canım şekerin yoksa sorun değil, doğumdan sonra verirsin.
ama yediklerin rahatsız ediyorsa yanında su fln içerek kendini dizginleyebilirsin.
gestasyonel diabetim olduğu için
bende valizime çikolata stoğu yaptım doğumdan sonra yiyeceğim
inşallah canım
şu an tam kaç günlüksün?
kızlar abrel den haberi olan var mı?en son dikişleri enfeksiyon olduğu için doğum yaptığı hastaneye gideceğini yazmıştı ne oldu acaba görüşen oldu mu hiç? :26:
yok canım malesef:44::44:
yarın onu ve azizeyi arayacağım canım haberdar ederim hemen buradaki arkadaşlarıdakızlar abrel den haberi olan var mı?en son dikişleri enfeksiyon olduğu için doğum yaptığı hastaneye gideceğini yazmıştı ne oldu acaba görüşen oldu mu hiç? :26:
yarın onu ve azizeyi arayacağım canım haberdar ederim hemen buradaki arkadaşlarıda
ii akşamlar kızlar ben daha doğum yapmadım ama tamda sırasında gelcek kızım sanırım...eşimin abisinin kız isteme olayı nişanı flan olcak kayınpederimde geliyo sanırım ben yanlarında olamicam neyse hayırlısı artık
kızlar mrb hepinize benim sol ayağım çok şişmişti hatta parmaklarım morarmıştı gündüzşimdi biraz daha iyi uyuyamıyorum çok zonkluyo ayağım Rabbim ne zor bişey insan bedenine asla söz geçiremiyo...Eylül'ün enfeksiyon kapmıştı dikişleri temizlemişler iyi olduğunu biliyorum..muhammet bebekle uğraşıyodur muhtemelen..
kızlar mrb hepinize benim sol ayağım çok şişmişti hatta parmaklarım morarmıştı gündüzşimdi biraz daha iyi uyuyamıyorum çok zonkluyo ayağım Rabbim ne zor bişey insan bedenine asla söz geçiremiyo...Eylül'ün enfeksiyon kapmıştı dikişleri temizlemişler iyi olduğunu biliyorum..muhammet bebekle uğraşıyodur muhtemelen..
geçmiş olsun özlemcimkızlar mrb hepinize benim sol ayağım çok şişmişti hatta parmaklarım morarmıştı gündüzşimdi biraz daha iyi uyuyamıyorum çok zonkluyo ayağım Rabbim ne zor bişey insan bedenine asla söz geçiremiyo...Eylül'ün enfeksiyon kapmıştı dikişleri temizlemişler iyi olduğunu biliyorum..muhammet bebekle uğraşıyodur muhtemelen..
kızlar dizimizi izleyip geldik. Şu Hürrem'i boğmak istiyorum. Ama malesef tarihi değiştiremiyoruz. Azize'yi bende merak ettim. Hemen doğuma mı aldılarki?:26:Bynkutluay'da yok bugün. Ay yine gece oldu. Offfff
nefret ediyorum gecelerden. Hiç uyku tutmuyor. Her gece dolanıp duruyorum evin içinde. Zamanda geçmiyor. Koçiş'de fosur fosur uyuyor. Eskiden bende uyumayı çok severdim. 11 olunca yatardım. Yastığa kafamı koyduğumu hatırlamazdım
selam kızlar nasılsınız doguran varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?