gunaydın kızlar dun bı akıntıdan bahsetmıstım aksama kadar dınlendım gecmeyınce acıle gıttım nst de sancı cıkmdı alttan baktı bı de ebe rahım agzı kapalı dedı haftan dogumun baslaması ıcın uygun dedı gelen akıntı nısan olabılır sabah doktoruna gel muayene ol belkı pazartesı olan dogumu erkene alabılır dedı ama sancım yok suan sadece gece kasılmalarım oldu bırazdan gıdıcem doktora bana dua edın bakalım ne olcak balıgım babası gıbı sabırsız galıba
Arkadaşlar İlknur (türkmeni ) arkadaşımız doğum yapmış. Sabah 9 da . Genel anestezi sezeryan. Kızımız 2700 gr olarak dünyaya merhaba dedi...:))))
amaaan, Allah bagislasin. Allah anali babali buyutmek nasip etsin insallah.
Burcu, nasıl oldun? Gittin mi doktora?
bende yenidoğan sünneti düşünüyorum ama druma her gittiğimde sorayım diyorum unutuyorum,bana mantıklı gelıyo ama korkuyorum bezi falan yapışırmı dıye ya bakamazsam :26:
Bizde istiyoruz ama ailemiz karşı çıkıyor.. İlk bebek büyüsün düğün dernek yaparız diyolar....
Arkadaşlar İlknur (türkmeni ) arkadaşımız doğum yapmış. Sabah 9 da . Genel anestezi sezeryan. Kızımız 2700 gr olarak dünyaya merhaba dedi...:))))
dun bahsetmistim kasilmalar duzenli geliyor diye korkup doktoruma gittim. cok sukur nst de bir sey cikmadi. ama hazirliksiz yakalandim cati muayenesi yaptisakın kasmayin kendinizi, kasinca can daha fazla aciyor.. neyse, cok sukur gelisimimiz normalmis. rahimagzida kapaliymis cok sukur.
Günaydın anneler ve tatlı bebekler...Gece en son ben yazmışım ve bugün ilk ben yazıyorum.Niye geç yatıp erken kalktıgımın bogazlarımGeceden beri ıhlamurla kuşburnunu karıştırıp kaynatıp içmekten gına geldi Ama yapacak başka bişey yok.Bogazlarım çok acıyor.Yine ıhlamur kaynattım içiyorum.Bu arada gözlerimden uyku akıyor.Biraz daha ıhlamur içip uymak istiyorum:2:Sizler inş. iyisinizdir.Kendinize bebeklere iyi bakın!
geçmiş olsun kızlar.....günaydın annecikler yine erkenciyiz mide bulantısından uyuyamadık yine..
bide sabah sabah yine kasılmalar devam ediyo yalancı mı sahici mi çok sıkıldım artık bende doğurmak istiyoruuuum:84: böyle ağrının kasılmanın geçmesini beklemek psikolojimi bozuyo
hakkınızda hayırlısı olsun canımgunaydın kızlar dun bı akıntıdan bahsetmıstım aksama kadar dınlendım gecmeyınce acıle gıttım nst de sancı cıkmdı alttan baktı bı de ebe rahım agzı kapalı dedı haftan dogumun baslaması ıcın uygun dedı gelen akıntı nısan olabılır sabah doktoruna gel muayene ol belkı pazartesı olan dogumu erkene alabılır dedı ama sancım yok suan sadece gece kasılmalarım oldu bırazdan gıdıcem doktora bana dua edın bakalım ne olcak balıgım babası gıbı sabırsız galıba
hoşgeldin canımarkadaşlar merhaba,
ben de 36 haftalık hamileyim.Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin öncelikleBu hafta itibariyle izne çıkıyorum ve evde olduğum sürede bebek şekerlerimi kendim hazırlamak istiyorum.fakat Anadolu Yakasında oturduğumdan malzemeler için eminönü ne gitmek çok zor geliyor.Kadıköy ya da Üsküdar civarında bebek şekeri malzemeleri satan yerler var mı bildiğiniz?
güzel haberler alırsın inş...Günaydın Anneler,
Nasılsınız, birkaç gündür yazamıyorum sadece geçmişi okuyup çıkıyorum. Son haftalar oldukça yoğun geçiyor... Alışveriş dost ziyaretleri derken... Gündüz de gece de pc başına oturacak vakit bulamaz oldum...
Bugün dr'a gideceğim nasipse, bu Şırnak'taki dr'umun ve İzmir'de birçok tanıdığın tavsiye ettiği bi dr. En sonunda randevumu alabildimumarım bebeğimde iyidir, akşam gelince haberlerimi paylaşırım sizinle..
Hepinize sağlık ve huzur dolu günler diliyorum
Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş..Arkadaşlar İlknur (türkmeni ) arkadaşımız doğum yapmış. Sabah 9 da . Genel anestezi sezeryan. Kızımız 2700 gr olarak dünyaya merhaba dedi...:))))
dun bahsetmistim kasilmalar duzenli geliyor diye korkup doktoruma gittim. cok sukur nst de bir sey cikmadi. ama hazirliksiz yakalandim cati muayenesi yaptisakın kasmayin kendinizi, kasinca can daha fazla aciyor.. neyse, cok sukur gelisimimiz normalmis. rahimagzida kapaliymis cok sukur.
Hadi gözün aydın olsun canım. rahatlamıştırsın .....
herşeyin yolunda olduğuna sevindim...gözünaydın burcucum
kızlar bebeğimin hareketleri yok denecek kadar az acaba dr gitsemmi yoksa banamı oyle geliyor
canim sekerli bir seyler ye soluna yat uzan, bir bak bakalim. doktoruna da bir danis istersen.
denıyım canım çok saol endışelenmeye başladım kontrolumede daha 1 hafta var, kımsemde yok benmle dr gıdebılecek o yuzdende acele etmek ıstemıyorum
sagolun kizlar. rahatladim gercekten.
ya cnmm sezaryende catı muaynesı yapıyormu bana efedede yapmamaıstı ...ben cok korkuyorum cunku yaptırmam yanı..
kızlar bebeğimin hareketleri yok denecek kadar az acaba dr gitsemmi yoksa banamı oyle geliyor
selam hanımlar ..bizde bugün doktora gittik .1 cm açıklık varmış .umarım çok bekletmez bizi
selam hanımlar ..bizde bugün doktora gittik .1 cm açıklık varmış .umarım çok bekletmez bizi
geçmiş olsun canım.maşallah sıkıntı olmamasına sevindim...
ne kadar süre içerisinde ortalama istenilen açıklığa geliyormuş? normal mi yada epidural normalmi düşünüyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?