canım ya geçmiş olsunnslm kızlar...herkez iyidir inşallah.
kısmetse bugün dr.gidiyom...dün gece saat 4 e kadar uyumadım çok fenaydım eşim az daha hastaneye götürcekti :26: ben sezeryen olcam derken birden normal doğurcam dedim erhalde :26: nasıl sancılar çektim ama gece 1den 4e kadar...resmen ağlıyodum ağrıdan...kasıklardan başlıyo belimin aşağısına kadar ağrı oldu 2saat çektim...çok şükür sonra olmadı devam etseydi kesin şimdi doğurmuş olurdum...bugün dr.umla konuşçam olursa doğumu öne alalım dicem...ben 3gece daha bu ağrıları çekemem korkuyom suyum patlıcak diye:26:
dr.tamm derse yarın sabah kesin gelin der doğuma...size akşam haber veririm Allah kısmet ederse.
şimdi bile acayiplik var bel ve kasıklarımda...valla benim kız cumartesiyi beklemicek çıkmak istiyo biran önce
aplamm çok şükür herşey iyiymiş maşalahh bencede ya para tuzağı resmenselam kızlarrr
ben evdeyimmmm
az önce doktordan döndüm.dün gece epeyce bir hastanede yatış depresyonu yaşadıktan sonra bu sabah önce hastaneye gidip nst ye girdim.herşey gayet normaldi.zaten uzun zamandırda şükürler olsun normal gidiyor.sonra doktorumun yanına gittim ve psikolojimi anlattım.zaten hastane 3 dk.lık mesafede haftasonuna kadar birşey olursa hemen ulaşabileceğimi söyledim ve bizim doktor yan çizmeye başladı
haftasonu demiştiniz diyorum eeee prof 38. hafta dediyse o zaman 38. hafaya kadar bekleriz falan diyor bana bu yatış biraz ticari amaçlı gelmeye başladı.bende tamam dedim çıktım odadan.cuma günü eşim kontrolü için fakülte hastanesine gidecekti zaten bende onunla birlikte gidip oradaki prof. dr. a muayene olmaya ve doğumu orada gerçekleştirmeye karar verdim.bilmem doğru bilmem yanlış ama benim iyice güvenim kayboldu şuanki doktora....
aplam geçmiş olsun nasılsınamin canim, sagolasin.
maşallah canım bebişe hadi hayırlsııselam herkese dün dr kontrolüm vardı. bebiş tam 4542 gr olmuş.zaten taşıyamıyorum artık bebeğin esneme hareketlerinden kaburgalarım ve karaciğerim bayağı bir hasar gördü. drum beklemeyelim pazartesi alalım dedi ben de yok hocam ben 03,03 olsun istiyorum perşembe alaım dedim . peki tamam dedi ama ben pazartesi günü kontrole aç gideceğim.ne olur ne olmaz .... bizden haberler böyle.....
benimde facem yok ne güsel olur bi topik çılsa fotolar içinbu arada benim facebook hesabım falan yok, eşim izin vermiyor bir bizim yok. neden bebeği olanlar resimleri diğer Ocak-Şubat anneleri gibi buraya koymuyorlar ?İmpladeniz çooooktandır görünmüyor, kayınvalidesi geldi yaaa, umarım sinirlerini zıplatmaz çünkü endişeliydi
maşlaah canım ya ne güsel darsı başımıza inşalahhkızlaaaaaaaarr, hepinize merhaba...sanki yıllar oluyor foruma girmeyeli..daha geçmişe bakmadım, size haber vereyim önce istedim..herskes iyidir, can sıkıcı haberler yoktur umarım...
herşeyden önce selamınızı aldım, hepinize teşekkür ederim...ancak telefondan face'e girerek haber etmek geldi aklıma..perşembe günü haftalık kontorle gittiğimde suyun sınırın altına fazlasıyla indiğini söyledi doktor, ve tereddütsüz almalıyız dedi...yaşadığım şoku anlatamam.eve bile gitmeden yatış yaptım.neyse daha sonra uzun uzun anlatırım...15-45te oğlumun sesini duydum...spinal anestezi ile sezeryan oldum normal doğum isteyen biri olarak o da ayrı bir şok..ama hiçbir yan etkisini yaşamadım kızlar tavsiye ederim, tabi dikkat edilmesi gereken herşeye dikkat etitm..oğluşumu küveze aldılar makinaya bağlamadılar ama oksijen desteği falan verdiler.ben ancak cumartesi görebildim.cumadan itibaren süt sağıp gönderdim, pazar günü yanına gidip 3 saatte bir emzirdim, tekrar küvezine koyduk..çok zordu çoookkk,onu orada hemşire ablalarına bırakmak,yaşayamadım heycanını...tek bir an bile ağlamadım,güçlü oğlum diye severek sabırla emzirdim..etrafımdakilere ben moral verdim....pazaretsi süpriz bir şekilde odama verdiler geceyi birlikte geçirdik kuzumla...artık alıştık birbirimize...dün de eve çıktık...güçlüyüz büyücez iinşallah, 2750 gr doğdu ama hastaneden çıkarken 2400lere düşmüştü..şimdi kilo kontrollerimiz, iğnelerimiz var.
ayaklarına ilk dokunduğumda, karnımda oaraya buraya dayanan ayaklar geldi elime, anlatamam...lohusa psikolojisinde falan değilim...kendimi o lükse sahip görmüyorum çünkü bebeğimin ihtiyacı olan en önemli şey anne sütü..kendimi üzerek sütümü etkilememeliyim diye düşünüyorum...
bizden bu kadar teyzoşlar...anlatacağım daha çok şey var..bulunmak istediğim tavsiyeler var...hepinizi öpüyoruz........
oyy maşlahh yerim yaaaKIZLAR BUDA BENİM İLK FINDIĞIM KIZIM AYÇAMIN DOĞUM SONRASI FOTOLARI
Eki Görüntüle 145904 Eki Görüntüle 145905 Eki Görüntüle 145906 Eki Görüntüle 145907
slm kızlar ben biraz daha iyiyim walk at home ile kendime geldim...epeydir spor yapmıyodum iyi oldu.hem böylelikle doğumum kolaylaşıcak diye inanmaya başladım..özgüvenim yerine geldi.ayrıca eşim çok üzülmüş ve akşama dışarda yemek yiyecekmişiz program yapmış hazırlan dediçok mutlu oldum.sizler nasılsınız?iyi misiniz?
canım ya senide üzmüşler takma öle şeylerii salla gitsin
iyi olduğuna çok sevindimm ohh afiyet olsun