2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun azize....Allah en hayırlı zamanda nasip etsin inş.canım

burcu sağol canmm...bende nst.ye gircem bugün bakalım nolcak...
hayırlısı olsun hakkımızda.

ilknur canmm evin çok yakınsa zaten neden yatcanki hastanede...tabi bedava yatırcak değiller evinde yat valla bi şiyetin yoksa...

herşey normal ise neden daha önceden yatıp oralarda psikolojin bozulsun dimi ama seninde düşündüğün gibi ticari amaçlı olabilir....hakkınızda hayırlısı olsun ilknurcum...

geçmiş olsun azize....Allah en hayırlı zamanda nasip etsin inş.canım

sağol tatlım...Aömiiin inşallah canmm.
artık 38.haftamda bitti nediye bekliyimki...çok zorlanıyom artık zor yürüyom...
37 haftalıktım bebek 3750 gr.dı inşallah daha çok kilo almamıştır.

AHUS canım ben 38+1 haftalık hamileyim

Rüya gören görene Bu son haftalarda her gece dogurucaz eminim

AZİZE Canım geçmiş olsun.Bakalım bugün nts de ne çıkacak.Hayırlı haberlerle gelirsin inş.

İLKNUR Hakkınızda hayırlısı olsun canım.Son zamanlarda bu doktorlara gıcık olmaya başladım

anladim canim. hakkinizda hayirlisi olsun. her sey normalse tabi ki neden yatasin bosuna hastanede..

herşey normal ise neden daha önceden yatıp oralarda psikolojin bozulsun dimi ama seninde düşündüğün gibi ticari amaçlı olabilir....hakkınızda hayırlısı olsun ilknurcum...
evet işte bende iyice öyle olduğunu düşünmeye başladım.tam diyecektim sizde gece benimle birlikte mi yatacaksınız hastanede neyse boşver dedim

sağol tatlım...Aömiiin inşallah canmm.
artık 38.haftamda bitti nediye bekliyimki...çok zorlanıyom artık zor yürüyom...
37 haftalıktım bebek 3750 gr.dı inşallah daha çok kilo almamıştır.
yani yarın geliyor mu prenses azicecim.hakkında hayırlısı olsun tatlım.bencede haftan çok iyi niye acı çekip durasın ki:44:

aynen canım aynennn

selam herkese dün dr kontrolüm vardı. bebiş tam 4542 gr olmuş. zaten taşıyamıyorum artık bebeğin esneme hareketlerinden kaburgalarım ve karaciğerim bayağı bir hasar gördü. drum beklemeyelim pazartesi alalım dedi ben de yok hocam ben 03,03 olsun istiyorum perşembe alaım dedim . peki tamam dedi ama ben pazartesi günü kontrole aç gideceğim.ne olur ne olmaz .... bizden haberler böyle.....

ebruli sağol canmm...

ilknur canmm inşallah önce hayırlısı tabi...dr.yarın doğuma gelder.çok sıldım artık :2:

maşallah canım bebişinehakkınızda hayırlısı olsun canım

Burcucuğum çoook geçmiş olsun tatlım
Azize, bekler bebişin 3 gün daha bak kaç aydır bekledi, korkma lütfen:)
İlknur, ev gibisi yok değil miii, dediğin gibi ticari düşünüyorlar bazı hastaneler, bak benim gittiğim Mardindeki hastane de NST için 10 TL alıyor her NST ye alınacksa işimiz var yuuuh diyorum.
Damlacığım, benim de normal mi sezeryan mı belli değil tatlım. rüyamda hep epidural sezeryan görüyorum. Şimdi bebiş başı yanda nasıl olacak, Allahım hangisi hayırlısı olacaksa onu nasip etsin diyorum.

bu arada benim facebook hesabım falan yok, eşim izin vermiyor bir bizim yok. neden bebeği olanlar resimleri diğer Ocak-Şubat anneleri gibi buraya koymuyorlar ?İmpladeniz çooooktandır görünmüyor, kayınvalidesi geldi yaaa, umarım sinirlerini zıplatmaz çünkü endişeliydi

maşallah canım bebişinehakkınızda hayırlısı olsun canım

teşekkür ederim canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun. bazı arkadaşlar yazmış doğurmak istemiyorum içimde kalsın diye ben de ara ara bu duyguyu hissediyorum.böyle tek bedende çift yürek çok güzeldi.aynada karnıma bakıyorum bir daha hayatım boyunca böyle bir görüntüm olmayacak. oysa ne kadar özel görünüyorum şu an diyorum. Allahım sen kadar yücesin rabbim minicik bir hücreden kocaman bir can yarattın diyorum. yeniden dışarıdaki insanlar gibi olmak bu büyülü bahçenin sona ereceğini bilmek bu duygulara alışmışken sonlanacağını bilmek zor geliyor. sanırım hormonlarım tavan yaptı. sadece paylaşmak istedim....

selam canım
ayyy hayırlısı olsun. canım dediğin gibi ev hastaneye yakınsa
şimdiden yatmanın manası ne?
bende gıcık oluyorum özel hastanelere
tamam konforlu fln oluyorlar ama insanı da soymak için
uğraşıyorlar.
canım fakülte hastanesi derken nereye gideceksin?
hakkında hayırlısı olsun tatlım
dualarım seninle

maşallh canım kızına benimkide daha 35 te 3kg
kuzuna annesi
bebişe
40. haftayı beklese 6 kg olur annesi
maşallah bahar bebişleri tonbi tonbik

neeeeeeeeee 4542 mi Tosun paşa olcak annesi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…