2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

doğum yapan tüm annişlerin gözü aydın....
güle güle büyütün bebişlerinizi...
günü belli olanlar allah yardımcınız olsun
zaman geçmek bilmiyordur sizler için...
biz hala beklemedeyiz 29 mart tahmini doğum tarihi...
doğum yapanları okudukça heyecanda artıyor...
rabbim hepimize sağ salim bebişlerimizi kucağımıza almak nasip etsin...

kızlar bu arada dün gece sinirden karnıma kramplar girdi bir türlü kendimi sakinleştiremedim sonra eşim gecenin bir vakti beni dışarı çıkardı arabayla dolaştık 1 saat kadar eve geldiğimizde biraz daha rahattım..ve eşiniz bebeğinizi kıskanıyo mu?bizde son zamanlarda çok sıklıkla yaşşanılıyo da mesela annem çok tatlısın oğluşum dediğimde ben ben diyo koca adam ve bunun gibi bir sürü örnek..hatta gece beni uyandırıp hayatım hala beni seviyo musun diye soruyoevet hemde çok diyorum çocuk gibi seviniyo...saçlarıyla oynamamı istiyo falan filan

GÖKÇEN
merhaba canım nasılsın
dün görümcen doğum yapacaktı ve süpriz olacaktı cinsiyeti ne oldu

Son düzenleme:
bunun için şükür türkiyedeyiz allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah bebişinisen kendin dikkat et istersen tansiyonuna dediğin gibi çok önemli

saol cnmmm evt o yuzden sanlisiniz iki ayda bii termin verioo son aylarda her ay olmasi gerekirkenn ins birsey cikmaz dogumum olur olmaz ilk isim doktorumu degistirmek olckk cunku artik sanki ezberine almis gibi konusoo hic bebgimin durumuna bakarak konusmuoorr buda beni rahtsiz ediyorr ve tedirginlestirioo..:18:ilk hamileligim oldugundan birazda acemilik varr ama bu sitede saogolsunn butun sorularimin cevapplarini aliyorum sizin sayenizde tkrdn tsklerr :81::81:

tek tek alıntı yapamadım, hepinize çok teşekkür ederim destekleriniz için..buradaki herkes bilinçli anne oldukları ve olacakları için buradalar zaten...Allah hepimizin yavrusunu bağışlasın...iyiki varsınız ...doğuran biri olduğunda her dakika bakardım bi haber verecekmi, şunu şöyle yapın böyle yapın dicekmi diye...ama fırsat olmuyormuş cidden:44:

aklıma geldikçe yazayım, belliki hepsin bir yazamıcam..
açıkçası sezeryan hakkında hiç bilgim yoktu çok emindim normal olacağından ama kısmet...uyumadığım için çok mutluyum amelyatta, o anları yaşamak mükemmel, anestezist hep rahatlatıyor şimdi bunu yapıyorlar falan diyor..acı yok ama o ayakları oynatamamak biraz tuhaf..aklımda kalmış ilk gün çok konuşulmaması gerekir diye spinalden sonra,bende mümkün olduğunca az konuşup misafir kbul etmedim...2 saat sonra bol sıvı demişlerdi kadın doğumcular müsade etmedi gaz problemi için, kaçak kaçak ama birer yudumlar halinde 2 bardak su içtim, başım hep vücuda 45 dreece açıyla yattım...bel ve baş ağrım olmadıertesi gün komposto ve kayısı suyu bir de şu still tea hep bunlardan içtim, birde doktor bir şurup verdi,gaz da çıktı..dikişlerde iki gün zorluk verdi,tabiki hala hafif sızlıyor adamlar kesti sonuçta ama hareketlerimi kısıtlamıyor..tabi ben hastanede yattığım için bebişten ötürü hep dinlendim ve ne kadar zorlansam da koridorda hep yürüdüm..
önceleri iki tur atıp yatıyordum..kızlar, bebeği annesi görmeye gelebiilir dediler ya, saat başı kalkıp yanına gittim ikinci günden itibaren, sanırım bu yüzden çabuk toplandım..

bunlar sezeryan ile ilgili olanlar..birde en önemlissi süt...

uçları şimdilik çok rahat, 6. aydan beri uçlarına yağ sürüyordum..şimdi de kendi sütümü sürüyorum gecede bi kere lansinoh..şuan rahatım süt gelsin diye ameliyata alınana kadar masaj yaptım göğüslere ve uçlarına, çeke çeke uçlarına, kendimi inek gibi hissettim birde bu elektrikli yada manuel değil ilk iki gün hastanenin süt sağğma makinası kullandım, bebekle aynı şekilde çekiyor çok rahattı..çok şükür bunlar sayesinde meleğim hiç boş çekmedi göğsümden..elektrikli olanlar acıtıp çatlatıyormuş ilk zamanlaar...ve hiç hazır değildim,daha doğum kısmına süt kısmına çalışmamıştımbu yüzden kafam çok karışmadı ne dedilerse yaptım...çok okumamak gerekiyormuş bunu anladım...

kendim en çok bunları merak ediyorum hamileyken...inşallah size faydası olur, herkesin doğumu çooooooook rahat geçer...stres olmayın kızlar, ameliyat ağrısının maksimum olduğu noktada ikinciyi düşünüyormusun dediler, tereddüt etmmeden evet dedim..bu bir süreç iki günde herşey bitiyor...o melek, o kuzu oluyor herşeyiniz...yataktan zor inerken ikinci gün, onun yanından dönerken teklemeden yürüyordum düşünün, gelen kuvveti...

en önemlisi rahatllıkmış..aklınızda bulunsun...

