2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada bende yarın izne ayrılıyorum.. salacakta oturuyorum. ama efes çarşısı pahalı geldi. hafta içi eminönüne gitmekte ben ısrarlıyım:))))))

aslında benim de aklım kalmıyor değil eminönü nde ama kendime de güvenemiyorum pek..bu zamana kadar ha bugün ha yarın derken ihmal ettim aslında.keşke gitseydim demek de istemiyorum sonradan.bakarsın ben de gaza gelip giderim önümüzdeki hafta

ben de biraz soruşturdum.dediğin gibi fiyatlar çok farklı gerçekten.kurukahveci nin sokağı nı söylüyor herkes.sen de ordan mı yaptın alışverişini canım?

aynı zamanda çıkıyoruz izne ozaman. benim 25 mart görünüyor doğumum. senin ne zaman? eminönünde fiyatlar çok uygun... kapı giriş süsü, sepet, 50 kişilik şeker ve kesesi vede içine anı olsun diye fotoğraf çerçevesi hatırladığım kadarıyla 150-200 arası bişey tuttu.

Canm ben erkek annesi değilim gerçi ama 3 gün acı hissetmedğine emin misin, öyle olsa topuk kanı alınırken de acı çekmezlerdi

babam okumuş bi yerde o sölemişti banada 3 gün acı hissetmiyolarmış ama sünnet için demişti belki o bölgeyle alakalıdır dicem ama bilemiyorum banada eşim tuvalet konusunda korktuğu için erteleyelim diyo ama ben ilerde korkar filan diye şimdiden istiyorum bilemiyorum :S

Ben de doğum iznime ayrıldım artık çok şükür. bir hafta önce ayrılmak zorunda kaldım bebek çok aşağıda olduğu ve yürümemi çok ama çok zorlaştırdığı için. hepten unutmuştum şeker çikolkata işini. iyiki hatırlattınız kızlar. ankarada nerden alınır böyle şeyler hiç bilmiyorum. bu konuda araştırma yapan var mı?

slm kızlar benim göğüs uçlarım baya bi siyahlaştı doğumdan sonra kalıcımı olacak yoksa tekrar eski haline dönermi ikin hamilelği olan tecrübeli arkadaşlar

ben de biraz soruşturdum.dediğin gibi fiyatlar çok farklı gerçekten.kurukahveci nin sokağı nı söylüyor herkes.sen de ordan mı yaptın alışverişini canım?

evet oradan yaptım. hepsi yan yana zaten. onun için çok rahat oluyor. ben cumartesi öğleden sonra bayaa kalabalıkta gittiğim halde kısa sürede halledip geldim ilerimi...

Günaydın Anneler,
Nasılsınız, birkaç gündür yazamıyorum sadece geçmişi okuyup çıkıyorum. Son haftalar oldukça yoğun geçiyor... Alışveriş dost ziyaretleri derken... Gündüz de gece de pc başına oturacak vakit bulamaz oldum...
Bugün dr'a gideceğim nasipse, bu Şırnak'taki dr'umun ve İzmir'de birçok tanıdığın tavsiye ettiği bi dr. En sonunda randevumu alabildim umarım bebeğimde iyidir, akşam gelince haberlerimi paylaşırım sizinle..
Hepinize sağlık ve huzur dolu günler diliyorum

Tuvalet konusu ilerde daha çok problem olabilir aslında canım. bebek hareketlendiği zaman canı daha çok acır kıpırdadıkça. bir de sünnet yeri çok çok kısa sürede iyileşiyormuş yeni doğan bebekte. merak ediyorum aslında yenidoğan sünnetinde bölgeye anestezi uygulamıyorlar mı acaba?

bu arada benim kızım doğduğunun ertesi günü elinden kan alındı. o sırada uyuyordu kızım. kan alınırken uyanmadı bile. ilk günler acıyı hissetmedikleri doğrudur belki..

