- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 683
- 46
Kızlar ayıp ediyorsunuz ama .... Sadece benmi Mart annesi olcam... bekleyin biraz mart ayınada bebek kalsın.....
Kızlar ayıp ediyorsunuz ama .... Sadece benmi Mart annesi olcam... bekleyin biraz mart ayınada bebek kalsın.....
bende varım canım dahaaaaaaaaa
bende varım bendeeeeeeee
günaydın arkadaşlar....nasılsınız bakalım bugün bebişler nasıl....
bende varımmmmmmmmmmbakalım ilk mart annesi kim olucak
olun tabikii yanlız bırakmayın beni.... Öyle dermişim akşama doğururmuşun ne gülerim ha aha ha aha
evetttt sende bizi yalnız bırakma yaniiiii neyse sanırım bizler aynı zamanda doğurucaz gibi geliyor senin doğum şeklin bellmi öznurcum
ayy adaşımmı geliyorgünaydın kızlarrrr.
bende kızım ve bebişimle kahvaltımızı yaptıkk keyif yapıyorduk.bu gece bende rüyamda bebeğimi doğurmuşum kızmış ve adıda damlaymış.kocaman bir bebekti.yanımdada başka bir kadın verdı yatarken pıt diye doğurdu tek başına
aramızda 6güncük var tatlım :86:ama benim oğlum yüüzünden yalnız bırakıcam sizleri yoksa bende aranızdaydım normali bekleyebilseydimtekrardan selam kızlar, normalde sabahları giriyorum net'e eşim sabahçı öğretmenlerden. Öğleleyin gelince çok bakma diye kızıyor eeee akşamda giremiyorum mecburen. Gece muhabbeti yapıyorsunuz ne güzel biz sabah okuyoruz. Şimdi toplantıları var gitti de geldim:)
Martın sonları olan Caretta , Viyole ve ben varız SAT 30 Mart ya. Siz doğurun bakalım
Damlacığım henüz belli değil. ama epidural normal doğum istiyorum. zaman ne gösterecek belli değil...
bu arada rüyalardan bahsetmişsiniz. Hiçkimseninki benimki kadar korkunç olamaz heralde.
Dün gece ben de doğurdum. Epidural sezeryandı. İlkokula giden boyutta, yaşta bir kız doğurmuşum. Üstüde köpüklü ve kıyafetli.ayyyyyyyyyyyyyy
bu arada rüyalardan bahsetmişsiniz. Hiçkimseninki benimki kadar korkunç olamaz heralde.
Dün gece ben de doğurdum. Epidural sezeryandı. İlkokula giden boyutta, yaşta bir kız doğurmuşum. Üstüde köpüklü ve kıyafetli.ayyyyyyyyyyyyyy
olabilir canım hayırlısıayy adaşımmı geliyorhayır olsun canım
burcucum umarım bekler oğluşum
sende dr kontrolünden hayırlı haberlerle gel umarım sancın falan çıkmaz
Burcucuğum çok geçmiş olsun canım...
burcucuğum geçmiş olsun canımmm.
bersu maşallah rekor kırıyorsun canım. daha 39. haftayı gören olmadı senden başka
günaydın kızlarrrr.
bende kızım ve bebişimle kahvaltımızı yaptıkk keyif yapıyorduk.bu gece bende rüyamda bebeğimi doğurmuşum kızmış ve adıda damlaymış.kocaman bir bebekti.yanımdada başka bir kadın verdı yatarken pıt diye doğurdu tek başına
slm kızlar...herkez iyidir inşallah.
kısmetse bugün dr.gidiyom...dün gece saat 4 e kadar uyumadım çok fenaydım eşim az daha hastaneye götürcekti :26: ben sezeryen olcam derken birden normal doğurcam dedim erhalde :26: nasıl sancılar çektim ama gece 1den 4e kadar...resmen ağlıyodum ağrıdan...kasıklardan başlıyo belimin aşağısına kadar ağrı oldu 2saat çektim...çok şükür sonra olmadı devam etseydi kesin şimdi doğurmuş olurdum...bugün dr.umla konuşçam olursa doğumu öne alalım dicem...ben 3gece daha bu ağrıları çekemem korkuyom suyum patlıcak diye:26:
dr.tamm derse yarın sabah kesin gelin der doğuma...size akşam haber veririm Allah kısmet ederse.
