2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım ya geçmiş olsunn
aplamm çok şükür herşey iyiymiş maşalahh bencede ya para tuzağı resmen
amin canim, sagolasin.
aplam geçmiş olsun nasılsın
maşallah canım bebişe hadi hayırlsıı
benimde facem yok ne güsel olur bi topik çılsa fotolar için
maşlaah canım ya ne güsel darsı başımıza inşalahh
oyy maşlahh yerim yaaa

canım ya senide üzmüşler takma öle şeylerii salla gitsin
iyi olduğuna çok sevindimm ohh afiyet olsun

kıslarrr geçmişi okumaya çalıştım ama hepsini okuyamadım iyi inşalahh
biz çok iyiyz oğluş gelmeye niyeti yok sevmiş yerinii
yaa 39 bitiyo gelsin artıkk

sağol merveciğim
biraz daha su içiyim o zaman
doktoru da abartısız her gün arıorum
adam sonunda gel keselim alalım ikimizde rahatlayalım diecek

kıpır kıpır cimcimeye

bende bugün psikopata bağladım doğsun artık die ağladım kociş de üzüldü gel gidelim sezeryanla aldıralım o zaman hemen kavuşalım dio yakıyamam ona iyice çekilmez oldum

canım drun ultrasona baktı mı?kilosunu boyunu söyledi mi? normal olacak seninki çatı muayenesi yaptı dimi?ayy birsürü sordum

kıslarr hani bebek saçlanırkken boğaz mide yanarya çoktan yanmanın geçmesi gerekmezmi bende inaılmaz boğaz yanması var birden geliyor ve çok kötü ya canım yanıyo

canım drun ultrasona baktı mı?kilosunu boyunu söyledi mi? normal olacak seninki çatı muayenesi yaptı dimi?ayy birsürü sordum

evet canım baktı 3400 olmuş koca kafalıymış öle dedi:))
çatı muaynemde oldu normal doğum için müsaitmiş
6 mart dedi canım ya daha çok var nasıl sabredecem benn

melikecim bir şey kalmadı ayrıca bebişinin 6 marta kalacagınıda hiç sanmıyom eylül dedi dersin tatlım

evet canım baktı 3400 olmuş koca kafalıymış öle dedi:))
çatı muaynemde oldu normal doğum için müsaitmiş
6 mart dedi canım ya daha çok var nasıl sabredecem benn

10 gün kalmış canım sabret...senin usg çıktında BPD kısmında ne yazıyo?

melikecim bir şey kalmadı ayrıca bebişinin 6 marta kalacagınıda hiç sanmıyom eylül dedi dersin tatlım

evet aplacım ya bişey kalmadı ama vakit geçmiyorr
ay inşalah aplam o zaman kadar kalmaz
sen nasılsın oğluşunn nasıl sarılığı atlattınız dimi datlumm

kıslarr hani bebek saçlanırkken boğaz mide yanarya çoktan yanmanın geçmesi gerekmezmi bende inaılmaz boğaz yanması var birden geliyor ve çok kötü ya canım yanıyo

bebişim kel babası gibi benim mide yanması olmadı denecek kadar az oldu olanda hormonsal bir şey sanırım sacı olmadıgı için kuzumun:26:

canım bu sadece bir hurafe çünkü ilk gebeliğimde mide yanmam hiç geçmedi keltoş bir kızım oldu. bu gebeliğimde de hala midem ve yemek borum yanıyor. domates salatalık zeytin yanmayı tetikliyor. soğuk süt iç ya da rennie tablet rennie duo şurup çok iyi geliyor. herhangi bir yan etkileri yok yaklaşık 5 kutu rennie çiğneme tableti tükettim.geçmiş olsun diliyorum....

inşalah canım sabrederim elimden gelse kendim çıkartacam bebişii du bakıp geliyim hemenn
bebişim kel babası gibi benim mide yanması olmadı denecek kadar az oldu olanda hormonsal bir şey sanırım sacı olmadıgı için kuzumun:26:

ben oğluşunun kel kafasını yerimmmmm
anladım datlım çok saol quzumm

evet aplacım ya bişey kalmadı ama vakit geçmiyorr
ay inşalah aplam o zaman kadar kalmaz
sen nasılsın oğluşunn nasıl sarılığı atlattınız dimi datlumm

evet allah saglıkla kurtarsın seni inş.tatlım ha sabır tabi bize demesi kolay anlıyorum seni hamilelik 38 haftadan sonrası inanılmaz 9 ay dedigin 38 de başlıo inan atlattık tatlım çok şükür allahaa bende iyiyim biraz ameliyat enf gecirdima ama iyiyim şüküür artık giremiyorum yogunum ....ama kalmaz bak sen bana inan 6 martta asla kalmayacak kuzun

kızda bulantı devamlı olur diyolar tabi hurafede olabilir hormonsalda artık allah bilir şimdi nasılsın senin normal mi sezeryen mi olcak ay azizeye az kalmış canım yaa allah yardımcınız olsun artık dışarıda bir hamile görünce vallahi korkuyom vee ona cok acıyommm:18:

sağol canım haber verdiğin için.gerçi azizenin mesajını da gördüm ama ilk haberi senden aldım.Allah sağsalim kavuştursun azize ile bebişini
kıpır kıpır cimcimeye

sağolasın canımm

saol canım benim hemen içiyorum süt çok saol

tatlım baktım95,5mm 39+4 yazıyor tatlım
neden sordun bpd baş çevresimiydi

merhaba özlemcim sıkıntın varmış lütfen sakin ol gececek az kaldı hep suclu şu hormonlarr birde doguruyorsun bir 10 günde aynı devam ediyo ama neticede cook güzel mükafatımız var degilmi şimdi nasıl moralin düzeldin mi canım?allahtan çok iyi kocan var allah başından eksik etmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…