2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yok arkadaslar sezaryanda lavman yapmıyolrar yani bana yapmadılar

geçmiş olsun cnm
inşallah çabucak iyileşir oğlun.

gözünaydın cnm
ayyyy böyle geçmişi okumadan dank diye girdim ama ben doğurmaktan vazgeçtim içimde kalsın istiyorum:18::18::18::18:
neden böyle oldu bilmiyorum ama çok korkuyorummmmm
kıyamam sana ilknurcuğum
tatlım masum masum bakacak bi bebiş geliyor
bir iki ay sonra sana gülümsüyecek
miniş geliyor annesiii
selam kızlar. nasılsınız. bugün bir arkadaş doğum yapacaktı haber geldi mi?ben okuldan geldikten sonra bakamadım geçmişe.

canım sanırım haber gelmedi
iyidir inşallah

tembel tavuklar bizimkiler nst.dede sinirlendi hemşire asabiyiz diyorbunlardaki bu naz bu niyaz anlamadım gitti hadi seninki kız canım bizimki erkek aaaaaaaaaa erkek adam bu kadar nazlanırmııı viyolecim

sorma canım benim kız da nstde dogru pozisyonu vermiyor kolay kolay sevmiyor sıkıntıyı hanfendi
kızı erkegi bilmem ama bildigim bunlar böyle nazlıysa dogduktan sonra nasıl olurlar kimbilir:)

hadi hayırlısı bakalım bizim payımıza martın kacı düşecek acaba cumartesi belli olacak
bana kalsa o gün direk yatırsınlar kavusayım kuzuma:)

geçmiş olsun sermestcim....dişağrısı da fenadır git bakalım dişçiye belki yapılabilecek birşeyler vardır.... :

sorma canım fena olmaz mı bekliyorum bakalım tekrarlarsa gidecegim
strese girmek istemiyom doktorda da ya doguma az kaldı

gecmis olsun oglusuna canım acil sifalar diliyorum

ah canım sen de mi gecmis olsun cekilmiyor hiç diş cok fena

ilknurum demek büyük gün geldi hakkında hayrlısı olsun canım benim cok heyecanlandm senın adına az kaldı melegine kavusmana bak bunu düşün güzel olacak hayırlısıyla hersey

kızlar sanki herkes sezeryan gibi geliyo bana.
normal doğum yapacak kimse yok mu?

valla isteyen vardı da kuzular istemedikce ne kadar istesek boşmuş:)

masallah canım oglusuna

sana da az kalmıs canım hadi hayırlısıyla kavusursun insalah

özlemcim sen de ben gibi nerde cins insanlar cekiyon mu ne bırak ne sinir oluyorsun canım üc paralık insanlara hayatını duygularını kariyer para ugruna satacak kadar taşlaşmış insanlar konuşsa ne konuşmasa ne keske direk kapasaydın suratına egosunu tatmim etmiş aklınca asıl zavallı kendisi ama göremeyecek kadar kör ne acı bosver anacım takılmaya degmez valla

ayyy canım ne mutlu sana eli kulagında desene kuzuna kavusacaksın hayırlısıyla
off nasıl icim gidiyor artık gelsin cumartesi netleşsin durumumuz bizim de yakındır insallah vuslatımız

lavman o lavmann

bana da yapılacakk korkuyorum

korkulacak bişey degil lavman kızlar daha önce bi operasyon gecrmiştim bana da yapıldı zor bişey degil kokrmayın acı yok öyle

benim epidural sezeryan.. yarın kontrolum var. haftasonuuna sarkıtmam bu hafta alırım ded,i doktorr

aa canım senin de yakınmıs tarhin hadi hayırlı kavusmalar sagsalim

hayırlı haberlerle gel canım zaman daraldıkca sabır nasıl azalıyor ah

pöffffffffffffffffffff canım sıkıldı üniversiteden hocamız vefat etmiş hemde tez hocamdı gencecik adam

