2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy keşke annem gelse de bize de kurutma makinası alsa valla süper olur

Evet canım ben çikolata kistinden amelyat oldum..Sonda bende de vardı ertesi gün akşam çıkardılar..Kalkamadığın için çok iyi oluyor doğrusu =)))

kıyamam sana
canım garip bu insanlar yaaa
herkes nasıl doğruyorsa bizde doğurcağız

bebişine
inşallah ağrılarında geçer cnm
ayyyy çok kolaydı sanki demiiii babalara ne kolay bu süreçbende özlicem onun içinde sezeryan olmak istemiyordum çünkü bebişimizin karnımda son olduğu günü bilmek istemiyordum kendi gelsin
olsun annesi
mert annesinin istediği zaman gelecek, ana kuzusu olacak
annesini hiç üzmeyecek

Ay di mi uzaktan öyle görünüyor, gelsinler bana da alsınlar diye.. Ama benim adam böyle işte, kendini adamdan saymıyorlar da ondan alıyorlar sanıyor :18:

selam cicişler topiğine ekledim dayanamadım buraya da ekleyim dedim bunlar benim bebişe yaptığım örgüler....

Canım hepsi çok tatlı ama son iki tanesine bayıldım. Güle güle giydir inşallah

Ay di mi uzaktan öyle görünüyor, gelsinler bana da alsınlar diye.. Ama benim adam böyle işte, kendini adamdan saymıyorlar da ondan alıyorlar sanıyor :18:

Valla canım benim eşimde kendi ailesine gelince alsınlar ne var diyor annem bişey almak istese şii isteme ya da gerek yok diyor almalarına diyor kıyamıyor..Ama bende amannnn ananesi babaannesi yapsınlar işleri ne diyorum Mesela kayınvalidemler aldı beşik ve dolap valla süperde oldu hani biz beyendik onlar da aldılar e ne yalan söyleyeyim iyi de oldu yoksa ben dolap alamazdım =))))
Hiç alakası yok inan ama bişey de diyemezsin tabi canım sıkma canını güle güle kullan makinanı =)))

teşekkür ederim sağlıkla giydirmek nasip olur inşallah çok ama çok keyifliydi bunları örmek.....

Amiiiiiiiiiiiiin inş. canım inş. Eminim öyledir =))) BenDE çok istiyorum ama herşeyden çok çabuk sıkılıyorum bir de kayınvalide gösteriyor o da hemen ustalar gibi olsun istiyor daralıyorum sen biliyorsun yap diyorum hazıra konmayı seviyorum galibaaa

Son düzenleme:
iyiyiz canım
siz nasılsınız bebişle?

Ohh maşallahh

Bizde iyiyiz teyzesi arada sancılarımız batmalarımız çok oluyor ama hamd olsun yine de iyiyiz..Dün gece uyutmadı beni gaz sancım vardı sanırım çok sancım oldu öldüm öldüm dirildim öyle uyuya kalmışım..E artık sığmıyor teyzesi 3 kilo 100 gram tosunummmm

Arkadaşlar İlknur (türkmeni ) arkadaşımız doğum yapmış. Sabah 9 da . Genel anestezi sezeryan. Kızımız 2700 gr olarak dünyaya merhaba dedi...:))))

Maşallah yeni bebeğimize. Doğan kaç tane oldu artık sayamıyoruz

o düzenli kasılmalar doğum sancısı olmuyormuş herzaman oysa ben olsun isterdim. Senin vaktine daha var az daha beklesin meleğin canım. İyi haberler aldığına sevindim.

bende çok merak etmiştim Azize'yi

Amin canım. Bayağ korkutmuş bebişiniz. Çok şükür sonu güzel bitmiş.

Bir nefeste sağlıklı doğumlar olur inşallah Azizecim. Oğluşuna geçmiş olsun. Kıyamam ben ona.

