Kızlar, bişey sorucam. Hani bu bebek giysilerini yıkadık ütüledik ya..Giysilerin içindeki marka etiketlerini kestiniz mi o arada? Hani olaki kaşındırır, rahatsız eder? Çok mu pimpiriklendim:26:
Kızlar, bişey sorucam. Hani bu bebek giysilerini yıkadık ütüledik ya..Giysilerin içindeki marka etiketlerini kestiniz mi o arada? Hani olaki kaşındırır, rahatsız eder? Çok mu pimpiriklendim:26:
ben kestim canım hemde söylene söyleneel kadar giysilere kocaman etiketleri dikmişler bebeğin cildini tahriş eder bizler bile rahatsız oluyoruz çoğu zaman
Ben daha ne yıkadım ne ütüledim nede kestim... aldığım gibi paketlerde dururyoooooooooo(((((((((
kızlar hemencecik sizinle bişey paylaşıp yemeğe tekrar dönücem..az önce bir arkdaşım aradı.üniversitedeyken notları benden biraz düşüktü ve bir hocanın asistanı gibiydim ben sonrasında üniversitede kalmamı teklif etti hoca asistanı olmamı istedi ama bir şartı vardı kendisi gibi ne evlenecektim ne de çoluk çocuk sahibi olacaktım kendimi üniversiteye ve bilime adayacaktım ama çok kısa zamanda bana yardım edecek ve profluğa kadar yükselecektim neyse o zamanlar eşimle sevgiliyiz biz tabi ben bunu kabul etmedim ve başta bahsettiğim o kız kabul etti..yıllar sonra nerden bulduysa telefonumu az önce aradı bilmem ne başkanı olmuş yurtdışından yeni gelmiş doktorasına başlamış falan filan...duydum ki sende hamileymişsin dedi bana iğneleyici bi şekilde bende evet dedim..ayy senden de bu beklenirdi zaten zavallı özlem dedi..nasıl sinir oldum nasıl deli oldum anlatamam..dinledim dinledim ıvır zıvır bir sürü bişey anlattı bende ona evlilğin güzelliklerinden bahsettim anne olma duygusunun tarif bile edilemeyceğinden bahsettim ama hala sakinliğimi koruyorum en sonunda sadece bir erkekle idare etmenin adına evlilik diyosunuz gerçekten çok yazık dedi veee bende koptum ağzıma gelen herşeyi söyledim bir sürü sinirlendimben ona kızarken ağzını açıp tek kellime etmedi sonrasında dediği son cümle:ayyy sen iyice bayağılaşmışsın şekerim senle cahil sokak kadınları gibi atışamam dedi kapattı...başımdan ateşler çıkıyo kızlar ve karnıma kramplar girmeye başaldı
Arkadaşlar bugün dr kontrolüm vardı, suyum azaldığı için bebişimi sezeryanla doğurmaya karar verdim ve Allahın izniyle perşembe günü bebişime kavuşucağımbenim için dua edin çok heycanlıyım:44:
slm kızlar...var mı bugün gelen bebiş...
biz ateşli ve uykusuz bir gece geçirdik..çok şükür ateş düştü bugün ama bu seferde üşttü,çığlak dolaşmaktan:2:kafam sersem gb 2 gecedir uyuyamıyorum..çokta paniğim ya uyur kalırsam ya havale geçirise..felaket seneryosu yazmakta üstüme yoktur:84:allahım tüm bebeklere çocukalara sağlık versin
arkadaşlar bir şey soracağım lahman ne bilen biri söylerse çok mutlu olrum
iyi akşamlar arkadaşlar....
güzel dileklerde bulunan tüm arkadaşlarım hepinize teşekkür ediyoum....
sonuçlarım iyi çıktı kızlar....enfeksiyon tmamen geçmiş değil ama enazından korktuğumuz gibi değilmiş...ilaçta yazmadı....bol bol su iç dedi....bizden haberler böyle sizler nasılsınız kızlar....geçmişi okumaya çalışayım biraz....
selam kızlar
sonunda ben de izne ayrıldım bugün. daha fazla işe gidemeyeceğimi anladım şu son birkaç gün içinde. bebeğim o kadar aşağıdaki çok baskı yapıyor alt bölgeye, çoğu zaman yürütmüyor bile.. sanki sabah uyanıp işe gidicekmişim gibi geliyor hala :) nasıl alışıcam bu yeni hale bilmiyorum
bugün doktor kontrolümüz de vardı. 2700 gr olmuş kızım. nst ye de bağlandık. sancı filan çıkmadı. doktorum doğum için sabırsızlanmamamı, 40 haftayı doldurcağımı düşünmemi söyledi. yoksa zaman daha zor geçer dedi ki sanırım çok haklı.. şimdi bir de evde olucam, nasıl geçicek zaman bilmiyorum :78:
günaydınlar herkese
günaydın tüm mart anneleri ve karınlarındaki tatlı bebiklerrr
biz kızımla kahvaltı yasptık, forma geldik
hepimizin günü çoook güzel geçsinnn
hiperaktif
günaydııın
nasılsın?
Günaydın canım maşallahınız var afiyet olsun size.. ben de kalktım daha duş alıp kahvaltı yapıp işe gidecem.Ama hiç gidesim yok evde durmak istiyorum artık.
