2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

burcucuğum geçmiş olsun canımmm.
bersu maşallah rekor kırıyorsun canım. daha 39. haftayı gören olmadı senden başka

Selammmmmmm ben geldim =)))

Geçmişi okuyamam sanırım 5 gün oldu gelmeyeli herkes iyi mi gelen bebişimiz var mı =))

olun tabikii yanlız bırakmayın beni.... Öyle dermişim akşama doğururmuşun ne gülerim ha aha ha aha

evetttt sende bizi yalnız bırakma yaniiiii neyse sanırım bizler aynı zamanda doğurucaz gibi geliyor senin doğum şeklin bellmi öznurcum

günaydın kızlarrrr.
bende kızım ve bebişimle kahvaltımızı yaptıkk keyif yapıyorduk.bu gece bende rüyamda bebeğimi doğurmuşum kızmış ve adıda damlaymış.kocaman bir bebekti.yanımdada başka bir kadın verdı yatarken pıt diye doğurdu tek başına

tekrardan selam kızlar, normalde sabahları giriyorum net'e eşim sabahçı öğretmenlerden. Öğleleyin gelince çok bakma diye kızıyor eeee akşamda giremiyorum mecburen. Gece muhabbeti yapıyorsunuz ne güzel biz sabah okuyoruz. Şimdi toplantıları var gitti de geldim:)
Martın sonları olan Caretta , Viyole ve ben varız SAT 30 Mart ya. Siz doğurun bakalım

bu arada rüyalardan bahsetmişsiniz. Hiçkimseninki benimki kadar korkunç olamaz heralde.
Dün gece ben de doğurdum. Epidural sezeryandı. İlkokula giden boyutta, yaşta bir kız doğurmuşum. Üstüde köpüklü ve kıyafetli.ayyyyyyyyyyyyyy

ayy adaşımmı geliyorhayır olsun canım
aramızda 6güncük var tatlım :86:ama benim oğlum yüüzünden yalnız bırakıcam sizleri yoksa bende aranızdaydım normali bekleyebilseydim
Damlacığım henüz belli değil. ama epidural normal doğum istiyorum. zaman ne gösterecek belli değil...

inş istediğin gibi olur öznurcum

hayır olsun canım bugün herkes doğurmuş rüyasında :26::26::26:

slm kızlar...herkez iyidir inşallah.

kısmetse bugün dr.gidiyom...dün gece saat 4 e kadar uyumadım çok fenaydım eşim az daha hastaneye götürcekti :26: ben sezeryen olcam derken birden normal doğurcam dedim erhalde :26: nasıl sancılar çektim ama gece 1den 4e kadar...resmen ağlıyodum ağrıdan...kasıklardan başlıyo belimin aşağısına kadar ağrı oldu 2saat çektim...çok şükür sonra olmadı devam etseydi kesin şimdi doğurmuş olurdum...bugün dr.umla konuşçam olursa doğumu öne alalım dicem...ben 3gece daha bu ağrıları çekemem korkuyom suyum patlıcak diye:26:

dr.tamm derse yarın sabah kesin gelin der doğuma...size akşam haber veririm Allah kısmet ederse.
şimdi bile acayiplik var bel ve kasıklarımda...valla benim kız cumartesiyi beklemicek çıkmak istiyo biran önce

selam kızlarrr
ben evdeyimmmm
az önce doktordan döndüm.dün gece epeyce bir hastanede yatış depresyonu yaşadıktan sonra bu sabah önce hastaneye gidip nst ye girdim.herşey gayet normaldi.zaten uzun zamandırda şükürler olsun normal gidiyor.sonra doktorumun yanına gittim ve psikolojimi anlattım.zaten hastane 3 dk.lık mesafede haftasonuna kadar birşey olursa hemen ulaşabileceğimi söyledim ve bizim doktor yan çizmeye başladı
haftasonu demiştiniz diyorum eeee prof 38. hafta dediyse o zaman 38. hafaya kadar bekleriz falan diyor bana bu yatış biraz ticari amaçlı gelmeye başladı.bende tamam dedim çıktım odadan.cuma günü eşim kontrolü için fakülte hastanesine gidecekti zaten bende onunla birlikte gidip oradaki prof. dr. a muayene olmaya ve doğumu orada gerçekleştirmeye karar verdim.bilmem doğru bilmem yanlış ama benim iyice güvenim kayboldu şuanki doktora....

burcucum umarım bekler oğluşum
sende dr kontrolünden hayırlı haberlerle gel umarım sancın falan çıkmaz

amin canim. hayirlisi diyoruz artik.

Kızlar ayıp ediyorsunuz ama .... Sadece benmi Mart annesi olcam... bekleyin biraz mart ayınada bebek kalsın.....

kiyamam :) ben de beklemek niyetindeyim ama bakalim :)

Burcucuğum çok geçmiş olsun canım...

burcucuğum geçmiş olsun canımmm.
bersu maşallah rekor kırıyorsun canım. daha 39. haftayı gören olmadı senden başka

sagol sultancim.

ruyalari hayra yorun kizlar.

gecmis olsun canim ya. benim oglanda dun korkuttu bizi. 5 dk. da bir kasılmalarim oldu yarim saat boyunca. bakalim nst var bugun. hayirli haberler alirim insallah.

maşallah canım kuzuna
gozun aydin canim. gecmis olsun.

sanada geçmiş olsun burcucum inş. güzl haberler alırsın....
sağolun kızlar sancıları kontrol etmiyorum ama sağımdan soluma dönemedim gece şuanda da var kasığımda ve kasılmam var kalbim yerinden çıkıcak gibi oluyo
geçmiş olsun mervecim.....

ooo rüya gören görene hayır olsun rüyalarınız inş. kızlar....
hakkımızda hayırlısı ayşecim....

inş. dr amcasını bekleyip annesini üzmez bebişin canım

aramızda 6güncük var tatlım :86:ama benim oğlum yüüzünden yalnız bırakıcam sizleri yoksa bende aranızdaydım normali bekleyebilseydim

hepimizin hakkında hayırlısı damlacım..

anladim canim. hakkinizda hayirlisi olsun. her sey normalse tabi ki neden yatasin bosuna hastanede..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…