Ne manyak insanlar varyaHamile birine öyle şeyler söylenirmiBence şaçmalamışlar. Doktorların öyle bir durumda anne karnını açma gibi daha mantıklı çözümleri vardır. Bende senin gibi sabahtan beri ağlıyorum. Normal doğum olacaktı. Hiç açılmam ve sancım olmadı. Kızımda kilo alımı durdu. Kalp atışları yavaşladı. Daha bir hafta beklemek hem beni hemde doktorumu tedirgin etmeye başladı. Sezeryana dönmek istedim. Şimdi dünden beri arayan arayana. İlla normal doğum yap. Hayır ben hamile birine doğum şekli konusunda akıl vermekten korkarım ya benden etkilenirde o doğum şekline karar verirse ve doğumda aksilik çıkarsa diye. Herkes uzman, kimi göbeğin kalacak der kimi iğneleyici laflar eder. Sanki kendileri doğuracak. Doğum sırası kendilerine gelince bıçak altına yatıverirler. Kafam allak bullak oldu valla. Yarına kadar karar vermem lazım. Ya 1 hafta daha bekleyeceğim ya hemen alınacak. Birde kuzenim askere gitti bugün üstüne ona ağladım.Çok sinirlerim bozuk Beni 4,5 kilo normal doğumla doğmuşum. Doktorum geçen 5 kiloya yakın çocuğu normal yoldan almış. Bana kilosu doğum şeklini çok etkilemez. 2 cm keseceğime 3 cm keserim dedi. Sen kalbinin sesini dinle. Dilediğin gibi doğumunu yap canım.

selam cicişler topiğine ekledim dayanamadım buraya da ekleyim dedim bunlar benim bebişe yaptığım örgüler....

süpersin ellerine sağlık

slm annişler nasılsınız bakalım
biz dün dr gittik oğlumşum 3400gr olmuş benim yavrumda koca kafalıymışş şimdiye kadar söylememişlerdii
6 mart dedi doğumaa aboo çok var daha yaa

ben dr. a gidiyorum bakalım neler sölicek.kendinize iyi bakın.hayırlı dualaarınızı bekliyorum
güzel haberlerini bekliyoruz
amin ahucum aminnnnnnnnnnnn
ellerine sağlık ne güzel şeyler bunlat güle güle giysin bebişin
biz dün dr gittik oğlumşum 3400gr olmuş benim yavrumda koca kafalıymışş şimdiye kadar söylememişlerdii
maşallah kuzuna

Maşallah canım Biz de seni göremeyince dün acaba doğurdu mu dedik:)))) Artık 2 gün gözükmeyene doğurdu gözüyle bakar olduk Hayırlısıyla hepimiz doğursak da bebişlerimizi emzirmeyi konuşsak

Merhaba, Güzel Anne Adayları

Doğum Fotoğrafı Çektirmeye Karar Vermek...
Bir bebek sahibi olmaya karar vermek, kalbinizin artık sizin dışınızda atmasına karar vermek gibidir. Bir diğer karar ise bu doğum anını görüntüleyecek olan doğum ve bebek fotoğrafçısı. Doğum anını ölümsüzleştirecek doğru uzman fotoğrafçıyı seçmelisiniz. YUVA ÖZGÜR hamilelik, doğum ve bebek fotoğrafçısı olarak 3 yıldır hizmet vermektedir. Hep söylediğimiz gibi; "geriye kalan sadece fotoğraftır." doğum ve bebek fotoğrafçısını başarılı kılacak olan, fotoğrafların bir fotoğrafçı gözüyle iyi fotoğraflanması, bir hikâyeci gözüyle de iyi ifade edilmesidir.
Sunduğum hizmetler; - Bebek Fotoğrafçılığı - Doğum Fotoğrafçılığı (stüdyo, doğum anı, doğum sonrası…) - Doğum Günü Fotoğrafçılığı - Aile Fotoğrafçılığı - Düğün Fotoğrafçılığı - Hikâye Fotoğrafçılığı
Eğer düşünürseniz seve seve sizi ve bebeğinizi arşivlemek isterim

saygılarımla...............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…