- 10 Kasım 2008
- 6.179
- 442
- 163
bende sorucam doktora tv.de yaptırın diyordu doktor :26:konu önceden konuşuldumu bilmiyorum ama mart erkek annelerine sormak istiyorum sünnet işini napcaksınız bebek doğduktan sonra 3 gün acı hissetmiyomuş hemenmi yaptırcaksınız yoksa ilerde düğünlü olsun diye ertelicekmisiniz?
geçmiş olsunGünaydın anneler ve tatlı bebekler...Gece en son ben yazmışım ve bugün ilk ben yazıyorum.Niye geç yatıp erken kalktıgımın bogazlarımGeceden beri ıhlamurla kuşburnunu karıştırıp kaynatıp içmekten gına geldi Ama yapacak başka bişey yok.Bogazlarım çok acıyor.Yine ıhlamur kaynattım içiyorum.Bu arada gözlerimden uyku akıyor.Biraz daha ıhlamur içip uymak istiyorum:2:Sizler inş. iyisinizdir.Kendinize bebeklere iyi bakın!
:26::26günaydın annecikler yine erkenciyiz mide bulantısından uyuyamadık yine..
bide sabah sabah yine kasılmalar devam ediyo yalancı mı sahici mi çok sıkıldım artık bende doğurmak istiyoruuuum:84: böyle ağrının kasılmanın geçmesini beklemek psikolojimi bozuyo
şükür tatlım hoş haftan ileride bebişin istediği zaman gelebilirgunaydın kızlar dun bı akıntıdan bahsetmıstım aksama kadar dınlendım gecmeyınce acıle gıttım nst de sancı cıkmdı alttan baktı bı de ebe rahım agzı kapalı dedı haftan dogumun baslaması ıcın uygun dedı gelen akıntı nısan olabılır sabah doktoruna gel muayene ol belkı pazartesı olan dogumu erkene alabılır dedı ama sancım yok suan sadece gece kasılmalarım oldu bırazdan gıdıcem doktora bana dua edın bakalım ne olcak balıgım babası gıbı sabırsız galıba
güzel haberlerini bekliyoruzGünaydın Anneler,
Nasılsınız, birkaç gündür yazamıyorum sadece geçmişi okuyup çıkıyorum. Son haftalar oldukça yoğun geçiyor... Alışveriş dost ziyaretleri derken... Gündüz de gece de pc başına oturacak vakit bulamaz oldum...
Bugün dr'a gideceğim nasipse, bu Şırnak'taki dr'umun ve İzmir'de birçok tanıdığın tavsiye ettiği bi dr. En sonunda randevumu alabildimumarım bebeğimde iyidir, akşam gelince haberlerimi paylaşırım sizinle..
Hepinize sağlık ve huzur dolu günler diliyorum
Bizde istiyoruz ama ailemiz karşı çıkıyor.. İlk bebek büyüsün düğün dernek yaparız diyolar....
maşallah kızına gözleri aydın sağlıkla büyütsünlerArkadaşlar İlknur (türkmeni ) arkadaşımız doğum yapmış. Sabah 9 da . Genel anestezi sezeryan. Kızımız 2700 gr olarak dünyaya merhaba dedi...:))))
dun bahsetmistim kasilmalar duzenli geliyor diye korkup doktoruma gittim. cok sukur nst de bir sey cikmadi. ama hazirliksiz yakalandim cati muayenesi yaptisakın kasmayin kendinizi, kasinca can daha fazla aciyor.. neyse, cok sukur gelisimimiz normalmis. rahimagzida kapaliymis cok sukur.
kızlarrrr son bir aydır uyuyamadığım kadar çok uyumuşum bugün.çokkkk güzeldiii
nasıldinlenmişim.gözümü açar açmaz buraya koştum.şimdi geçmişe bakacağım ama önce azizeden haber var mı onu sorayım dedim.yoksa hemen arayayım