2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun cnm. Allah korusun hastalıklardan.

günaydın annecikler yine erkenciyiz mide bulantısından uyuyamadık yine..
bide sabah sabah yine kasılmalar devam ediyo yalancı mı sahici mi çok sıkıldım artık bende doğurmak istiyoruuuum:84: böyle ağrının kasılmanın geçmesini beklemek psikolojimi bozuyo

herkese ve tatlı bebişlerine günaydınlar. umuyorum herşey yolundadır. ben oğluşumla birlikte iyiyiz. yarın izne çıkıyorum. son 2 gün... sonra artık dinlenebileceğim. bakalım oğluşum ne zaman gelecek??

herkese günaydın

dün internet akşam ancak bağlandı.
takip edemedim. çok sıkıcı bi gün geçirdim.
kuaföre gittim saçlarımı biraz kısaltsın diye.
kahkül ve şekil vermesini istedim.
çok kısalttı. kahkül de çok kullanışsız.
sinir oldun kadına. diyorum çok kısaltma saçımı.
bana doğumdan sonra bi daha gelirsin kısalt diye uzunun kullanışı zor diyo.
sanki ben bilmiyorum. bana zor gelmiyo. hayret bi şey...
aynaya baktıkça sinir oluyorum. saçlarım baya kısaldı ama beni boğuyo sanki.
burda başka kuaför de bilmiyorum sordum burayı söylediler ne bileyim böyle olacağını.
daha önce hep mutlu dönerdim eve. şimdi kahkülü ben kessem iyice kötü olur mu?
ufffffff çok canım sıkıldı ya. hiç yeni kesilmiş saça benzemiyo. sanki iki aylık kesim.

gunaydın kızlar dun bı akıntıdan bahsetmıstım aksama kadar dınlendım gecmeyınce acıle gıttım nst de sancı cıkmdı alttan baktı bı de ebe rahım agzı kapalı dedı haftan dogumun baslaması ıcın uygun dedı gelen akıntı nısan olabılır sabah doktoruna gel muayene ol belkı pazartesı olan dogumu erkene alabılır dedı ama sancım yok suan sadece gece kasılmalarım oldu bırazdan gıdıcem doktora bana dua edın bakalım ne olcak balıgım babası gıbı sabırsız galıba

gunaydın kızlar dun bı akıntıdan bahsetmıstım aksama kadar dınlendım gecmeyınce acıle gıttım nst de sancı cıkmdı alttan baktı bı de ebe rahım agzı kapalı dedı haftan dogumun baslaması ıcın uygun dedı gelen akıntı nısan olabılır sabah doktoruna gel muayene ol belkı pazartesı olan dogumu erkene alabılır dedı ama sancım yok suan sadece gece kasılmalarım oldu bırazdan gıdıcem doktora bana dua edın bakalım ne olcak balıgım babası gıbı sabırsız galıba

canım benim... keşke vaktine biz karar verebilseydik bu doğumun. Allahım yardımcın olsun...

hadi bakalım canım. çok heycanlı. haberlerini bekliyoruz...

bu kuaförlerinde maşallahı var. bence psikolojimizde süper durumda olmadığı için daha da doğumdan önce başka kuaföre gitme. sonrada derlenemez hale gelir. doğumdan sonra kendini iyi hissedince gidersin.

.haftamda doğururmuyummmm çok sıkıldımmmm[/QUOTE]

günaydın canımmm
geçmiş olsun inşallah çabucak atlatırsın.

canım benim dilersen git bi dr

ayyy bende nefret ediyorum böyle kuaförlerden
ucundan al dersin köküne kadar keserler
geçmiş olsun canım
inşallah güzel haberlerle gelirsin

canım seni merak etmiştim baya dedim kesin doğurmuştur.ama herşey yolundaymış gününü bekler minik yaramazz

.haftamda doğururmuyummmm çok sıkıldımmmm

günaydın canımmm
geçmiş olsun inşallah çabucak atlatırsın.

canım benim dilersen git bi dr

ayyy bende nefret ediyorum böyle kuaförlerden
ucundan al dersin köküne kadar keserler

geçmiş olsun canım
inşallah güzel haberlerle gelirsin[/QUOTE]

günaydın anneciklerrrr
nasılsınız?
hepimizin günü çook güzel geçsin

sanada günaydın tatlım doktora gidip nst de kasılmayı 100 lerde görüp doktorun bişeyin yok herşey normal demesinden o kadar sıkıldım ki suyum nişanım gelmeden kadının yapcak bişeyi olmadığını anladım artık:26:neyse hakkımızda hayırlısı artık Allah yardımcımız olsun..

günaydıııın kızlar, gününüzün güzel geçmesi dileğiyle:)
Nasılsınız diyecem ama herkesin ağrısı, sızısı, sancısı, tansiyon problemi var görüyorum çoook çoook geçmiş olsun.
Benim de sol bacağımda ağrı var bacağımı iki yana açamıyorum çok acıyor, sanki damar damar üstünde derler ya. Yürüyüşte bazen zorlanıyorum. hani bebeği rahim taşımakta güçlük çekiyor desek halbuki biliyor musunuz ben çok kilo da almadım. Son kontrolde bebek 2.600 dü, benim kilom da bugün wc sonrası aç ve çıplak tartıldım( gülmeyin:) 66, 6 çıktım. Hamile kaldığım kilo da 58,9 du. 7,8 kilo almışım. Kollarım, bacaklarım, yüzüm aynı bazen hamile miyim ben diyorum, yarım top şeklinde karnım var. Dün geceden beri korkum arttı kızlar net'e girmezsem selamımı görmezseniz bilin ki ben de doğuranlar kervanına katılacam, suyumu arttırmaya çalışıyorum ama İnşallah yapabiliyorumdur.
Gideyim de hazırlıklarımı hızlandırayım, hastane çantamı hazırlamadım bile bu tembellik çok kötü şey.
Bu arada deryalptuğ ve camce arkadaşlarımıza da Hayırlı olsun bebişleri diyorum. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin İnşallah.

arkadaşlar merhaba,
ben de 36 haftalık hamileyim.Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin öncelikleBu hafta itibariyle izne çıkıyorum ve evde olduğum sürede bebek şekerlerimi kendim hazırlamak istiyorum.fakat Anadolu Yakasında oturduğumdan malzemeler için eminönü ne gitmek çok zor geliyor.Kadıköy ya da Üsküdar civarında bebek şekeri malzemeleri satan yerler var mı bildiğiniz?

Canım kadıköyde efes çarşısı var oraya bakabilirsin... Boğadan eski salıpazarına inen yolda.. Çetinkaya mağazasına gelmeden...

Bu arada bende yarın izne ayrılıyorum.. salacakta oturuyorum. ama efes çarşısı pahalı geldi. hafta içi eminönüne gitmekte ben ısrarlıyım:))))))

ben içime sinen bir yer bulamadığım ve fiyatlar eminönüne göre en az 2 katı fazla olduğu eminönünden aldım. günün sonunda iyikide gitmişim dedim. birde hepsi bir sokakta olduğu için çok yorulmuyorsun...

merhaba annisler.. benim iznimde pazartesi basliyo insallah. dogurmadan dinlenmek istiyorum artik:) oglumun giysileri ve hastane cantamizi hazirladik en sonunda (cevreden herkes karisip duruyodu).. evet bizimde cikolata seker susleme vs.. kaldi. bende eminonune gitmeyi dusunuyorum bakalim orada nasil fiyatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…