bakalım beklemedeyim çook heyecanlıyım çoookamin hepimizinkini
bende rüzgarda rüyamda suyum geliyor,banyoya koşuyorum,saate bakıyorum ve ah be rüzgar 1 nisanı bekleyemedin diyorum....oğlum 31martta doğduhayır olsun senin rüyanda..eşin konusuysa hamile psikolojisi
hayırlısıyla bu hafta büyük ihtimalle olur canım doğumun..genelde 39.haftada oluyor doğumlar
Doğumun sezaryen mi olacak normal mi? 39. haftaya gelmişsin maşallah ya.. Ben de 37 olduğuma inanamıyorum, kıdemli hamileyiz
9 günüm kaldı benim, 3 mart'ta gelecek kızım kısmetse ama erken gelecek diye korkuyroum..
Dijiturkun faturasını yatırmayı unutmuşuz, kapatmışlar, sadece trt1 çıkıyor, izleyemiyorum diziyine oluyo sen bize anlat
evet damlacığımçok sessiz bugünnnnnnnnnnnnn:78::78:
selam canımmselam kızlar
slm tatlım başta acale eden bebişler sonda gelmeye niyetleri pek olmuyorevet bende osmancığımı izledim ama bitti hemen neti açtım ne var ne yok kızlar
ben iyice sabırsızlanmaya başladım yarın sbah dr kontrolüm var erken doğacak 36.haftayı bi görsem derken 39 a geldim çok şükür hiç inanamıyorum keşke yarın sancım çıksa nst de dr yatış yapalım dese diye hayaller kuruyorum
ayy eşine saran sarana deseneahh canım kıyamam
tatlım anlatayım dilersen ama izlemek daha keyifli
netten izle dilersen
evet damlacığım
bizim evde sessizdi
bende eşime sardım
şimdide sinirden ağlıyorum
selam canımm
inşallah bu hafta doğrursun
ahh canım kıyamam
netten izle dilersen
evet damlacığım
bizim evde sessizdi
bende eşime sardım
selam canımm
canım ne oldu hayırdır niye eşine sardın üzme adamı bak benimki yanımda değil 110km uzakta kıymetini bil:80::80:
evet canım bu hafta gelsin artık oğluşum demin bi sancı girdi ay bi sevindim ama devamı gelmedi
ahh canım kıyamam
netten izle dilersen
evet damlacığım
bizim evde sessizdi
bende eşime sardım
selam canımm
bakalım beklemedeyim çook heyecanlıyım çoook
benim eşimde 3 mart diyo başka bişey demiyo ben şimdilik normal doğumu bekliyorum yarın dr aksni söylemezse beklicez bakalım
maşallah kuzuna canımselam kızlar
sonunda ben de izne ayrıldım bugün. daha fazla işe gidemeyeceğimi anladım şu son birkaç gün içinde. bebeğim o kadar aşağıdaki çok baskı yapıyor alt bölgeye, çoğu zaman yürütmüyor bile.. sanki sabah uyanıp işe gidicekmişim gibi geliyor hala :) nasıl alışıcam bu yeni hale bilmiyorum
bugün doktor kontrolümüz de vardı. 2700 gr olmuş kızım. nst ye de bağlandık. sancı filan çıkmadı. doktorum doğum için sabırsızlanmamamı, 40 haftayı doldurcağımı düşünmemi söyledi. yoksa zaman daha zor geçer dedi ki sanırım çok haklı.. şimdi bir de evde olucam, nasıl geçicek zaman bilmiyorum :78:
maşallah kuzuna canımbencede normali bekleyince 40haftayı doldurcağını düşünmek lazım yoksa zaman geçmez durur...biz geçirdik bak 9ay evde geçiyor hemde su gibi nete takıl hemencecik geçiverir
sanırım müdavimi olucam buranın :)
bu arada doktora mide yanması için bişiyler yazmasını söylemiştim. renie duo yazmış. eczaeye bi gittim, eczacı poşeti dolduruyo renielerle. hayırdır dedim. doktor 6 tane yazmış dedibağımlılık yapıcak diye korkuyorum :) tadını da beğendim çünkü
canım ne oldu hayırdır niye eşine sardın üzme adamı bak benimki yanımda değil 110km uzakta kıymetini bil:80::80:
evet canım bu hafta gelsin artık oğluşum demin bi sancı girdi ay bi sevindim ama devamı gelmedi
yalnız değilsinevet damlacığım
bizim evde sessizdi
bende eşime sardım
aynen ya ben de benimkine gıcık oldum duygusuz duyarsız şeyler ağlamak istiyorum kendimi iyi hissetmiyorum sıkılıyorum
oooooffffffff
sıkılmayın kızlarrrrrrrrrrrr az kaldı bebişlerinizi kucağınıza alıcaksınız sağlıcakla allahın izniyle bakın ozaman sıkılmaya ağlamaya eşlere sarmaya fırsat bile olmıcak
selam kızlar
sonunda ben de izne ayrıldım bugün. daha fazla işe gidemeyeceğimi anladım şu son birkaç gün içinde. bebeğim o kadar aşağıdaki çok baskı yapıyor alt bölgeye, çoğu zaman yürütmüyor bile.. sanki sabah uyanıp işe gidicekmişim gibi geliyor hala :) nasıl alışıcam bu yeni hale bilmiyorum
bugün doktor kontrolümüz de vardı. 2700 gr olmuş kızım. nst ye de bağlandık. sancı filan çıkmadı. doktorum doğum için sabırsızlanmamamı, 40 haftayı doldurcağımı düşünmemi söyledi. yoksa zaman daha zor geçer dedi ki sanırım çok haklı.. şimdi bir de evde olucam, nasıl geçicek zaman bilmiyorum :78:
sanırım müdavimi olucam buranın :)
bu arada doktora mide yanması için bişiyler yazmasını söylemiştim. renie duo yazmış. eczaeye bi gittim, eczacı poşeti dolduruyo renielerle. hayırdır dedim. doktor 6 tane yazmış dedibağımlılık yapıcak diye korkuyorum :) tadını da beğendim çünkü
yalnız değilsin
bende aşağı yukarı senin gibi hissediorum
:napıcaz peki nasıl geçicek bu durum ?
bu gece internetim çoook yavaş. daha fazla sabredemicem.. hepinize iyi geceler diliyorum annişler, bebeklerimizle ilgili komik komik rüyalar görelim inşallah
bu gece internetim çoook yavaş. daha fazla sabredemicem.. hepinize iyi geceler diliyorum annişler, bebeklerimizle ilgili komik komik rüyalar görelim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?