2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

meraba hiç canını sıkma bence benim ailemde (ablalarım)hep iri bebek doğurdulaar hepside kocaman oldu maşşalah .seninkide öle olur hep olumlu düşün. maşşalah senin bebişede

doğsun artık canım haftanda ileride inş sağlıkla kucağına alıcaksın biran önce

merhaba arkadaslar bende 2011 mart annesi olacağım inşallah tabiki oğlum erken gelmek istemez ise :) ... Allah herkesi bebişlerine sağlıklı sıhhatli kavustursun inş.

Amin canim, hepimiz insallah.

canim, millet bebegi toplu olsun kilo alabilsin diye ugrasiyor. sen kendine sorun etmissin. yapma guzelim. eger doktorun saglikli diyorsa gerisini bos ver. kim ne derse desin. Haftasiyla uyumlu mu? sagligi yerinde mi? cok sukur de gerisini takma. 3 ayri doktor demissin yien sen bilirsin ama, her doktorun gorusu farklidir. her doktorun ultrason aleti farklidir. elinin olcumu farklidir. yorumu farklidir. kafan daha cok karismasin? tabi yine sen bilirsin..

meraba hiç canını sıkma bence benim ailemde (ablalarım)hep iri bebek doğurdulaar hepside kocaman oldu maşşalah .seninkide öle olur hep olumlu düşün. maşşalah senin bebişede

teşekkürler canım maşallah tüm bebişlere olsun..valla ben artık doğurmayı istemiyorum hep benle böyle kalsın istiyorum...

Geçecek inan..Cumartesi gidip gel hayırlısıyla bize burdan güzel haberler vereceksin.Bebeğini göreceksin. İçin rahatlayacak.Geçenlerde Saçma birneden buldum kendime,oturup hıçkıra hıçkıra dakikalarca ağladım.Öyle dolmuşum,öyle ağlamışım ki öksürük krizine girdim.Tam toparlandım dedim, sonra da ağladım bebeğimi de üzdüm diye ağlamaya başladım haydee..Hareketini hissedene kadar da suçluluk duygusundan kurtulamadım Arada oluyor hepimize canım. Tedirgin olmamaya çalış, seni rahatlatacak bişeyer vardır mutlaka.Ben müzik dinleyince ve spor yapınca çok iyi hissediyorum kendimi mesela.Senin de vardır mutlaka.Hiç olmadı çık dışarı biraz gez rahatsız değilsen.Evde iyice bunalma

Canım hormonların o ağlayan:)))))))) Hani hatırlıyor musun daha önce de yazmıştım eşime hep öyle diyorum diye...
Abartma, dur bi sakin ol. Hepimiz aynı moddayız farkında mısın? Sabahtan beri önümde bilgisayar, öyyleeee bakıyorum, çalışamıyorum, evin içinde dolanıyorum, bebişin eşyalarını karıştırıyorum, içim daralıyor, aralıklı ağlama atakları geliyor, sebeb yok! Arayıp birine çatasım var, öyle biri yok. Hormonlar tavan yapmış, 30.000 felaket senaryosu aklımda, düşündükçe nefes alamıyorum, korkuyorum, ama neden korkuyorum bilmiyorum, hava kapalı, bu havada bişey yapılmaz...
Zor zor zor yani... Bu kadar ostrojen bünyeye zarar...Hasta olmadan önce de böyle şirret olurdum, yine aynı mod.
3 doktor gezme, herşey yolunda diyorsa doktor, yolundadır, sakin ol, güzel bir film bul, onu izle, güzel şeyler düşün, herşey çok güzel olacak....

haftasıyla uyumlu değil burcu canım..baş çevresi 41 haftalık,karın çevresi 40 haftalık gözteriyo ultrasonda ...normal doğum istiyordum ben tüm her anını yaşamak istiyordum bunu dediğimde bir arkadaş kadının biri normal doğum istemiş bebeğin başı çıkmış omuzu takılmış sonra anneyi kurtarmak için bebeğin başını kesmişler dediAllah'ım ne korkunçç..bir tanesi de bebek iri sezaryen olabilirim dedim bir başka hikaye anlattıı anne narkozdan kalkamamış ölmüş öfff sizleri de bunaltmayayım daha ne hikayeler var duyduğum..hepside birbirinden korkunç

azizeciğim sağlıkla, güzelliklerle ve kolaylıkla bebişini inşallah doğurursun.

bebişiniz şimdiden şaka yapmış size. inşallah yaşamazsınız tekrardan. sağlık diliyorum...

