2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy inanmıyorum o nasıl bir cümledir öyleee yazıklar olsun yaaaa

bak bir kız öğrencimde ilkokula gidiyo bu çocuk..öğretmenim utanmıyo musunuz siz böyle hamile hamile gezmeye veya okula gelmeye dedi niye diye sordum kıza çünkü herkes nasıl bebek yapıldığını biliyo herkes anlıyo dedi..bende ona sen kendinden utanıyo musun dedim yooo dedi ee peki sen nasıl dünyaya geldin dedim aa evet annemle babam ayıp şey yapmışlar utanmazlar dedi gitti

yuuuhh bunu nasıl söyler bir insaannn.
boşver canımm takma

istedikten sonra Rabbimin izniyle biz herşeyi başarırız..ebru şallı gibi nefes al veeer deriz kiloları yakarız

evet ya hamur işini kesersek hiç yemezsek azıcıkta hareket ve emzirme çabucak gider herhalde kilolar yaza da biiiiiiiirrrrrrr sürrüüüüüüüüüüüüü düğün varr :44:

off yaaa şimdiki gençlik nolmuş böyle laflara bak yaaa Offf :18:Allahım ahlakı güzel terbiyeli hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere inşallaaahh

hahhayyyytt.ne utanmaz inşanlarız biz böyle yaaaaaa

aaaaa treji-komik...ve bir gün anne olacakta çocuk yetiştirecek vayyy halimize

yuuuhh bunu nasıl söyler bir insaannn.
boşver canımm takma

ayy zaten kendimi okutturup üflettirecem böyle garip şeyler oldum olası benim başıma gelir..üniversitede okurken kız arkadaşlar macera isteyen özlemle dışarı çıksın derlerdiyıldızımmı düşük ne:26: paratoner gibi saçma sapan insanları üstüme çekiyorum...

istedikten sonra Rabbimin izniyle biz herşeyi başarırız..ebru şallı gibi nefes al veeer deriz kiloları yakarız

kızlar bebısler guzl ayda gelıo

baharda kısa denk gelseydı eve kapanıcktık mecbur ama sımdı bol bol yuruyus yaparız inşş))

merhaba arkadaşlar ben geldimmmm :)
pztden beri izinliyim, dün evin temizliği, düzeni halloldu.bugün de ben kuaföre gidip işlerimi hallettim.artık içim rahat, bebeğimi bekliyorum. ama en azından bi martın 10 unu bulsa iyi olur diyorum

merhaba kıızzllaarrrrr
bizde bugün bebeğimizi kontrole gittik.kuzum 2900 gr olmuş şükür.2 hafta önce 2200gr dı.yedim yedim kilo aldırdım meleğime sükürbu arada sükür kutusunuda görebildik prensesimim.9 aylık merakta sona erdi

amin amin..
aaaaa treji-komik...ve bir gün anne olacakta çocuk yetiştirecek vayyy halimize
ben hep hamile kaldığımdan beri Allah'ım yavruma güzel ahlak nasip et ve hep güzel ahlaklı insanlarla dost et dedim..çok korkutuyo bu gençlik beni
ayy o kadına sinir oluyorum moralim bozuluyor o ne öyle bir deriiiii 500 kemik onu izlerken kendimi çoooooooooook obez gibi hissediyorum
ben seviyorum aslında..insanı gaza getiriyo o olabiliyosa bende yaparım diyorum...gerçi onun kadar zayıf olmak istemiyorum ama olsun..

baharda kısa denk gelseydı eve kapanıcktık mecbur ama sımdı bol bol yuruyus yaparız inşş))

tabisi yapıcaz..kilolar kalıcı olmayacak hiçbirimizde

Ay canım ben de onu dicektim hakikaten ya, si,nir bozucu ne varsa seni bulmuş.. Hergün başka bir şey öğreniyoruz, sabır versin Allah sana.. Kız da öküzmüş tam, sakat kalırken insanlar ona mı soruyor, yaşlanırken ona mı soruyor.. Son cümlesi iyice terbiyesiz zaten, hamile kaldığı andaki mutluluk.. Nasıl söyler insan ya.. Beddua edesi geliyor insanın

Canım ağrılar dayanamaycağın kadar çok değilse sürme o zaman, içine sinmeyecek gibi görünüyor.. Doktor hamile olduğunu bilerek vermiştir aslında.. Bende de bel ağrısı 5 6. ayda çokfazlaydı ama ilaç vermemişlerdi, magnezyum azaltmıştı ağrıları. Sen magnezyum alıyor musun? Ben hala magnezyum almadığımda ağrılarım artıyor, her sabah da popomda bir ağrı ile uyanıyorum zaten.

bu arada arkadaşlar (özellkle özlemcim) bebişlerin kilosuna çok takılmayın. çok nadir kiloları tutturabiliyor dr lar. özellikle de bunun kilosu fazla deyip sezaryanla alınan ma kilosu en fazla 3 kg çıkan o kadar doğum duydum ki son zamanlar. hatta bugün kuaförde bi kadın anlatıyo, biz çok iri bi bebek gelecek diye güdülendik sezaryana aldılar 3kg anca doğdu diyo. bana da iri bebek demişti,mart başı gelin yine dedi. bakalım o zaman ne diyecek, bu iri daha fazla kalmasın alalım derse nasıl bahane uydururum da çıkarım oradan diye düşünüyorum şimdi

inşallah canım yaa çünkü doğumdan sonra bu yüzden psikolojik olarak kötü oluyormui insan göbek sarkık çatlaklar,kilo Allahtan çatlak yok ordan yırtıyorum

güle güle kirlet evini inşallah hayırlı vaktinde gelir bebişin ,

bizede her gitmemizde öncelik olarak kirazlarını gösteriyor doktorumuz nedense canım yumurta ye sabahları birde hurma o da bebişe kilo aldırıyormuş...ben değişik bir doktora gttim geçenlerde bana doktor artık yumurta yeme dedi çok kilolu bebişin dedi hamileliğim boyunc her sabah yumurta yiyorum ben

Amin...hepimizin evlatlarının bahtıda güzel olsun inşallah..

Son 1 haftam kala bende hasta oldum iyi mi..boğazlarım feci..birde migrenim tuttuki aman amannnn...ama allaha yalvarmıştım diş ağrım geçsin diğerleri mükim değil diye..şimdi ses çıkaramıyorum kimseye..öksürük başlar diye korkuyorum malum sezeryan olucam..narkoz zaten boğazları tahriş ediyor:18:

hoşgeldin canım bende bugün içimden geçirdim sanırım betülün evde bilgisayarı yok uğramıyo epeydir demiştim..bizde pazar günü temizlik yapıcaz yardımcı abla gelicek...hayırlısıyla bizde halletseydik..
maşallah canım ne güzel 2.prensesin geliyo eeeee artık bu kızına biz talibiz..dikkat et gelinime

bakalım bizede ctesi günü çatı muayenesi yapılacak ondan sonra belli olacak ama ben bugünden doğum için hazırlanmaya başlaıdm.günde 10 tane hurma yiyorum birde walk at home egzersizleri var onları yapmaya başladım..inşallah normal bir şekilde doğuracam ben bu paşayı

geçmiş olsun canımm

zencefil kullan istersen öksürüğü başlamadan engellesin...inşallah doğuma kadar tüm sıkıntılarından kurtulursun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…