2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar
bugün kasılma haplarımı bıraktım.
ama şöyle bir wc ye gidip ordanda salona gelirken bile
karnım taş gibi sanki yırtılacakmış gibi hissediyorum.öne doğru eğilip
karnımın altını tutupta yürüyorum
sizce normal mi?
yada benle aynı şeyi yaşayan var mı?

selam annecikler umarım herkes iyidir..
bnm de bu hafta birden karnım aşagı indi..karnımı turup yürüorum..

Ben kasılma için hap filan kullanmadım hiç, sadece en son kontrolde kasılma çıktı, ama ben de çoğu zaman yürürken her adımda zonk zonk hissediyorum basıncı. Sanki elimle alttan tutarsam işe yarayacak gibi geliyor. Bir süre yürüdükten sonra geçiyor aslında, ama korkuyorum uzun süre yürümekten:44:

canım aynısı banada oldu bir iki gün ara ara sonra geçti ilacı bırakınca bol bol su iç demişti doktorum sonra bi daha olmadı ama biliyosun son bi kaç gündür kasılmalarım arttı onlarda normal artık karnımda iyice indi benim bende dediğin gibi karınımı tuta tuta yürüyorum süreklibu akşam bi bak bakalım çok sık olursa doktorunu ararsın yarın

tüm annelere selamlarrr
bugün gezmedeydik ancak girebildim.geçmişi okumaya devam neyse ki çok birikmemiş geceden beri.abrelcim dualarına aminnn diyorum.Allah korusun bütün bebişleri.kızıma gelince şükür uslu duruyo şimdilik bi sorun yok.tek yaptığı göbeğimi yamultarak totosunu çıkarıp ayaklarını bir gün sağa bir gün sola dayamak keyfine düşkün bizim kız döne döne yatıyo ki bi yeri uyuşmasın şimdiden söyleyeyim de sonradan senin kız rahatına çok düşkün demeyin

Merhaba, Güzel Anne Adayları

Doğum Fotoğrafı Çektirmeye Karar Vermek...
Bir bebek sahibi olmaya karar vermek, kalbinizin artık sizin dışınızda atmasına karar vermek gibidir. Bir diğer karar ise bu doğum anını görüntüleyecek olan doğum ve bebek fotoğrafçısı. Doğum anını ölümsüzleştirecek doğru uzman fotoğrafçıyı seçmelisiniz. YUVA ÖZGÜR hamilelik, doğum ve bebek fotoğrafçısı olarak 3 yıldır hizmet vermektedir. Hep söylediğimiz gibi; "geriye kalan sadece fotoğraftır." doğum ve bebek fotoğrafçısını başarılı kılacak olan, fotoğrafların bir fotoğrafçı gözüyle iyi fotoğraflanması, bir hikâyeci gözüyle de iyi ifade edilmesidir.
Sunduğum hizmetler; - Bebek Fotoğrafçılığı - Doğum Fotoğrafçılığı (stüdyo, doğum anı, doğum sonrası…) - Doğum Günü Fotoğrafçılığı - Aile Fotoğrafçılığı - Düğün Fotoğrafçılığı - Hikâye Fotoğrafçılığı
Eğer düşünürseniz seve seve sizi ve bebeğinizi arşivlemek isterim

saygılarımla...............

ayy bende tutunca düşmeyecekmiş gibi hissediyorum.
ama karnım yırtılacak gibime geliyor
ayyy aazıcık evin içinde yürümeden de olmuyor ki

güzel haberlerini bekliyoruz

amin ahucum aminnnnnnnnnnnn

ellerine sağlık ne güzel şeyler bunlat güle güle giysin bebişin

maşallah kuzuna
teşekkürler teyzesii
Maşallah canım Biz de seni göremeyince dün acaba doğurdu mu dedik:)))) Artık 2 gün gözükmeyene doğurdu gözüyle bakar olduk Hayırlısıyla hepimiz doğursak da bebişlerimizi emzirmeyi konuşsak
inşallah canım yaa
canım dün doktordaydık kocişle uzun bi süre gidemicez avm ye diye biraz dolaştık
ay doğursak bi hayırlsıyla
canım niye 6 mart? seninle aramızda 1 gün var benim 3 mart görünüyor.
canım bende 4 mart die biliyordum dr 6 mart dedi martın başında bi daha gidicem sancımfalan yok benim yaa
teşekkürler teyzesi

maşşalahhh oğlusuna ismi ne olacak
saol canım benim YUNUS KAAN olacak inşalah
aplam aynen bende öleyimm

selam annecikler umarım herkes iyidir..
bnm de bu hafta birden karnım aşagı indi..karnımı turup yürüorum..

maşallah canımm

sağol merveciğim
biraz daha su içiyim o zaman
doktoru da abartısız her gün arıorum
adam sonunda gel keselim alalım ikimizde rahatlayalım diecek

kıpır kıpır cimcimeye

Doktora dedim ki salı günü, benim kız kendi kendine sezaryen yapıp çıkacak herhalde, patlayacak gibi karnım Yok dedi, öylesini görmedik daha.. Herhalde normal ya. Annem diyo ki pilates topu gibisin.

slm kızlar ben biraz daha iyiyim walk at home ile kendime geldim...epeydir spor yapmıyodum iyi oldu.hem böylelikle doğumum kolaylaşıcak diye inanmaya başladım..özgüvenim yerine geldi.ayrıca eşim çok üzülmüş ve akşama dışarda yemek yiyecekmişiz program yapmış hazırlan dedi çok mutlu oldum.sizler nasılsınız?iyi misiniz?

Canım ben de oluyo aynı şey. Sanırım çocuğun o sıradaki pozisyonuyla da ilgili, bazen çok baskı yapıyo...Sormuştum doktora, normal demişti.
Bu arada meslektaşız:))))

kızlar bu arada doğuma yaklaşırken hamile kadına bacak bacak üstüne atıp oturturlarmış ya oturamazsa doğumuna az kalmış derlermiş ya bu gerçek mi:26:ben hala rahat rahat oturuyorum:26: tamam çok seksi görünmüyo ama hala oturabiliyorum...

Son düzenleme:

Çok sevindim canım... Aman takma kafana herşeyi.... Ahh bu hormonlar diyorum, başka da bişey demiyorum. Normalde olsa o abuk subuk konuşan herkese bir bir cevap verir, bildiğinden inandığından geri durmazdın, şimdi sulu göz olduk, kim ne dese bööööööö
İyi bak kendine

İyi eğleceler size Moral bozmak için konuşan kimseyi takma kafana, kocanı tak sadece, ne güzel seni düşünüyor hep

teşekkürler canım sağol.hormonlarla başımız dertteyken birde çevresel etkiler rahat bırakmıyo ama artık üzülmeyecem inşallah...hurma yemeye başladım bugün birde..kolay doğum için her türlü yöntemi yapmaya başladım..inşallah faydalı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…