2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Azizeciğim, hayırlısı olsun.
canım bebişin haftası da iyi
hakkınızda hayırlısı olsun
sağlıcakla gelsin inşallah

ahucum ben ç.kalede yaşıyorum.burada geçen yıllarda 18 mart üniversitesinin tıp fakültesi açıldı ve geçtiğimiz yılda fakültenin araştırma hastanesi kuruldu.birçok kişiden k.doğ. prof.ununda iyi olduğunu duymuştum ama ilçede yaşadığımız için uzak olduğunu ve aksi bir durumda yetişemeyeceğimizi düşündüğüm için gitmemiştim oraya.ama şimdi madem buradaki doktorum tek başına sorumluluğumu almıyor yatacaksamda gider orada yatarım doğumumuda prof.dr yapar dedim.

Aynı konudan bende magdurum.Benimde face yok.Eşimle anlaşma yaptık ikimizde açmıycaz.Ben ne sizleri nede bebekleri görebiliyorum2011 mart anneleri bebeklerinin fotografları topigi açında bizde görelim kuzucukları

canım yaa duygularını o kadar güzel ifade etmişsin ki duygulandım ben de, farklı gözle bakmamı sağladın teşekküler:)

Maşallah .... Allah nazarlardan saklasın canım.... Herşeyin hayırlısı diyelim...

Aynı konudan bende magdurum.Benimde face yok.Eşimle anlaşma yaptık ikimizde açmıycaz.Ben ne sizleri nede bebekleri görebiliyorum2011 mart anneleri bebeklerinin fotografları topigi açında bizde görelim kuzucukları

aynen canım ne benim ne de eşimin hesabı var. Biz de görelim diii miii ama

ben çıkıyom kızlar...şimdilik hoşçakalın.
bi duş alayım...hazırlıklı olayım.

merhabaaaa çok ilginç rüyalar okudum hepside işallah hayırlara çıkar. bende martta doğurmak istiyorum 2 mart görünüyo ama erken gelsin istemiyorum martın 1 inde ablam gelecek o gelsin öle olsa diyorum ama bilemeyiz dimi. bizde yarın gidecez kontrole bakalım hayırlısı

aynen canım ne benim ne de eşimin hesabı var. Biz de görelim diii miii ama

bizimde yok canım eşim açtı sorunlar yaşadık ilişki bölümüne ilişkisi var düğün resimleri koymamıza rağmen eşime bayanlardan msjlar geldi oyüzden karar aldık ikimizde kullanımıyacaz evet aslında bebek resimleri topiği açılsa iyi olacak bebişlerimizin resimlerini koyarız

kızlaaaaaaaarr, hepinize merhaba...sanki yıllar oluyor foruma girmeyeli..daha geçmişe bakmadım, size haber vereyim önce istedim..herskes iyidir, can sıkıcı haberler yoktur umarım...

herşeyden önce selamınızı aldım, hepinize teşekkür ederim...ancak telefondan face'e girerek haber etmek geldi aklıma..perşembe günü haftalık kontorle gittiğimde suyun sınırın altına fazlasıyla indiğini söyledi doktor, ve tereddütsüz almalıyız dedi...yaşadığım şoku anlatamam.eve bile gitmeden yatış yaptım.neyse daha sonra uzun uzun anlatırım...15-45te oğlumun sesini duydum...spinal anestezi ile sezeryan oldum normal doğum isteyen biri olarak o da ayrı bir şok..ama hiçbir yan etkisini yaşamadım kızlar tavsiye ederim, tabi dikkat edilmesi gereken herşeye dikkat etitm..oğluşumu küveze aldılar makinaya bağlamadılar ama oksijen desteği falan verdiler.ben ancak cumartesi görebildim.cumadan itibaren süt sağıp gönderdim, pazar günü yanına gidip 3 saatte bir emzirdim, tekrar küvezine koyduk..çok zordu çoookkk,onu orada hemşire ablalarına bırakmak,yaşayamadım heycanını...tek bir an bile ağlamadım,güçlü oğlum diye severek sabırla emzirdim..etrafımdakilere ben moral verdim....pazaretsi süpriz bir şekilde odama verdiler geceyi birlikte geçirdik kuzumla...artık alıştık birbirimize...dün de eve çıktık...güçlüyüz büyücez iinşallah, 2750 gr doğdu ama hastaneden çıkarken 2400lere düşmüştü..şimdi kilo kontrollerimiz, iğnelerimiz var.

ayaklarına ilk dokunduğumda, karnımda oaraya buraya dayanan ayaklar geldi elime, anlatamam...lohusa psikolojisinde falan değilim...kendimi o lükse sahip görmüyorum çünkü bebeğimin ihtiyacı olan en önemli şey anne sütü..kendimi üzerek sütümü etkilememeliyim diye düşünüyorum...

bizden bu kadar teyzoşlar...anlatacağım daha çok şey var..bulunmak istediğim tavsiyeler var...hepinizi öpüyoruz........

KIZLAR BUDA BENİM İLK FINDIĞIM KIZIM AYÇAMIN DOĞUM SONRASI FOTOLARI

Eklentiler

• $zeynepdoumm010.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 44
Son düzenleme:
Arkadaşlar herkeslere merhabalar... bu hafta giremedim pek. umuyorum keyifleriniz iyidir. ben oğluşumla iyiyim çok şükür. herhafta kontrole gideceğim artık doktora. NST yede önümüzdeki kontrolde ilk kez gireceğim. Bu hafta son çalışma haftam. Cuma gününüde geçirirsem rahatlayacağım. Çok zor geliyor artık işe gelmek, sabahları 6 da kalkmak. Ama bunada çok şükür diyorum sonradan. Bu zamana kadar çalışabildim diye...

maşallah kuzuuya... annesi ne güzel bakmış... senin için en hayırlısı nasılsa öyle olsun. az kalmış ne güzel. benimki 25 martta görünüyor ama bakalım ne zaman doğacak...

ne güzel anlatmışsın. hem bu dönem bitmesin diyorum ama bir taraftanda bebişimi artık kucağıma almak istiyorum. Allahım sağlıkla güzel güzel kucağımıza almayı nasip etsin...

ben çıkıyom kızlar...şimdilik hoşçakalın.
bi duş alayım...hazırlıklı olayım.

Azizeciğim umuyorum herşey çok güzel olur. Güzel haberlerini bekliyoruz...

valla okurken aferin diyesim geldi sana...moralini iyi tutarak bebeğine yapılacak enbüyük yardımı yapmış oluyorsun..bundan sonrada çabucak büyü inşallah kuzucun

Canım benim çok zor zamanlar geçirmişsim ama bak şimdi şükür oğlunla berabersin.güle güle büyütüm inşallah

CALİMERO Canım tebrik ederim seni.Annelik duygusu demekki böyle güçlü yapıyor insanı.Ne güzel sag saglim kavuşmuşsun miniğine.Artık darısı bizlere...

canım benim ne kadar güçlü bir anne olmuşsun sen öyle...
kocamannnnn bir aferin diyesim geldi
tecrübelerini ve tavsiyelerini sabırsızlıkla bekliyor olacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…