SÜPRİZZZ
‎21 şubat 2011 saat 15:45 minik oğlumuz ALP dünyaya geldi.
yaylagüzeli kızın çok güzel maşallah..
Allahım bağışlasın çok tatlı Maşşallah. 2 bebişin de böyle tatlı olur senin annesi
ayyy ağlama günüm mü, okuduklarım ve fotolar çok duygulandırıcı
maşallah kızına tatlım
annesi masallah ne tatliymis kizin.
çok teşekkür ederiz teyzeleri.kızım bunları duysa çok hoşuna gider baya şımarırdı herhaldeMaşallah canım....Çok tatlıymış gerçekten!!!
ooyyy maşalllaahhhhSÜPRİZZZ
SÜPRİZZZ
kızlar handan2010 gördünüz mü?
abrel de yok
inşallah iyilerdir
eylülle 2gece önce konuştum facede ondan sonrada görmedim umarım iyilerdir handanın facei ekli olan varmı ayy gelmeyenlere doğurdu gözüyle bakar olduk
canımmm senin nişanın gelmiş sanırım suyunda geliyor gibi geldi bana doktor kanama olursa yada suyun gelirse mutlaka geliyorsun dedi mutlaka git canım hemencecik eşini ara gidinselam kızlar :18::18: az önce çok fazla değil ama açık kahverengi krem kıvamında bi akıntı geldi değişik bi kokusu var ayrıca belime çok sancı giriyo ayaktayken de sanki afedersiniz işiyomuşum gibi sızma oluyo istem dışı acaba nişanmı geldi kızım pazartesi beklemicek mi ne:44:
duygunun faceinde bişey yazmıyor canım bende beklicem martıAynen ben de biraz önce aynı şeyi düşünüp Abrel, Handan ve bir de Aesaly (nickini yanlış yazmış olabilirim) sormak için açtım sayfayı.
2 gün görünmeyene doğurmuş mudur acaba diyoruz artık!!!!!!
Ben beklicem Martı diyorum hala, hadi hayırlısı:26:
benimde suyum öyle gelmişti sızıntı şeklinde en son nişanım gelmişti.bence hemen hastaneye gitselam kızlar :18::18: az önce çok fazla değil ama açık kahverengi krem kıvamında bi akıntı geldi değişik bi kokusu var ayrıca belime çok sancı giriyo ayaktayken de sanki afedersiniz işiyomuşum gibi sızma oluyo istem dışı acaba nişanmı geldi kızım pazartesi beklemicek mi ne:44:
selam kızlar :18::18: az önce çok fazla değil ama açık kahverengi krem kıvamında bi akıntı geldi değişik bi kokusu var ayrıca belime çok sancı giriyo ayaktayken de sanki afedersiniz işiyomuşum gibi sızma oluyo istem dışı acaba nişanmı geldi kızım pazartesi beklemicek mi ne:44:
SÜPRİZZZ
duygunun faceinde bişey yazmıyor canım bende beklicem martı
bunun için şükür türkiyedeyizbende mart annelerindenim suan 36-5 gunluk hamileyimm yarin doktora ertesi gunde hastaneye terminimm var inss hersey yolundadirr okuduklarima göre bazi hamislerimiz bebislerini almis bile kucagina ALLAHim o gunleri bizede gösteriri insallah sag salim kucagimiza almayii... ben yurt disinda yasiorum ama burdaki doktorlar fazla önemsemiyorr özelliklede benim doktorumm son terminime gittim birsey demedi ja hersey yolundaa birseyi yok gayet guzel gidio falan ama söylediklerii beni hic teselli etmedi o yuzden bende ertesi gun hastaneye gittim hastanede sorun cikardi iste terminsizz neden geldiniz falan herneyse beni kontrolden gecirdiler ve tansiyonumun cook yuksek oldunu söyleyince sook oldumm vee hemen bana 1 hafta tansiyonumu duzenli olcmemi ve eger haala yuksekse acile gelemi söylediler yani ben gitmesem hastaneyeee hic birsey bilmiceklerdii belkidde simdii allah göstermesinn cokk kötu olabilirdim cunku yuksek tansion bebek ve annede zehirlenmeye kadar giden sorunlarii varr ama ALLAH Ima sükür simdilik iyi hersey yolunda yarin doktoruma son terminim ins yaramaz bi dururm yokturr
SÜPRİZZZ
selam kızlar :18::18: az önce çok fazla değil ama açık kahverengi krem kıvamında bi akıntı geldi değişik bi kokusu var ayrıca belime çok sancı giriyo ayaktayken de sanki afedersiniz işiyomuşum gibi sızma oluyo istem dışı acaba nişanmı geldi kızım pazartesi beklemicek mi ne:44:
Bir de kızlar böyle herkes böyle doğurmaya başlayınca bana da cesaret geldi. Yani böyle doğumdan sonra hayat varmış, ve o hayat güzelmiş, iyileşip eve geliniyormuş, KK açılıp müjde verilip bebişin resimleri eklenebiliyormuş.
