Ya da adamların horlamasından bebekler zor uyurBreathe right mı ne var ya, horlama bantları.. Onlardan alıcam..
Ya bugün sabahtan beri benim içimde bir sıkıntı var ya.. İnşallah bir şey olmaz
canım gün içinde ağrım geçtiği için aramadım doktoru ama şuan yine var kasılma filan yatıp dinleniyorum öyle :26:
kızlar burcukutlu da 4 te doktora gidecekti. sonuç ne oldu bilen var mı
ben bişiii diyim mi..dün gece telefona kaydettim ben..sabahta dinlettim
sıkıntı yapacak bişey yok canım sıkma canını haftamız ilerledi artık gelselerde kurtulsak hatta
evet bizde hürremciyiz..ortalık karıştı..ne kadın ya..ama benim favorim ibrahim...tam bir aşık..sülüman maşalallahhhhh
ohhh canım ne güzel örgü örmeyi biliyorsunmuhteşem yüzyıla bakıyorum ben örgü örüpayy biz herkesi doğurtuyoruz ahuuu
geçmiş olsun canımcanım gün içinde ağrım geçtiği için aramadım doktoru ama şuan yine var kasılma filan yatıp dinleniyorum öyle :26:
tatlım belli değildi, normal doğum olacağı içinevet çok sessiz ya. aaaa o bugun mu dogum yapıcaktı
gerçekten benimde canım sıkıldıeşim nöbetçi geç gelecek puuuuuf.
umarım gene geçer mervecim
bence burcu sabah girer o değil azize ne yaptııııııııııııııı onu çok merak ettim
ayyy evet damlacığım bende herkesi merak ede ede burda bekliyorum
göremeyince aklıma doğum geliyor
iyi geceelerr canımiyi geceler teyzoşlar.....:79:
tatlım bugün doktora gidicekti yarın alın dicekti akşam girer haber veririm demiş ama yokkkazize yarın mı girecek doğuma. bugün gördüm facebookta 4 günüm var demiş pazartesi günü
hoşgeldinselam arkadaşlar bende mart annesi gibi görünüyorum aranıza yeni katıldım sizin hamileliğiniz nasıl geçiyor ben çok sıkıldım heran doğurmak isteyorum
amann boşver canım ye nasıl olsa gider bu kilolariyigclr...
ben bu yemeğe göre son haftamı rekorla filan bitiricem kızlar..durduramıyorum kendimiyediğim kurabiyenin,tatlının haddi hesabı yok..halada çikolata elimde nolacak benim hanim:83:
iyigclr...
ben bu yemeğe göre son haftamı rekorla filan bitiricem kızlar..durduramıyorum kendimiyediğim kurabiyenin,tatlının haddi hesabı yok..halada çikolata elimde nolacak benim hanim:83:
iyigclr...
Kızlar yaaa 39.haftamda doğururmuyummmm çok sıkıldımmmm
şimdi gördüm canım çok güzeller....Daha geçmişi okuyamadım,Pazartesi doğuma gireceğim için son hazırlıklar tam gaz devam ediyor.
Bugün GG den aldığım hastane kapı süsüm ve kızım için özel hazırlattığım kurabiyelerin sunumu için almış olduğum sepetimiz geldi.Bizde hemen sıcağı sıcağına forumumuza ekleyelim dedik.
Yarın kısmetse kurabiyelerimiz de teslim edilecek.Sepetimize yerleştirip yarın bir de son haliyle resim ekleriz artık.
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
ay ne güzel Allah bağışlasın analı babalı büyütsün inş...kızlar belki haberiniz vardır geçmişi okumadım camce arkadaşımız yani gamzede oğlu efeyi kucağına almış şimdi facede fotosunu gördüm allah bağışlasın darısı başımıza mart bebişleri bir bir geliyor valla heyecanlandım :81:
anladım canım...
Allah hayırlı doğum nasip etsn inş canımheyy kızlar ben geldim
Ayy sizi takip edebilmek için hiç durmadan sayfa yenilemek lazımŞimdi girince her şeyi okuyana kadar canım çıktı ayol..
Dün doktor bebeğin doğar doğmaz ilk giyeceği kıyafetleri ayrı poşetleyin de hemşirelere verirsiniz demişti, bugün onları ayırdık.. Benim ameliyattan çıkınca giyeceklerimi filan da ayırdık.. Doktor anlattı önce yatışın yapılır sekiz buçuk gibi, acil kapısından giriş yapmanız lazım, hazırlıklar tamamlanır, dokuz buçukta ameliyat başlar, en geç on buçuk on birde odana dönmüş olursun diye.. Ağlayacaktım neredeyse, çok gerçek geldi, duygulandım :2:
Şeker sepetinin tüllerini filan hazırlamıştı annem, onları da süsledik. Benim kına sepetimi şeker sepeti yaptık
Ben de geceleri artık hiç uyuyamıyorum, saat başı zaten uyanıyorum, bir türlü uyuyamıyorum, gün aydınlanınca da oh be deyip kalkıyorum.. Nerede eski uykucu ben
hoşbuldum canımhoşgeldiinnn
selam canımm
selam arkadaşlar bende mart annesi gibi görünüyorum aranıza yeni katıldım sizin hamileliğiniz nasıl geçiyor ben çok sıkıldım heran doğurmak isteyorum
aramıza hoşgeldin zenan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?