benim kuzenimin 2 hafta önce bebişi oldu ve doğumdan 1 gün sonra sünnet yaptırdı. doktorlar yenidoğanların ilk 15 gün boyunca acı hissetmediklerini söylüyorlar. bende eğer bebişim sağlıklı olup bir sıkıntısı olmazsa sünnet yaptırmayı düşünüyorum...

güzel güzel dinlen şimdi. hayırlı olsun iznin...

slm kızlar benim göğüs uçlarım baya bi siyahlaştı doğumdan sonra kalıcımı olacak yoksa tekrar eski haline dönermi ikin hamilelği olan tecrübeli arkadaşlar

hamilelikte oluşan çatlaklar haricinde herşey ilk haline dönülebiliyor diye biliyorum...

bende yenidoğan sünneti düşünüyorum ama druma her gittiğimde sorayım diyorum unutuyorum,bana mantıklı gelıyo ama korkuyorum bezi falan yapışırmı dıye ya bakamazsam :26:

bende yenidoğan sünneti düşünüyorum ama druma her gittiğimde sorayım diyorum unutuyorum,bana mantıklı gelıyo ama korkuyorum bezi falan yapışırmı dıye ya bakamazsam :26:

Bizde istiyoruz ama ailemiz karşı çıkıyor.. İlk bebek büyüsün düğün dernek yaparız diyolar....

günaydın canım.biz iyiyiz sen nasılsın.bende senin gibi gaz problemi yaşamaya başladım ayyyy ne kadar kötüymüüüşşşş

günaydın canımmm
ayy geçmiş olsun
sıcak suya 5 kuru erik attım suyu ılıyınca içtim ve erikleri yedim soluma uzanıp bacaklarıda karnına çektim
bunlar beni rahatlatmıştı.
bu arada kendini sıcak tut cnm
duştan sonra iice kurulan ,soğuk baya tetiklior
çoook sinir bozucu bi sancısı oluyor gazın

yok canım eski haline dönüyo merak etme

sağol canım önerilerin için.bide acayip ishalim afedersin.karışık oldu benim durumm

Arkadaşlar İlknur (türkmeni ) arkadaşımız doğum yapmış. Sabah 9 da . Genel anestezi sezeryan. Kızımız 2700 gr olarak dünyaya merhaba dedi...:))))

Amin canim..

hay allah. oluyor bazi eslerde boyle. dogumdan sonra gecer insallah.

canim Allah anali babali buyutmek nasip etsin insallah.

Eki Görüntüle 145967 Eki Görüntüle 145969 kızlar bakın bunlarda benım efem ılk dıgdugunda ayyy cok heycanlı ya ınsalah hepımız bu heycanı yenıden yasarız..

masallah canim.

kilosu iyi masallah annesi hakkinizda hayirlisi olsun.

kızlar burcukutlu da 4 te doktora gidecekti. sonuç ne oldu bilen var mı

geldiim :)

hayirlisi olsun canim.

gecmis olsun canim.

canim gargara yap bogazini tuzlu suyla.

guzel haberlerle gel insallah canim.

canim bende buyuk oglumda dogar dogmaz istemistim. babasi buyusun bilsin erkek oldugunu dedi. ama kismet 35 gunlukken pipisindeki delik cok dar oldugu ve zor cis yaptigi icin genel anesteziyle sunnet oldu. acemiydik. o aylarda lokal anesteziyle olurmus. kismet.. ama bu oglusumda nasip olursa insallah ilk 10 gun icinde yaptirmayi dusunuyoruz hayirlisiyla.

normale donuyor canim merak etme.

guzel haberler al insallah canim.

Arkadaşlar İlknur (türkmeni ) arkadaşımız doğum yapmış. Sabah 9 da . Genel anestezi sezeryan. Kızımız 2700 gr olarak dünyaya merhaba dedi...:))))

doğum haberleri almak ne güzel allah bağışlasın sağlık versin... sıra artık bize gelsin son 5 gün allahım hayırlısıyla nasip et...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…