2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hakkınızda hayırlsı olsun Asaelycim.....

canım Allah hayırlı doğum nasip etsin inş..
resimler gözükmüyor canım

Teşekkür ederim canım.

Ciciler topiğimize tekrar hastane kapısı süslememiz ile sepetimizi ekledim.Kızıma yaptırdığım kurabiyeleri tasarlayan kız da kurabiyeleri kargoya vermeden önce resmini çekip bana maillemiş.Kurabiyelerimizin de resmini ekledik teyzeleri.

ayy heyecan dorukta desene...allah kolaylık versin...bi avazda inşallah

aynen benimde öyle..4 küsür doğdu,sütüm yetmedi 2 aydan sonra mama takviyeli emzirdim..3.5 kg geçmesin istiyorum şimdi..bilmiyorum belki alakası yoktur ama bana öyle gelmişti..sağlıklı olsunlarda

darısı başımıza inşallah...facede grubada ekleseler anneler resimleri ne güzel olur:97:

uzun zamandr yazamıyordum kızlar
bebısler gelıoo heyecan artıo :))
bbeklerın fotolarını gordumm ölurummm ben o kuzularaa yaa masalhhhh Allahım nazarlardan korusun analı bablı buyutsun :))

heyy kızlar ben geldim
Ayy sizi takip edebilmek için hiç durmadan sayfa yenilemek lazım Şimdi girince her şeyi okuyana kadar canım çıktı ayol..

Dün doktor bebeğin doğar doğmaz ilk giyeceği kıyafetleri ayrı poşetleyin de hemşirelere verirsiniz demişti, bugün onları ayırdık.. Benim ameliyattan çıkınca giyeceklerimi filan da ayırdık.. Doktor anlattı önce yatışın yapılır sekiz buçuk gibi, acil kapısından giriş yapmanız lazım, hazırlıklar tamamlanır, dokuz buçukta ameliyat başlar, en geç on buçuk on birde odana dönmüş olursun diye.. Ağlayacaktım neredeyse, çok gerçek geldi, duygulandım :2:

Şeker sepetinin tüllerini filan hazırlamıştı annem, onları da süsledik. Benim kına sepetimi şeker sepeti yaptık

Ben de geceleri artık hiç uyuyamıyorum, saat başı zaten uyanıyorum, bir türlü uyuyamıyorum, gün aydınlanınca da oh be deyip kalkıyorum.. Nerede eski uykucu ben

doğum nezaman canım kısmetse..hayırlısıyla kurtulursun inşalah
uyku konusu benim içinde tam bir kabus olmaya başladı ...uyku yok...eşimde horul horul uyudukça yanımda uyuz oluyorum habire dürtüp duruyorum adamı

bersucum masallah sana erkenden geldi gelecek derken zamanını tamamladın nerdeyse hayırlısıyla gelsin melegin en uygun zamanda insallah

iyi yapmısın izne ayrılarak artık canım hayırlı zamanda gelsin melegin de insallah

yok canim cok sukur. ama korkuyorum. acilma falan mi varda bu kadar sık kasılma oldu dun acaba diye. bakalim. anlayacagiz bugun. insallah her sey yolundadir.

insallah hersey yolundadır tatlım devam ederse ıhmal etme doktorunu ara

canım hayırlı haberlerini bekliyoruz insallah gönlünce olsun hersey kızın ıcın en hayırlı zaman ne zamansa gelsin kuzucugun

ilknurum hakkında hayırlısı olsun böyle rahat hıssedeceksen daha iyi tabii ki yat yat daha cok strese gıreceksın bı yandan da maddi olarak giren girecek:)
insallah herseyın en hayırlısı nasip olsun sana da

hay masallah tosun olmus annesi yavrun RAbbim nazarldan saklasın hayırlısıyla kavusun ınsallah

canım benim tebrik ederim ne güzel anlatmıssın hislerini simdiden harkulade bir anne olmussun ne mutlu yavruna

SÜPRİZZZ

‎21 şubat 2011 saat 15:45 minik oğlumuz ALP dünyaya geldi.

gözün aydın canım Allah analı babalı buyutmeyı nasip etsin saglıkla ayrıntıları beklıyoruz

canım sanırım nişan geliyor hadi hayırlısı güze haberlerini bekliyoruz

canım kilosuna üzülme benim kuzum da gecen hafta az almıştı yüz grama yakın ben de sanıyordum 200-300 olur ama doktor aksi bi sey söylemedi icin rahat olsun o konuda endişe etme dogum seklinden zıyade yavrunun sagsalim gelmesi önemli hayırlısıyla sagsalım kavustrsun RAbbim

ay düşünmesi anlatması bile ne heyecanlı yasarken neler hissedecegiz kimbilir canım ya hayırlısıyla kavusun insallah

Eki Görüntüle 145967 Eki Görüntüle 145969 kızlar bakın bunlarda benım efem ılk dıgdugunda ayyy cok heycanlı ya ınsalah hepımız bu heycanı yenıden yasarız..
maşallah efeye pek güzel
maşallah kilosuna duru bebişin canım benim doktorumda olmazsa şaşmam yani doğumda bizde bu şans varkendoktorlar dediğin gibi fazla bekletme taraftarı değil risk artıyormuş çok bekledikçe sanırım son zamanlarda kilo alımı duruyor bebişlerde :26lsun sağlıkla kucağına alda sen normal sezeryan farketmez
aaaaaaaaaaaaa bir bebiş daha geldi desene allah analı babalı büyütsün gözleri aydın

Haha aynen Aslında neyse ki uykusu derin, çünkü ben azıcık kıpırdansam "aaah" "ooof" "allaaah" filan diye sesler çıkarıyorum. Her seferinde uyanacak olsa yatağı terk edecek

Doğum bir aksilik olmazsa inşallah haftaya Perşembe.. 3 Mart'ta..

Seninki belli miydi?

hahaa ben bilebile wc kalkarken filan ona tutunuyorum,ama hiç oralı değil,şuracıkta doğursam haberin olmicak diyorum..bende 1 martta gün alıcam szeryan için..bende 3 mart istiyordum ama bakalım ne diyecek doktor..şimdi uyusunlarda bebekler gelince zor uyurlar

Ya da adamların horlamasından bebekler zor uyur Breathe right mı ne var ya, horlama bantları.. Onlardan alıcam..

Ya bugün sabahtan beri benim içimde bir sıkıntı var ya.. İnşallah bir şey olmaz

üfff püfff
sıkıldım
bu gece formda sessiz.

bu arada bynktly bu saate kadar girmediğine göre doğum yaptı sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…