canım hayır olsun rüyan
sancıların düzenli mi?
sağlıcakla hayırlı zamanda gelsin bebişin inşallah
günaydın burcu
geçmiş olsun mervecim rüyanda hayır olsun
kesmedim aklıma dahi gelmedi
çok geçmiş olsun burcucum güzel haberlerini bekliyoruz
burcukutlu canım şimdi var mı sancı nasılsın?
sağolun kızlar sancıları kontrol etmiyorum ama sağımdan soluma dönemedim gece şuanda da var kasığımda ve kasılmam var kalbim yerinden çıkıcak gibi oluyo
canım hayır olsun rüyan
sancıların düzenli mi?
sağlıcakla hayırlı zamanda gelsin bebişin inşallah
günaydın burcu
geçmiş olsun mervecim rüyanda hayır olsun
kesmedim aklıma dahi gelmedi
çok geçmiş olsun burcucum güzel haberlerini bekliyoruz
Günaydın anneler ve minikleriRüyamda dogum koltuguna oturdum.Dr. normal dogum yapabileceginden emin misin dedi.Evet dedim.Bi yandan da eşime bagırıyorum "herkesehaber verme 7 kişiyi geçmesin "diyorum.Sadece bir tane kesik attı ve ıkın dedi.Ikındım ve yine ıkın dedi.İkinci kez ıkınırken bebegim oldu ve hiç canım yanmadı Normal dogum ne kadar kolaymış,hiç canım acımadı diyorum Siyah gür saçlı beyaz tenli tatlımı tatlı bir bebegim olmuştu (Gerçi eşim kumral ben ise sarışınım.Bu kara saçlı bebek kime benzedi acaba:90:)Ama çok tatlıydı.Hala rüyanı etkisindeyim.Rüyalarım gerçek olsun artıkkkkkkkkkkk:84:
Günaydın anneler ve minikleriRüyamda dogum koltuguna oturdum.Dr. normal dogum yapabileceginden emin misin dedi.Evet dedim.Bi yandan da eşime bagırıyorum "herkesehaber verme 7 kişiyi geçmesin "diyorum.Sadece bir tane kesik attı ve ıkın dedi.Ikındım ve yine ıkın dedi.İkinci kez ıkınırken bebegim oldu ve hiç canım yanmadı Normal dogum ne kadar kolaymış,hiç canım acımadı diyorum Siyah gür saçlı beyaz tenli tatlımı tatlı bir bebegim olmuştu (Gerçi eşim kumral ben ise sarışınım.Bu kara saçlı bebek kime benzedi acaba:90:)Ama çok tatlıydı.Hala rüyanı etkisindeyim.Rüyalarım gerçek olsun artıkkkkkkkkkkk:84:
canım senin bu kasılmalar baya sıklaştı açılman olmasın iyice keşke bir muayne olsan
ayy bu doktorlarında nedense son zamanlarındaki durumları bize denk geldi bizim doktorunda annesi çok hastaymış umarım kadıncağıza bişey olmaz:26::26:gözün aydın bak sancında çıkmamış sen salı günü doğur zaten mart annesi ol emiiiii canımselam kızlar nst den geliyorum hiç sancı çıkmadı
dün gece doğursam diyodum aama bugün ptesi beklesin diyorum çünkü dr um şehir dışına çıkıyormuş tam da zamanını buldu yane şans bendeki 9 aydır alıştık adama şimdi yerine başka bi kadın dr bakacakmış ptesi sabahı gelicekmiş oğluşum dr amcamızı bekle diyorum hoş zaten sancı falanda çıkmadı ama yinede aksilik dr gelmeden doğururum kesin canım sıkıldı strese girdim ama neyse hayırlısı olsun yinede :84::84::84:
canım doktorum şuan hastanede muayne sırasında görşmek mümkün değil ben muaynehanesine gidiyorum 2 de geçiyo oraya arıycam bakalım 2 de ne diycek kalbim çok çarpıyo ona daha çok panik oluyorum yaa
ayy bu doktorlarında nedense son zamanlarındaki durumları bize denk geldi bizim doktorunda annesi çok hastaymış umarım kadıncağıza bişey olmaz:26::26:gözün aydın bak sancında çıkmamış sen salı günü doğur zaten mart annesi ol emiiiii canımoğluşunda bekler annesini üzmez zaten
ozaman ara tatlım bakalım ne dicek bizide haberdar et emiii arayınca umarım geçer tabiiii
sağolun kızlar sancıları kontrol etmiyorum ama sağımdan soluma dönemedim gece şuanda da var kasığımda ve kasılmam var kalbim yerinden çıkıcak gibi oluyo
inşallah tatlımyok canim cok sukur. ama korkuyorum. acilma falan mi varda bu kadar sık kasılma oldu dun acaba diye. bakalim. anlayacagiz bugun. insallah her sey yolundadir.
ayyy ne güzel rüyaymışGünaydın anneler ve minikleriRüyamda dogum koltuguna oturdum.Dr. normal dogum yapabileceginden emin misin dedi.Evet dedim.Bi yandan da eşime bagırıyorum "herkesehaber verme 7 kişiyi geçmesin "diyorum.Sadece bir tane kesik attı ve ıkın dedi.Ikındım ve yine ıkın dedi.İkinci kez ıkınırken bebegim oldu ve hiç canım yanmadı Normal dogum ne kadar kolaymış,hiç canım acımadı diyorum Siyah gür saçlı beyaz tenli tatlımı tatlı bir bebegim olmuştu (Gerçi eşim kumral ben ise sarışınım.Bu kara saçlı bebek kime benzedi acaba:90:)Ama çok tatlıydı.Hala rüyanı etkisindeyim.Rüyalarım gerçek olsun artıkkkkkkkkkkk:84:
inşallah 2gün daha sabreder annesiselam kızlar nst den geliyorum hiç sancı çıkmadı
dün gece doğursam diyodum aama bugün ptesi beklesin diyorum çünkü dr um şehir dışına çıkıyormuş tam da zamanını buldu yane şans bendeki 9 aydır alıştık adama şimdi yerine başka bi kadın dr bakacakmış ptesi sabahı gelicekmiş oğluşum dr amcamızı bekle diyorum hoş zaten sancı falanda çıkmadı ama yinede aksilik dr gelmeden doğururum kesin canım sıkıldı strese girdim ama neyse hayırlısı olsun yinede :84::84::84:
selam kızlar nst den geliyorum hiç sancı çıkmadı
tamam canım.. inşallah geçer :26:
canım geçmiş olsun
dr dan güzel haberlerle gel tatlım.
inşallah tatlım
sende güzel haberlerle gel.
ayyy ne güzel rüyaymış
canım senin bebiç kaç haftalık?
inşallah 2gün daha sabreder annesi
kıyamam, uzme kensini. bekler daha insallah doktorunu kuzun.
canim sen de doktorundan guzel haberler al insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?