merhaba arkadaslar bende 2011 mart annesi olacağım inşallah tabiki oğlum erken gelmek istemez ise :) ... Allah herkesi bebişlerine sağlıklı sıhhatli kavustursun inş.

bebeğin hayırlı olsun canım. sağlıkla kucağına Allahım nasip etsin...

canım herşeyi ne kadar incelersen başına okadar aksilik geliyor. bence takmamaya çalışıyorum elimden geldiğince!! okadar doktora gittikten sonra hepsi farklı farklı şeyler söylerse ozaman onada kafayı takacasın. bence memnunsan doktorundan hiç zorlama... ona güven...

inşallah herşey hepimiz için güzel olur

kızlar merhaba doktor teyzemizden geldik biz de 35+2 haftalığız 3029 gr olmuş suyu kilosu gelişimi vs normalmiş ve baş aşağı dönmüşsıkıntı ben de sol bacağımın üzerine basınca kalçam ve belimin sol tarafında batma oluyor.doktorum fizik tedavi ve rehabilitasyon uzmanına yölendirdi orda muayene oldum doktor sıcak uygulama önerdi ve muscoflex ve fastjel adında jel verdi bu ikisini karıştırıp sabah akşam uygulayacakmışım.fakat gebelikte kullanımı sıkıntı gibi görünüyor.

var mı kullanan ya da benim gibi şikayeti olan?şimdilik sıcak su torbası koydum uzanıyorum sırtüstü.
neler yapabilirim sizce?:26::26::26::26:

maşallah kuzuna onurcuk

anlatılanlar eskiden kalma şeyler dr.larımız eskisi gibi deyil daha bilinçli ve deneyimli. bide biz bebeklerimizi istiyoruz neden sıkıntı olsun uyanmayalım dimi...içimizi ferah tutup iyi dualar etmeliyiz iyi dualarım tüm annelere

iyiyiz taçsız prenses ne yapsınlar sıkıldılar minicik yere sığmaya çalışıyorlar

ayyy yerim ben onları =)))

Rabbime ne kadar şükür etsek az varlıklarını hissetmek öyle mükkemmel ki..Eşime dün akşam doğduktan sonra bu zamanları özlerim diyorum alıştım içimde kıpır kıpır olmasına üzülme diyor seneye bir tane daha yaparız özlemek zorunda kalmazsın diyor

ayyyy çok kolaydı sanki demiiii babalara ne kolay bu süreçbende özlicem onun içinde sezeryan olmak istemiyordum çünkü bebişimizin karnımda son olduğu günü bilmek istemiyordum kendi gelsin

ayyyy çok kolaydı sanki demiiii babalara ne kolay bu süreçbende özlicem onun içinde sezeryan olmak istemiyordum çünkü bebişimizin karnımda son olduğu günü bilmek istemiyordum kendi gelsin

valla ne var ki onlara göre ohh öpüp okşuyorlar sadece hareket edince oy oyy oğlum canım kuzum bu kadar =))) Arada sana vereyim diyorum öyle baba olunmaz diyorum

Bende çok istiyordum normal doğumu gözlerini açtığında görmek istiyordum ama ama ama işte pufff yine de hayırlısı ne yapalım

Ben geldim
Doğum yapan arkadaşların gözü aydın!
Son günlerini yaşayanlar olarak bizim de moralimizi yüksek tutmamız lazım, ama kim ne dese dokunuyor di mi Bugün benim de pek tadım yok, evin içinde gerginlikler oluyor, herkes mi hamile bilemedim ki Annemler burada ya şimdi, bir şeyler almak istiyorlar, ama büyük şeyler, eşim de hiç istemiyor, biz çocuk muyuz biz alalım diyor.. Kurutma makinesi almışlar mesela, sormamışlar da, aslında çok işime geldi, ama tabii eşim çok üzüldü, dünden beri yüzü gülmüyor, annemler de çok doğru bir iş yaptık diye düşünüyor, iki taraf da birbirini anlamıyor, ben arada kalıyorum, of :26::26: Ne yapacağımı şaşırıyorum..
Kızlar sezaryenden önce biz bir şey yemiyoruz ya gece 12den sonra, aniden sezaryene aşınan arkadaşlar nasıl oluyor? Bekleniyor mu?
Bu arada benim doktor dedi ki sondayı ertesi güne kadar çıkarmazlarmış Ama sen rahat edersin, tuvalete gitmekten daha kolay dedi.. İnanmaktan başka çare yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…