ya hangi tur dogumda yapılıyor emin degilim de genelde sanırım sezeryanda yapılıyor
cunku butun ameliyatlardan once o yapılıyo kesin bagırsakları boşaltıyolarmış
bi hortumlla sabunlu su veriliyomuş aşagıdan o seni ishal ediyomuş wc ye gdip geliyomuşsun surekli
başka da bi bilgim yok
slm kızlar...var mı bugün gelen bebiş...
biz ateşli ve uykusuz bir gece geçirdik..çok şükür ateş düştü bugün ama bu seferde üşttü,çığlak dolaşmaktan:2:kafam sersem gb 2 gecedir uyuyamıyorum..çokta paniğim ya uyur kalırsam ya havale geçirise..felaket seneryosu yazmakta üstüme yoktur:84:allahım tüm bebeklere çocukalara sağlık versin
iyi akşamlar arkadaşlar....
güzel dileklerde bulunan tüm arkadaşlarım hepinize teşekkür ediyoum....
sonuçlarım iyi çıktı kızlar....enfeksiyon tmamen geçmiş değil ama enazından korktuğumuz gibi değilmiş...ilaçta yazmadı....bol bol su iç dedi....bizden haberler böyle sizler nasılsınız kızlar....geçmişi okumaya çalışayım biraz....
kıyamam sana ilknurcuğumayyyy böyle geçmişi okumadan dank diye girdim ama ben doğurmaktan vazgeçtim içimde kalsın istiyorum:18::18::18::18:
neden böyle oldu bilmiyorum ama çok korkuyorummmmm
selam kızlar. nasılsınız. bugün bir arkadaş doğum yapacaktı haber geldi mi?ben okuldan geldikten sonra bakamadım geçmişe.
tembel tavuklar bizimkiler nst.dede sinirlendi hemşire asabiyiz diyorbunlardaki bu naz bu niyaz anlamadım gitti hadi seninki kız canım bizimki erkek aaaaaaaaaa erkek adam bu kadar nazlanırmııı viyolecim
meraba anişler ne çok birikmişya bitiremedim aydnkl canım rabbim yardımcın olsun elsicim bebişine uzunnnnnnnnnnnnnnn ömürler diliyorum sanada sağlık ve sıhat eylülcüm muhammed nasıl sarılığı gitmiştir umarım bizimde perşembe kontrolumuz var durumumuz iyise 3 mart değilse 1 martta alacak dr bebeği kızıma kavuşmama çok az kaldı heycanım giderek artıyor kızlar uyku falan bitti zaten umarım herkes iyidir inşallah
geçmiş olsun sermestcim....dişağrısı da fenadır git bakalım dişçiye belki yapılabilecek birşeyler vardır.... :
iyigceler kızlar...yeni doğumlar mı var yoksa...
tüm gelen bebişler hoşgeldi...doğuam gideceklerede Allah kolaylık versin...ay bende haftaya gün alıcam şimdiden stres basıyor..
üstüne dün gece oğlum ateşlendi...bugün antibiyotiğe başladık ama hala yüksek ateşi 38den aşağı inmiyor,gözleri kıpkırmızı oldu..off şu ateşten nefret ediyorum..şimdi bi tane daha geliyor allahım ikisinin hastalandığını düşünemiyor
ne guzel uyuyodum dıs agrısıyla fırladım yataktanagrı kesıcı ıctım fayda etmedı napıcam ben sabaha kadar kocısıde kaldırmaya kıyamıyorum 6 da kalkıp ıse gıdecek ztn oooofffff offffff cok agrıyoooooo
günaydın annişler
şimdi kontrolden geliyoruz.doktorum herzamanki gibi bizi korkutarak yatırmak istedi hemen ama ben yarına kadar direndim.bu gece evde son gecem
yarın yatışım yapılacak ve haftasonu duruma göre ama büyük ihtimalle alacağız dedi:18::18::18::18:
bugün 2796 gr çıktı usg de bebişim haftasonuna kadar 3 kg olur inşallahhh....
offfffff hastanede yatmak istemiyorum
bu arada bugün doğum yapacak arkadaşa Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallahhh...
kızlar sanki herkes sezeryan gibi geliyo bana.
normal doğum yapacak kimse yok mu?
Selam kızlar umarım herkes iidir...
