2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ya da adamların horlamasından bebekler zor uyur Breathe right mı ne var ya, horlama bantları.. Onlardan alıcam..

Ya bugün sabahtan beri benim içimde bir sıkıntı var ya.. İnşallah bir şey olmaz

ben bişiii diyim mi..dün gece telefona kaydettim ben..sabahta dinlettim
sıkıntı yapacak bişey yok canım sıkma canını haftamız ilerledi artık gelselerde kurtulsak hatta
evet bizde hürremciyiz..ortalık karıştı..ne kadın ya..ama benim favorim ibrahim...tam bir aşık..sülüman maşalallahhhhh

canım gün içinde ağrım geçtiği için aramadım doktoru ama şuan yine var kasılma filan yatıp dinleniyorum öyle :26:
umarım gene geçer mervecim
kızlar burcukutlu da 4 te doktora gidecekti. sonuç ne oldu bilen var mı

bence burcu sabah girer o değil azize ne yaptııııııııııııııı onu çok merak ettim

Ayy ne fenasın, ama benimki pişkin, çok güzel horlamışm der oturur

Ayh ne yaptı Hürrem kadıncağızaaa..

muhteşem yüzyıla bakıyorum ben örgü örüpayy biz herkesi doğurtuyoruz ahuuu
ohhh canım ne güzel örgü örmeyi biliyorsun
şanslı mertte ciciler örüyor annesi
canım gün içinde ağrım geçtiği için aramadım doktoru ama şuan yine var kasılma filan yatıp dinleniyorum öyle :26:
geçmiş olsun canım
inşallah yalancı kasılmalardır

evet çok sessiz ya. aaaa o bugun mu dogum yapıcaktı
tatlım belli değildi, normal doğum olacağı için
ama şu ssate kadar kesin gelirdi, gelmediği için ben tahmin ettim
gerçekten benimde canım sıkıldıeşim nöbetçi geç gelecek puuuuuf.

oyyyy canım benim evde akşam yalnız olmakta pek çekilmiyor

selam arkadaşlar bende mart annesi gibi görünüyorum aranıza yeni katıldım sizin hamileliğiniz nasıl geçiyor ben çok sıkıldım heran doğurmak isteyorum

iyigclr...
ben bu yemeğe göre son haftamı rekorla filan bitiricem kızlar..durduramıyorum kendimiyediğim kurabiyenin,tatlının haddi hesabı yok..halada çikolata elimdenolacak benim hanim:83:

iyi geceler annecikler ve kuzucukları nasılsınız bakalım? babamız işe gitti az önce bizde foruma bakalım dedik.şimdilik sakin ama diziler bitince biraz hareket gelir herhalde buraya

ayyy evet damlacığım bende herkesi merak ede ede burda bekliyorum
göremeyince aklıma doğum geliyor

iyi geceler teyzoşlar.....:79:
iyi geceelerr canım
azize yarın mı girecek doğuma. bugün gördüm facebookta 4 günüm var demiş pazartesi günü
tatlım bugün doktora gidicekti yarın alın dicekti akşam girer haber veririm demiş ama yokkk
selam arkadaşlar bende mart annesi gibi görünüyorum aranıza yeni katıldım sizin hamileliğiniz nasıl geçiyor ben çok sıkıldım heran doğurmak isteyorum
hoşgeldin
iyigclr...
ben bu yemeğe göre son haftamı rekorla filan bitiricem kızlar..durduramıyorum kendimiyediğim kurabiyenin,tatlının haddi hesabı yok..halada çikolata elimdenolacak benim hanim:83:
amann boşver canım ye nasıl olsa gider bu kilolar

iyigclr...

canım benim de kızım olacak, ama aynen dediğin gibi tatlı yerken bi hoş oldum. sözde ye tatlıyı doğur atlyı derler ama. kesinlikle bana uygun değil

iyigclr...

canım şekerin yoksa sorun değil, doğumdan sonra verirsin.
ama yediklerin rahatsız ediyorsa yanında su fln içerek kendini dizginleyebilirsin.
gestasyonel diabetim olduğu için
bende valizime çikolata stoğu yaptım doğumdan sonra yiyeceğim

şimdi gördüm canım çok güzeller....
ay ne güzel Allah bağışlasın analı babalı büyütsün inş...

vallai ben ikidir tatlıları yiyip atlıları çıkarıyorumda...kilolarda kolay gitmiyor yani..birde benim ikinci hamileliğim..
nilüfer son günlerin canım uyuyabildiğin kdr uyu...ama benim gb uyku tutmuyorsa başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…