ahucum ben ç.kalede yaşıyorum.burada geçen yıllarda 18 mart üniversitesinin tıp fakültesi açıldı ve geçtiğimiz yılda fakültenin araştırma hastanesi kuruldu.birçok kişiden k.doğ. prof.ununda iyi olduğunu duymuştum ama ilçede yaşadığımız için uzak olduğunu ve aksi bir durumda yetişemeyeceğimizi düşündüğüm için gitmemiştim oraya.ama şimdi madem buradaki doktorum tek başına sorumluluğumu almıyor yatacaksamda gider orada yatarım doğumumuda prof.dr yapar dedim.selam canım
ayyy hayırlısı olsun. canım dediğin gibi ev hastaneye yakınsa
şimdiden yatmanın manası ne?
bende gıcık oluyorum özel hastanelere
tamam konforlu fln oluyorlar ama insanı da soymak için
uğraşıyorlar.
canım fakülte hastanesi derken nereye gideceksin?
hakkında hayırlısı olsun tatlım
dualarım seninle
kuzuna annesi
bebişe
40. haftayı beklese 6 kg olur annesi
maşallah bahar bebişleri tonbi tonbik
bu arada benim facebook hesabım falan yok, eşim izin vermiyor bir bizim yok. neden bebeği olanlar resimleri diğer Ocak-Şubat anneleri gibi buraya koymuyorlar ?İmpladeniz çooooktandır görünmüyor, kayınvalidesi geldi yaaa, umarım sinirlerini zıplatmaz çünkü endişeliydi
teşekkür ederim canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun. bazı arkadaşlar yazmış doğurmak istemiyorum içimde kalsın diye ben de ara ara bu duyguyu hissediyorum.böyle tek bedende çift yürek çok güzeldi.aynada karnıma bakıyorum bir daha hayatım boyunca böyle bir görüntüm olmayacak. oysa ne kadar özel görünüyorum şu an diyorum. Allahım sen kadar yücesin rabbim minicik bir hücreden kocaman bir can yarattın diyorum. yeniden dışarıdaki insanlar gibi olmak bu büyülü bahçenin sona ereceğini bilmek bu duygulara alışmışken sonlanacağını bilmek zor geliyor. sanırım hormonlarım tavan yaptı. sadece paylaşmak istedim....
selam herkese dün dr kontrolüm vardı. bebiş tam 4542 gr olmuş.zaten taşıyamıyorum artık bebeğin esneme hareketlerinden kaburgalarım ve karaciğerim bayağı bir hasar gördü. drum beklemeyelim pazartesi alalım dedi ben de yok hocam ben 03,03 olsun istiyorum perşembe alaım dedim . peki tamam dedi ama ben pazartesi günü kontrole aç gideceğim.ne olur ne olmaz .... bizden haberler böyle.....
Aynı konudan bende magdurum.Benimde face yok.Eşimle anlaşma yaptık ikimizde açmıycaz.Ben ne sizleri nede bebekleri görebiliyorum2011 mart anneleri bebeklerinin fotografları topigi açında bizde görelim kuzucukları
Azizeciğim, hayırlısı olsun.
canım bebişin haftası da iyi
hakkınızda hayırlısı olsun
sağlıcakla gelsin inşallah
aynen canım ne benim ne de eşimin hesabı var. Biz de görelim diii miii ama
selam herkese dün dr kontrolüm vardı. bebiş tam 4542 gr olmuş.zaten taşıyamıyorum artık bebeğin esneme hareketlerinden kaburgalarım ve karaciğerim bayağı bir hasar gördü. drum beklemeyelim pazartesi alalım dedi ben de yok hocam ben 03,03 olsun istiyorum perşembe alaım dedim . peki tamam dedi ama ben pazartesi günü kontrole aç gideceğim.ne olur ne olmaz .... bizden haberler böyle.....
teşekkür ederim canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun. bazı arkadaşlar yazmış doğurmak istemiyorum içimde kalsın diye ben de ara ara bu duyguyu hissediyorum.böyle tek bedende çift yürek çok güzeldi.aynada karnıma bakıyorum bir daha hayatım boyunca böyle bir görüntüm olmayacak. oysa ne kadar özel görünüyorum şu an diyorum. Allahım sen kadar yücesin rabbim minicik bir hücreden kocaman bir can yarattın diyorum. yeniden dışarıdaki insanlar gibi olmak bu büyülü bahçenin sona ereceğini bilmek bu duygulara alışmışken sonlanacağını bilmek zor geliyor. sanırım hormonlarım tavan yaptı. sadece paylaşmak istedim....
ben çıkıyom kızlar...şimdilik hoşçakalın.
bi duş alayım...hazırlıklı olayım.
kızlaaaaaaaarr, hepinize merhaba...sanki yıllar oluyor foruma girmeyeli..daha geçmişe bakmadım, size haber vereyim önce istedim..herskes iyidir, can sıkıcı haberler yoktur umarım...