şimdi bile acayiplik var bel ve kasıklarımda...valla benim kız cumartesiyi beklemicek çıkmak istiyo biran önce
maşallah canım kuzunaselam kızlar
sonunda ben de izne ayrıldım bugün. daha fazla işe gidemeyeceğimi anladım şu son birkaç gün içinde. bebeğim o kadar aşağıdaki çok baskı yapıyor alt bölgeye, çoğu zaman yürütmüyor bile.. sanki sabah uyanıp işe gidicekmişim gibi geliyor hala :) nasıl alışıcam bu yeni hale bilmiyorum
bugün doktor kontrolümüz de vardı. 2700 gr olmuş kızım. nst ye de bağlandık. sancı filan çıkmadı. doktorum doğum için sabırsızlanmamamı, 40 haftayı doldurcağımı düşünmemi söyledi. yoksa zaman daha zor geçer dedi ki sanırım çok haklı.. şimdi bir de evde olucam, nasıl geçicek zaman bilmiyorum :78:
gozun aydin canim. gecmis olsun.
sanada geçmiş olsun burcucum inş. güzl haberler alırsın....bende de dun yarim saat boyunca 5dk. da bir sonra bir saat kadar sonra da yine yarimsaat boyunca 8dk da bir kasılma oldu. korkuttu bizide kucuk bey. cuamrtesi gunku nst muayenesi, bugune cekildi. bakalim. bugun 4bucukta randevumuz var. guzel haberler aliriz insallah.
geçmiş olsun mervecim.....sağolun kızlar sancıları kontrol etmiyorum ama sağımdan soluma dönemedim gece şuanda da var kasığımda ve kasılmam var kalbim yerinden çıkıcak gibi oluyo
Günaydın anneler ve minikleriRüyamda dogum koltuguna oturdum.Dr. normal dogum yapabileceginden emin misin dedi.Evet dedim.Bi yandan da eşime bagırıyorum "herkesehaber verme 7 kişiyi geçmesin "diyorum.Sadece bir tane kesik attı ve ıkın dedi.Ikındım ve yine ıkın dedi.İkinci kez ıkınırken bebegim oldu ve hiç canım yanmadı Normal dogum ne kadar kolaymış,hiç canım acımadı diyorum Siyah gür saçlı beyaz tenli tatlımı tatlı bir bebegim olmuştu (Gerçi eşim kumral ben ise sarışınım.Bu kara saçlı bebek kime benzedi acaba:90:)Ama çok tatlıydı.Hala rüyanı etkisindeyim.Rüyalarım gerçek olsun artıkkkkkkkkkkk:84:
günaydın kızlarrrr.
ooo rüya gören görenebu arada rüyalardan bahsetmişsiniz. Hiçkimseninki benimki kadar korkunç olamaz heralde.
hakkımızda hayırlısı ayşecim....tekrardan selam kızlar, normalde sabahları giriyorum net'e eşim sabahçı öğretmenlerden. Öğleleyin gelince çok bakma diye kızıyor eeee akşamda giremiyorum mecburen. Gece muhabbeti yapıyorsunuz ne güzel biz sabah okuyoruz. Şimdi toplantıları var gitti de geldim:)
Martın sonları olan Caretta , Viyole ve ben varız SAT 30 Mart ya. Siz doğurun bakalım
selam kızlar nst den geliyorum hiç sancı çıkmadı
dün gece doğursam diyodum aama bugün ptesi beklesin diyorum çünkü dr um şehir dışına çıkıyormuş tam da zamanını buldu yane şans bendeki 9 aydır alıştık adama şimdi yerine başka bi kadın dr bakacakmış ptesi sabahı gelicekmiş oğluşum dr amcamızı bekle diyorum hoş zaten sancı falanda çıkmadı ama yinede aksilik dr gelmeden doğururum kesin canım sıkıldı strese girdim ama neyse hayırlısı olsun yinede :84::84::84:
aramızda 6güncük var tatlım :86:ama benim oğlum yüüzünden yalnız bırakıcam sizleri yoksa bende aranızdaydım normali bekleyebilseydim
selam kızlarrr
ben evdeyimmmm
az önce doktordan döndüm.dün gece epeyce bir hastanede yatış depresyonu yaşadıktan sonra bu sabah önce hastaneye gidip nst ye girdim.herşey gayet normaldi.zaten uzun zamandırda şükürler olsun normal gidiyor.sonra doktorumun yanına gittim ve psikolojimi anlattım.zaten hastane 3 dk.lık mesafede haftasonuna kadar birşey olursa hemen ulaşabileceğimi söyledim ve bizim doktor yan çizmeye başladı
haftasonu demiştiniz diyorum eeee prof 38. hafta dediyse o zaman 38. hafaya kadar bekleriz falan diyor bana bu yatış biraz ticari amaçlı gelmeye başladı.bende tamam dedim çıktım odadan.cuma günü eşim kontrolü için fakülte hastanesine gidecekti zaten bende onunla birlikte gidip oradaki prof. dr. a muayene olmaya ve doğumu orada gerçekleştirmeye karar verdim.bilmem doğru bilmem yanlış ama benim iyice güvenim kayboldu şuanki doktora....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?