slm kızlar artık hiçkimseyle konuşmak istemiyorum..ne annem ne de başka bir arkadaşla iyice psikolojimi bozuyo herkesbebeğimin iri olduğunu söylediğim herkes ayrı bir felaket tellalı kesiliyor başıma..yok falan hastalığı vardır,yok doğunca kilolu bebekler çok yaşamıyo,yok normal doğum yapma sakın omızları sıkışır bebeğin başını keserler seni kurtarmak için falan falan nasıl dilleri varıyo söylemeye anlamıyorum ben bebeğim rahatsız olmasın diye herşeyi yapıyorum millete kolay geliyo tabi...son 3 gündür herkes moralimi bozuyo..
damlacım çok sağol bide bizim erken doğum riski vardı ya düşün 34.haftadan beri geldi mi gelicek mi ne ağrısı ne kasılması die beklemek beni çok yıprattı açıkçası artık doğsun diyorum inan hiç bişeyden zevk alamaz durumdayım artık
merhaba arkadaslar bende 2011 mart annesi olacağım inşallah tabiki oğlum erken gelmek istemez ise :) ... Allah herkesi bebişlerine sağlıklı sıhhatli kavustursun inş.
slm kızlar artık hiçkimseyle konuşmak istemiyorum..ne annem ne de başka bir arkadaşla iyice psikolojimi bozuyo herkesbebeğimin iri olduğunu söylediğim herkes ayrı bir felaket tellalı kesiliyor başıma..yok falan hastalığı vardır,yok doğunca kilolu bebekler çok yaşamıyo,yok normal doğum yapma sakın omızları sıkışır bebeğin başını keserler seni kurtarmak için falan falan nasıl dilleri varıyo söylemeye anlamıyorum ben bebeğim rahatsız olmasın diye herşeyi yapıyorum millete kolay geliyo tabi...son 3 gündür herkes moralimi bozuyo..
inşallah geçer bilemiyorum ilk defa bu kadar bunaldım...dr iyi dedi ama kimseye güvenim kalmadı.ctesi günü 3 tane dra gidecez...medicana,hospitalium ve acıbadem hepsine muayene olucam bakalımonlar ne diyecekler..gerçi drumdan memnunum ama içimdeki vesvese bir türlü geçmiyo...
meraba hiç canını sıkma bence benim ailemde (ablalarım)hep iri bebek doğurdulaar hepside kocaman oldu maşşalah .seninkide öle olur hep olumlu düşün. maşşalah senin bebişede
inşallah geçer bilemiyorum ilk defa bu kadar bunaldım...dr iyi dedi ama kimseye güvenim kalmadı.ctesi günü 3 tane dra gidecez...medicana,hospitalium ve acıbadem hepsine muayene olucam bakalımonlar ne diyecekler..gerçi drumdan memnunum ama içimdeki vesvese bir türlü geçmiyo...
doğsun artık canım haftanda ileride inş sağlıkla kucağına alıcaksın biran önce
Amin canim, hepimiz insallah.
canim, millet bebegi toplu olsun kilo alabilsin diye ugrasiyor. sen kendine sorun etmissin. yapma guzelim. eger doktorun saglikli diyorsa gerisini bos ver. kim ne derse desin. Haftasiyla uyumlu mu? sagligi yerinde mi? cok sukur de gerisini takma. 3 ayri doktor demissin yien sen bilirsin ama, her doktorun gorusu farklidir. her doktorun ultrason aleti farklidir. elinin olcumu farklidir. yorumu farklidir. kafan daha cok karismasin? tabi yine sen bilirsin..
herkeze slmgüzeller
kusura bakmayın giremedin kk.ya...haber veririm dedim veremedim...dün çok geç geldik hastaneden yoruldum...gecede oğlum ateşlendi üşütmüş okulda...onla uğraştım çok üzüldüm oğluşuma :26: kendi sıkıntımı unuttum valla...
sağolsun ilknurcum aradı canmm benimyarın son günüm son hazırlıkları yapıyoz annemler kayın valdem burdalar...yardım ediyolar bana sağolsunlar...
beni merak eden herkezi çok öpüyorum
Allah kısmet ederse anlaştığımız gibi cumartesi sabahı doğuma gidicem inşallah...herşey iyi dedi dr.ağrılarıda sordum normal olur bunlar dedi...işte böyle kızlarhepinizi çok seviyorum
merhaba arkadaşlar umarım herkes iyidir dünden beri biraz zor zamanlar geçirdim bizim bebiş normalde hiç durmaz sürekli hareketlidir dün sabahtan beri çok çok az hareket etti bizde uyordur falan dedik ama akşam 6 oldu hala hareket yok kalktık acile gittik bulunduğum yerde malesef doktorlar telefon numarasını vermiyorlar ki ben özel hastaneye gidiyorum ona rağmen doktorum numarasını vermedi acilde de doğumhaneye gidin dediler çıktık doğumhaneye nstye aldılar dediler bebeğin hareketlerinde azalma var gidin yemeğin gelin bende doktorumu arayın dedi arayamazyız siz yemek yiyin gelin dediler eşim hastanede ağzına gelini söyledi ama mecburen çıktık yemeğe gittik ne bulduysam yedim reçel bal tatlı tuzlu neyse tekrar gittik hastaneye nstye bağladılar nst bu sefer normal çıkmız ama ya kordon bağlandıysa diye aklımıza kurt düştü ebe ben anlamam ancak ultrasonda belli olur dedi eşimin bağırıp çağırması üzrine doktoru ebe aradı doktorumda yarın kontrole gelsinler demiş mecburen eve geldik ama eşimde bende çok tedirgin olduk bu gün kontrole giittik doktor ultrasonla baktı nst ye aldılar tekrar neyseki bebişimiz bu kez yine eskisi gibi hareketlendi şimdi de maşallah çok iyi ama feci korkttuk Allahım hepimizin bebişini korusun
merhaba arkadaslar bende 2011 mart annesi olacağım inşallah tabiki oğlum erken gelmek istemez ise :) ... Allah herkesi bebişlerine sağlıklı sıhhatli kavustursun inş.
