Eki Görüntüle 145967 Eki Görüntüle 145969 kızlar bakın bunlarda benım efem ılk dıgdugunda ayyy cok heycanlı ya ınsalah hepımız bu heycanı yenıden yasarız..
amin canım maşallah efeye çok tatlıymış annesi
ALLAH SAĞLIKLA BÜYÜTMEYİ NASİP ETSİN..RESİMLERİNİDE BİZDEN ESİRGEME ANNESİ
NASILSIN ŞİMDİ MERAK ETTİM VALLA..SUYUN GELİYOR SANIRSAM..HAYIRLI DOĞUMLAR
OY MAŞALLAH NE GÜZEL BEBİŞ...BENİM RÜZGAR DOĞDUĞUNDA ÇOK ÇİRKİNDİDEKOCA AĞIZLI,TÜYLÜÜÜÜ SONRADAN GÜZELLEŞTİ KUZUKULAĞIM BAKALIM BU KUZU NASIL OLACAK
tek tek alıntı yapamadım, hepinize çok teşekkür ederim destekleriniz için..buradaki herkes bilinçli anne oldukları ve olacakları için buradalar zaten...Allah hepimizin yavrusunu bağışlasın...iyiki varsınız ...doğuran biri olduğunda her dakika bakardım bi haber verecekmi, şunu şöyle yapın böyle yapın dicekmi diye...ama fırsat olmuyormuş cidden:44:
aklıma geldikçe yazayım, belliki hepsin bir yazamıcam..
açıkçası sezeryan hakkında hiç bilgim yoktu çok emindim normal olacağından ama kısmet...uyumadığım için çok mutluyum amelyatta, o anları yaşamak mükemmel, anestezist hep rahatlatıyor şimdi bunu yapıyorlar falan diyor..acı yok ama o ayakları oynatamamak biraz tuhaf..aklımda kalmış ilk gün çok konuşulmaması gerekir diye spinalden sonra,bende mümkün olduğunca az konuşup misafir kbul etmedim...2 saat sonra bol sıvı demişlerdi kadın doğumcular müsade etmedi gaz problemi için, kaçak kaçak ama birer yudumlar halinde 2 bardak su içtim, başım hep vücuda 45 dreece açıyla yattım...bel ve baş ağrım olmadıertesi gün komposto ve kayısı suyu bir de şu still tea hep bunlardan içtim, birde doktor bir şurup verdi,gaz da çıktı ..dikişlerde iki gün zorluk verdi,tabiki hala hafif sızlıyor adamlar kesti sonuçta ama hareketlerimi kısıtlamıyor..tabi ben hastanede yattığım için bebişten ötürü hep dinlendim ve ne kadar zorlansam da koridorda hep yürüdüm..
önceleri iki tur atıp yatıyordum..kızlar, bebeği annesi görmeye gelebiilir dediler ya, saat başı kalkıp yanına gittim ikinci günden itibaren, sanırım bu yüzden çabuk toplandım..
bunlar sezeryan ile ilgili olanlar..birde en önemlissi süt...
uçları şimdilik çok rahat, 6. aydan beri uçlarına yağ sürüyordum..şimdi de kendi sütümü sürüyorum gecede bi kere lansinoh..şuan rahatımsüt gelsin diye ameliyata alınana kadar masaj yaptım göğüslere ve uçlarına, çeke çeke uçlarına, kendimi inek gibi hissettim birde bu elektrikli yada manuel değil ilk iki gün hastanenin süt sağğma makinası kullandım, bebekle aynı şekilde çekiyor çok rahattı..çok şükür bunlar sayesinde meleğim hiç boş çekmedi göğsümden..elektrikli olanlar acıtıp çatlatıyormuş ilk zamanlaar...ve hiç hazır değildim,daha doğum kısmına süt kısmına çalışmamıştım bu yüzden kafam çok karışmadı ne dedilerse yaptım...çok okumamak gerekiyormuş bunu anladım...
kendim en çok bunları merak ediyorum hamileyken...inşallah size faydası olur, herkesin doğumu çooooooook rahat geçer...stres olmayın kızlar, ameliyat ağrısının maksimum olduğu noktada ikinciyi düşünüyormusun dediler, tereddüt etmmeden evet dedim..bu bir süreç iki günde herşey bitiyor...o melek, o kuzu oluyor herşeyiniz...yataktan zor inerken ikinci gün, onun yanından dönerken teklemeden yürüyordum düşünün, gelen kuvveti...
en önemlisi rahatllıkmış..aklınızda bulunsun...