Bizde bugün doktora gittik. Boncuğum 3117 kg olmuş. Nts de sancım da çıkmadı. Oğluşum biraz obur olcak heralde yine dilini çıkarmış yalanıyordu...... 1 haftada 500 gr. yakın almış.... Teyzelerine selam söledi,...:)))
Kızlar doktordan geliyorum ben de.. 3000 gram görünüyordu ama 100 gram fazla olur dedi genelde ultrason, 2900 sayabilirmişiz. NSTde kasılma çıktı biraz:26: Haftaya Salı yeniden görünücem. Önceki doğum tarihimiz duruyor ama, 3 Mart'ta kısmetse 9 buçukta karnıyarık oluyorum
Bebiş geçen hafta hiç yüzünü göstermemişti, bu hafta annemlerle gittik, anneannesine kıyak yaptı, baya izledik, iki saat sadece yalandı böcük, şapır şupur. Korktum valla nası emecek bu çocukŞekerli bir şey mi yedin dedi doktor, sabah da reçel yemiştim canınız çekmesin, sanki onun ağzına bulanmış da onu yalıyormuş gibi ya, çok güldürdü bizi.
Sırtımdaki kas ağrılarını da sordum, göbeğini taşımaktan, dedi. Göbeğimi taşımaktan vücut neye uğradığını şaşırdı zaten ya, geceleri hiç uyuyamıyorum, güneşin doğmasını dört gözle bekliyorum ki artık uyku vakti geçsin, herkes uyansın.. Robot gibi yatıyorum çünkü, ağrısız tek bir pozisyon var, onda da insanın uykusu gelmiyor..
İnşallah plandan önce gelmez kızım ya, doğum başlayacak da anlayamıcam, geç kalıcam diye korkuyorumRetina dekolmanı da var bende, normal doğum kesinlikle yasak çünkü.. Herhalde anlarım ama di mi
kızlar hemencecik sizinle bişey paylaşıp yemeğe tekrar dönücem..az önce bir arkdaşım aradı.üniversitedeyken notları benden biraz düşüktü ve bir hocanın asistanı gibiydim ben sonrasında üniversitede kalmamı teklif etti hoca asistanı olmamı istedi ama bir şartı vardı kendisi gibi ne evlenecektim ne de çoluk çocuk sahibi olacaktım kendimi üniversiteye ve bilime adayacaktım ama çok kısa zamanda bana yardım edecek ve profluğa kadar yükselecektim neyse o zamanlar eşimle sevgiliyiz biz tabi ben bunu kabul etmedim ve başta bahsettiğim o kız kabul etti..yıllar sonra nerden bulduysa telefonumu az önce aradı bilmem ne başkanı olmuş yurtdışından yeni gelmiş doktorasına başlamış falan filan...duydum ki sende hamileymişsin dedi bana iğneleyici bi şekilde bende evet dedim..ayy senden de bu beklenirdi zaten zavallı özlem dedi..nasıl sinir oldum nasıl deli oldum anlatamam..dinledim dinledim ıvır zıvır bir sürü bişey anlattı bende ona evlilğin güzelliklerinden bahsettim anne olma duygusunun tarif bile edilemeyceğinden bahsettim ama hala sakinliğimi koruyorum en sonunda sadece bir erkekle idare etmenin adına evlilik diyosunuz gerçekten çok yazık dedi veee bende koptum ağzıma gelen herşeyi söyledim bir sürü sinirlendimben ona kızarken ağzını açıp tek kellime etmedi sonrasında dediği son cümle:ayyy sen iyice bayağılaşmışsın şekerim senle cahil sokak kadınları gibi atışamam dedi kapattı...başımdan ateşler çıkıyo kızlar ve karnıma kramplar girmeye başaldı
Arkadaşlar bugün dr kontrolüm vardı, suyum azaldığı için bebişimi sezeryanla doğurmaya karar verdim ve Allahın izniyle perşembe günü bebişime kavuşucağımbenim için dua edin çok heycanlıyım:44:
lavman o lavmann
bana da yapılacakk korkuyorum
benim epidural sezeryan.. yarın kontrolum var. haftasonuuna sarkıtmam bu hafta alırım ded,i doktorr
slm kıslarr nasılsınız bebişler nasıl bakalımm geçmiş çok uzun okuyamadımm yaa(
herkes iyi inşalahh
ya ben hala doğurmadım ne zaman gelecek yavrumm
yarın doğum yapacağım hastaneye gidecem bakalım ne kadra olmuş yavrumm
pöffffffffffffffffffff canım sıkıldı üniversiteden hocamız vefat etmiş hemde tez hocamdı gencecik adam
iyi akşamlar arkadaşlar....
güzel dileklerde bulunan tüm arkadaşlarım hepinize teşekkür ediyoum....
sonuçlarım iyi çıktı kızlar....enfeksiyon tmamen geçmiş değil ama enazından korktuğumuz gibi değilmiş...ilaçta yazmadı....bol bol su iç dedi....bizden haberler böyle sizler nasılsınız kızlar....geçmişi okumaya çalışayım biraz....
sağol tatlımdamlacığım başın sağolsun canım. çok üzülme ne olur conta çok üzüldün zaten canım
bynkutluay hayırdır İnşallah canım hadi 5 gün tamamda şiş katma kısmı birazcık fazla olmuş.
