kızlar biz yatıyoruz oğluşla sizlere iyi muhabbetler iyi gecelerrrr
ahuss sen psikologmusun şimdi gördüm profilinde bize seans düzenlesene olmazmı ?
bu gece internetim çoook yavaş. daha fazla sabredemicem.. hepinize iyi geceler diliyorum annişler, bebeklerimizle ilgili komik komik rüyalar görelim inşallah
evet canım ergenlerle ve çocuklarla çalışıyordum.
ama terzi kendi söküğünü dikemiyor
anladım canım. zor bi işin var bence.
annemim ölümünün ardından gitmiştim psikoloğa ölümü kabullenmeme gibi bişey yaşamıştım kendimi daha iyi hisstmemi sağlamıştı neyse bu saatte kötü bi konu oldu pardon...
kızlar bende gideyim eşimi yatırayım.
herkese ii geceler
tatlı uykular
slm kızlar...Annemdeyim ve net çok yavaş.Bu yüzden geçmişi okuyamıyorum.Azizeden bu sabah sezeryana girecek arkadaşlardan haber var mı?Son gelişmeler neler?
yok arkadaşımızdan haber bende sordumda kimse bilmiyorki cevap gelmedi ebrulicim azizenin bebiş gününü bekliyoranlıcağın bugün bir gelişme yokk heee ilknur arkadaşımız yarın hastaneye yatıyor 3-4gün yatıcakmış sonrasındada yahya paşası allahın izniyle sağlıkla kucağında olucak...bugünlük özet bu kadar
rica ederim canım neyse bebişler birazda martı beklesinler değilmi ama çakma mart annesi olmayalımSaol canımBeni yavaş çalışan bu nette geçmiş okumaktan kurtardın
iyi geceler kızlarr...
iyi geceleeeer hamislerrr benim gibii uyksu olmayanlar.... varmiii??
Oooff eşim daha işten gelmedi:85:Annemlerde rehin kaldım.Herkes uyudu ve ben inatla eşimi bekliyorum:84:Günler geçmiyoır sanki.Ogluma kavuşmak için sabırsızlanıyorum:97:
ben varım tabikiii
Evet sorma ama az kaldı.Biraz daha sabredicez.Eşim aradı geliyormuş yuppiİyi geceler güzel anneler ve onların güzel bebekleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?