Çoooook tatlı maşallah... Şimdi hamile olmasam, sizinle böyle KKda da olsa 10 dakika muhabbet etsem, bu resimleri görsem, kesin ilk fırsatta hamile kalırdım
saolun kızlar hepımıze böle bebısler nasıp etsın ı nsallah batumda abısıne benzesın cok ıstıyorumm...ama bence butun dogan bebeısler cok guzel ya bana cırkın hıc gelmıyorlar benım oglumda cok saclı dogdu ama hıc kıllı deılsdı ablamın kızıda az saclı cok kıllı dogmustu..
yeni gördüm fotolarııı
çoooookk güzelmiş
cok guzel bı duygu tabıkıde 2. defa yasamakta cok guzel hemde kısa aralıklarla..ama sen cok hos b ı annesın aslında burdakı anneler cok guzel oldugu ıcın bebıslerıde cok ama cok guzel olucagına emı nım...
aminnn canım benim de doğum şekli henüz belli değil hergece farklı şekilde doğuruyorum bebişimiGünaydın anneler ve minikleriRüyamda dogum koltuguna oturdum.Dr. normal dogum yapabileceginden emin misin dedi.Evet dedim.Bi yandan da eşime bagırıyorum "herkesehaber verme 7 kişiyi geçmesin "diyorum.Sadece bir tane kesik attı ve ıkın dedi.Ikındım ve yine ıkın dedi.İkinci kez ıkınırken bebegim oldu ve hiç canım yanmadı Normal dogum ne kadar kolaymış,hiç canım acımadı diyorum Siyah gür saçlı beyaz tenli tatlımı tatlı bir bebegim olmuştu (Gerçi eşim kumral ben ise sarışınım.Bu kara saçlı bebek kime benzedi acaba:90:)Ama çok tatlıydı.Hala rüyanı etkisindeyim.Rüyalarım gerçek olsun artıkkkkkkkkkkk:84:
benim de sata göre 27 mart .sonlara fazla kişi kalamayacak herhaldetekrardan selam kızlar, normalde sabahları giriyorum net'e eşim sabahçı öğretmenlerden. Öğleleyin gelince çok bakma diye kızıyor eeee akşamda giremiyorum mecburen. Gece muhabbeti yapıyorsunuz ne güzel biz sabah okuyoruz. Şimdi toplantıları var gitti de geldim:)
Martın sonları olan Caretta , Viyole ve ben varız SAT 30 Mart ya. Siz doğurun bakalım
allah nazarlardan korusunKIZLAR BUDA BENİM İLK FINDIĞIM KIZIM AYÇAMIN DOĞUM SONRASI FOTOLARI
maşallah kuzucuğuna
Eki Görüntüle 145904 Eki Görüntüle 145905 Eki Görüntüle 145906 Eki Görüntüle 145907
bebğin için kuvvetli olmayı ne güzel başarmışsın. tebrik ederim canım. 41 kere maşşallah sana ve bebeğinekızlaaaaaaaarr, hepinize merhaba...sanki yıllar oluyor foruma girmeyeli..daha geçmişe bakmadım, size haber vereyim önce istedim..herskes iyidir, can sıkıcı haberler yoktur umarım...
herşeyden önce selamınızı aldım, hepinize teşekkür ederim...ancak telefondan face'e girerek haber etmek geldi aklıma..perşembe günü haftalık kontorle gittiğimde suyun sınırın altına fazlasıyla indiğini söyledi doktor, ve tereddütsüz almalıyız dedi...yaşadığım şoku anlatamam.eve bile gitmeden yatış yaptım.neyse daha sonra uzun uzun anlatırım...15-45te oğlumun sesini duydum...spinal anestezi ile sezeryan oldum normal doğum isteyen biri olarak o da ayrı bir şok..ama hiçbir yan etkisini yaşamadım kızlar tavsiye ederim, tabi dikkat edilmesi gereken herşeye dikkat etitm..oğluşumu küveze aldılar makinaya bağlamadılar ama oksijen desteği falan verdiler.ben ancak cumartesi görebildim.cumadan itibaren süt sağıp gönderdim, pazar günü yanına gidip 3 saatte bir emzirdim, tekrar küvezine koyduk..çok zordu çoookkk,onu orada hemşire ablalarına bırakmak,yaşayamadım heycanını...tek bir an bile ağlamadım,güçlü oğlum diye severek sabırla emzirdim..etrafımdakilere ben moral verdim....pazaretsi süpriz bir şekilde odama verdiler geceyi birlikte geçirdik kuzumla...artık alıştık birbirimize...dün de eve çıktık...güçlüyüz büyücez iinşallah, 2750 gr doğdu ama hastaneden çıkarken 2400lere düşmüştü..şimdi kilo kontrollerimiz, iğnelerimiz var.