Geçecek inan..Cumartesi gidip gel hayırlısıyla bize burdan güzel haberler vereceksin.Bebeğini göreceksin. İçin rahatlayacak.Geçenlerde Saçma birneden buldum kendime,oturup hıçkıra hıçkıra dakikalarca ağladım.Öyle dolmuşum,öyle ağlamışım ki öksürük krizine girdim.Tam toparlandım dedim, sonra da ağladım bebeğimi de üzdüm diye ağlamaya başladım haydee..Hareketini hissedene kadar da suçluluk duygusundan kurtulamadımArada oluyor hepimize canım. Tedirgin olmamaya çalış, seni rahatlatacak bişeyer vardır mutlaka.Ben müzik dinleyince ve spor yapınca çok iyi hissediyorum kendimi mesela.Senin de vardır mutlaka.Hiç olmadı çık dışarı biraz gez rahatsız değilsen.Evde iyice bunalma
Canım hormonların o ağlayan:)))))))) Hani hatırlıyor musun daha önce de yazmıştım eşime hep öyle diyorum diye...
Abartma, dur bi sakin ol. Hepimiz aynı moddayız farkında mısın? Sabahtan beri önümde bilgisayar, öyyleeee bakıyorum, çalışamıyorum, evin içinde dolanıyorum, bebişin eşyalarını karıştırıyorum, içim daralıyor, aralıklı ağlama atakları geliyor, sebeb yok! Arayıp birine çatasım var, öyle biri yok. Hormonlar tavan yapmış, 30.000 felaket senaryosu aklımda, düşündükçe nefes alamıyorum, korkuyorum, ama neden korkuyorum bilmiyorum, hava kapalı, bu havada bişey yapılmaz...
Zor zor zor yani... Bu kadar ostrojen bünyeye zarar...Hasta olmadan önce de böyle şirret olurdum, yine aynı mod.
3 doktor gezme, herşey yolunda diyorsa doktor, yolundadır, sakin ol, güzel bir film bul, onu izle, güzel şeyler düşün, herşey çok güzel olacak....
kızlar merhaba doktor teyzemizden geldik biz de 35+2 haftalığız 3029 gr olmuş suyu kilosu gelişimi vs normalmiş ve baş aşağı dönmüşsıkıntı ben de sol bacağımın üzerine basınca kalçam ve belimin sol tarafında batma oluyor.doktorum fizik tedavi ve rehabilitasyon uzmanına yölendirdi orda muayene oldum doktor sıcak uygulama önerdi ve muscoflex ve fastjel adında jel verdi bu ikisini karıştırıp sabah akşam uygulayacakmışım.fakat gebelikte kullanımı sıkıntı gibi görünüyor.
var mı kullanan ya da benim gibi şikayeti olan?şimdilik sıcak su torbası koydum uzanıyorum sırtüstü.
neler yapabilirim sizce?:26::26::26::26:
haftasıyla uyumlu değil burcu canım..baş çevresi 41 haftalık,karın çevresi 40 haftalık gözteriyo ultrasonda ...normal doğum istiyordum ben tüm her anını yaşamak istiyordum bunu dediğimde bir arkadaş kadının biri normal doğum istemiş bebeğin başı çıkmış omuzu takılmış sonra anneyi kurtarmak için bebeğin başını kesmişler dediAllah'ım ne korkunçç..bir tanesi de bebek iri sezaryen olabilirim dedim bir başka hikaye anlattıı anne narkozdan kalkamamış ölmüş öfff sizleri de bunaltmayayım daha ne hikayeler var duyduğum..hepside birbirinden korkunç
Selammm anneler..Ne yapıyorsunuz nasılsınız Kuzularınız nasıl
iyiyiz taçsız prenses ne yapsınlar sıkıldılar minicik yere sığmaya çalışıyorlar
ayyy yerim ben onları =)))
Rabbime ne kadar şükür etsek az varlıklarını hissetmek öyle mükkemmel ki..Eşime dün akşam doğduktan sonra bu zamanları özlerim diyorum alıştım içimde kıpır kıpır olmasına üzülme diyor seneye bir tane daha yaparız özlemek zorunda kalmazsın diyor
ayyyy çok kolaydı sanki demiiii babalara ne kolay bu süreçbende özlicem onun içinde sezeryan olmak istemiyordum çünkü bebişimizin karnımda son olduğu günü bilmek istemiyordum kendi gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?