saol canım benim hemen içiyorum süt çok saol
tatlım baktım95,5mm 39+4 yazıyor tatlım
neden sordun bpd baş çevresimiydi
Allah razı olsun aplammevet allah saglıkla kurtarsın seni inş.tatlım ha sabır tabi bize demesi kolay anlıyorum seni hamilelik 38 haftadan sonrası inanılmaz 9 ay dedigin 38 de başlıo inan atlattık tatlım çok şükür allahaa bende iyiyim biraz ameliyat enf gecirdima ama iyiyim şüküür artık giremiyorum yogunum ....ama kalmaz bak sen bana inan 6 martta asla kalmayacak kuzun
slm canım hoşgeldin çok şükür iyiyiz sen nasılsınMerhabaklar umarım herkes iyidir..
eylülcüm sen nasılsın canım? muhammed nasıl?
çok iyiyim canımsınn hazırlıklara başladım ank gidiyorum çıkışımı verecem iş yerimee özleyecem ist u ama kurtulacam diyede seviniyorum yani
ac kaç oda gövdesi oluyo fl uyluk kemiği vucudumuzun en uzun kemigi
Merhabaklar umarım herkes iyidir..
eylülcüm sen nasılsın canım? muhammed nasıl?
kızda bulantı devamlı olur diyolar tabi hurafede olabilir hormonsalda artık allah bilir şimdi nasılsın senin normal mi sezeryen mi olcak ay azizeye az kalmış canım yaa allah yardımcınız olsun artık dışarıda bir hamile görünce vallahi korkuyom vee ona cok acıyommm:18:
aplacım ac 339,7 mm 38+1
fl 75,8mm 38+5
selam bu kez oğlum olacak. birazcık tombikiz3 gün önce 4542 gr idi usg yanılma payını düşsem bile 4 kiloyu geçecek o yüzden sezaryen istedim. haftaya perşembe 03.03 günü alınacak kısmetse... siz de muhammed bebeği güle güle büyütün....
bebegin 3460 gr olmuş senin
kızlar bu arada doğuma yaklaşırken hamile kadına bacak bacak üstüne atıp oturturlarmış ya oturamazsa doğumuna az kalmış derlermiş ya bu gerçek mi:26:ben hala rahat rahat oturuyorum:26: tamam çok seksi görünmüyo ama hala oturabiliyorum...
selam bu kez oğlum olacak. birazcık tombikiz3 gün önce 4542 gr idi usg yanılma payını düşsem bile 4 kiloyu geçecek o yüzden sezaryen istedim. haftaya perşembe 03.03 günü alınacak kısmetse... siz de muhammed bebeği güle güle büyütün....
kızlar bu arada doğuma yaklaşırken hamile kadına bacak bacak üstüne atıp oturturlarmış ya oturamazsa doğumuna az kalmış derlermiş ya bu gerçek mi:26:ben hala rahat rahat oturuyorum:26: tamam çok seksi görünmüyo ama hala oturabiliyorum...
slm kızlar artık hiçkimseyle konuşmak istemiyorum..ne annem ne de başka bir arkadaşla iyice psikolojimi bozuyo herkesbebeğimin iri olduğunu söylediğim herkes ayrı bir felaket tellalı kesiliyor başıma..yok falan hastalığı vardır,yok doğunca kilolu bebekler çok yaşamıyo,yok normal doğum yapma sakın omızları sıkışır bebeğin başını keserler seni kurtarmak için falan falan nasıl dilleri varıyo söylemeye anlamıyorum ben bebeğim rahatsız olmasın diye herşeyi yapıyorum millete kolay geliyo tabi...son 3 gündür herkes moralimi bozuyo..
Aa duymamıştım onu. Hamileyken bacak bacak üstüne atma, çocuğu sıkıştırırsın demişlerdi ama ben arada atıyorum yine ya, sıkışırsa dürtüyor zatenBu tespite göre benimkisi de daha bekliyor, gayet atıyorum bacak bacak üstüne. Ve aynen hiç seksi değilim
Oy maşallah kuzuna, bizimkisi 3000 gramdı 3 gün önce, ben taşıyamıyorum, karnım patlıycak gibi, ağır geliyor, senin işin daha zor ya, Allah kolaylık versin, sabır versin..
Benimki de haftaya bugün alınacak inşallah..
Doktora dedim ki salı günü, benim kız kendi kendine sezaryen yapıp çıkacak herhalde, patlayacak gibi karnım Yok dedi, öylesini görmedik daha.. Herhalde normal ya. Annem diyo ki pilates topu gibisin.
Canım ben de oluyo aynı şey. Sanırım çocuğun o sıradaki pozisyonuyla da ilgili, bazen çok baskı yapıyo...Sormuştum doktora, normal demişti.
Bu arada meslektaşız:))))
bende bugün psikopata bağladım doğsun artık die ağladım kociş de üzüldü gel gidelim sezeryanla aldıralım o zaman hemen kavuşalım dio ya kıyamam ona iyice çekilmez oldum
evet canım baktı 3400 olmuş koca kafalıymış öle dedi:))
çatı muaynemde oldu normal doğum için müsaitmiş
6 mart dedi canım ya daha çok var nasıl sabredecem benn
bende kendimi shrek in yavuklusu fiyona gibi hissediyorum
çok sevindim:)))
inşallah karşılsaşırız bebişler doğduktan sonra
canım hamilelik biraz zor geçince oluyor böyle şeyler
az kaldı canım
son demlerimiz
canım normal doğuma nasıl öyle kesin tarih verdiki:26:
ilginç geldi bana
slm kızlar nasılsınz
bugun bız dr gıttık hersey ii guzel dedı
ama benım kafamı karstıran bsy oldu sıze sorım dedım
en son gecen salı gıttık dr ayın 15 de kılosu için 3140 dedı cok ıı dedı haftası ıcınde 37+4 de dedı
2 hafta onde gıdıyor dedı ozman sata gore 35+3 tu.
bugun ise şok oldum kılosu ıcın 2873 deı 2900 dedı .haftası ıcınde 36+2 dedı şasrdım
sordum sız gecen hafta kılosu ıcın hftası ıcın böle böle dedız dıe
dr dıokı bebek odemını atmıs bu ii falan gıbı gıbı bsy dedı bana
sımdı hıc bsy anlamadım
benım bebegım bence ödem falan atmadı kılo verdıneden böle oldukı
slm kızlar nasılsınz
bugun bız dr gıttık hersey ii guzel dedı
ama benım kafamı karstıran bsy oldu sıze sorım dedım
en son gecen salı gıttık dr ayın 15 de kılosu için 3140 dedı cok ıı dedı haftası ıcınde 37+4 de dedı
2 hafta onde gıdıyor dedı ozman sata gore 35+3 tu.
bugun ise şok oldum kılosu ıcın 2873 deı 2900 dedı .haftası ıcınde 36+2 dedı şasrdım
sordum sız gecen hafta kılosu ıcın hftası ıcın böle böle dedız dıe
dr dıokı bebek odemını atmıs bu ii falan gıbı gıbı bsy dedı bana
sımdı hıc bsy anlamadım
benım bebegım bence ödem falan atmadı kılo verdıneden böle oldukı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?