2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yaylagüzeli kızın çok güzel maşallah..
Allahım bağışlasın çok tatlı Maşşallah. 2 bebişin de böyle tatlı olur senin annesi

ayyy ağlama günüm mü, okuduklarım ve fotolar çok duygulandırıcı

maşallah kızına tatlım

annesi masallah ne tatliymis kizin.

Maşallah canım....Çok tatlıymış gerçekten!!!
çok teşekkür ederiz teyzeleri.kızım bunları duysa çok hoşuna gider baya şımarırdı herhalde

SÜPRİZZZ

‎21 şubat 2011 saat 15:45 minik oğlumuz ALP dünyaya geldi.
ooyyy maşalllaahhhh

eylülle 2gece önce konuştum facede ondan sonrada görmedim umarım iyilerdir handanın facei ekli olan varmı ayy gelmeyenlere doğurdu gözüyle bakar olduk

Aynen ben de biraz önce aynı şeyi düşünüp Abrel, Handan ve bir de Aesaly (nickini yanlış yazmış olabilirim) sormak için açtım sayfayı.
2 gün görünmeyene doğurmuş mudur acaba diyoruz artık!!!!!!
Ben beklicem Martı diyorum hala, hadi hayırlısı:26:

selam kızlar :18::18: az önce çok fazla değil ama açık kahverengi krem kıvamında bi akıntı geldi değişik bi kokusu var ayrıca belime çok sancı giriyo ayaktayken de sanki afedersiniz işiyomuşum gibi sızma oluyo istem dışı acaba nişanmı geldi kızım pazartesi beklemicek mi ne:44:

canımmm senin nişanın gelmiş sanırım suyunda geliyor gibi geldi bana doktor kanama olursa yada suyun gelirse mutlaka geliyorsun dedi mutlaka git canım hemencecik eşini ara gidin
duygunun faceinde bişey yazmıyor canım bende beklicem martı

Bir de kızlar böyle herkes böyle doğurmaya başlayınca bana da cesaret geldi. Yani böyle doğumdan sonra hayat varmış, ve o hayat güzelmiş, iyileşip eve geliniyormuş, KK açılıp müjde verilip bebişin resimleri eklenebiliyormuş.
Hala korkuyorum tabii, ama bu kadar çok doğum haberi ala ala alışmaya başladım. Doğum yapan az arkadaşım vardı, ve anca senede bir olurdu. Şimdiyse hergün bir arkadaşım doğuruyor ve biz bunu hepberaber kutluyoruz
İyi ki varsınız ya!!!!!!!!!

benimde suyum öyle gelmişti sızıntı şeklinde en son nişanım gelmişti.bence hemen hastaneye git

Canım tarifin nişana benziyor. Bence de vakit kaybetmeden ara doktorunu. Bize de haber ver müsait olunca. Güzel haberlerini bekliyoruz!!!!!!!

bende mart annelerindenim suan 36-5 gunluk hamileyimm yarin doktora ertesi gunde hastaneye terminimm var inss hersey yolundadirr okuduklarima göre bazi hamislerimiz bebislerini almis bile kucagina ALLAHim o gunleri bizede gösteriri insallah sag salim kucagimiza almayii... ben yurt disinda yasiorum ama burdaki doktorlar fazla önemsemiyorr özelliklede benim doktorumm son terminime gittim birsey demedi ja hersey yolundaa birseyi yok gayet guzel gidio falan ama söylediklerii beni hic teselli etmedi o yuzden bende ertesi gun hastaneye gittim hastanede sorun cikardi iste terminsizz neden geldiniz falan herneyse beni kontrolden gecirdiler ve tansiyonumun cook yuksek oldunu söyleyince sook oldumm vee hemen bana 1 hafta tansiyonumu duzenli olcmemi ve eger haala yuksekse acile gelemi söylediler yani ben gitmesem hastaneyeee hic birsey bilmiceklerdii belkidde simdii allah göstermesinn cokk kötu olabilirdim cunku yuksek tansion bebek ve annede zehirlenmeye kadar giden sorunlarii varr ama ALLAH Ima sükür simdilik iyi hersey yolunda yarin doktoruma son terminim ins yaramaz bi dururm yokturr

bunun için şükür türkiyedeyiz allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah bebişinisen kendin dikkat et istersen tansiyonuna dediğin gibi çok önemli

SÜPRİZZZ

gözün aydın... maşallah kuzuna ve sana.darısı bizlerin başına...

doktoruna sor bence. suyun gelmeye başlamış olabilir...

gerçektende öyle... hevesleniyoruz dahada...

SÜPRİZZZ

maşallah Allah sağlıklı hayrılı uzun ömürler nasip etsindarısı biz bekleyenlerin başına...
inşallah canım Rabbim hepimize hayırlı güzel doğumlar nasip etsin
cidden anlaşılması zor bu drların..acaba hipokrat yemini ederken tam etmiyolar mı ne
maşallah bebişine canım..inşallah hayırlı güzel bir doğumla annesinin kucağında olur bebişin...
çok duygulandım bende bazen böyle düşünüyorum çok değişik ve karmaşık bir duygu..
maşallah sana ne kadar güçlüymüşsün.çok doğru düşünüyosun senin güçlü olduğunu bebişinde hissedecek ve en kısa zamanda eski kilosuna ulaşıp daha da kilo alacak..canı sağolsun bir kaç gramın iç önemi yok..
maşallah çok tatlıymış..bebeğimi oğluşumu özlüyorum böyle bebek resimleri görünce

ayy mıhtemelen nişanın ve suyun gelmiş hadi hayırlısı bakalım..

dikkat et canım geçmiş olsun.. umarım yarın herşey yolunda gider..

ah canım ah aynı dert bendede var.yurtdışında böyle oluyo malesef.bende 2 hafta önce hastalandım ağırdı baya hastalığım hastanede yattım 1 gün.sonra bebeğe bişey olmuşmu diye baktılar ve bebeğim 2 hafta geri çıktı kilosu çok düşüktansiyonum yüksek çıktı.şimdi o gün bu gündür haftada 2 kontrol ediyorlar biri ebede diğeri hastanede ultrasonla.tansiyonumu sürekli takip ediyorlar ve bebeğin gelişimini.bende hasta olmasaydım bunları hiç bilemiyecektim ve bebeğim tehlikeye girecekti.bak herşeyde bir hayır vardır.yarın bebişimi görmeye gideceğiz ultrasonda çok harika bişey yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…