2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

GÜNAYDIIIIIIIIIIN GÜZEL ANNELER

Akşam uykusuz anneler zirvesi yapılmış:)) Ben hala çalışıyorum, herhalde oyüzden baya uykum geliyor geceleri, hatta 18 saat uyuyabilirim!!!!!!

Hiperaktif, saol resimler için

günaydın anneciklerrr
tüm gece kasıklarımda sancı vardı her uyandığımda şu an da ara ara oluyo ayy rüyamda da tuvalette suyum geliyodu
bebişlere bayıldım hem duygulandım hemde yorumlarına güldüm arkadaşım
Allah bizede nasip etsin böyle mutluluğu,sağlıklı bebişleri kucağımıza alacağımız günler çok yakında inşallah

Kızlar, bişey sorucam. Hani bu bebek giysilerini yıkadık ütüledik ya..Giysilerin içindeki marka etiketlerini kestiniz mi o arada? Hani olaki kaşındırır, rahatsız eder? Çok mu pimpiriklendim:26:

Kızlar, bişey sorucam. Hani bu bebek giysilerini yıkadık ütüledik ya..Giysilerin içindeki marka etiketlerini kestiniz mi o arada? Hani olaki kaşındırır, rahatsız eder? Çok mu pimpiriklendim:26:

ben kestim canım hemde söylene söylene el kadar giysilere kocaman etiketleri dikmişler bebeğin cildini tahriş eder bizler bile rahatsız oluyoruz çoğu zaman

Ben daha ne yıkadım ne ütüledim nede kestim... aldığım gibi paketlerde dururyoooooooooo(((((((((

ben kestim canım hemde söylene söylene el kadar giysilere kocaman etiketleri dikmişler bebeğin cildini tahriş eder bizler bile rahatsız oluyoruz çoğu zaman

Çok saol canım

Ben daha ne yıkadım ne ütüledim nede kestim... aldığım gibi paketlerde dururyoooooooooo(((((((((

Ben de bu haftasonu yaptım daha... Sadece ilk etapta lazım olacakları elden geçirdim, gerisi işten ayrıldıktan sonra...

canim uzme kendini hic. bence hocanin universitede kalma durumunu sana ilk teklif etmesini kaldiramamis simdide boyle intikam aliyor gibi geldi bana. bos ver. hayatta sevdiginle evlen

canim hakkinizda hayirlisi, saglikla al bebisini insallah kucagin.a

cok gecmis olsun canim.

arkadaşlar bir şey soracağım lahman ne bilen biri söylerse çok mutlu olrum

gozun aydin canim. gecmis olsun.

masallah canim kuzuna.

günaydınlar herkese

günaydın tüm mart anneleri ve karınlarındaki tatlı bebiklerrr
biz kızımla kahvaltı yasptık, forma geldik
hepimizin günü çoook güzel geçsinnn

hiperaktif
günaydııın
nasılsın?

günaaaydın, güzel bir gün olması dileğiyle:)
Ahucuğum merhabalar ben iyiyim sen nasılsın tatlım?

gunaydin

herkeze gunaydın ....cnmm gecen haftaya kadar bende daha yapmamıstım ama agrılarım baslayınca acıkcası korktum ve yıkadım aslında sızde cok heycan vardır kızlar ya ben ılk oglumda 32 haftalıktım ve herseyı bıtırmıstım bu bebegımde gec bıle kaldıgımı dusunuyordum cunku bılıyorum son haftalar cok zor gecıyor...

Yanlış hatırlamıyorsam doktorum doğumdan hemen sonra korse tavsiye etmişti demiştin, doğru mu hatırlıyorum???
Benimki de al dedi, dikişlerin iyileşmesi için lazım, daha kolay hareket edersin dedi. Sadece bel için mi külotlu mu dedim? O külotlu dedi. Ama sen bilirsin, neyle rahat edersen dedi.
Sen hangisinden kullanmıştın???

bende de dun yarim saat boyunca 5dk. da bir sonra bir saat kadar sonra da yine yarimsaat boyunca 8dk da bir kasılma oldu. korkuttu bizide kucuk bey. cuamrtesi gunku nst muayenesi, bugune cekildi. bakalim. bugun 4bucukta randevumuz var. guzel haberler aliriz insallah.

ben kestim canim. hem boyundakini hemde icinde var yan kisimlarda asagida, onlarida kestim. ben cok rahatsiz olurum o etiketlerden kimbilir hassas cildiyle bebislerimiz nasil rahatsiz olur.

kıyamam, yapilir annesi, uzme kendini. sen bir hayirlisiyla izne ayrilda bir.

cnmm ben sadece bel ıcın olanını almıstım ve cok rahat ettım kulotlu demedı benım doktorum cunku zor olur wc geldıgınde ındırmesı ve kaldırması zor ama bel korselerı kolay bıde karnını toparlıyor ayrıcada ben ılk hastanede ayaga kaldırıken taktırmıstı ve cnm hıc acımamaıstı korse tuttugu ıcın ayrıca takarken fln canın acımıyor ama doktorun hangı korseden alıcagını sölesın benımkı yazıp vermıstı dogumdan 1 hafta önce..

geçmiş olsun canım güzel haberlerle gel inşallah..

Geçmiş olsun canım, hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.

Çok saol canım. Benimki de ilk ayağa kalkarkenden itibaren tak, çok rahat edersin dedi. Bel korsesi daha mantıklı gelmişti bana da. Bir dahaki sefere yazmasını isteyeyim ben de ozaman.Çok saol

günaydın kızlaaaaaaaar. hiperaktiff resimler çok güzel yaaa. sabah sabah güzel oldu vallaaa.
öznurum canım çok uzun zaman almıyor. bu hafta izine çıkıyorsun nasılsa evde olacaksın artık yaparsında bi sürü zamanda kalır canım. firstnimbus bugün hastaneye yatacaktı. Allahım yardımcısı olsun İnşallah. yahya alpimizi sağlıkla kucağına alsın İnşallah

canım hayır olsun rüyan
sancıların düzenli mi?
sağlıcakla hayırlı zamanda gelsin bebişin inşallah

günaydın burcu

geçmiş olsun mervecim rüyanda hayır olsun
kesmedim aklıma dahi gelmedi
çok geçmiş olsun burcucum güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…