2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende sorucam doktora tv.de yaptırın diyordu doktor :26:
geçmiş olsun
:26::26ff merve çok zor senin durumun cidden allah yardımcın olsun
şükür tatlım hoş haftan ileride bebişin istediği zaman gelebilir
güzel haberlerini bekliyoruz
Bizde istiyoruz ama ailemiz karşı çıkıyor.. İlk bebek büyüsün düğün dernek yaparız diyolar....

Arkadaşlar İlknur (türkmeni ) arkadaşımız doğum yapmış. Sabah 9 da . Genel anestezi sezeryan. Kızımız 2700 gr olarak dünyaya merhaba dedi...:))))
maşallah kızına gözleri aydın sağlıkla büyütsünler
olsun canım napıcaksın arada oluyor bu tip durumlar doktorlar alışkandır gözün aydın martı beklicek bizim bebişler

iyi olmuş ilknurcum azizeden haber yok malesef bende merak ettim iyice

nasıl lafmış öyle. anneannelerimiz, annelerimiz nasıl doğurduysa öyle doğuracağız inşallah. moralini yüksek tut yeterki... Allahım kolaylıkla doğurmanı nasip etsin...

kızlaaarr bebişimi görmeye gidiyorummm bakalım kilo aldırabilmişmiyim yavruma
gürüşürüzzz

Son düzenleme:
şimdi konuştum azizeyle kızlar daha doğum yapmamış.planlandığı gibi cumartesi olacak diyor.oğlu biraz rahatsızmış ve son hazırlıklar için ailesi yanına gelmiş.o yüzden açamadım bilgisayarı diyor.herkese çok selam söyledi:80:

canım benim de sag şişiyor cok fena yukarı dogru uzat ayaklarını asagı sarkıtmamaya calıs mümkün mertebe

gecmis olsun tatlım salgın kızamıgı mı diyorsun ay RAbbim korusun bebeklerimizi

hakkında hayırlısı olsun mervecim ben de kasılma falan da yok ama ben de dogurmak istiyorum artık usandım cok

gözün aydın canım dinlenirsin insallah gönlünce

uyuz oluyorum kuaförlerin kendi heveslerini uygulamasına beni de gecen sene birisi kobay olarak kullandı mahvetti bıraktı öyle kısacık saclarla ne sekil alır ne föne gelir kirpi gibi enseler dikilir durur sırf bişeye benzesın dıye her gün düzleştirici kullanmak durumunda kaldım daha beter mahvoldu saclarım her gün de sövdüm kadına saclarımla ugrasırken uzadılar sımdı sekil verdirmem lazım benım de ama gözüm yemiyor
kahküle sen elleme daha beter olur sonra düzeltebilecek birine git tekrar istersen

hakkında hayırlısı olsun canım saglıkla zamanlıca insallah

bence de yap artık hazırlıklarını canım ne olur ne olmaz tedbiri elden brakmamak lazım hayırlısı olsun hakkında

oh hadi sen de dinlen rahatla calısmak gercekten zor oluyor son zamanlarda ben de bı hafta erken ayrılmak durumunda kalmıstım ıyı kı de ayrılmsıım daha da agırlastım ayrıldıgım hafta gidemezmişim hic

Arkadaşlar İlknur (türkmeni ) arkadaşımız doğum yapmış. Sabah 9 da . Genel anestezi sezeryan. Kızımız 2700 gr olarak dünyaya merhaba dedi...:))))

masallah türkmenim de kavustu yavrusuna ne güzel saglıkla darısı bizlere insallah tebrik ederim ilknuru Allah analı babalı büyütsün insallah

hadi gözün aydın burcucum haberler gayet güzel

kızlar bebeğimin hareketleri yok denecek kadar az acaba dr gitsemmi yoksa banamı oyle geliyor

canım biraz bekle endişe yaptıkca tepkileri de azalıyor sıpaların sekerli ye yürü hareket et olmadı göbüşünü sallandır biraz dürtükle bakalım bikac saat daha ses gelmezse gidersin doktora korkma ama bu aralar uyuyorlar yerlerı dar oo benim cadının inadı tuttu mu napsam cevap vermiyor beni oynatıyor parmagında valla endişelenme tatlım sakin ol önce tamam mı

selam hanımlar ..bizde bugün doktora gittik .1 cm açıklık varmış .umarım çok bekletmez bizi

hadi hayırlısıyla devamı gelsin insallah
ay bizde de varmıdır acep öyle bişeyler

ilknurum cok sevindim senin adına dogum önü dinlenmişindir biraz enerji toplaman iyi olmus

kızlaaarr bebişimi görmeye gidiyorummm bakalım kilo aldırabilmişmiyim yavruma
gürüşürüzzz

hadi güzel haberlerle gel annesi

demek gününü bekliyorlar hakkında hayırlısı olsun oglusu da iyileşir hemencecik insallah
hayırlı haberlerini bekliyoruz

aman iyi bari planlanan tarihde doğucak kızı demek oğlunada geçmiş olsun

Herkese merhaba arkadaşlar,
Doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun Ne güzell inşallah sağlıkla büyütürüz bebeklerimizi Rahatsız olanlara çook geçmiş olsun..
Geçen perşembe kontrolümüz vardı. 2650 gr olmuş oğlumuz.Az gibi geldi ama doktor normal dedi.
Normal düşündüğümüz için çatı muayenesini de yaptı dr.muz.Ama çok kısa sürdü kasmayınca hiç acımıyor.

