- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
Ben geldim
Doğum yapan arkadaşların gözü aydın!
Son günlerini yaşayanlar olarak bizim de moralimizi yüksek tutmamız lazım, ama kim ne dese dokunuyor di miBugün benim de pek tadım yok, evin içinde gerginlikler oluyor, herkes mi hamile bilemedim ki Annemler burada ya şimdi, bir şeyler almak istiyorlar, ama büyük şeyler, eşim de hiç istemiyor, biz çocuk muyuz biz alalım diyor.. Kurutma makinesi almışlar mesela, sormamışlar da, aslında çok işime geldi, ama tabii eşim çok üzüldü, dünden beri yüzü gülmüyor, annemler de çok doğru bir iş yaptık diye düşünüyor, iki taraf da birbirini anlamıyor, ben arada kalıyorum, of :26::26: Ne yapacağımı şaşırıyorum..
Kızlar sezaryenden önce biz bir şey yemiyoruz ya gece 12den sonra, aniden sezaryene aşınan arkadaşlar nasıl oluyor? Bekleniyor mu?
Bu arada benim doktor dedi ki sondayı ertesi güne kadar çıkarmazlarmışAma sen rahat edersin, tuvalete gitmekten daha kolay dedi.. İnanmaktan başka çare yok
kıyamam sanaslm kızlar artık hiçkimseyle konuşmak istemiyorum..ne annem ne de başka bir arkadaşla iyice psikolojimi bozuyo herkesbebeğimin iri olduğunu söylediğim herkes ayrı bir felaket tellalı kesiliyor başıma..yok falan hastalığı vardır,yok doğunca kilolu bebekler çok yaşamıyo,yok normal doğum yapma sakın omızları sıkışır bebeğin başını keserler seni kurtarmak için falan falan nasıl dilleri varıyo söylemeye anlamıyorum ben bebeğim rahatsız olmasın diye herşeyi yapıyorum millete kolay geliyo tabi...son 3 gündür herkes moralimi bozuyo..
ayyy bu millete ne olyor anlamıyorum hee.bebek zayıf doğar aaaaaa şukadar mı doğurdun derler,tombiş doğar hemen başlarlar hastadır şeker vardır onda profösör kesilirler başımıza.
sen onlara aldırma canım hiççç de moralini bozma allahın izniyle sağsalim alıcaksın meleğini kucağına.
bak bende kilo alsın diye ne pişirip yiyeceğimi şaşırmış durumdayım bebeğim 1 hafta geri
kızlar merhaba doktor teyzemizden geldik biz de 35+2 haftalığız 3029 gr olmuş suyu kilosu gelişimi vs normalmiş ve baş aşağı dönmüşsıkıntı ben de sol bacağımın üzerine basınca kalçam ve belimin sol tarafında batma oluyor.doktorum fizik tedavi ve rehabilitasyon uzmanına yölendirdi orda muayene oldum doktor sıcak uygulama önerdi ve muscoflex ve fastjel adında jel verdi bu ikisini karıştırıp sabah akşam uygulayacakmışım.fakat gebelikte kullanımı sıkıntı gibi görünüyor.
var mı kullanan ya da benim gibi şikayeti olan?şimdilik sıcak su torbası koydum uzanıyorum sırtüstü.
neler yapabilirim sizce?:26::26::26::26:
olsun annesiayyyy çok kolaydı sanki demiiii babalara ne kolay bu süreçbende özlicem onun içinde sezeryan olmak istemiyordum çünkü bebişimizin karnımda son olduğu günü bilmek istemiyordum kendi gelsin
selam cicişler topiğine ekledim dayanamadım buraya da ekleyim dedim bunlar benim bebişe yaptığım örgüler....
ayyy keşke annem gelse de bize de kurutma makinası alsa valla süper olur
Evet canım ben çikolata kistinden amelyat oldum..Sonda bende de vardı ertesi gün akşam çıkardılar..Kalkamadığın için çok iyi oluyor doğrusu =)))
selam cicişler topiğine ekledim dayanamadım buraya da ekleyim dedim bunlar benim bebişe yaptığım örgüler....
ben yine alkışlamadan yapamayacağımmmm
Ay di mi uzaktan öyle görünüyor, gelsinler bana da alsınlar diye.. Ama benim adam böyle işte, kendini adamdan saymıyorlar da ondan alıyorlar sanıyor :18:
teşekkür ederim sağlıkla giydirmek nasip olur inşallah çok ama çok keyifliydi bunları örmek.....
Selammm anneler..Ne yapıyorsunuz nasılsınız Kuzularınız nasıl
iyiyiz canım
siz nasılsınız bebişle?
hepsi çook cici becerikli annesiii
güle güle giysin bebişin
ben örgü hiç bilmem
Arkadaşlar İlknur (türkmeni ) arkadaşımız doğum yapmış. Sabah 9 da . Genel anestezi sezeryan. Kızımız 2700 gr olarak dünyaya merhaba dedi...:))))
dun bahsetmistim kasilmalar duzenli geliyor diye korkup doktoruma gittim. cok sukur nst de bir sey cikmadi. ama hazirliksiz yakalandim cati muayenesi yaptisakın kasmayin kendinizi, kasinca can daha fazla aciyor.. neyse, cok sukur gelisimimiz normalmis. rahimagzida kapaliymis cok sukur.
