2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ne güzel maşallah atlatmışsınız zorlukları. ne güzel demişsin sütüm etkilenmesin diye moralimi bozmuyorum diye. aman dikkat et kendine ve dediğin gibi moralini yüksek tut. bebişinide benim için öp.

Tebrik ederim Calimero..

mAşallah bebişine o da annesi gibi güçlü.. Analı babalı büyüsün.. Hayırlı uzun ömürler dilerim..

Maşşallah, Allahım esirgesin korusun sizi, bebeğinizi. Tabii ya güçlü olmak lazım, Alkışlıyorum ve takdir ediyorum seni, iyi bir anne olduğun çabalarından çook çoook belli oluyor. Bebişin de senin bu çabalarınla en başta da Allahın izniyle büyüyecek, çok şanslı olduğunu bilecek:)

Allahım bağışlasın çok tatlı Maşşallah. 2 bebişin de böyle tatlı olur senin annesi

hakkında hayırlısı olsun canımmm
bizi habersiz bırakma
çoook öpüorum seni

caanım bebişine ve sana
analı babalı mutlu sağlıklı ömrü olsun bebişinin
okurken çok duygulandım tatlım

canım
ayyy ağlama günüm mü, okuduklarım ve fotolar çok duygulandırıcı

Tebrik ederim tekrar. Güçlü bir anne olduğun içinde ayrıca kutlarım. Herşey yolunda yinede. Bebeğinle evdesin. Allah hepimize o günleri nasip etsin inşallah...

azizecim çok geçmiş olsun ağrılar çekilmez oldu demekki inş isteğin gerçekleşir güzel haberlerini bekliyoruz bencede 38hafta bitiyor kızının kilosuda maşallahdurmasının anlamı pek yok
:26::26:
oyyyyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyy maşallah annesi 41 kerenasıl baktın öyle kuzuna işin sırrrını söylesenesağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah
canım sarp bebiş hoşgelmiş ne güzelki çok ama çok güçlü annesi var
maşallah kızına tatlım

amin canim, oyle..

hay masallah tombik kuzularin annisleri, tiyolarinizi bekliyorum ne yiyorsunuz soyleyin cabuk

sagol canim.

canim masallah sana da guclu oglusuna da bravo ayrica guclu bir anne oldugun icin.

annesi masallah ne tatliymis kizin.

oyyyyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyy maşallah annesi 41 kerenasıl baktın öyle kuzuna işin sırrrını söylesenesağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah

teşekkür ederiz bol bol et yedim.yumurta kıvırcık marul tükettim. ama sanırım genetik yapı ile alakalı çünkü ben ve anne tarafım boylu posluyuz....

Tebrik ederim canım. Öyle güzel anlatmışsın ki... Güçlü olman çooook güzel. Bize de moral verdin. Tavsiyelerini, güzel haberlerini bekliyoruz. Maşallah bebişine, Allah hep beraber mutlu, sağlıklı bir hayat kısmet etsin

Maşallah canım....Çok tatlıymış gerçekten!!!

teşekkür ederiz bol bol et yedim.yumurta kıvırcık marul tükettim. ama sanırım genetik yapı ile alakalı çünkü ben ve anne tarafım boylu posluyuz....

anladim canim. tabi ki anne baba yapisi cok seyi etkiliyor. masallah tekrar

SÜPRİZZZ

‎21 şubat 2011 saat 15:45 minik oğlumuz ALP dünyaya geldi.

Amaaaaann, maasllah annesiiii nasil oldu? kac kilo dogdu kuzu? kac haftaliktin?

SÜPRİZZZ

‎21 şubat 2011 saat 15:45 minik oğlumuz ALP dünyaya geldi.
facedede gördüm canım inan şok oldumhiç beklemiyordum allah analı babalı büyütsün eee anlat nasıl oldu alpinide kokla yerimize
bende yedimde sıpa almadı maşallah tekrar canım bebişine

carefully maşallah canım çok iyi bakmışsın

tebrik ederim canım.ne güzel bir haber.maşallah minik alp paşaya.Allah analı babalı sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah

TEBRİKLER!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Maşallah Alp bebeğe

anladim canim. tabi ki anne baba yapisi cok seyi etkiliyor. masallah tekrar

Amaaaaann, maasllah annesiiii nasil oldu? kac kilo dogdu kuzu? kac haftaliktin?

ay ne güzel bir sürpriz tebrikler canım.. maşallah Allah bağışlasın sağlıklı uzun ömürler dilerim
canım biraz anlatsana kaç kilo? normal mi sezeryan mı nasıl oldu

facedede gördüm canım inan şok oldumhiç beklemiyordum allah analı babalı büyütsün eee anlat nasıl oldu alpinide kokla yerimize

bende yedimde sıpa almadı maşallah tekrar canım bebişine
Hepinize çok teşekkürler arkadaşlar.benim için çok büyük süpriz oldu.detaylarını en kısa zamanda sizlerle paylaşıcam.ama anne olmak çok güzel bir duygu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…