Bizim doktorumuz da ısrarla epidural normali öneriyor. Niye bu kadar farklı konuşuyorlar anlamadım.Ben tamamen normal olsun istiyorum dr ne gerek var o kadar acı çekmeye,zaten böyle söyleyen bayanlar 4cm açıklıktan sonra hemen epidurali istiyor diyor:26:.Biz bütün normal doğumları epiduralle yapıyoruz dedi.:44: Ben istemedikten sonra zorla epidural yapacak hali yok ama değil mi?

yok canım eski haline dönüyo merak etme

sağol canım önerilerin için.bide acayip ishalim afedersin.karışık oldu benim durumm
hahaha

allah analı babalı sağlıklı ömür versin

onunla geçmiş olsun canımm
bizde çok merak etmiştik seni
kızlar bebeğimin hareketleri yok denecek kadar az acaba dr gitsemmi yoksa banamı oyle geliyor
arama şansın varsa tel ile ara
ohhhh canım iyi yapmışsın..
canım sanırım yok bi haber:26:

ya kızlar insan gün bekleyince zaman duruyormus asır gibi gecmiyor zaman bana kafayı yiyecegim
ne gelmez cumartesiymiş mübarek poff cok sıkıldım evde de dısarı da cıkamıyoruz hava da kötü
kalcalarım cok agryor benim etlerim cürük acısı gibi nereye dönsem nasıl otursam kar etmiyor sanki birinden feci dayak yemişim gibi üstine bir de diş agrısı tam süper gidiyor valla
doguracakmısım gibi bir belirti hissiyat yok bende akıntım vardı gecen hafta kıvamlı yogundu bu hafta daha sıvı ve az kasılma denen seyı yasamadım sanırım henüz sancım da olmadı bebısımın hala ters oldugunu düsünüyorum dısardan el yordamıyla anladıgım kadar cumartesi doktor en yakın güne tarih versin diye dua ediyorum of hayırlısıyla eşim gelseydi dogursaydım sagsalim ya ne uzunmus bu hamilelik süresi
peşpeşe hamile kalan hanımlar nasıl dayandınız ay onca zaman hep hamile

normal dogurma imkanım olsa ben de epidrual istemezdim sanırım normali olabildigince dogal yasamak icin ama her doktor kendine göre farklı bi gidişat istiyor demek ki tabii ki önemli olan senin tercihin canım

ilknurum benim sana karısık bir sorum var yardımcı olabilrsen sevinirim
simdi ben esimle ayrı sehirlerdeyim malum iş nedeniyle
benim oturum kaydım burada eşimin baska sehirde
gebelik takibi icin kendime yakın saglık ocagına gidiyordum asıları da orada oldum
ancak uzun süredir gitmedim annemde olunca bugün aradılar
aile hekimligi kaydım eşimin oldugu sehirde görünüyormus ona ayrıyeten basvuru yapmam gerkmiş
bebekler dogunca asılanack ya sorun cıkarmıs
neyse buraya kadar sorun yok anladık da
ben kırkımızı cıkarıp eşimin yanına gidecegim dogum iznimi orada gecirecegim
simdi ası olayımız karıstı bizim hemsireye anlattım durumu onun da kafası karıstı
ilk ay olan asılar burada olacak ama sonraki aylarda yapılacak asılar nasıl olacak dedim
o dedi kaydını hic aldırma simdilik buraya o zaman ee dedim ilk asılarda buradayız o nolcak
misaifr olarak bi saglık ocagına gidersin söylersin durumu dedi
simdi ben nasıl bir yol izlemeliyim bu konuda aile hekimligi kaydımı aldırmayayım mı buraya simdilik
ilk asıya gene takibe gittigim yere giderim sonrakiler baska sehirde nasıl olacak bilemedim illa saglık ocaklarımı takip ediyor bu asıları özelde olamıyor muyuz gerci hangısı daha saglıklı hayırlı o da mühim
kafam cok karıstı valla

normal dogurma imkanım olsa ben de epidrual istemezdim sanırım normali olabildigince dogal yasamak icin ama her doktor kendine göre farklı bi gidişat istiyor demek ki tabii ki önemli olan senin tercihin canım

