2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yok canım aksi gb(benim için süperde)şekerim mi düşüyor tansiyonum düşük ondan mı sürekli tatlı istiyor canımda çok yemekten midem fenaaa

kızlar abrel den haberi olan var mı?en son dikişleri enfeksiyon olduğu için doğum yaptığı hastaneye gideceğini yazmıştı ne oldu acaba görüşen oldu mu hiç? :26:

ii akşamlar kızlar ben daha doğum yapmadım ama tamda sırasında gelcek kızım sanırım...eşimin abisinin kız isteme olayı nişanı flan olcak kayınpederimde geliyo sanırım ben yanlarında olamicam neyse hayırlısı artık

hayırlısı canım sizin için

kızlar mrb hepinize benim sol ayağım çok şişmişti hatta parmaklarım morarmıştı gündüz şimdi biraz daha iyi uyuyamıyorum çok zonkluyo ayağımRabbim ne zor bişey insan bedenine asla söz geçiremiyo...Eylül'ün enfeksiyon kapmıştı dikişleri temizlemişler iyi olduğunu biliyorum..muhammet bebekle uğraşıyodur muhtemelen..

haber için sağol canım.iyi olsun da bebişle uğraşsın.şimdi azize kaldı haber alınacak.sana da geçmiş olsun canım.ayağının altına yastık koyarak uzat biraz daha rahat edersin inşallah.

Neden sadece sol ayak ki.. Ayaklarının altına yastık filan koyup yatarsan daha iyi olur musun acaba..

kızlar dizimizi izleyip geldik. Şu Hürrem'i boğmak istiyorum. Ama malesef tarihi değiştiremiyoruz. Azize'yi bende merak ettim. Hemen doğuma mı aldılarki?:26:Bynkutluay'da yok bugün. Ay yine gece oldu. Offfff
nefret ediyorum gecelerden. Hiç uyku tutmuyor. Her gece dolanıp duruyorum evin içinde. Zamanda geçmiyor. Koçiş'de fosur fosur uyuyor. Eskiden bende uyumayı çok severdim. 11 olunca yatardım. Yastığa kafamı koyduğumu hatırlamazdım

geçmiş olsun özlemcim
hürremi bende boğmak istiyorum hele mustafayı öldürttü yaaa uyus kadınmalesef gelmeyeni doğurdu sanıyoruz ama bilin ben gelmezsem kesin doğurmuşumdur

Son düzenleme:
konu önceden konuşuldumu bilmiyorum ama mart erkek annelerine sormak istiyorum sünnet işini napcaksınız bebek doğduktan sonra 3 gün acı hissetmiyomuş hemenmi yaptırcaksınız yoksa ilerde düğünlü olsun diye ertelicekmisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…