Bu arada bende yarın izne ayrılıyorum.. salacakta oturuyorum. ama efes çarşısı pahalı geldi. hafta içi eminönüne gitmekte ben ısrarlıyım:))))))
ben içime sinen bir yer bulamadığım ve fiyatlar eminönüne göre en az 2 katı fazla olduğu eminönünden aldım. günün sonunda iyikide gitmişim dedim. birde hepsi bir sokakta olduğu için çok yorulmuyorsun...
merhaba annisler.. benim iznimde pazartesi basliyo insallah. dogurmadan dinlenmek istiyorum artik:) oglumun giysileri ve hastane cantamizi hazirladik en sonunda (cevreden herkes karisip duruyodu).. evet bizimde cikolata seker susleme vs.. kaldi. bende eminonune gitmeyi dusunuyorum bakalim orada nasil fiyatlar
Canm ben erkek annesi değilim gerçi ama 3 gün acı hissetmedğine emin misin, öyle olsa topuk kanı alınırken de acı çekmezlerdi
ben de biraz soruşturdum.dediğin gibi fiyatlar çok farklı gerçekten.kurukahveci nin sokağı nı söylüyor herkes.sen de ordan mı yaptın alışverişini canım?
babam okumuş bi yerde o sölemişti banada 3 gün acı hissetmiyolarmış ama sünnet için demişti belki o bölgeyle alakalıdır dicem ama bilemiyorum banada eşim tuvalet konusunda korktuğu için erteleyelim diyo ama ben ilerde korkar filan diye şimdiden istiyorum bilemiyorum :S
slm kızlar benim göğüs uçlarım baya bi siyahlaştı doğumdan sonra kalıcımı olacak yoksa tekrar eski haline dönermi ikin hamilelği olan tecrübeli arkadaşlar
babam okumuş bi yerde o sölemişti banada 3 gün acı hissetmiyolarmış ama sünnet için demişti belki o bölgeyle alakalıdır dicem ama bilemiyorum banada eşim tuvalet konusunda korktuğu için erteleyelim diyo ama ben ilerde korkar filan diye şimdiden istiyorum bilemiyorum :S
Ben de doğum iznime ayrıldım artık çok şükür. bir hafta önce ayrılmak zorunda kaldım bebek çok aşağıda olduğu ve yürümemi çok ama çok zorlaştırdığı için. hepten unutmuştum şeker çikolkata işini. iyiki hatırlattınız kızlar. ankarada nerden alınır böyle şeyler hiç bilmiyorum. bu konuda araştırma yapan var mı?
slm kızlar benim göğüs uçlarım baya bi siyahlaştı doğumdan sonra kalıcımı olacak yoksa tekrar eski haline dönermi ikin hamilelği olan tecrübeli arkadaşlar
bende yenidoğan sünneti düşünüyorum ama druma her gittiğimde sorayım diyorum unutuyorum,bana mantıklı gelıyo ama korkuyorum bezi falan yapışırmı dıye ya bakamazsam :26:
günaydın canım.biz iyiyiz sen nasılsın.bende senin gibi gaz problemi yaşamaya başladım ayyyy ne kadar kötüymüüüşşşş
yok canım eski haline dönüyo merak etmeslm kızlar benim göğüs uçlarım baya bi siyahlaştı doğumdan sonra kalıcımı olacak yoksa tekrar eski haline dönermi ikin hamilelği olan tecrübeli arkadaşlar
sağol canım önerilerin için.bide acayip ishalim afedersin.karışık oldu benim durummgünaydın canımmm
ayy geçmiş olsun
sıcak suya 5 kuru erik attım suyu ılıyınca içtim ve erikleri yedim soluma uzanıp bacaklarıda karnına çektim
bunlar beni rahatlatmıştı.
bu arada kendini sıcak tut cnm
duştan sonra iice kurulan ,soğuk baya tetiklior
çoook sinir bozucu bi sancısı oluyor gazın
doğum yapan tüm annişlerin gözü aydın....
güle güle büyütün bebişlerinizi...
günü belli olanlar allah yardımcınız olsun
zaman geçmek bilmiyordur sizler için...
biz hala beklemedeyiz 29 mart tahmini doğum tarihi...
doğum yapanları okudukça heyecanda artıyor...
