2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Evet sorma ama az kaldı.Biraz daha sabredicez.Eşim aradı geliyormuş yuppiİyi geceler güzel anneler ve onların güzel bebekleri
iyi geceler ebrulicim:80:
cnmm bus son gunler uykusuz geciyor benimmm demekki yanliz deilim bu konudaa

yok canım nerdeee benim hamilelikle alakalı değil bünyem geç yatmaya alışık ondan

offff bu uykusuzlukk kadar kötü birsey yokk sanirsam benimm yaramaz kizim yuzunden uyuyamiyorumm bakalimm persembe son terminim dr.a ins hersey yolundadirrrr :26::26:

uykusuz hanımlar çoğalmış burada :) dungece gram uyku uyumadım. gunduz de uyuyamadım. ve hala uyuyamıyrm. bu nasıl iştir yaa :))

ben de 3den 4den aşagı uyuyamaz oldum ya ne olacak halımız

aynen cnm bende bide ben 5de esimi ise yolluyorum o gittiktn sonraa hala gözlerim fal tasi gibi mübarek anca 6 7 gibi uyuyabiliyorumm walla halimizzze sükr etcz baska birsey gelmioo cunku elimizden diyorum dogumdan sonrada gözumunden uyku akar kesin simdi uyuyamiyoruzz ozamande bizim minnoslar uyut,mucak

günaydın tüm mart anneleri ve karınlarındaki tatlı bebiklerrr
biz kızımla kahvaltı yasptık, forma geldik
hepimizin günü çoook güzel geçsinnn

günaydın tüm mart anneleri ve karınlarındaki tatlı bebiklerrr
biz kızımla kahvaltı yasptık, forma geldik
hepimizin günü çoook güzel geçsinnn

Günaydın canım maşallahınız var afiyet olsun size.. ben de kalktım daha duş alıp kahvaltı yapıp işe gidecem.Ama hiç gidesim yok evde durmak istiyorum artık.
Ben çıkıyorum şimdi hazırlanayım
Herkese iyi sabahlar..

sanada günaydın canım
canım inşallah en kısa zamanda izne çıkarsın
artık bünye biraz daha az hareket etmek istiyor

yaaaa ben annemin göbüşünde rahattım bırakın beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

evet evet iyi geldi ama biraz daha alttan tutsan diyorum, ben seni böyle kavrasam hoşuna gider mi hemşüreeeeeeee

yaaa millet mankenlerle poz veriyor , benim poz verdiğim kişiye baaak, bari bir duş alıp gelseydim, karizmamı çizdirdin toktor beeey

ıyyyyyyyyyy su sıcak mıydı, yandııım aneeey, kızarttın yeter

teninn ne kadaaay yumuşak annem özledim 9 ay boyunca seniii ohhh mis gibiii

offfffff bir rahat uyutmadınız haaa, ne şimdi bu ben senin kafanı ölçsem hoşuna gider miiii, çek şunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…