bende hep içimde kalcak sanıyorum kucağına alıcan bize anlatırsın artık duygularını canımayyyy böyle geçmişi okumadan dank diye girdim ama ben doğurmaktan vazgeçtim içimde kalsın istiyorum:18::18::18::18:
neden böyle oldu bilmiyorum ama çok korkuyorummmmm
yok sanrımselam kızlar. nasılsınız. bugün bir arkadaş doğum yapacaktı haber geldi mi?ben okuldan geldikten sonra bakamadım geçmişe.
güzel haberlerle gelirsin tatlım allahın izniylekızlar günler gecmiyor artık bana ya
cumartesi gelsin istiyorum deli gibi
bir an evvel tarih belli olsun hatta bana kalsa o gün direk yatıs yapsınlar
babamız gelir gelmez kavusalım kuzumuza kafamda gün begenemez oldm
cok sacma belki planlamak kafana göre söyle olsa demek ama o kadar özledim ki kuzumu
hasreti cıg gibi büyüyor gün gectikçe icimde elimde degil yavruma kavusmak istiyorum deli gibi
RAbbim hayırlısıyla saglıkla kavusmayı nasip etsin en önemlisi bu tabi en hayırlı zamanı O bilir
ah zaman hızlıca at su adımlarını be
nette sıkıntı var tek tek alıntıladıklarım silindi
geçmiş olsun dileklerinde bulunan tüm arkadaşlarım sağolun....
damlacım başın sağolsun....
ilknurcum Allah yardımcın olsun tatlım....
diğer tüm bebişlerini gören arkadaşlarında gözüaydın bebişlere
bugün doğumhanenin önünde doktoru beklerken ebenin kucağında oanda sezaryendan çıkmış bir bebiş gördüm aman yarabbim bukadar mı tatlı olunurki birde insanın kendi yavrusu nasıl tatlı gelir düşünemiyorum Allah hepimize hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş....
kızlar ben kıyafetlerimi çok özledimmmmm quuzmm bi gelse sağlıkla giysem kıyafetlerimii dar darr gerçii bu kiloyla girmem zor ama neyse sabreder veririm kilolarıı
canım yaaa. senin yazdıklarını okudukça bende heyecan yapıyorum. insan hep karnında kalsın istiyor değilmi ne güzel. ama bide doğmasını istiyorsun kollarında olsun koynunda olsun kokusunu içine çekesin istiyorsun. bu hamilelikte annelikte çok farklıymış. biz sanırım aradayız şu anda o yüzden ne yapacğaımızı şaşırıyoruz.
kızlar erdem hastanesinde doğum yapacak yada bi yakını yapmış olan varmı
2 Çocuk Varmış Mahallede Ne Olsa Bunlardan Bİliniyormuş.Cam Kırılır Birşey Kayb...olur bunlardan bilniyormuş.Bir Gün Anneleri Şikayetlere Dayanamayıp İkisini de Rahibe Götürmüş. Rahip İLk önce Büyüğü yanına alıp sormuş.söyle bakalım tanrı nerde demiş.çocuktan tık yok.bir kaç kez sonunda rahip sinirlenmiş.TANRI NERDE LAN.Çocuk Kardeşini Alıp Kaçmaya başlamış.Kardeşi Abi Ne oluyor Demiş.YÜRÜ OĞLUM BU SEFER İŞ CİDDİ TANRI KAYBOLDU BİZDEN BİLİYORLAR DEMİŞ :)))
kıslarr fıkraya bayıldımmmmmmmmm
siz neler yapıorsunuz?
çok sessiz bugünnnnnnnnnnnnn:78::78:
Selaaam..
çok geçmiş olsun canım yaaa. Allah korusun oğlunu canım. aydınkl doğum yaptı bu sabah. onun dışında bildiğim yok canım.
kıslar rüyamda muayne oldum kadın vajinama bir şiş gibi bişey sokuyor onunla muayne etti dediki 5 gün içinde doğum yaparsın dedi
ya birde bişey sorcam ben rüyamda eşimin beni aldattığını çok görüyorum rüyamdaa seizde böle rüyalar görüyormuusnuz
evet bende osmancığımı izledim ama bitti hemen neti açtım ne var ne yok kızlar
ben iyice sabırsızlanmaya başladım yarın sbah dr kontrolüm var erken doğacak 36.haftayı bi görsem derken 39 a geldim çok şükür hiç inanamıyorum keşke yarın sancım çıksa nst de dr yatış yapalım dese diye hayaller kuruyorum
evet bende osmancığımı izledim ama bitti hemen neti açtım ne var ne yok kızlar
ben iyice sabırsızlanmaya başladım yarın sbah dr kontrolüm var erken doğacak 36.haftayı bi görsem derken 39 a geldim çok şükür hiç inanamıyorum keşke yarın sancım çıksa nst de dr yatış yapalım dese diye hayaller kuruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?