rabbim hepimize sağ salim bebişlerimizi kucağımıza almak nasip etsin...
kızlar bu arada dün gece sinirden karnıma kramplar girdi bir türlü kendimi sakinleştiremedim sonra eşim gecenin bir vakti beni dışarı çıkardı arabayla dolaştık 1 saat kadar eve geldiğimizde biraz daha rahattım..ve eşiniz bebeğinizi kıskanıyo mu?bizde son zamanlarda çok sıklıkla yaşşanılıyo damesela annem çok tatlısın oğluşum dediğimde ben ben diyo koca adam ve bunun gibi bir sürü örnek..hatta gece beni uyandırıp hayatım hala beni seviyo musun diye soruyo evet hemde çok diyorum çocuk gibi seviniyo...saçlarıyla oynamamı istiyo falan filan
tek tek alıntı yapamadım, hepinize çok teşekkür ederim destekleriniz için..buradaki herkes bilinçli anne oldukları ve olacakları için buradalar zaten...Allah hepimizin yavrusunu bağışlasın...iyiki varsınız ...doğuran biri olduğunda her dakika bakardım bi haber verecekmi, şunu şöyle yapın böyle yapın dicekmi diye...ama fırsat olmuyormuş cidden:44:
aklıma geldikçe yazayım, belliki hepsin bir yazamıcam..
açıkçası sezeryan hakkında hiç bilgim yoktu çok emindim normal olacağından ama kısmet...uyumadığım için çok mutluyum amelyatta, o anları yaşamak mükemmel, anestezist hep rahatlatıyor şimdi bunu yapıyorlar falan diyor..acı yok ama o ayakları oynatamamak biraz tuhaf..aklımda kalmış ilk gün çok konuşulmaması gerekir diye spinalden sonra,bende mümkün olduğunca az konuşup misafir kbul etmedim...2 saat sonra bol sıvı demişlerdi kadın doğumcular müsade etmedi gaz problemi için, kaçak kaçak ama birer yudumlar halinde 2 bardak su içtim, başım hep vücuda 45 dreece açıyla yattım...bel ve baş ağrım olmadıertesi gün komposto ve kayısı suyu bir de şu still tea hep bunlardan içtim, birde doktor bir şurup verdi,gaz da çıktı ..dikişlerde iki gün zorluk verdi,tabiki hala hafif sızlıyor adamlar kesti sonuçta ama hareketlerimi kısıtlamıyor..tabi ben hastanede yattığım için bebişten ötürü hep dinlendim ve ne kadar zorlansam da koridorda hep yürüdüm..
önceleri iki tur atıp yatıyordum..kızlar, bebeği annesi görmeye gelebiilir dediler ya, saat başı kalkıp yanına gittim ikinci günden itibaren, sanırım bu yüzden çabuk toplandım..
bunlar sezeryan ile ilgili olanlar..birde en önemlissi süt...
uçları şimdilik çok rahat, 6. aydan beri uçlarına yağ sürüyordum..şimdi de kendi sütümü sürüyorum gecede bi kere lansinoh..şuan rahatımsüt gelsin diye ameliyata alınana kadar masaj yaptım göğüslere ve uçlarına, çeke çeke uçlarına, kendimi inek gibi hissettim birde bu elektrikli yada manuel değil ilk iki gün hastanenin süt sağğma makinası kullandım, bebekle aynı şekilde çekiyor çok rahattı..çok şükür bunlar sayesinde meleğim hiç boş çekmedi göğsümden..elektrikli olanlar acıtıp çatlatıyormuş ilk zamanlaar...ve hiç hazır değildim,daha doğum kısmına süt kısmına çalışmamıştım bu yüzden kafam çok karışmadı ne dedilerse yaptım...çok okumamak gerekiyormuş bunu anladım...
kendim en çok bunları merak ediyorum hamileyken...inşallah size faydası olur, herkesin doğumu çooooooook rahat geçer...stres olmayın kızlar, ameliyat ağrısının maksimum olduğu noktada ikinciyi düşünüyormusun dediler, tereddüt etmmeden evet dedim..bu bir süreç iki günde herşey bitiyor...o melek, o kuzu oluyor herşeyiniz...yataktan zor inerken ikinci gün, onun yanından dönerken teklemeden yürüyordum düşünün, gelen kuvveti...
en önemlisi rahatllıkmış..aklınızda bulunsun...
