2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canm ben erkek annesi değilim gerçi ama 3 gün acı hissetmedğine emin misin, öyle olsa topuk kanı alınırken de acı çekmezlerdi

kızlar abrel den haberi olan var mı?en son dikişleri enfeksiyon olduğu için doğum yaptığı hastaneye gideceğini yazmıştı ne oldu acaba görüşen oldu mu hiç? :26:

canım beni merak etmişsiniz çok hareket etmekten dikişimin biri enf.olmuş enjeksiyonla temizlediler cok acıdı ya sıkıntım bitmiyo ogluşum çok iyi saolasın yetzesi ellerinden öper şu salgın korkutuyo beni bagcılar ve bahcelievlerde görülmüş ah derdimiz bitmiyoo tatlım sen nasılsın

Ay ben evde de dolanmıyorum, ağrımdan kıpırdayamıyorum da, sol yanıma yatıyorum, ööyle uyumayı bekliyorum, horlayan kocamı izleyerek sinir oluyorum

geçmiş olsun canım Allah başka sıkıntı vermesin.kuzunun iyi olmasına da çok sevindim, maşallah.bu akşam haberlerde izledim salgın olayını, ilk senden duymuştum burda.Allah korusun Muhammed'i ve tüm bebekleri bütün hastalıklardan. biz kızımla iyiyiz şükür.sizin iyi haberlerinizi aldık daha iyi olduk.

hay allah üzüldüm ya..çok geçmiş olsun..bitsin ağrıların artık

saol canım ameliyat sonrası erken ayaklandım sebebi bu dedi dr ne yapayım ya ban olmayınca artık kurtuldum darısı başınıza canım uzun oldu ama iyileşmem buna da şükür

iyiyim ben de canım 25 gunumuz kaldı. 2-3 gun yuruyemedım ben de neden kalçamda bir ağrı vardı tüm bacağıma vuruyodu bugun az iyi oldum

ne güzel az kaldı allah yardımcın olsun inş.oluyo kalcada bacakta agrı dogumdan sonra hemen gecmiyo 10 gün devam edecek sanki hamilesin gibi hormonlar düşünce bir şeyin kalmaz artık cok gecmiş olsun canım

saol tatlım hepimizin bebişine inş.çok şükür o iyi olsunda varsın ben böle olayım amin bütün bebişleri korusun tamda bu sene şükür salgın yok diyorduk yaa..allah daha iyi etsin canım bak az kaldı sabır edin aman kızına söle uslu uslu dursun yesin teyzesi onun totosunu alacam oglumaa kızını talibiz...allah hep iyi sıhahtli haberinizi duymamızı nasip eder inş.canım

yarın onu ve azizeyi arayacağım canım haberdar ederim hemen buradaki arkadaşlarıda

canım merak ta edermiş arkadaşlar sogolsun hepsi iyiyim canım bilirsizinz siz olmadan yapamıyorum ben girmiyosam illa bi şey olmuş demektir..tabiki bu işin espirisi çok şükür ilknurcum ameliyatım enf.olmuş bir dikiş hareket erken etmişim iltahaplanmış şırıngayla boşalttı dr eve zor geldim valla ama iyiyim şimdi şükür oglan yatmadı bak hamileyken bile bu saatte göremezdiniz beni bu saatte burda cok agladı ogluş gece nöbetindeyim hamilelik günlerimi arıyom yaa allah bagışlasın kuzumu eksik etmesin başımdan nazlı oglan viyaklıo dogurmadın demek halaa bu hafta alacaklardı ogluşunu hayırdır gelmeye niyeti yokumu ilknurcum

derya doğurdumu bak şaşırdım geliyo minikler ya azizeden haberi olan varmı merak ettim onu dogurdumu

Günaydın anneler ve tatlı bebekler...Gece en son ben yazmışım ve bugün ilk ben yazıyorum.Niye geç yatıp erken kalktıgımın bogazlarımGeceden beri ıhlamurla kuşburnunu karıştırıp kaynatıp içmekten gına geldiAma yapacak başka bişey yok.Bogazlarım çok acıyor.Yine ıhlamur kaynattım içiyorum.Bu arada gözlerimden uyku akıyor.Biraz daha ıhlamur içip uymak istiyorum:2:Sizler inş. iyisinizdir.Kendinize bebeklere iyi bakın!

günaydın canım...çok geçmiş olsun canım, ıhlamurunu içte uyu...

Günaydın...
çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…