ayaklarına ilk dokunduğumda, karnımda oaraya buraya dayanan ayaklar geldi elime, anlatamam...lohusa psikolojisinde falan değilim...kendimi o lükse sahip görmüyorum çünkü bebeğimin ihtiyacı olan en önemli şey anne sütü..kendimi üzerek sütümü etkilememeliyim diye düşünüyorum...
bizden bu kadar teyzoşlar...anlatacağım daha çok şey var..bulunmak istediğim tavsiyeler var...hepinizi öpüyoruz........
maşallah bebişineSÜPRİZZZ
‎21 şubat 2011 saat 15:45 minik oğlumuz ALP dünyaya geldi.
tek tek alıntı yapamadım, hepinize çok teşekkür ederim destekleriniz için..buradaki herkes bilinçli anne oldukları ve olacakları için buradalar zaten...Allah hepimizin yavrusunu bağışlasın...iyiki varsınız ...doğuran biri olduğunda her dakika bakardım bi haber verecekmi, şunu şöyle yapın böyle yapın dicekmi diye...ama fırsat olmuyormuş cidden:44:
aklıma geldikçe yazayım, belliki hepsin bir yazamıcam..
açıkçası sezeryan hakkında hiç bilgim yoktu çok emindim normal olacağından ama kısmet...uyumadığım için çok mutluyum amelyatta, o anları yaşamak mükemmel, anestezist hep rahatlatıyor şimdi bunu yapıyorlar falan diyor..acı yok ama o ayakları oynatamamak biraz tuhaf..aklımda kalmış ilk gün çok konuşulmaması gerekir diye spinalden sonra,bende mümkün olduğunca az konuşup misafir kbul etmedim...2 saat sonra bol sıvı demişlerdi kadın doğumcular müsade etmedi gaz problemi için, kaçak kaçak ama birer yudumlar halinde 2 bardak su içtim, başım hep vücuda 45 dreece açıyla yattım...bel ve baş ağrım olmadıertesi gün komposto ve kayısı suyu bir de şu still tea hep bunlardan içtim, birde doktor bir şurup verdi,gaz da çıktı ..dikişlerde iki gün zorluk verdi,tabiki hala hafif sızlıyor adamlar kesti sonuçta ama hareketlerimi kısıtlamıyor..tabi ben hastanede yattığım için bebişten ötürü hep dinlendim ve ne kadar zorlansam da koridorda hep yürüdüm..
önceleri iki tur atıp yatıyordum..kızlar, bebeği annesi görmeye gelebiilir dediler ya, saat başı kalkıp yanına gittim ikinci günden itibaren, sanırım bu yüzden çabuk toplandım..
bunlar sezeryan ile ilgili olanlar..birde en önemlissi süt...
uçları şimdilik çok rahat, 6. aydan beri uçlarına yağ sürüyordum..şimdi de kendi sütümü sürüyorum gecede bi kere lansinoh..şuan rahatımsüt gelsin diye ameliyata alınana kadar masaj yaptım göğüslere ve uçlarına, çeke çeke uçlarına, kendimi inek gibi hissettim birde bu elektrikli yada manuel değil ilk iki gün hastanenin süt sağğma makinası kullandım, bebekle aynı şekilde çekiyor çok rahattı..çok şükür bunlar sayesinde meleğim hiç boş çekmedi göğsümden..elektrikli olanlar acıtıp çatlatıyormuş ilk zamanlaar...ve hiç hazır değildim,daha doğum kısmına süt kısmına çalışmamıştım bu yüzden kafam çok karışmadı ne dedilerse yaptım...çok okumamak gerekiyormuş bunu anladım...
kendim en çok bunları merak ediyorum hamileyken...inşallah size faydası olur, herkesin doğumu çooooooook rahat geçer...stres olmayın kızlar, ameliyat ağrısının maksimum olduğu noktada ikinciyi düşünüyormusun dediler, tereddüt etmmeden evet dedim..bu bir süreç iki günde herşey bitiyor...o melek, o kuzu oluyor herşeyiniz...yataktan zor inerken ikinci gün, onun yanından dönerken teklemeden yürüyordum düşünün, gelen kuvveti...
en önemlisi rahatllıkmış..aklınızda bulunsun...