Eki Görüntüle 145967 Eki Görüntüle 145969 kızlar bakın bunlarda benım efem ılk dıgdugunda ayyy cok heycanlı ya ınsalah hepımız bu heycanı yenıden yasarız..
Merhaba arkadaşlar beni merak edenleriniz olmuş. Canımsınız ya. Sizleri çook seviyorum.2 gündür annem yanımda. Dün doktora gittim. Kızımın kalp atışları ve kilo alımı yavaşlamış. Sancıda çıkmadı. Tek tesellim suyu iyimiş. Ama doktor artık beklemesek daha iyi dedi. Cuma son kez açılmam varmı diye bakacak. Yoksa haftasonu sezeryana gireceğim. Ne kadar korksamda normal doğuma alışmışım. Sezeryan düşüncesi garip geldi. Hayırlısı artık napalım. Doktorlar bebeğin anne karnında çok kalmasından hoşlanmıyor. Onların bu endişesi bizlerede yansıyor doğal olarak. İşte dün moralim bozuk olunca giremedim. Kızımın bu arada kilosu fena değil 3400 olmuş 10 günde 50 gr falan almış
canım güle güle büyüt bebeğini. Moral oldu bizlerede.
kızlar burcukutlu da 4 te doktora gidecekti. sonuç ne oldu bilen var mı
ii akşamlar kızlar ben daha doğum yapmadım ama tamda sırasında gelcek kızım sanırım...eşimin abisinin kız isteme olayı nişanı flan olcak kayınpederimde geliyo sanırım ben yanlarında olamicam neyse hayırlısı artık
canım beni merak etmişsiniz çok hareket etmekten dikişimin biri enf.olmuş enjeksiyonla temizlediler cok acıdı ya sıkıntım bitmiyo ogluşum çok iyi saolasın yetzesi ellerinden öper şu salgın korkutuyo beni bagcılar ve bahcelievlerde görülmüş ah derdimiz bitmiyoo tatlım sen nasılsın
Günaydın anneler ve tatlı bebekler...Gece en son ben yazmışım ve bugün ilk ben yazıyorum.Niye geç yatıp erken kalktıgımın bogazlarımGeceden beri ıhlamurla kuşburnunu karıştırıp kaynatıp içmekten gına geldi Ama yapacak başka bişey yok.Bogazlarım çok acıyor.Yine ıhlamur kaynattım içiyorum.Bu arada gözlerimden uyku akıyor.Biraz daha ıhlamur içip uymak istiyorum:2:Sizler inş. iyisinizdir.Kendinize bebeklere iyi bakın!
gunaydın kızlar dun bı akıntıdan bahsetmıstım aksama kadar dınlendım gecmeyınce acıle gıttım nst de sancı cıkmdı alttan baktı bı de ebe rahım agzı kapalı dedı haftan dogumun baslaması ıcın uygun dedı gelen akıntı nısan olabılır sabah doktoruna gel muayene ol belkı pazartesı olan dogumu erkene alabılır dedı ama sancım yok suan sadece gece kasılmalarım oldu bırazdan gıdıcem doktora bana dua edın bakalım ne olcak balıgım babası gıbı sabırsız galıba
Günaydın Anneler,
Nasılsınız, birkaç gündür yazamıyorum sadece geçmişi okuyup çıkıyorum. Son haftalar oldukça yoğun geçiyor... Alışveriş dost ziyaretleri derken... Gündüz de gece de pc başına oturacak vakit bulamaz oldum...
Bugün dr'a gideceğim nasipse, bu Şırnak'taki dr'umun ve İzmir'de birçok tanıdığın tavsiye ettiği bi dr. En sonunda randevumu alabildimumarım bebeğimde iyidir, akşam gelince haberlerimi paylaşırım sizinle..
Hepinize sağlık ve huzur dolu günler diliyorum
Arkadaşlar İlknur (türkmeni ) arkadaşımız doğum yapmış. Sabah 9 da . Genel anestezi sezeryan. Kızımız 2700 gr olarak dünyaya merhaba dedi...:))))
Arkadaşlar İlknur (türkmeni ) arkadaşımız doğum yapmış. Sabah 9 da . Genel anestezi sezeryan. Kızımız 2700 gr olarak dünyaya merhaba dedi...:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?