2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım bazen yanlış ölçüyorlar. Sonra ödem filan sallıyorlar. Doktorlarda az değil. Takma kafana kilo vermemiştir. Niye versin ki ancak kilo almaz o olur yani.

ınsanın moralı bozuluo gercektn
200 gr mın benım ıcın bırgun bukadr onemlı olcagını bılmıodum gercekten
haftaya 5 martta cts gunu gıtcem tekra bakalım ıozman ne cıkıcek
cnam benım haklısın aslıda yanls olam ıhtımalı cok fazla
inşş cnm bu yanls olmus olsun
canım bazen yanlış ölçüyorlar. Sonra ödem filan sallıyorlar. Doktorlarda az değil. Takma kafana kilo vermemiştir. Niye versin ki ancak kilo almaz o olur yani.

valla dr odem demesıı banada ıanndrıcı gelmedı acıkcası
yanı dogumdan sona ınmezmı bebklerın şişi

saolum teskkr ederım kızlarr

buarada benım karnımda böle kırmzı kucuk seyler cıkıp gecıodu acayıp tatlı tatlı kasınıodu

sonra onlardan bıtanesı bole bı degsık oldu dr gosterdım mantar dedı

bı losyon ve krem vaerdı

sızdede bole bsy yasayan varmı

bende cok sukur catlak olmadı henuz ama olurmu bılmem inş olmaz

aynen aynen valla:))

dün esıme dıorumkı ayy bı bogaz turumu yapsak şu tekneler yapıo ya
bana dıokı oldu ya orada bsy olursa ay dedım olmaz

evet cnm o bile ilaç gibi gelir
bu arada canım takma dr şuana kadar gelişimi normalse bu haftadan sonrada normal gidiyor.
dr dalgınlığına gelmiştir.
geçen benimde absurd bi rakam çktı dr
aaa yanlış ölçmüşüğm demişti

merhabalar geçmişi okuya okuya geldim dr. kontrolü iyi çıktı .bebek 2 marta kadar doğmassa gel doğum şekline karar verelim dedi .allahım çok panikledim dya ediyorum o zaman gelmeden normal doğum olsun diye.

valla cok ıstıorum bı bogaz turu :)) soyle havada guzle olsun ınss

ay cnm umarım öledır yoksa onca kıloyu hep kendme almıs olucam (

şaka gıbı kızlar ama ben tam 21 kılo aldım nasıl verıcem bılmıorum dogumdan sonra ve o ılk hafta 10

kılo yada 10 yakın gıdıo dıolar ama ben 10 versım 10 daha kalıccak

kızlar yazdım ama arada kaynadı gitti
sol bacaktan kalcama doğru batma şeklinde bel ağrısı yaşıyorum.doktor muscoflex ve fastjel isimli krem verdi.sıcak uygulama ile birlikte onları sür.dinlen dedi.ben bu ilçları kullanmak istemiyorum sıcak su torbası koydum ve sırtüstü yatıyorum.var mı böle bir durum yaşayan?ne yapayım kullanmak istemiyorum o ilaçlar

aaaaa bende de var o kucuk kırmızı seylerden.. mantar mı yani (

Merhaba canım ben nisan annesiyim o kırmızı kabarcıklar bende de oluyo geçiyo ara ara.benimde çatlağım yok şükür belki bizim cildimizde çatlak yerine böyle tepki veriyo

aaaaa bende de var o kucuk kırmızı seylerden.. mantar mı yani (
valla cnm dr bana gebelık mantarı mı ne dedı
o kırmızılar öle tatlı kasınıokı anlatamam :)
bıtanesıde kucuk luktn cıktı daha farklı bı sekl oldu cok kasıynca haıfı soyuulur gıbı olmustu
sende dr bı sor bakalım nedycek
onceden mınnacık kırmızılar halındeydı gectı bıdaha cıktı
sımdıde bole oldu sıvılce gıbı sankı
Merhaba canım ben nisan annesiyim o kırmızı kabarcıklar bende de oluyo geçiyo ara ara.benimde çatlağım yok şükür belki bizim cildimizde çatlak yerine böyle tepki veriyo

