2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bakalım beklemedeyim çook heyecanlıyım çoook

benim eşimde 3 mart diyo başka bişey demiyo ben şimdilik normal doğumu bekliyorum yarın dr aksni söylemezse beklicez bakalım

Dijiturkun faturasını yatırmayı unutmuşuz, kapatmışlar, sadece trt1 çıkıyor, izleyemiyorum diziyi ne oluyo sen bize anlat

ahh canım kıyamam
tatlım anlatayım dilersen ama izlemek daha keyifli
netten izle dilersen
çok sessiz bugünnnnnnnnnnnnn:78::78:
evet damlacığım
bizim evde sessizdi
bende eşime sardım
şimdide sinirden ağlıyorum

selam canımm
inşallah bu hafta doğrursun

slm tatlım başta acale eden bebişler sonda gelmeye niyetleri pek olmuyorinş.tez zamanda kavuşursun bebişine
ayy eşine saran sarana desene ağlama dicem aslında ağlamak iyidir açılırsın

canım ne oldu hayırdır niye eşine sardın üzme adamı bak benimki yanımda değil 110km uzakta kıymetini bil:80::80:
evet canım bu hafta gelsin artık oğluşum demin bi sancı girdi ay bi sevindim ama devamı gelmedi

evet damlacığım
bizim evde sessizdi
bende eşime sardım
şimdide sinirden ağlıyorum

aynen ya ben de benimkine gıcık oldum duygusuz duyarsız şeyler ağlamak istiyorum kendimi iyi hissetmiyorum sıkılıyorum
oooooffffffff

sıkılmayın kızlarrrrrrrrrrrr az kaldı bebişlerinizi kucağınıza alıcaksınız sağlıcakla allahın izniyle bakın ozaman sıkılmaya ağlamaya eşlere sarmaya fırsat bile olmıcak

selam kızlar

sonunda ben de izne ayrıldım bugün. daha fazla işe gidemeyeceğimi anladım şu son birkaç gün içinde. bebeğim o kadar aşağıdaki çok baskı yapıyor alt bölgeye, çoğu zaman yürütmüyor bile.. sanki sabah uyanıp işe gidicekmişim gibi geliyor hala :) nasıl alışıcam bu yeni hale bilmiyorum

bugün doktor kontrolümüz de vardı. 2700 gr olmuş kızım. nst ye de bağlandık. sancı filan çıkmadı. doktorum doğum için sabırsızlanmamamı, 40 haftayı doldurcağımı düşünmemi söyledi. yoksa zaman daha zor geçer dedi ki sanırım çok haklı.. şimdi bir de evde olucam, nasıl geçicek zaman bilmiyorum :78:

Ay canım maşallah ya ne güzel soğukkanlısın, nazar değmesin

Evet canım ya yarın izliyim bari.. Zaten izlediğim bir bu dizi var, onda da izleyemedim yahu

bakalım beklemedeyim çook heyecanlıyım çoook

benim eşimde 3 mart diyo başka bişey demiyo ben şimdilik normal doğumu bekliyorum yarın dr aksni söylemezse beklicez bakalım

Ben de eşim de ayın 3ünde doğmuşuz diye benim eşim de 3ü olsun istedi.. Hayırlısı olsun bakalım, sağlıkla gelsinler de kuzularımız..

maşallah kuzuna canımbencede normali bekleyince 40haftayı doldurcağını düşünmek lazım yoksa zaman geçmez durur...biz geçirdik bak 9ay evde geçiyor hemde su gibi nete takıl hemencecik geçiverir

maşallah kuzuna canımbencede normali bekleyince 40haftayı doldurcağını düşünmek lazım yoksa zaman geçmez durur...biz geçirdik bak 9ay evde geçiyor hemde su gibi nete takıl hemencecik geçiverir

sanırım müdavimi olucam buranın :)

bu arada doktora mide yanması için bişiyler yazmasını söylemiştim. renie duo yazmış. eczaeye bi gittim, eczacı poşeti dolduruyo renielerle. hayırdır dedim. doktor 6 tane yazmış dedi bağımlılık yapıcak diye korkuyorum :) tadını da beğendim çünkü

doktor onun içinmi yazdı neeee

haklısın tatlım yanında olmaması kötü
yanında oluncada nazar boncuğu olsun die sarıorum ben
ayy ne kadar kötüyüm

yalnız değilsin
bende aşağı yukarı senin gibi hissediorum

sıkılmayın kızlarrrrrrrrrrrr az kaldı bebişlerinizi kucağınıza alıcaksınız sağlıcakla allahın izniyle bakın ozaman sıkılmaya ağlamaya eşlere sarmaya fırsat bile olmıcak

:49
yerim ben o bebişleri yaaa

selam canım

afiyet olsun cnm

Bu arada ben bugün doktora rezeneyi sordum, doğumdan önce içmeye başlayayım mı, sütü artırıyomuş diye dedim.. Doğumu da başlatabilir, çok abartma, günde bir fincan iç, ya da doğumdan sonra başla dedi. Humana Still Tea de yanına al, doğum çantana koy dedi.

bu gece internetim çoook yavaş. daha fazla sabredemicem.. hepinize iyi geceler diliyorum annişler, bebeklerimizle ilgili komik komik rüyalar görelim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…