şimdi konuştum azizeyle kızlar daha doğum yapmamış.planlandığı gibi cumartesi olacak diyor.oğlu biraz rahatsızmış ve son hazırlıklar için ailesi yanına gelmiş.o yüzden açamadım bilgisayarı diyor.herkese çok selam söyledi:80:
merhaba arkadaşlar umarım herkes iyidir dünden beri biraz zor zamanlar geçirdim bizim bebiş normalde hiç durmaz sürekli hareketlidir dün sabahtan beri çok çok az hareket etti bizde uyordur falan dedik ama akşam 6 oldu hala hareket yok kalktık acile gittik bulunduğum yerde malesef doktorlar telefon numarasını vermiyorlar ki ben özel hastaneye gidiyorum ona rağmen doktorum numarasını vermedi acilde de doğumhaneye gidin dediler çıktık doğumhaneye nstye aldılar dediler bebeğin hareketlerinde azalma var gidin yemeğin gelin bende doktorumu arayın dedi arayamazyız siz yemek yiyin gelin dediler eşim hastanede ağzına gelini söyledi ama mecburen çıktık yemeğe gittik ne bulduysam yedim reçel bal tatlı tuzlu neyse tekrar gittik hastaneye nstye bağladılar nst bu sefer normal çıkmız ama ya kordon bağlandıysa diye aklımıza kurt düştü ebe ben anlamam ancak ultrasonda belli olur dedi eşimin bağırıp çağırması üzrine doktoru ebe aradı doktorumda yarın kontrole gelsinler demiş mecburen eve geldik ama eşimde bende çok tedirgin olduk bu gün kontrole giittik doktor ultrasonla baktı nst ye aldılar tekrar neyseki bebişimiz bu kez yine eskisi gibi hareketlendi şimdi de maşallah çok iyi ama feci korkttuk Allahım hepimizin bebişini korusun
herkeze slmgüzeller
kusura bakmayın giremedin kk.ya...haber veririm dedim veremedim...dün çok geç geldik hastaneden yoruldum...gecede oğlum ateşlendi üşütmüş okulda...onla uğraştım çok üzüldüm oğluşuma :26: kendi sıkıntımı unuttum valla...
sağolsun ilknurcum aradı canmm benimyarın son günüm son hazırlıkları yapıyoz annemler kayın valdem burdalar...yardım ediyolar bana sağolsunlar...
beni merak eden herkezi çok öpüyorum
Allah kısmet ederse anlaştığımız gibi cumartesi sabahı doğuma gidicem inşallah...herşey iyi dedi dr.ağrılarıda sordum normal olur bunlar dedi...işte böyle kızlarhepinizi çok seviyorum
slm kızlar artık hiçkimseyle konuşmak istemiyorum..ne annem ne de başka bir arkadaşla iyice psikolojimi bozuyo herkesbebeğimin iri olduğunu söylediğim herkes ayrı bir felaket tellalı kesiliyor başıma..yok falan hastalığı vardır,yok doğunca kilolu bebekler çok yaşamıyo,yok normal doğum yapma sakın omızları sıkışır bebeğin başını keserler seni kurtarmak için falan falan nasıl dilleri varıyo söylemeye anlamıyorum ben bebeğim rahatsız olmasın diye herşeyi yapıyorum millete kolay geliyo tabi...son 3 gündür herkes moralimi bozuyo..
kızlar mantıklı bir dayanağı yok biliyorum ama yine de içime sıkıntı çöküyo.. uzun zamandan beri ağlamıyordum saatlerce ben ağladım eşimde sinirden ağladı ..tüm gece bir sürü kötü rüya gördüm hepsinde de ya ben ölüyordum yada bebeğimi parça parça veriyorlardı elimehala kurtulamadım etkisinden durduk yerde gözümden yaşlar akıyo..bebeğimi doğurmama gibi bir seçeneğim olsa hep karnımda tutardım çok korkmaya başladım herşeyden ctesi günü dra gitmeyelim diye yalvardım eşime yazık adamcağız beni biraz yorgun görse kahroluyodu dünden beri mahvoldu...Allahım eşimin sıkıntılarını bana ver diye dua edip duruyo
Arkadaşlar İlknur (türkmeni ) arkadaşımız doğum yapmış. Sabah 9 da . Genel anestezi sezeryan. Kızımız 2700 gr olarak dünyaya merhaba dedi...:))))
güzel haberlerini bekliyoruzben dr. a gidiyorum bakalım neler sölicek.kendinize iyi bakın.hayırlı dualaarınızı bekliyorum
amin ahucum aminnnnnnnnnnnnkıyamam sana
canım garip bu insanlar yaaa
herkes nasıl doğruyorsa bizde doğurcağız
bebişine
inşallah ağrılarında geçer cnm
olsun annesi
mert annesinin istediği zaman gelecek, ana kuzusu olacak
annesini hiç üzmeyecek
ellerine sağlık ne güzel şeyler bunlat güle güle giysin bebişinselam cicişler topiğine ekledim dayanamadım buraya da ekleyim dedim bunlar benim bebişe yaptığım örgüler....
slm annişler nasılsınız bakalım
biz dün dr gittik oğlumşum 3400gr olmuş benim yavrumda koca kafalıymışş şimdiye kadar söylememişlerdii
6 mart dedi doğumaa aboo çok var daha yaa
biz dün dr gittik oğlumşum 3400gr olmuş benim yavrumda koca kafalıymışş şimdiye kadar söylememişlerdii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?