2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

amin canım maşallah efeye çok tatlıymış annesi

saolun kızlar hepımıze böle bebısler nasıp etsın ı nsallah batumda abısıne benzesın cok ıstıyorumm...ama bence butun dogan bebeısler cok guzel ya bana cırkın hıc gelmıyorlar benım oglumda cok saclı dogdu ama hıc kıllı deılsdı ablamın kızıda az saclı cok kıllı dogmustu..

gecmis olsun cnm ALLAH ANALI babali buytsun darisi bizim basimiza ins acik konusmak gerekirse ben dogumdan cook korkuyorum:18::18: ama sizleri gördükcee benimde bir an dogurasim gelioo verdgin bilgiler icinde coook saol cnmmm

Çoooook tatlı maşallah... Şimdi hamile olmasam, sizinle böyle KKda da olsa 10 dakika muhabbet etsem, bu resimleri görsem, kesin ilk fırsatta hamile kalırdım

cok guzel bı duygu tabıkıde 2. defa yasamakta cok guzel hemde kısa aralıklarla..ama sen cok hos b ı annesın aslında burdakı anneler cok guzel oldugu ıcın bebıslerıde cok ama cok guzel olucagına emı nım...

yeni gördüm fotolarııı
çoooookk güzelmiş

Canım benim çok saol Bebişlerimizin resimlerini paylaştığımız günleri de görücez inşallah

aminnn canım benim de doğum şekli henüz belli değil hergece farklı şekilde doğuruyorum bebişimi

benim de sata göre 27 mart .sonlara fazla kişi kalamayacak herhalde
KIZLAR BUDA BENİM İLK FINDIĞIM KIZIM AYÇAMIN DOĞUM SONRASI FOTOLARI
maşallah kuzucuğuna
Eki Görüntüle 145904 Eki Görüntüle 145905 Eki Görüntüle 145906 Eki Görüntüle 145907
allah nazarlardan korusun
bebğin için kuvvetli olmayı ne güzel başarmışsın. tebrik ederim canım. 41 kere maşşallah sana ve bebeğine
SÜPRİZZZ

‎21 şubat 2011 saat 15:45 minik oğlumuz ALP dünyaya geldi.
maşallah bebişine

Merhaba arkadaşlar beni merak edenleriniz olmuş. Canımsınız ya. Sizleri çook seviyorum.2 gündür annem yanımda. Dün doktora gittim. Kızımın kalp atışları ve kilo alımı yavaşlamış. Sancıda çıkmadı. Tek tesellim suyu iyimiş. Ama doktor artık beklemesek daha iyi dedi. Cuma son kez açılmam varmı diye bakacak. Yoksa haftasonu sezeryana gireceğim. Ne kadar korksamda normal doğuma alışmışım. Sezeryan düşüncesi garip geldi. Hayırlısı artık napalım. Doktorlar bebeğin anne karnında çok kalmasından hoşlanmıyor. Onların bu endişesi bizlerede yansıyor doğal olarak. İşte dün moralim bozuk olunca giremedim. Kızımın bu arada kilosu fena değil 3400 olmuş 10 günde 50 gr falan almış

canım güle güle büyüt bebeğini. Moral oldu bizlerede.

Canım bebişinin kilosu da haftası da çok iyi. Bence moralini bozacak bişey yok. Artık gelmek istiyor demek ki. Normal sezaryen hiç farketmez, hakkımızda hayırlısı neyse öyle gelsinler

cnmm bence kılosu cok ıyı ınankı ben oglumu38-3 te 3900 dogum yaptım ve sutum yetmemıstı cok uzuldum sımdı dıyorum kı ınsallah cok kılolu olmaz gercekten kılolu cocuk cok zorluyor doyuramıyorsun basta ee sutun gelene kadar o zayıflamıs oluyor yada mama vermek zorunda kalıyorsun..

ayrıca sezaryenden korkma cnmm cok kotu bı sey deıl ben oldukm ve ıyıkıde sezaryen olmusum dedım hıc zorlnamadım agrı oluyo ama o normaldede oluyor yanı eger normal dgurmak kızmetın deılse uzulme sezaryande kotu deıl sonucta önemlı olna bebegın ve saglıgı cnmm..

maşallah Allah nazarlardan saklasın. Çok güzel beslenmişsin annesi.

benimki daha kötü geçen gece Cem Özer doğurdum rüyamda. Koca adam. Gözlükleri bile vardı. Ne çirkin şey bu diye ağlıyordum.

Hayırlısı olsun Azizecim. Sancıların çoksa beklemenin anlamı yok bencede. Ama beklerse aynı gün kızlarımızı kucaklarımıza alabiliriz.

kesinlikle ticari İlknurcum. Çok iyi düşünmüşsün. Zaten boş boş hastanede yatmak çok yıpratıcı. Hakkınızda hayırlısı olsun canım.

bende de sıfır sancı çıkıyor. Aynı stresi bende yaşadım. Doktorum geldi çook şükür. Ama babası hala hastaymış. Heran herşey olabilir. Tırsıyorum:18:

senin doktorunda mı Damlacım? Umarım birşey olmaz tatlım.

Canım bebişinin kilosu da haftası da çok iyi. Bence moralini bozacak bişey yok. Artık gelmek istiyor demek ki. Normal sezaryen hiç farketmez, hakkımızda hayırlısı neyse öyle gelsinler

Teşekkür ederim canım. Zaten önemli olan sağlıklı doğması. Zaten Allaha bıraktım. Hangisi hayırlısı ise öyle doğsun dedim. Haftasonuna 2 gün daha var. Normal hayırlısı ise güne kadar gelir.

doğru canım haklısın. Ne bileyim. 10 gün önce 3350 çıkmıştı. 3600 falan olmuştur diye düşünürken 50 gr aldığını duyunca şok oldum. Bakalım Cuma ne diyecek doktorum. Açılmam varsa bekleriz bir kaç gün daha dedi.

Daha geçmişi okuyamadım,Pazartesi doğuma gireceğim için son hazırlıklar tam gaz devam ediyor.
Bugün GG den aldığım hastane kapı süsüm ve kızım için özel hazırlattığım kurabiyelerin sunumu için almış olduğum sepetimiz geldi.Bizde hemen sıcağı sıcağına forumumuza ekleyelim dedik.
Yarın kısmetse kurabiyelerimiz de teslim edilecek.Sepetimize yerleştirip yarın bir de son haliyle resim ekleriz artık.

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

kızlar belki haberiniz vardır geçmişi okumadım camce arkadaşımız yani gamzede oğlu efeyi kucağına almış şimdi facede fotosunu gördüm allah bağışlasın darısı başımıza mart bebişleri bir bir geliyor valla heyecanlandım :81:

hakkınızda hayırlsı olsun Asaelycim.....

canım Allah hayırlı doğum nasip etsin inş..
resimler gözükmüyor canım

ayyy maşallah Rabbim sağlıkla sıhhatle huzur ile büyütmesi nasip etsin inş.

Heyecan artıyor giderek kızlar zamanımız azalıyor

Kızlar aldıklarınızı 2011 Mart bebişlerinin cicilerine ekliyor musunuz bakalım neler almışsınız =))) Zaman daraldıkça bende ki heyecan tavan yapıyor da Eşyalarını gördükçe mutlu oluyorum kendimi daha iyi hissediyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…