olabılır valla cnm
buarada sanada hayılrı saglıklı dogumalr cnm

ben öyle bir şey yaşamadım ama ilçalarını kullan istersen sende rahat edersin,doktorun ona göre vermiştir

ya kiminde 5 kilo gidiyormuş azıcık birşey bakalım bende kendimi çok merak ediyorum kaç kilo gidecek inşallaah 10 kilo falan gider,şimdi 15 kilo aldım doğuma kadar 20 ye dayanırım zannımca :26:

kızlar bebeğim donmüş inanamıyorum bu hafta donduğune

hadi gözün aydın canımmm :92:

Allah allah mantar mı göbekte hiç duymamıştım ben yaaa bende de şükür çatlama olmadı henüz ama olabilir gibi çünkü çok geriliyorum bu aralar :97:

bu arad aherkse merhaba kızlar ...geçmişi çok okuyamadım inşallah herkes iyidir...bugün çok sinir oldum dolmuşa bindim kimse yer vermedi ya .bir yer boşalıyor oturmak için yelteniyorum hemen başkası oturuyor benim halimi göre göre Allahım insanlara vicdan versin yarım saat ayakta geldim eve...hadi ayakta geldim belim ağrıdı falan sorun değil de insan göbüşüme biri çarpacak diye çok korkuyorrr :18:

Geçmiş olsun dilekleriniz için saolun kızlar Daha iyiyim çok şükür.Hala ıhlamur içiyorum

kızlar bebeğim donmüş inanamıyorum bu hafta donduğune
maşallah inşallah Rabbim hayırlı ve güzel doğumlar nasip eder
öncelikle canım drunu kafana takma bak ben 2 gündür heder oluyorum.Allah bilir anne karnındaki bebeğin durumunu..kilolar için çok güzel egzersizler var bende onları yaparız...önce bebişlerimizi güzelce emzirelimde...azıcık kiloyu vermekte ne var

ben en başından beri yaşıyorum o ağrıyı normal diyorum artık hatta ağrısız nasıl dolaşıyordum hatırlamıyorum ama bende hiçbir ilaç kullanmadım..kayısı kurusu iyi gelir dediler ondan yiyorum ama hani pek bir faydasını görmedim.bebek bazen sinirlere baskı yaparmış ondan ağrırmış..eşin masaj yapsın iyi gelir.

Çok geçmiş olsun.Bence sadece doktorun dediğini yapın.Belinize sıcak torba koymayın.Gebeye aşırı sıcak iyi değil der eskiler.Bildiğim için değil duyduğumu söylüyorum,umarım ilaçlar işe yarar.Tekrar geçmiş olsun.

ahh canım benim malesef iyice düşüncesiz oldu bi çoğumuz..dua et sana sadece t-yer vermemişler..ben arabam servisteyken binmiştim otobüse yaşlı bir teyzeyle genç bir kız yanyana oturuyordu teyze kıza kızım kalkta bayan hamile o otursun dedi..kız banane hamile kalırken bana mı sordu hem onunla aynı parayı bende veriyorum dedigerizekalı kıız..bende teyze gerek yok sağol ben böyle iyiyim dedim aptal hala susmuyo bak gördün mğ teyze o hala hamile kaldığı andaki mutluluğu yaşamaya devam ediyo dedi

ayyy inanmıyorum o nasıl bir cümledir öyleee yazıklar olsun yaaaa

bakalım kılolr ne alemde olucak :))
karnımdakıler ıcın mantar dedı dr um cnm gebelık matarıymıs

sızlele konustum rahatladım cnm acıkcası
yoksa baya takmıstım uzndım ruyamda bıle bunla ılgılı seyler gordum
yaparız vallaa hop bır ıkı üççç :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…