Herşeyden önce selamınızı aldım, hepinize teşekkür ederim...ancak telefondan face'e girerek haber etmek geldi aklıma..perşembe günü haftalık kontorle gittiğimde suyun sınırın altına fazlasıyla indiğini söyledi doktor, ve tereddütsüz almalıyız dedi...yaşadığım şoku anlatamam.eve bile gitmeden yatış yaptım.neyse daha sonra uzun uzun anlatırım...15-45te oğlumun sesini duydum...spinal anestezi ile sezeryan oldum normal doğum isteyen biri olarak o da ayrı bir şok..ama hiçbir yan etkisini yaşamadım kızlar tavsiye ederim, tabi dikkat edilmesi gereken herşeye dikkat etitm..oğluşumu küveze aldılar makinaya bağlamadılar ama oksijen desteği falan verdiler.ben ancak cumartesi görebildim.cumadan itibaren süt sağıp gönderdim, pazar günü yanına gidip 3 saatte bir emzirdim, tekrar küvezine koyduk..çok zordu çoookkk,onu orada hemşire ablalarına bırakmak,yaşayamadım heycanını...tek bir an bile ağlamadım,güçlü oğlum diye severek sabırla emzirdim..etrafımdakilere ben moral verdim....pazaretsi süpriz bir şekilde odama verdiler geceyi birlikte geçirdik kuzumla...artık alıştık birbirimize...dün de eve çıktık...güçlüyüz büyücez iinşallah, 2750 gr doğdu ama hastaneden çıkarken 2400lere düşmüştü..şimdi kilo kontrollerimiz, iğnelerimiz var.
Ayaklarına ilk dokunduğumda, karnımda oaraya buraya dayanan ayaklar geldi elime, anlatamam...lohusa psikolojisinde falan değilim...kendimi o lükse sahip görmüyorum çünkü bebeğimin ihtiyacı olan en önemli şey anne sütü..kendimi üzerek sütümü etkilememeliyim diye düşünüyorum...
Bizden bu kadar teyzoşlar...anlatacağım daha çok şey var..bulunmak istediğim tavsiyeler var...hepinizi öpüyoruz........
KIZLAR BUDA BENİM İLK FINDIĞIM KIZIM AYÇAMIN DOĞUM SONRASI FOTOLARI
Eki Görüntüle 145904 Eki Görüntüle 145905 Eki Görüntüle 145906 Eki Görüntüle 145907 http://img842.imageshack.us/img842/2417/zeynepdoumm024.jpg
kızlar buda benim ilk fındığım kızım ayçamın doğum sonrası fotoları
Eki Görüntüle 145904 Eki Görüntüle 145905 Eki Görüntüle 145906 Eki Görüntüle 145907 [ımg]http://www.kadinlarkulubu.com/images/misc/pencil.png[/ımg]
Canım benim çok zor zamanlar geçirmişsim ama bak şimdi şükür oğlunla berabersin.güle güle büyütüm inşallahkızlaaaaaaaarr, hepinize merhaba...sanki yıllar oluyor foruma girmeyeli..daha geçmişe bakmadım, size haber vereyim önce istedim..herskes iyidir, can sıkıcı haberler yoktur umarım...