SÜPRİZZZ

‎21 şubat 2011 saat 15:45 minik oğlumuz ALP dünyaya geldi.

2 bebegımız daha gelmıs kızlar böle haberler alınca cok heycanlanıyorum...ALLAH'ım analı babalı buyutsun cnmm hayırlı olsun... CALIMEROO cnmm aynı dıleklerım senın ıcınde gecerlı...

canım bana bir arkadaşım eşine çok ilgi gösterirsen ve çocuk olunca ilgi doğal olraka çocuğa geçtiği için eşin kıskanır demişti sende çokmu ilgi gösteriyordun çocuğun gibi aynı

canım çok güzel bilgiler vermişssin bu kadar dar zamanında yazdığın için çok sağol

maşallah canım sağlıcakla büyüt yavrunu

canım tebrik ederim gözünüzaydın....Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütsün inş....darısı bizlerin başına...

Canım çok saol bilgiler içinİnan gözlerim dolu dolu okuyorum doğum yapan herkesin söylediklerini. Hayırlısıyla vakti gelince darısı bizim başımıza inşallah...

yok damlacım yani ne bileyim öyle çok aşırı bir ilgim yok..ama geçen pazar evde olmasından rahatsız oldum ya sanırım onu hissetti..ne düşündüğünü bilmiyorum ama pazardan beri böyleyiz..çok abartılı bir şekilde sevgi gösterileri yapıyo...çiçekler çikolatalr falan düşün 2 yıldır evliyiz özel günler haricinde çiçek almazdı şimdi eve hergün bişeyle geliyo gece uyandığımda o da uyanıyo..ilginç yani..

evet cnbmm ınan daha önce dogum yapmıs gıbısın ve bende daha guclusun ben hamıle olana kadar 2. asla dusunmuyorum dıyordum ve hala kendımı zor alıstırdım cunku ben efemı cok dusunuyorum 2 . de benım oglum ama etkılenıcek ve uzulcek dıye cok ama cok korkuyorum..

kızlar ben çıkıyorum sol ayağım çok şişti hatta parmaklarımın rengi değişmeye başaldı azıcık ılık suda tutayım...

doğum yaklaştığı için acaba 2.planamı düşüceğini sanıyor :26::26:

kızlar bakın bunlarda benım efem ılk dıgdugunda ayyy cok heycanlı ya ınsalah hepımız bu heycanı yenıden yasarız..

canım evet onun içinde var olduğunu bilmek çok güzel ama birde kkucağında kokusunu duyup sıcaklığını hissettiğini düşün...aynada karnıma bakıp bir daha hayatım boyunca böyle görüntüm olmıcak demişsin neden bir daha hamile kalmama gibi bir durumun mu var:26:
teşekkürler ahu teyzemiz.....
Aynı konudan bende magdurum.Benimde face yok.Eşimle anlaşma yaptık ikimizde açmıycaz.Ben ne sizleri nede bebekleri görebiliyorum2011 mart anneleri bebeklerinin fotografları topigi açında bizde görelim kuzucukları

aynen canım ne benim ne de eşimin hesabı var. Biz de görelim diii miii ama
aynen kızlar bende katılıyorum bukonuda size.....
hayırlı haberler alırsın inş.canım
maşallah canım Allah bağışlasın çok tatlı kızın...
SÜPRİZZZ

çok şaşırdım gözünüzaydın canım...Allah analı babalı sağlıklı büyütsün inş.

dikkat et kendine canım inş.hrşey yolundadır..

SÜPRİZZZ

ALLAH SAĞLIKLA BÜYÜTMEYİ NASİP ETSİN..RESİMLERİNİDE BİZDEN ESİRGEME ANNESİ

NASILSIN ŞİMDİ MERAK ETTİM VALLA..SUYUN GELİYOR SANIRSAM..HAYIRLI DOĞUMLAR

Eki Görüntüle 145967 Eki Görüntüle 145969 kızlar bakın bunlarda benım efem ılk dıgdugunda ayyy cok heycanlı ya ınsalah hepımız bu heycanı yenıden yasarız..

OY MAŞALLAH NE GÜZEL BEBİŞ...BENİM RÜZGAR DOĞDUĞUNDA ÇOK ÇİRKİNDİDEKOCA AĞIZLI,TÜYLÜÜÜÜSONRADAN GÜZELLEŞTİ KUZUKULAĞIM BAKALIM BU KUZU NASIL OLACAK

canım nişanın gelmiş sanırım
hayırlısı olsun
güzel haberlerle gel
canım 38. haftaya kadar doğurmayalımda
38 tamamlayan rahatça doğursun

amin canım

ahhh canım geçmiş olsun...
desene sen 2 tane bebek büyüteceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…