Ben çıkıyorum şimdi hazırlanayım
Herkese iyi sabahlar..
günaaaydın, güzel bir gün olması dileğiyle:)
Ahucuğum merhabalar ben iyiyim sen nasılsın tatlım?
Ben daha ne yıkadım ne ütüledim nede kestim... aldığım gibi paketlerde dururyoooooooooo(((((((((
herkeze gunaydın ....cnmm gecen haftaya kadar bende daha yapmamıstım ama agrılarım baslayınca acıkcası korktum ve yıkadım aslında sızde cok heycan vardır kızlar ya ben ılk oglumda 32 haftalıktım ve herseyı bıtırmıstım bu bebegımde gec bıle kaldıgımı dusunuyordum cunku bılıyorum son haftalar cok zor gecıyor...
günaydın anneciklerrr
tüm gece kasıklarımda sancı vardı her uyandığımda şu an da ara ara oluyo ayy rüyamda da tuvalette suyum geliyodu
bebişlere bayıldım hem duygulandım hemde yorumlarına güldüm arkadaşım
Allah bizede nasip etsin böyle mutluluğu,sağlıklı bebişleri kucağımıza alacağımız günler çok yakında inşallah
Yanlış hatırlamıyorsam doktorum doğumdan hemen sonra korse tavsiye etmişti demiştin, doğru mu hatırlıyorum???
Benimki de al dedi, dikişlerin iyileşmesi için lazım, daha kolay hareket edersin dedi. Sadece bel için mi külotlu mu dedim? O külotlu dedi. Ama sen bilirsin, neyle rahat edersen dedi.
Sen hangisinden kullanmıştın???
bende de dun yarim saat boyunca 5dk. da bir sonra bir saat kadar sonra da yine yarimsaat boyunca 8dk da bir kasılma oldu. korkuttu bizide kucuk bey. cuamrtesi gunku nst muayenesi, bugune cekildi. bakalim. bugun 4bucukta randevumuz var. guzel haberler aliriz insallah.
ben kestim canim. hem boyundakini hemde icinde var yan kisimlarda asagida, onlarida kestim. ben cok rahatsiz olurum o etiketlerden kimbilir hassas cildiyle bebislerimiz nasil rahatsiz olur.
kıyamam, yapilir annesi, uzme kendini. sen bir hayirlisiyla izne ayrilda bir.
geçmiş olsun canım güzel haberlerle gel inşallah..
bende de dun yarim saat boyunca 5dk. da bir sonra bir saat kadar sonra da yine yarimsaat boyunca 8dk da bir kasılma oldu. korkuttu bizide kucuk bey. cuamrtesi gunku nst muayenesi, bugune cekildi. bakalim. bugun 4bucukta randevumuz var. guzel haberler aliriz insallah.
.
cnmm ben sadece bel ıcın olanını almıstım ve cok rahat ettım kulotlu demedı benım doktorum cunku zor olur wc geldıgınde ındırmesı ve kaldırması zor ama bel korselerı kolay bıde karnını toparlıyor ayrıcada ben ılk hastanede ayaga kaldırıken taktırmıstı ve cnm hıc acımamaıstı korse tuttugu ıcın ayrıca takarken fln canın acımıyor ama doktorun hangı korseden alıcagını sölesın benımkı yazıp vermıstı dogumdan 1 hafta önce..
Geçmiş olsun canım, hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.
canım hayır olsun rüyangünaydın anneciklerrr
tüm gece kasıklarımda sancı vardı her uyandığımda şu an da ara ara oluyo ayy rüyamda da tuvalette suyum geliyodu
Allah bizede nasip etsin böyle mutluluğu,sağlıklı bebişleri kucağımıza alacağımız günler çok yakında inşallah
canim uzme kendini hic. bence hocanin universitede kalma durumunu sana ilk teklif etmesini kaldiramamis simdide boyle intikam aliyor gibi geldi bana. bos ver. hayatta sevdiginle evlen
canim hakkinizda hayirlisi, saglikla al bebisini insallah kucagin.a
cok gecmis olsun canim.
gozun aydin canim. gecmis olsun.
masallah canim kuzuna.
gunaydin
geçmiş olsun mervecim rüyanda hayır olsungünaydın anneciklerrr
kesmedim aklıma dahi gelmediKızlar, bişey sorucam. Hani bu bebek giysilerini yıkadık ütüledik ya..Giysilerin içindeki marka etiketlerini kestiniz mi o arada? Hani olaki kaşındırır, rahatsız eder? Çok mu pimpiriklendim:26:
çok geçmiş olsun burcucum güzel haberlerini bekliyoruzbende de dun yarim saat boyunca 5dk. da bir sonra bir saat kadar sonra da yine yarimsaat boyunca 8dk da bir kasılma oldu. korkuttu bizide kucuk bey. cuamrtesi gunku nst muayenesi, bugune cekildi. bakalim. bugun 4bucukta randevumuz var. guzel haberler aliriz insallah.
ben kestim canim. hem boyundakini hemde icinde var yan kisimlarda asagida, onlarida kestim. ben cok rahatsiz olurum o etiketlerden kimbilir hassas cildiyle bebislerimiz nasil rahatsiz olur.
kıyamam, yapilir annesi, uzme kendini. sen bir hayirlisiyla izne ayrilda bir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?