2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

damlacığım başın sağolsun canım. çok üzülme ne olur conta çok üzüldün zaten canım
bynkutluay hayırdır İnşallah canım hadi 5 gün tamamda şiş katma kısmı birazcık fazla olmuş.

ara canım söylüyorlar 180li bişeydi unuttum ank.nın neresinde oturuyordunuz...sanırım ank.da oturanların apt.larında depo şart zırt pırt su gidiyor

iyi akşamlar arkadaşlar....
güzel dileklerde bulunan tüm arkadaşlarım hepinize teşekkür ediyoum....
sonuçlarım iyi çıktı kızlar....enfeksiyon tmamen geçmiş değil ama enazından korktuğumuz gibi değilmiş...ilaçta yazmadı....bol bol su iç dedi....bizden haberler böyle sizler nasılsınız kızlar....geçmişi okumaya çalışayım biraz....

inşalah canım ya hayır olsun oymuş muayne aleti canım ya ben 5 gün bile beklemek istemiyorumm

ara canım söylüyorlar 180li bişeydi unuttum ank.nın neresinde oturuyordunuz...sanırım ank.da oturanların apt.larında depo şart zırt pırt su gidiyor
yenikent te oturuyorum canım ya tenha bi yer yeni yeni konutlar oluşmaya başladıı
aynen şart walla bide zaten kartlı sular ne kadra yüklersen o kadar faturalı olmasını tercih ederdim düşünsene duştayken su bitiyorrr kaldık mı köpüklü köpüklü
iyi akşmalar canım hoşgeldin çok sevindim canım iyi çıkmasına geçmiş olsunn
biz iiyiyiz teyzesii çok saol

ayyyy böyle geçmişi okumadan dank diye girdim ama ben doğurmaktan vazgeçtim içimde kalsın istiyorum:18::18::18::18:
neden böyle oldu bilmiyorum ama çok korkuyorummmmm

gözün aydın tatlım neyse bol suyla oda geçer inşallah

# S&U canım ya baban nasıl oldu iyimi
canım çok sağol. cuma günü kemoterapiye başlandı canım ama radyoterapi olmayacakmış sadece ilaçla deneyeceklermiş. 4 ay sürecekmiş inşallah iyi sonuç alırlarsa böyle devam edecek inşallah. Allahım bize bağışlasın İnşallah

çok geçmiş olsun canım. çok iyi yaaa. ilaç verir diye korkuyordun bak çok şükür buda iyi su içersin bebiş içinde iyi olur bu arada.

canım benim ya inşalahh iyi sonuçlar alırsınız Rabbim yardımcınız olsun acil şifalar versin Rabbim size bağışlasın inşaah

ayyyy böyle geçmişi okumadan dank diye girdim ama ben doğurmaktan vazgeçtim içimde kalsın istiyorum:18::18::18::18:
neden böyle oldu bilmiyorum ama çok korkuyorummmmm

canım yaaa. senin yazdıklarını okudukça bende heyecan yapıyorum. insan hep karnında kalsın istiyor değilmi ne güzel. ama bide doğmasını istiyorsun kollarında olsun koynunda olsun kokusunu içine çekesin istiyorsun. bu hamilelikte annelikte çok farklıymış. biz sanırım aradayız şu anda o yüzden ne yapacğaımızı şaşırıyoruz.

ay kıyamam aplamm yaa onu koklamak varken neden içinde kalsın ki quuzm

sanırım ben lohusalık depresyonuna biraz erken girdim

selam kızlar. nasılsınız. bugün bir arkadaş doğum yapacaktı haber geldi mi?ben okuldan geldikten sonra bakamadım geçmişe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…