Hala korkuyorum tabii, ama bu kadar çok doğum haberi ala ala alışmaya başladım. Doğum yapan az arkadaşım vardı, ve anca senede bir olurdu. Şimdiyse hergün bir arkadaşım doğuruyor ve biz bunu hepberaber kutluyoruz
İyi ki varsınız ya!!!!!!!!!
İnşallah beklicez canım. Ben en erken 7.Mart diyorum, babasıyla tanışma yıldönümümüzde gelsin, ama o bu konuda ne düşünüyor bilmiyorum:)))
SÜPRİZZZ
inşallah canım Rabbim hepimize hayırlı güzel doğumlar nasip etsinGünaydın anneler ve minikleriRüyamda dogum koltuguna oturdum.Dr. normal dogum yapabileceginden emin misin dedi.Evet dedim.Bi yandan da eşime bagırıyorum "herkesehaber verme 7 kişiyi geçmesin "diyorum.Sadece bir tane kesik attı ve ıkın dedi.Ikındım ve yine ıkın dedi.İkinci kez ıkınırken bebegim oldu ve hiç canım yanmadı Normal dogum ne kadar kolaymış,hiç canım acımadı diyorum Siyah gür saçlı beyaz tenli tatlımı tatlı bir bebegim olmuştu (Gerçi eşim kumral ben ise sarışınım.Bu kara saçlı bebek kime benzedi acaba:90:)Ama çok tatlıydı.Hala rüyanı etkisindeyim.Rüyalarım gerçek olsun artıkkkkkkkkkkk:84:
selam kızlarrr
ben evdeyimmmm
az önce doktordan döndüm.dün gece epeyce bir hastanede yatış depresyonu yaşadıktan sonra bu sabah önce hastaneye gidip nst ye girdim.herşey gayet normaldi.zaten uzun zamandırda şükürler olsun normal gidiyor.sonra doktorumun yanına gittim ve psikolojimi anlattım.zaten hastane 3 dk.lık mesafede haftasonuna kadar birşey olursa hemen ulaşabileceğimi söyledim ve bizim doktor yan çizmeye başladı
haftasonu demiştiniz diyorum eeee prof 38. hafta dediyse o zaman 38. hafaya kadar bekleriz falan diyor bana bu yatış biraz ticari amaçlı gelmeye başladı.bende tamam dedim çıktım odadan.cuma günü eşim kontrolü için fakülte hastanesine gidecekti zaten bende onunla birlikte gidip oradaki prof. dr. a muayene olmaya ve doğumu orada gerçekleştirmeye karar verdim.bilmem doğru bilmem yanlış ama benim iyice güvenim kayboldu şuanki doktora....
selam herkese dün dr kontrolüm vardı. bebiş tam 4542 gr olmuş.zaten taşıyamıyorum artık bebeğin esneme hareketlerinden kaburgalarım ve karaciğerim bayağı bir hasar gördü. drum beklemeyelim pazartesi alalım dedi ben de yok hocam ben 03,03 olsun istiyorum perşembe alaım dedim . peki tamam dedi ama ben pazartesi günü kontrole aç gideceğim.ne olur ne olmaz .... bizden haberler böyle.....
teşekkür ederim canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun. bazı arkadaşlar yazmış doğurmak istemiyorum içimde kalsın diye ben de ara ara bu duyguyu hissediyorum.böyle tek bedende çift yürek çok güzeldi.aynada karnıma bakıyorum bir daha hayatım boyunca böyle bir görüntüm olmayacak. oysa ne kadar özel görünüyorum şu an diyorum. Allahım sen kadar yücesin rabbim minicik bir hücreden kocaman bir can yarattın diyorum. yeniden dışarıdaki insanlar gibi olmak bu büyülü bahçenin sona ereceğini bilmek bu duygulara alışmışken sonlanacağını bilmek zor geliyor. sanırım hormonlarım tavan yaptı. sadece paylaşmak istedim....
kızlaaaaaaaarr, hepinize merhaba...sanki yıllar oluyor foruma girmeyeli..daha geçmişe bakmadım, size haber vereyim önce istedim..herskes iyidir, can sıkıcı haberler yoktur umarım...