Merhaba arkadaşlar beni merak edenleriniz olmuş. Canımsınız ya. Sizleri çook seviyorum.2 gündür annem yanımda. Dün doktora gittim. Kızımın kalp atışları ve kilo alımı yavaşlamış. Sancıda çıkmadı. Tek tesellim suyu iyimiş. Ama doktor artık beklemesek daha iyi dedi. Cuma son kez açılmam varmı diye bakacak. Yoksa haftasonu sezeryana gireceğim. Ne kadar korksamda normal doğuma alışmışım. Sezeryan düşüncesi garip geldi. Hayırlısı artık napalım. Doktorlar bebeğin anne karnında çok kalmasından hoşlanmıyor. Onların bu endişesi bizlerede yansıyor doğal olarak. İşte dün moralim bozuk olunca giremedim. Kızımın bu arada kilosu fena değil 3400 olmuş 10 günde 50 gr falan almış
Merhaba arkadaşlar beni merak edenleriniz olmuş. Canımsınız ya. Sizleri çook seviyorum.2 gündür annem yanımda. Dün doktora gittim. Kızımın kalp atışları ve kilo alımı yavaşlamış. Sancıda çıkmadı. Tek tesellim suyu iyimiş. Ama doktor artık beklemesek daha iyi dedi. Cuma son kez açılmam varmı diye bakacak. Yoksa haftasonu sezeryana gireceğim. Ne kadar korksamda normal doğuma alışmışım. Sezeryan düşüncesi garip geldi. Hayırlısı artık napalım. Doktorlar bebeğin anne karnında çok kalmasından hoşlanmıyor. Onların bu endişesi bizlerede yansıyor doğal olarak. İşte dün moralim bozuk olunca giremedim. Kızımın bu arada kilosu fena değil 3400 olmuş 10 günde 50 gr falan almış
canım güle güle büyüt bebeğini. Moral oldu bizlerede.
Eki Görüntüle 145967 Eki Görüntüle 145969 kızlar bakın bunlarda benım efem ılk dıgdugunda ayyy cok heycanlı ya ınsalah hepımız bu heycanı yenıden yasarız..
ay maşallah kuzuya annesi. çok tatlı...
selam herkese dün dr kontrolüm vardı. bebiş tam 4542 gr olmuş.zaten taşıyamıyorum artık bebeğin esneme hareketlerinden kaburgalarım ve karaciğerim bayağı bir hasar gördü. drum beklemeyelim pazartesi alalım dedi ben de yok hocam ben 03,03 olsun istiyorum perşembe alaım dedim . peki tamam dedi ama ben pazartesi günü kontrole aç gideceğim.ne olur ne olmaz .... bizden haberler böyle.....
bu arada rüyalardan bahsetmişsiniz. Hiçkimseninki benimki kadar korkunç olamaz heralde.
Dün gece ben de doğurdum. Epidural sezeryandı. İlkokula giden boyutta, yaşta bir kız doğurmuşum. Üstüde köpüklü ve kıyafetli.ayyyyyyyyyyyyyy
slm kızlar...herkez iyidir inşallah.
kısmetse bugün dr.gidiyom...dün gece saat 4 e kadar uyumadım çok fenaydım eşim az daha hastaneye götürcekti :26: ben sezeryen olcam derken birden normal doğurcam dedim erhalde :26: nasıl sancılar çektim ama gece 1den 4e kadar...resmen ağlıyodum ağrıdan...kasıklardan başlıyo belimin aşağısına kadar ağrı oldu 2saat çektim...çok şükür sonra olmadı devam etseydi kesin şimdi doğurmuş olurdum...bugün dr.umla konuşçam olursa doğumu öne alalım dicem...ben 3gece daha bu ağrıları çekemem korkuyom suyum patlıcak diye:26:
dr.tamm derse yarın sabah kesin gelin der doğuma...size akşam haber veririm Allah kısmet ederse.
şimdi bile acayiplik var bel ve kasıklarımda...valla benim kız cumartesiyi beklemicek çıkmak istiyo biran önce
selam kızlarrr
ben evdeyimmmm
az önce doktordan döndüm.dün gece epeyce bir hastanede yatış depresyonu yaşadıktan sonra bu sabah önce hastaneye gidip nst ye girdim.herşey gayet normaldi.zaten uzun zamandırda şükürler olsun normal gidiyor.sonra doktorumun yanına gittim ve psikolojimi anlattım.zaten hastane 3 dk.lık mesafede haftasonuna kadar birşey olursa hemen ulaşabileceğimi söyledim ve bizim doktor yan çizmeye başladı
haftasonu demiştiniz diyorum eeee prof 38. hafta dediyse o zaman 38. hafaya kadar bekleriz falan diyor bana bu yatış biraz ticari amaçlı gelmeye başladı.bende tamam dedim çıktım odadan.cuma günü eşim kontrolü için fakülte hastanesine gidecekti zaten bende onunla birlikte gidip oradaki prof. dr. a muayene olmaya ve doğumu orada gerçekleştirmeye karar verdim.bilmem doğru bilmem yanlış ama benim iyice güvenim kayboldu şuanki doktora....
