2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ahuss sen psikologmusun şimdi gördüm profilinde bize seans düzenlesene olmazmı ?

evet canım ergenlerle ve çocuklarla çalışıyordum.
ama terzi kendi söküğünü dikemiyor

bu gece internetim çoook yavaş. daha fazla sabredemicem.. hepinize iyi geceler diliyorum annişler, bebeklerimizle ilgili komik komik rüyalar görelim inşallah

iyi geceler canımmm

arkadaşımız doğum yapıcaktı aydnl nickini yanlış yazmış olabilirim ne yaptı acaba kimsenin haberi yok galiba:26:

slm kızlar...Annemdeyim ve net çok yavaş.Bu yüzden geçmişi okuyamıyorum.Azizeden bu sabah sezeryana girecek arkadaşlardan haber var mı?Son gelişmeler neler?

slm kızlar...Annemdeyim ve net çok yavaş.Bu yüzden geçmişi okuyamıyorum.Azizeden bu sabah sezeryana girecek arkadaşlardan haber var mı?Son gelişmeler neler?

yok arkadaşımızdan haber bende sordumda kimse bilmiyorki cevap gelmedi ebrulicim azizenin bebiş gününü bekliyor anlıcağın bugün bir gelişme yokk heee ilknur arkadaşımız yarın hastaneye yatıyor 3-4gün yatıcakmış sonrasındada yahya paşası allahın izniyle sağlıkla kucağında olucak...bugünlük özet bu kadar

Saol canımBeni yavaş çalışan bu nette geçmiş okumaktan kurtardın

Oooff eşim daha işten gelmedi:85:Annemlerde rehin kaldım.Herkes uyudu ve ben inatla eşimi bekliyorum:84:Günler geçmiyoır sanki.Ogluma kavuşmak için sabırsızlanıyorum:97:

Evet sorma ama az kaldı.Biraz daha sabredicez.Eşim aradı geliyormuş yuppiİyi geceler güzel anneler ve onların güzel bebekleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…