2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Güzel haberlerini bekliyoruz canım. Hayırlısı olsun inşallah..

Arkadaşlar İlknur (türkmeni ) arkadaşımız doğum yapmış. Sabah 9 da . Genel anestezi sezeryan. Kızımız 2700 gr olarak dünyaya merhaba dedi...:))))

Maşallah kızımıza

amaaan, Allah bagislasin. Allah anali babali buyutmek nasip etsin insallah.

Burcu, nasıl oldun? Gittin mi doktora?

dun bahsetmistim kasilmalar duzenli geliyor diye korkup doktoruma gittim. cok sukur nst de bir sey cikmadi. ama hazirliksiz yakalandim cati muayenesi yapti sakın kasmayin kendinizi, kasinca can daha fazla aciyor.. neyse, cok sukur gelisimimiz normalmis. rahimagzida kapaliymis cok sukur.

bende yenidoğan sünneti düşünüyorum ama druma her gittiğimde sorayım diyorum unutuyorum,bana mantıklı gelıyo ama korkuyorum bezi falan yapışırmı dıye ya bakamazsam :26:

Bizde istiyoruz ama ailemiz karşı çıkıyor.. İlk bebek büyüsün düğün dernek yaparız diyolar....

Arkadaşlar İlknur (türkmeni ) arkadaşımız doğum yapmış. Sabah 9 da . Genel anestezi sezeryan. Kızımız 2700 gr olarak dünyaya merhaba dedi...:))))

kızlar ben efemı yenıdogan sunnettı yaptırdım ve cok rahat ettım bı gun bıle surmuytor nerdeyse gecmesı ve batumuda yaptırcam ALLAH'ım kısmet ederse..ayrıca bı numara buyuk bez kullanıyorsun 3 gun boyunca ve gunde 3 kerede krem suruyorsun zaten 2 gun gecmıs oluyor fakat gercekten ıyı bır doktora yaptırın yenıdogan sunnetı cok hassas bı konu kızlar mesela ark 1 yasında yaptırmak ıstedı bayıltarak yapıyorlar ve gec ıylesıyor ve benım ogullarım aılenın tek erkek torunları bızımkılerde sunnet dugunu gormek ıstıyor ve tabıkıde yapıcam buyuduklerınde sunnet olunca dugunu olmıcak dıye bı sey yok

en son olarak turkmenı yı kutluyorum ALLAH'IM ananlı babalı buyutsun ...

kızlar sımdı de benım sorunum karınım ıyıcene sertlestı ve agrılarım var yarın kontroılum var bakalım nolcak..ayrıca turkmenıden baska dogum yapan ark varmı?

Hadi gözün aydın olsun canım. rahatlamıştırsın .....

geçmiş olsun kızlar.....
hakkınızda hayırlısı olsun canım
hoşgeldin canım
güzel haberler alırsın inş...
Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş..

herşeyin yolunda olduğuna sevindim...gözünaydın burcucum

denıyım canım çok saol endışelenmeye başladım kontrolumede daha 1 hafta var, kımsemde yok benmle dr gıdebılecek o yuzdende acele etmek ıstemıyorum

anladim canim. bir dene, telas yapma. yeri daraldigi icinde olabilir. ama doktoruna da ara bir sor. bu haftalarda normal mi diye?

selam hanımlar ..bizde bugün doktora gittik .1 cm açıklık varmış .umarım çok bekletmez bizi

amanda aman ne güzel bir bebişimiz daha olmuş. Allahım anneli babalı büyütsün...

geçmiş olsun canım.maşallah sıkıntı olmamasına sevindim...

kızlar bebeğimin hareketleri yok denecek kadar az acaba dr gitsemmi yoksa banamı oyle geliyor

dünde benim bebişim akşam az hareket ediyordu. bende süt içip (proteinli bişeyler yiyip) sırt üstü uzandım. (bebeklerin en rahatsız oldukları durum sırtüstü olduğu için tepkiyi daha çabuk veriyor. ) 1 saat içerisinde 10 kere hareket etmesi gerekiyordu ama çok şükür bizimki ilk beş dakikada 10 hareketi geçirdi. istiyorsan sende dene. eğer 10 dan azsa hastaneye gidip bir kontrol ettir.

kızlarrrr son bir aydır uyuyamadığım kadar çok uyumuşum bugün.çokkkk güzeldiii
nasıldinlenmişim.gözümü açar açmaz buraya koştum.şimdi geçmişe bakacağım ama önce azizeden haber var mı onu sorayım dedim.yoksa hemen arayayım

ne kadar süre içerisinde ortalama istenilen açıklığa geliyormuş? normal mi yada epidural normalmi düşünüyorsun?

sordum doktora belli olmaz hemende açılabilir 1 haftayıda bulabilir dedi.normal düşünüyorum epidural normali doktorum önermedi . offff çok kastım bugün kendimi nasıl doğum yapcan sen böyle dedi ..iyice canım sıkıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…