herşeyden önce selamınızı aldım, hepinize teşekkür ederim...ancak telefondan face'e girerek haber etmek geldi aklıma..perşembe günü haftalık kontorle gittiğimde suyun sınırın altına fazlasıyla indiğini söyledi doktor, ve tereddütsüz almalıyız dedi...yaşadığım şoku anlatamam.eve bile gitmeden yatış yaptım.neyse daha sonra uzun uzun anlatırım...15-45te oğlumun sesini duydum...spinal anestezi ile sezeryan oldum normal doğum isteyen biri olarak o da ayrı bir şok..ama hiçbir yan etkisini yaşamadım kızlar tavsiye ederim, tabi dikkat edilmesi gereken herşeye dikkat etitm..oğluşumu küveze aldılar makinaya bağlamadılar ama oksijen desteği falan verdiler.ben ancak cumartesi görebildim.cumadan itibaren süt sağıp gönderdim, pazar günü yanına gidip 3 saatte bir emzirdim, tekrar küvezine koyduk..çok zordu çoookkk,onu orada hemşire ablalarına bırakmak,yaşayamadım heycanını...tek bir an bile ağlamadım,güçlü oğlum diye severek sabırla emzirdim..etrafımdakilere ben moral verdim....pazaretsi süpriz bir şekilde odama verdiler geceyi birlikte geçirdik kuzumla...artık alıştık birbirimize...dün de eve çıktık...güçlüyüz büyücez iinşallah, 2750 gr doğdu ama hastaneden çıkarken 2400lere düşmüştü..şimdi kilo kontrollerimiz, iğnelerimiz var.
ayaklarına ilk dokunduğumda, karnımda oaraya buraya dayanan ayaklar geldi elime, anlatamam...lohusa psikolojisinde falan değilim...kendimi o lükse sahip görmüyorum çünkü bebeğimin ihtiyacı olan en önemli şey anne sütü..kendimi üzerek sütümü etkilememeliyim diye düşünüyorum...
bizden bu kadar teyzoşlar...anlatacağım daha çok şey var..bulunmak istediğim tavsiyeler var...hepinizi öpüyoruz........
KIZLAR BUDA BENİM İLK FINDIĞIM KIZIM AYÇAMIN DOĞUM SONRASI FOTOLARI
Eki Görüntüle 145904 Eki Görüntüle 145905 Eki Görüntüle 145906 Eki Görüntüle 145907
bende mart annelerindenim suan 36-5 gunluk hamileyimm yarin doktora ertesi gunde hastaneye terminimm var inss hersey yolundadirr okuduklarima göre bazi hamislerimiz bebislerini almis bile kucagina ALLAHim o gunleri bizede gösteriri insallah sag salim kucagimiza almayii... ben yurt disinda yasiorum ama burdaki doktorlar fazla önemsemiyorr özelliklede benim doktorumm son terminime gittim birsey demedi ja hersey yolundaa birseyi yok gayet guzel gidio falan ama söylediklerii beni hic teselli etmedi o yuzden bende ertesi gun hastaneye gittim hastanede sorun cikardi iste terminsizz neden geldiniz falan herneyse beni kontrolden gecirdiler ve tansiyonumun cook yuksek oldunu söyleyince sook oldumm vee hemen bana 1 hafta tansiyonumu duzenli olcmemi ve eger haala yuksekse acile gelemi söylediler yani ben gitmesem hastaneyeee hic birsey bilmiceklerdii belkidde simdii allah göstermesinn cokk kötu olabilirdim cunku yuksek tansion bebek ve annede zehirlenmeye kadar giden sorunlarii varr ama ALLAH Ima sükür simdilik iyi hersey yolunda yarin doktoruma son terminim ins yaramaz bi dururm yokturr
ah canım ah aynı dert bendede var.yurtdışında böyle oluyo malesef.bende 2 hafta önce hastalandım ağırdı baya hastalığım hastanede yattım 1 gün.sonra bebeğe bişey olmuşmu diye baktılar ve bebeğim 2 hafta geri çıktı kilosu çok düşükbende mart annelerindenim suan 36-5 gunluk hamileyimm yarin doktora ertesi gunde hastaneye terminimm var inss hersey yolundadirr okuduklarima göre bazi hamislerimiz bebislerini almis bile kucagina ALLAHim o gunleri bizede gösteriri insallah sag salim kucagimiza almayii... ben yurt disinda yasiorum ama burdaki doktorlar fazla önemsemiyorr özelliklede benim doktorumm son terminime gittim birsey demedi ja hersey yolundaa birseyi yok gayet guzel gidio falan ama söylediklerii beni hic teselli etmedi o yuzden bende ertesi gun hastaneye gittim hastanede sorun cikardi iste terminsizz neden geldiniz falan herneyse beni kontrolden gecirdiler ve tansiyonumun cook yuksek oldunu söyleyince sook oldumm vee hemen bana 1 hafta tansiyonumu duzenli olcmemi ve eger haala yuksekse acile gelemi söylediler yani ben gitmesem hastaneyeee hic birsey bilmiceklerdii belkidde simdii allah göstermesinn cokk kötu olabilirdim cunku yuksek tansion bebek ve annede zehirlenmeye kadar giden sorunlarii varr ama ALLAH Ima sükür simdilik iyi hersey yolunda yarin doktoruma son terminim ins yaramaz bi dururm yokturr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?