Allah rahmet eylesin canım fani dünya işte

canım buna da sükür sen dikkat et gerisi gelir düzelir insallah

kızlar günler gecmiyor artık bana ya
cumartesi gelsin istiyorum deli gibi
bir an evvel tarih belli olsun hatta bana kalsa o gün direk yatıs yapsınlar
babamız gelir gelmez kavusalım kuzumuza kafamda gün begenemez oldm
cok sacma belki planlamak kafana göre söyle olsa demek ama o kadar özledim ki kuzumu
hasreti cıg gibi büyüyor gün gectikçe icimde elimde degil yavruma kavusmak istiyorum deli gibi
RAbbim hayırlısıyla saglıkla kavusmayı nasip etsin en önemlisi bu tabi en hayırlı zamanı O bilir
ah zaman hızlıca at su adımlarını be

nette sıkıntı var tek tek alıntıladıklarım silindi

geçmiş olsun dileklerinde bulunan tüm arkadaşlarım sağolun....

damlacım başın sağolsun....

ilknurcum Allah yardımcın olsun tatlım....

diğer tüm bebişlerini gören arkadaşlarında gözüaydın bebişlere

bugün doğumhanenin önünde doktoru beklerken ebenin kucağında oanda sezaryendan çıkmış bir bebiş gördüm aman yarabbim bukadar mı tatlı olunurki birde insanın kendi yavrusu nasıl tatlı gelir düşünemiyorum Allah hepimize hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş....

sağol tatlım
ayyyy böyle geçmişi okumadan dank diye girdim ama ben doğurmaktan vazgeçtim içimde kalsın istiyorum:18::18::18::18:
neden böyle oldu bilmiyorum ama çok korkuyorummmmm
bende hep içimde kalcak sanıyorum kucağına alıcan bize anlatırsın artık duygularını canım
selam kızlar. nasılsınız. bugün bir arkadaş doğum yapacaktı haber geldi mi?ben okuldan geldikten sonra bakamadım geçmişe.
yok sanrım
güzel haberlerle gelirsin tatlım allahın izniyle

sağol viyolecim

kızlar ben kıyafetlerimi çok özledimmmmm quuzmm bi gelse sağlıkla giysem kıyafetlerimii dar darr gerçii bu kiloyla girmem zor ama neyse sabreder veririm kilolarıı

Ya ben de çok özledim eski kıyafetlerimi yaa, eski resimlerime bakıyoduk dün, çöp gibiymişim.. Acaba öyle olacak mıyız yeniden, heyecanla bekliyoruz

Ben doğunca kıskanıcam galiba yaa... Şimdi sadece benim, doğunca herkesin olacak ya

süpermiş ya :=)))

evet bende osmancığımı izledim ama bitti hemen neti açtım ne var ne yok kızlar
ben iyice sabırsızlanmaya başladım yarın sbah dr kontrolüm var erken doğacak 36.haftayı bi görsem derken 39 a geldim çok şükür hiç inanamıyorum keşke yarın sancım çıksa nst de dr yatış yapalım dese diye hayaller kuruyorum

çok geçmiş olsun canım yaaa. Allah korusun oğlunu canım. aydınkl doğum yaptı bu sabah. onun dışında bildiğim yok canım.

amin hepimizinkini

bende rüzgarda rüyamda suyum geliyor,banyoya koşuyorum,saate bakıyorum ve ah be rüzgar 1 nisanı bekleyemedin diyorum....oğlum 31martta doğduhayır olsun senin rüyanda..eşin konusuysa hamile psikolojisi

hayırlısıyla bu hafta büyük ihtimalle olur canım doğumun..genelde 39.haftada oluyor doğumlar

Doğumun sezaryen mi olacak normal mi? 39. haftaya gelmişsin maşallah ya.. Ben de 37 olduğuma inanamıyorum, kıdemli hamileyiz
9 günüm kaldı benim, 3 mart'ta gelecek kızım kısmetse ama erken gelecek diye korkuyroum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…