazgeçtim içimde kalsın istiyorum:18::18::18::18:
neden böyle oldu bilmiyorum ama çok korkuyorummmmm
ay kıyamam aplamm yaa onu koklamak varken neden içinde kalsın ki quuzm
canım yaaa. senin yazdıklarını okudukça bende heyecan yapıyorum. insan hep karnında kalsın istiyor değilmi ne güzel. ama bide doğmasını istiyorsun kollarında olsun koynunda olsun kokusunu içine çekesin istiyorsun. bu hamilelikte annelikte çok farklıymış. biz sanırım aradayız şu anda o yüzden ne yapacğaımızı şaşırıyoruz.
canım benim ya inşalahh iyi sonuçlar alırsınız Rabbim yardımcınız olsun acil şifalar versin Rabbim size bağışlasın inşaah
sanırım ben lohusalık depresyonuna biraz erken girdim
biz kaçıyoruz teyzoşlar Allaha emanet olun öptük sizi
inşallah canım beniminşalah erken girdin erken çıkarsın tatlım :))
tamam canım dua edriz ama serumlarla falan engelliyo zaten drlar şimdi..kolay doğum olması için Meryem Suresi,Âyetel-Kürsî,Fatiha,Yasin,Tebareke,Amme ve İnşikak sureleri diye biliyorum ben:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?