selam kızlar nst den geliyorum hiç sancı çıkmadı
dün gece doğursam diyodum aama bugün ptesi beklesin diyorum çünkü dr um şehir dışına çıkıyormuş tam da zamanını buldu yane şans bendeki 9 aydır alıştık adama şimdi yerine başka bi kadın dr bakacakmış ptesi sabahı gelicekmiş oğluşum dr amcamızı bekle diyorum hoş zaten sancı falanda çıkmadı ama yinede aksilik dr gelmeden doğururum kesin canım sıkıldı strese girdim ama neyse hayırlısı olsun yinede :84::84::84:
ayy bu doktorlarında nedense son zamanlarındaki durumları bize denk geldi bizim doktorunda annesi çok hastaymış umarım kadıncağıza bişey olmaz:26::26:gözün aydın bak sancında çıkmamış sen salı günü doğur zaten mart annesi ol emiiiii canımoğluşunda bekler annesini üzmez zaten
Canım bebişinin kilosu da haftası da çok iyi. Bence moralini bozacak bişey yok. Artık gelmek istiyor demek ki. Normal sezaryen hiç farketmez, hakkımızda hayırlısı neyse öyle gelsinler
cnmm bence kılosu cok ıyı ınankı ben oglumu38-3 te 3900 dogum yaptım ve sutum yetmemıstı cok uzuldum sımdı dıyorum kı ınsallah cok kılolu olmaz gercekten kılolu cocuk cok zorluyor doyuramıyorsun basta ee sutun gelene kadar o zayıflamıs oluyor yada mama vermek zorunda kalıyorsun..
ayrıca sezaryenden korkma cnmm cok kotu bı sey deıl ben oldukm ve ıyıkıde sezaryen olmusum dedım hıc zorlnamadım agrı oluyo ama o normaldede oluyor yanı eger normal dgurmak kızmetın deılse uzulme sezaryande kotu deıl sonucta önemlı olna bebegın ve saglıgı cnmm..
hakkınızda hayırlsı olsun Asaelycim.....Merhaba arkadaşlar beni merak edenleriniz olmuş. Canımsınız ya. Sizleri çook seviyorum.2 gündür annem yanımda. Dün doktora gittim. Kızımın kalp atışları ve kilo alımı yavaşlamış. Sancıda çıkmadı. Tek tesellim suyu iyimiş. Ama doktor artık beklemesek daha iyi dedi. Cuma son kez açılmam varmı diye bakacak. Yoksa haftasonu sezeryana gireceğim. Ne kadar korksamda normal doğuma alışmışım. Sezeryan düşüncesi garip geldi. Hayırlısı artık napalım. Doktorlar bebeğin anne karnında çok kalmasından hoşlanmıyor. Onların bu endişesi bizlerede yansıyor doğal olarak. İşte dün moralim bozuk olunca giremedim. Kızımın bu arada kilosu fena değil 3400 olmuş 10 günde 50 gr falan almış
Daha geçmişi okuyamadım,Pazartesi doğuma gireceğim için son hazırlıklar tam gaz devam ediyor.
Bugün GG den aldığım hastane kapı süsüm ve kızım için özel hazırlattığım kurabiyelerin sunumu için almış olduğum sepetimiz geldi.Bizde hemen sıcağı sıcağına forumumuza ekleyelim dedik.
Yarın kısmetse kurabiyelerimiz de teslim edilecek.Sepetimize yerleştirip yarın bir de son haliyle resim ekleriz artık.
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
kızlar belki haberiniz vardır geçmişi okumadım camce arkadaşımız yani gamzede oğlu efeyi kucağına almış şimdi facede fotosunu gördüm allah bağışlasın darısı başımıza mart bebişleri bir bir geliyor valla heyecanlandım :81:
canım evet onun içinde var olduğunu bilmek çok güzel ama birde kkucağında kokusunu duyup sıcaklığını hissettiğini düşün...aynada karnıma bakıp bir daha hayatım boyunca böyle görüntüm olmıcak demişsin neden bir daha hamile kalmama gibi bir durumun mu var:26:
tatlım benim 11 yaşında bir kızım var şimdi de oğlum olacak. bir daha bebek sahibi olmayı düşünmüyorum.....
]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?