herşeyden önce selamınızı aldım, hepinize teşekkür ederim...ancak telefondan face'e girerek haber etmek geldi aklıma..perşembe günü haftalık kontorle gittiğimde suyun sınırın altına fazlasıyla indiğini söyledi doktor, ve tereddütsüz almalıyız dedi...yaşadığım şoku anlatamam.eve bile gitmeden yatış yaptım.neyse daha sonra uzun uzun anlatırım...15-45te oğlumun sesini duydum...spinal anestezi ile sezeryan oldum normal doğum isteyen biri olarak o da ayrı bir şok..ama hiçbir yan etkisini yaşamadım kızlar tavsiye ederim, tabi dikkat edilmesi gereken herşeye dikkat etitm..oğluşumu küveze aldılar makinaya bağlamadılar ama oksijen desteği falan verdiler.ben ancak cumartesi görebildim.cumadan itibaren süt sağıp gönderdim, pazar günü yanına gidip 3 saatte bir emzirdim, tekrar küvezine koyduk..çok zordu çoookkk,onu orada hemşire ablalarına bırakmak,yaşayamadım heycanını...tek bir an bile ağlamadım,güçlü oğlum diye severek sabırla emzirdim..etrafımdakilere ben moral verdim....pazaretsi süpriz bir şekilde odama verdiler geceyi birlikte geçirdik kuzumla...artık alıştık birbirimize...dün de eve çıktık...güçlüyüz büyücez iinşallah, 2750 gr doğdu ama hastaneden çıkarken 2400lere düşmüştü..şimdi kilo kontrollerimiz, iğnelerimiz var.
ayaklarına ilk dokunduğumda, karnımda oaraya buraya dayanan ayaklar geldi elime, anlatamam...lohusa psikolojisinde falan değilim...kendimi o lükse sahip görmüyorum çünkü bebeğimin ihtiyacı olan en önemli şey anne sütü..kendimi üzerek sütümü etkilememeliyim diye düşünüyorum...
bizden bu kadar teyzoşlar...anlatacağım daha çok şey var..bulunmak istediğim tavsiyeler var...hepinizi öpüyoruz........
amin sağol canımay çok tatlıya insanın içi ürperiyor rabbim esirgesin
çok sağol teyzesi.inşallah canım senin ve hepimizindene kadar tatlymış ya...şimdide çok güzel bi kız zaten..özellikle saçlara bayıldım..ikinci bebeklerimizde sağlıkla gelir inşallah
kızlaaaaaaaarr, hepinize merhaba...sanki yıllar oluyor foruma girmeyeli..daha geçmişe bakmadım, size haber vereyim önce istedim..herskes iyidir, can sıkıcı haberler yoktur umarım...
herşeyden önce selamınızı aldım, hepinize teşekkür ederim...ancak telefondan face'e girerek haber etmek geldi aklıma..perşembe günü haftalık kontorle gittiğimde suyun sınırın altına fazlasıyla indiğini söyledi doktor, ve tereddütsüz almalıyız dedi...yaşadığım şoku anlatamam.eve bile gitmeden yatış yaptım.neyse daha sonra uzun uzun anlatırım...15-45te oğlumun sesini duydum...spinal anestezi ile sezeryan oldum normal doğum isteyen biri olarak o da ayrı bir şok..ama hiçbir yan etkisini yaşamadım kızlar tavsiye ederim, tabi dikkat edilmesi gereken herşeye dikkat etitm..oğluşumu küveze aldılar makinaya bağlamadılar ama oksijen desteği falan verdiler.ben ancak cumartesi görebildim.cumadan itibaren süt sağıp gönderdim, pazar günü yanına gidip 3 saatte bir emzirdim, tekrar küvezine koyduk..çok zordu çoookkk,onu orada hemşire ablalarına bırakmak,yaşayamadım heycanını...tek bir an bile ağlamadım,güçlü oğlum diye severek sabırla emzirdim..etrafımdakilere ben moral verdim....pazaretsi süpriz bir şekilde odama verdiler geceyi birlikte geçirdik kuzumla...artık alıştık birbirimize...dün de eve çıktık...güçlüyüz büyücez iinşallah, 2750 gr doğdu ama hastaneden çıkarken 2400lere düşmüştü..şimdi kilo kontrollerimiz, iğnelerimiz var.
ayaklarına ilk dokunduğumda, karnımda oaraya buraya dayanan ayaklar geldi elime, anlatamam...lohusa psikolojisinde falan değilim...kendimi o lükse sahip görmüyorum çünkü bebeğimin ihtiyacı olan en önemli şey anne sütü..kendimi üzerek sütümü etkilememeliyim diye düşünüyorum...
bizden bu kadar teyzoşlar...anlatacağım daha çok şey var..bulunmak istediğim tavsiyeler var...hepinizi öpüyoruz........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?