Evet ben de en normalini istiyorum çevremde bile deli misin, Niye illa acı çekecğm diye ısrar ediyosun diyenler var ama ben sancıların dayanılmaz olmadığına inanıyorum.Sancı geldiğinde hala aynı fikirde olacak mıyım bilimiyorum ama Deneyip göreceğiz inşallah

hep soracagım unutuyorum kızlar
dogum fotografcısı tutan oldu mu doguranlar arasında
ya da doguracaklar arasında
bu zamana dek normal istiyorum durum net degıl diye kesinleştiremedik
begendigim biri vardı ama tek calısıyormus sezeryanlara randevu kabul edebiliyormus ancak
e simdi benim de sezeryan olacak gibi ama bu sefer zaman daraldı simdide umarım bos zamanıma denk gelir diyor o kadar heves ettim kacırmak da istemiyorum o anı baska bi fotografcıyla daha görüşcem nolur nolmaz ama doktor bikac gün icine gün verirse ya ayarlayamazsam korkusu var fotografcıyı
bu konuda bilgisi önerisi olan var mı hanımlar

ayy durdu cidden zamaannnnn sıkıldım bende

merhaba arkadaşlar umarım herkes iyidir dünden beri biraz zor zamanlar geçirdim bizim bebiş normalde hiç durmaz sürekli hareketlidir dün sabahtan beri çok çok az hareket etti bizde uyordur falan dedik ama akşam 6 oldu hala hareket yok kalktık acile gittik bulunduğum yerde malesef doktorlar telefon numarasını vermiyorlar ki ben özel hastaneye gidiyorum ona rağmen doktorum numarasını vermedi acilde de doğumhaneye gidin dediler çıktık doğumhaneye nstye aldılar dediler bebeğin hareketlerinde azalma var gidin yemeğin gelin bende doktorumu arayın dedi arayamazyız siz yemek yiyin gelin dediler eşim hastanede ağzına gelini söyledi ama mecburen çıktık yemeğe gittik ne bulduysam yedim reçel bal tatlı tuzlu neyse tekrar gittik hastaneye nstye bağladılar nst bu sefer normal çıkmız ama ya kordon bağlandıysa diye aklımıza kurt düştü ebe ben anlamam ancak ultrasonda belli olur dedi eşimin bağırıp çağırması üzrine doktoru ebe aradı doktorumda yarın kontrole gelsinler demiş mecburen eve geldik ama eşimde bende çok tedirgin olduk bu gün kontrole giittik doktor ultrasonla baktı nst ye aldılar tekrar neyseki bebişimiz bu kez yine eskisi gibi hareketlendi şimdi de maşallah çok iyi ama feci korkttuk Allahım hepimizin bebişini korusun

herkeze slm güzeller

kusura bakmayın giremedin kk.ya...haber veririm dedim veremedim...dün çok geç geldik hastaneden yoruldum...gecede oğlum ateşlendi üşütmüş okulda...onla uğraştım çok üzüldüm oğluşuma :26: kendi sıkıntımı unuttum valla...

sağolsun ilknurcum
aradı canmm benim yarın son günüm son hazırlıkları yapıyoz annemler kayın valdem burdalar...yardım ediyolar bana sağolsunlar...
beni merak eden herkezi çok öpüyorum

Allah kısmet ederse anlaştığımız gibi cumartesi sabahı doğuma gidicem inşallah...herşey iyi dedi dr.ağrılarıda sordum normal olur bunlar dedi...işte böyle kızlar hepinizi çok seviyorum

haha sende kendimin eski halini gördüm canım
ben kücüklügümden beri nasıl hevesliyim öyle catır catır normal dogurmaya
bana da derlerdi deli misin yasa da görürüz falan diye
ama nasip işte anasının gözü yedi ama kuzusunun gözü yemedi sanırım normal dogumu
inatcı cimcimem dönmedi ki bir dogum pozisyonuna sezeryan yolları göründü bize de hayırlısı olsun napalım tek arzum simdi saglıkla kavusmak kuzuma insallah sana nasip olur normal

ayy durdu cidden zamaannnnn sıkıldım bende

valla canım napcagımı sasırdım oyalancak bişey de kalmadı hersey herkes hazır bekle dur

kıyamam nasıl korkmussundur yalnız orası neresi merak ettim ne demek arayamayız doktoru ya
insanın en ıhtıyac duydugu sey doktoruna rahtca ulasabılmek insanı nasıl yoruyorlar yok yere neyseki kuzun iyiymiş bazen korkutuyorlar böyle yaramazlar gecmis gitmiş olsun canım

gecmis olsun Azizem senle birlikte ben de gün sayıyorum valla
cumartesi sen yavrunu kucagına alcan ben de kucagıma alacagım tarihi alıcam insallah hayırlısıyla
oglusuna da gecmıs olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…