konu önceden konuşuldumu bilmiyorum ama mart erkek annelerine sormak istiyorum sünnet işini napcaksınız bebek doğduktan sonra 3 gün acı hissetmiyomuş hemenmi yaptırcaksınız yoksa ilerde düğünlü olsun diye ertelicekmisiniz?
kızlar abrel den haberi olan var mı?en son dikişleri enfeksiyon olduğu için doğum yaptığı hastaneye gideceğini yazmıştı ne oldu acaba görüşen oldu mu hiç? :26:
kızlar dizimizi izleyip geldik. Şu Hürrem'i boğmak istiyorum. Ama malesef tarihi değiştiremiyoruz. Azize'yi bende merak ettim. Hemen doğuma mı aldılarki?:26:Bynkutluay'da yok bugün. Ay yine gece oldu. Offfff
nefret ediyorum gecelerden. Hiç uyku tutmuyor. Her gece dolanıp duruyorum evin içinde. Zamanda geçmiyor. Koçiş'de fosur fosur uyuyor. Eskiden bende uyumayı çok severdim. 11 olunca yatardım. Yastığa kafamı koyduğumu hatırlamazdım
slm canım bız de senı merak edıyoduk dikişlerinin enfeksıyonu noldu
canım saol kımıldanamıyorum yaa tatlımm sen nasılsın
canım saol kımıldanamıyorum yaa tatlımm sen nasılsın
canım beni merak etmişsiniz çok hareket etmekten dikişimin biri enf.olmuş enjeksiyonla temizlediler cok acıdı ya sıkıntım bitmiyo ogluşum çok iyi saolasın yetzesi ellerinden öper şu salgın korkutuyo beni bagcılar ve bahcelievlerde görülmüş ah derdimiz bitmiyoo tatlım sen nasılsın
hay allah üzüldüm ya..çok geçmiş olsun..bitsin ağrıların artık
iyiyim ben de canım 25 gunumuz kaldı. 2-3 gun yuruyemedım ben de neden kalçamda bir ağrı vardı tüm bacağıma vuruyodu bugun az iyi oldum
geçmiş olsun canım Allah başka sıkıntı vermesin.kuzunun iyi olmasına da çok sevindim, maşallah.bu akşam haberlerde izledim salgın olayını, ilk senden duymuştum burda.Allah korusun Muhammed'i ve tüm bebekleri bütün hastalıklardan. biz kızımla iyiyiz şükür.sizin iyi haberlerinizi aldık daha iyi olduk.
yarın onu ve azizeyi arayacağım canım haberdar ederim hemen buradaki arkadaşlarıda
SÜPRİZZZ
‎21 şubat 2011 saat 15:45 minik oğlumuz ALP dünyaya geldi.
Canım ne güzel kavuşmuşsun oğlunaDogum hikayeni merakla bekliyorum
Eki Görüntüle 145967 Eki Görüntüle 145969 kızlar bakın bunlarda benım efem ılk dıgdugunda ayyy cok heycanlı ya ınsalah hepımız bu heycanı yenıden yasarız..
Merhaba arkadaşlar beni merak edenleriniz olmuş. Canımsınız ya. Sizleri çook seviyorum.2 gündür annem yanımda. Dün doktora gittim. Kızımın kalp atışları ve kilo alımı yavaşlamış. Sancıda çıkmadı. Tek tesellim suyu iyimiş. Ama doktor artık beklemesek daha iyi dedi. Cuma son kez açılmam varmı diye bakacak. Yoksa haftasonu sezeryana gireceğim. Ne kadar korksamda normal doğuma alışmışım. Sezeryan düşüncesi garip geldi. Hayırlısı artık napalım. Doktorlar bebeğin anne karnında çok kalmasından hoşlanmıyor. Onların bu endişesi bizlerede yansıyor doğal olarak. İşte dün moralim bozuk olunca giremedim. Kızımın bu arada kilosu fena değil 3400 olmuş 10 günde 50 gr falan almış.
Canım kilosu çok iyiniye az buluyorsun.Demekki sizin için hayırlı olan sezeyanmış.İkinizde sagsaglim birbirinize kavuşun.
Günaydın anneler ve tatlı bebekler...Gece en son ben yazmışım ve bugün ilk ben yazıyorum.Niye geç yatıp erken kalktıgımın bogazlarımGeceden beri ıhlamurla kuşburnunu karıştırıp kaynatıp içmekten gına geldi Ama yapacak başka bişey yok.Bogazlarım çok acıyor.Yine ıhlamur kaynattım içiyorum.Bu arada gözlerimden uyku akıyor.Biraz daha ıhlamur içip uymak istiyorum:2:Sizler inş. iyisinizdir.Kendinize bebeklere iyi bakın!
Günaydın anneler ve tatlı bebekler...Gece en son ben yazmışım ve bugün ilk ben yazıyorum.Niye geç yatıp erken kalktıgımın bogazlarımGeceden beri ıhlamurla kuşburnunu karıştırıp kaynatıp içmekten gına geldi Ama yapacak başka bişey yok.Bogazlarım çok acıyor.Yine ıhlamur kaynattım içiyorum.Bu arada gözlerimden uyku akıyor.Biraz daha ıhlamur içip uymak istiyorum:2:Sizler inş. iyisinizdir.Kendinize bebeklere iyi bakın!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?