2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Allah razı olsun aplamm
sanada geçmiş olsun quuzm yaa kokla quzunu yerimee
ay aplam ağzını kocişin öpsün emii inşalah kalmaz 6 marta
Merhabaklar umarım herkes iyidir..
eylülcüm sen nasılsın canım? muhammed nasıl?
slm canım hoşgeldin çok şükür iyiyiz sen nasılsın
çok iyiyim canımsınn hazırlıklara başladım ank gidiyorum çıkışımı verecem iş yerimee özleyecem ist u ama kurtulacam diyede seviniyorum yani

aa ankaraya geliyormusun hadi hayırlıs bakalımm

selam bu kez oğlum olacak. birazcık tombikiz 3 gün önce 4542 gr idi usg yanılma payını düşsem bile 4 kiloyu geçecek o yüzden sezaryen istedim. haftaya perşembe 03.03 günü alınacak kısmetse... siz de muhammed bebeği güle güle büyütün....

oy maş.annesi cok güzell allah sana bagışlasın inş.allah yardımcınız olsun...saol teyzesi sanada bi mukabele dileklerimle

Aa duymamıştım onu. Hamileyken bacak bacak üstüne atma, çocuğu sıkıştırırsın demişlerdi ama ben arada atıyorum yine ya, sıkışırsa dürtüyor zaten Bu tespite göre benimkisi de daha bekliyor, gayet atıyorum bacak bacak üstüne. Ve aynen hiç seksi değilim

Oy maşallah kuzuna, bizimkisi 3000 gramdı 3 gün önce, ben taşıyamıyorum, karnım patlıycak gibi, ağır geliyor, senin işin daha zor ya, Allah kolaylık versin, sabır versin..
Benimki de haftaya bugün alınacak inşallah..

selam bu durumu az önce ben yaşadım ve acaba sizlere sorsam mı diye düşünüyordum. bi tanıdık yarım saat önce arayıp söyledi ben de denedim ve atamadım artık hazır ol gece gündüz her an doğurabilirsin dedi be geçerli bi teori dedi. zaten benimde normal doğum tarihime son 1 hafta kaldı 2 gündür kasılmalarım devam ediyor demekki bilinen bir durummuş...
senin için rahat olsun zamanın var demekki haftan da erken sanırım

canım benim bebeğim de kilolu ve iri bebek ve bu durum 30. haftada aniden oluştu defalarca şeker testleri verdim herşey normal çıktı. prof dr takibindeyim son 2 haftadır iri bebek sık takip diyor. 5 günde bir nst ve usg takibim yapılıyor. üstelik 2 aydır benim kilo alımım durdu. sadece bebek alıyor.doğum şekline gelince evet normal doğum riskli bak ben ilk doğumumu normal yapmama rağmen sırf kilolu bebek diye hiç bilmediğim sezaryene yöneldim .lütfen canını sıkma herkes hamilelere karışma hakkını kendinde buluyor karnımıza izinsiz dokunuyorlar felaket senaryoları yazıyorlar etrafında böyle insanlar varsa uzaklaşmaya çalış... lütfen canını sıkma....

alalh yardımcın olsun gözün aydın tatlım

az önce haberlerde koyunlar ve kuzularının kavuşma haberi vardı seyrettinizmi bilmiyorum ben çok etkilendim ne kadar güzel bi görüntüydü dimi size komik gelebilir ama ağladım izlerken nasılda annelerini kokularından tanıyıp buluyorlar bizim kuzular geldi aklıma onlarda bizim kokumuzu alıp rahatlıcaklar. hamd olsun ne kadar şanslıyız böyle bi duygu yaşıyacağımız için.

Doktora dedim ki salı günü, benim kız kendi kendine sezaryen yapıp çıkacak herhalde, patlayacak gibi karnım Yok dedi, öylesini görmedik daha.. Herhalde normal ya. Annem diyo ki pilates topu gibisin.

bende kendimi shrek in yavuklusu fiyona gibi hissediyorum
Canım ben de oluyo aynı şey. Sanırım çocuğun o sıradaki pozisyonuyla da ilgili, bazen çok baskı yapıyo...Sormuştum doktora, normal demişti.
Bu arada meslektaşız:))))

çok sevindim:)))
inşallah karşılsaşırız bebişler doğduktan sonra

bende bugün psikopata bağladım doğsun artık die ağladım kociş de üzüldü gel gidelim sezeryanla aldıralım o zaman hemen kavuşalım dio yakıyamam ona iyice çekilmez oldum

canım hamilelik biraz zor geçince oluyor böyle şeyler
az kaldı canım
son demlerimiz

evet canım baktı 3400 olmuş koca kafalıymış öle dedi:))
çatı muaynemde oldu normal doğum için müsaitmiş
6 mart dedi canım ya daha çok var nasıl sabredecem benn

canım normal doğuma nasıl öyle kesin tarih verdiki:26:
ilginç geldi bana

Ahahaha Fiona mı Bayıldım. Kocam da gayet Şrek zaten

slm kızlar nasılsınz

bugun bız dr gıttık hersey ii guzel dedı

ama benım kafamı karstıran bsy oldu sıze sorım dedım

en son gecen salı gıttık dr ayın 15 de kılosu için 3140 dedı cok ıı dedı haftası ıcınde 37+4 de dedı

2 hafta onde gıdıyor dedı ozman sata gore 35+3 tu.

bugun ise şok oldum kılosu ıcın 2873 deı 2900 dedı .haftası ıcınde 36+2 dedı şasrdım

sordum sız gecen hafta kılosu ıcın hftası ıcın böle böle dedız dıe

dr dıokı bebek odemını atmıs bu ii falan gıbı gıbı bsy dedı bana

sımdı hıc bsy anlamadım

benım bebegım bence ödem falan atmadı kılo verdı neden böle oldukı

bence kilo verdi diye düşünüp kendini üzme sakın cihazdandır cihazlar bu tür hatalar yapıyorlar zaten doğum haftasıyla uyumlu sanırım son kilo ve söylenen haftası. içini rahat tut yada birkaç gün sonra birdaha git tekrar ettir değerleri

bak canım arkadaşım senin bebegin kilo felan vermedii ben yeni dogum yaptım şu kiloooo olayııı bunların tam fiyaskosu önceki ve sonrakğide dogru degil bebegime dediler 3100 doguma gircemmm dediler 2870 siz dedim ne diyorsunuz nasıl olur kilo vermiş yavrummm bakk 2870 dediler 10 dakika sonra sezeeryen oldum cocuk 3500 dogdu yalanların daniskası inan ma ferah olsun için canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…