sanada geçmiş olsun burcucum inş. güzl haberler alırsın....
slm kızlar...herkez iyidir inşallah.
kısmetse bugün dr.gidiyom...dün gece saat 4 e kadar uyumadım çok fenaydım eşim az daha hastaneye götürcekti :26: ben sezeryen olcam derken birden normal doğurcam dedim erhalde :26: nasıl sancılar çektim ama gece 1den 4e kadar...resmen ağlıyodum ağrıdan...kasıklardan başlıyo belimin aşağısına kadar ağrı oldu 2saat çektim...çok şükür sonra olmadı devam etseydi kesin şimdi doğurmuş olurdum...bugün dr.umla konuşçam olursa doğumu öne alalım dicem...ben 3gece daha bu ağrıları çekemem korkuyom suyum patlıcak diye:26:
dr.tamm derse yarın sabah kesin gelin der doğuma...size akşam haber veririm Allah kısmet ederse.
şimdi bile acayiplik var bel ve kasıklarımda...valla benim kız cumartesiyi beklemicek çıkmak istiyo biran önce
selam kızlarrr
ben evdeyimmmm
az önce doktordan döndüm.dün gece epeyce bir hastanede yatış depresyonu yaşadıktan sonra bu sabah önce hastaneye gidip nst ye girdim.herşey gayet normaldi.zaten uzun zamandırda şükürler olsun normal gidiyor.sonra doktorumun yanına gittim ve psikolojimi anlattım.zaten hastane 3 dk.lık mesafede haftasonuna kadar birşey olursa hemen ulaşabileceğimi söyledim ve bizim doktor yan çizmeye başladı
haftasonu demiştiniz diyorum eeee prof 38. hafta dediyse o zaman 38. hafaya kadar bekleriz falan diyor bana bu yatış biraz ticari amaçlı gelmeye başladı.bende tamam dedim çıktım odadan.cuma günü eşim kontrolü için fakülte hastanesine gidecekti zaten bende onunla birlikte gidip oradaki prof. dr. a muayene olmaya ve doğumu orada gerçekleştirmeye karar verdim.bilmem doğru bilmem yanlış ama benim iyice güvenim kayboldu şuanki doktora....
geçmiş olsun azize....Allah en hayırlı zamanda nasip etsin inş.canım
anladim canim. hakkinizda hayirlisi olsun. her sey normalse tabi ki neden yatasin bosuna hastanede..
burcu sağol canmm...bende nst.ye gircem bugün bakalım nolcak...
hayırlısı olsun hakkımızda.
ilknur canmm evin çok yakınsa zaten neden yatcanki hastanede...tabi bedava yatırcak değillerevinde yat valla bi şiyetin yoksa...
evet işte bende iyice öyle olduğunu düşünmeye başladım.tam diyecektim sizde gece benimle birlikte mi yatacaksınız hastanede neyse boşver dedimherşey normal ise neden daha önceden yatıp oralarda psikolojin bozulsun dimi amaseninde düşündüğün gibi ticari amaçlı olabilir....hakkınızda hayırlısı olsun ilknurcum...
yani yarın geliyor mu prenses azicecim.hakkında hayırlısı olsun tatlım.bencede haftan çok iyi niye acı çekip durasın ki:44:sağol tatlım...Aömiiin inşallah canmm.
artık 38.haftamda bitti nediye bekliyimki...çok zorlanıyom artık zor yürüyom...
37 haftalıktım bebek 3750 gr.dı inşallah daha çok kilo almamıştır.
sağol tatlım...Aömiiin inşallah canmm.
artık 38.haftamda bitti nediye bekliyimki...çok zorlanıyom artık zor yürüyom...
37 haftalıktım bebek 3750 gr.dı inşallah daha çok kilo almamıştır.
AHUS canım ben 38+1 haftalık hamileyim
Rüya gören göreneBu son haftalarda her gece dogurucaz eminim
AZİZE Canım geçmiş olsun.Bakalım bugün nts de ne çıkacak.Hayırlı haberlerle gelirsin inş.
İLKNUR Hakkınızda hayırlısı olsun canım.Son zamanlarda bu doktorlara gıcık olmaya başladım
maşallh canım kızına benimkide daha 35 te 3kg
selam herkese dün dr kontrolüm vardı. bebiş tam 4542 gr olmuş.zaten taşıyamıyorum artık bebeğin esneme hareketlerinden kaburgalarım ve karaciğerim bayağı bir hasar gördü. drum beklemeyelim pazartesi alalım dedi ben de yok hocam ben 03,03 olsun istiyorum perşembe alaım dedim . peki tamam dedi ama ben pazartesi günü kontrole aç gideceğim.ne olur ne olmaz .... bizden haberler böyle.....
maşallah canım bebişinehakkınızda hayırlısı olsun canım
ebruli sağol canmm...
ilknur canmm inşallah önce hayırlısı tabi...dr.yarın doğuma gelder.çok sıldım artık :2:
selam kızlarrr
ben evdeyimmmm
az önce doktordan döndüm.dün gece epeyce bir hastanede yatış depresyonu yaşadıktan sonra bu sabah önce hastaneye gidip nst ye girdim.herşey gayet normaldi.zaten uzun zamandırda şükürler olsun normal gidiyor.sonra doktorumun yanına gittim ve psikolojimi anlattım.zaten hastane 3 dk.lık mesafede haftasonuna kadar birşey olursa hemen ulaşabileceğimi söyledim ve bizim doktor yan çizmeye başladı
haftasonu demiştiniz diyorum eeee prof 38. hafta dediyse o zaman 38. hafaya kadar bekleriz falan diyor bana bu yatış biraz ticari amaçlı gelmeye başladı.bende tamam dedim çıktım odadan.cuma günü eşim kontrolü için fakülte hastanesine gidecekti zaten bende onunla birlikte gidip oradaki prof. dr. a muayene olmaya ve doğumu orada gerçekleştirmeye karar verdim.bilmem doğru bilmem yanlış ama benim iyice güvenim kayboldu şuanki doktora....
maşallh canım kızına benimkide daha 35 te 3kg
selam herkese dün dr kontrolüm vardı. bebiş tam 4542 gr olmuş.zaten taşıyamıyorum artık bebeğin esneme hareketlerinden kaburgalarım ve karaciğerim bayağı bir hasar gördü. drum beklemeyelim pazartesi alalım dedi ben de yok hocam ben 03,03 olsun istiyorum perşembe alaım dedim . peki tamam dedi ama ben pazartesi günü kontrole aç gideceğim.ne olur ne olmaz .... bizden haberler böyle.....
massallah azizecim dogumuna az kalmis Allah bi avazda kurtarsin heyecan dorukdadir artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?