ayyy inanmıyorum o nasıl bir cümledir öyleeeyazıklar olsun yaaaa
ahh canım benim malesef iyice düşüncesiz oldu bi çoğumuz..dua et sana sadece t-yer vermemişler..ben arabam servisteyken binmiştim otobüse yaşlı bir teyzeyle genç bir kız yanyana oturuyordu teyze kıza kızım kalkta bayan hamile o otursun dedi..kız banane hamile kalırken bana mı sordu hem onunla aynı parayı bende veriyorum dedigerizekalı kıız..bende teyze gerek yok sağol ben böyle iyiyim dedim aptal hala susmuyo bak gördün mü teyze o hala hamile kaldığı andaki mutluluğu yaşamaya devam ediyo dedi
bakalım kılolr ne alemde olucak :))
karnımdakıler ıcın mantar dedı dr um cnm gebelık matarıymıs
sızlele konustum rahatladım cnm acıkcası
yoksa baya takmıstım uzndım ruyamda bıle bunla ılgılı seyler gordum
yaparız vallaa hop bır ıkı üççç :)
bakalım kılolr ne alemde olucak :))
karnımdakıler ıcın mantar dedı dr um cnm gebelık matarıymıs
sızlele konustum rahatladım cnm acıkcası
yoksa baya takmıstım uzndım ruyamda bıle bunla ılgılı seyler gordum
yaparız vallaa hop bır ıkı üççç :)
bak bir kız öğrencimde ilkokula gidiyo bu çocuk..öğretmenim utanmıyo musunuz siz böyle hamile hamile gezmeye veya okula gelmeye dedi niye diye sordum kıza çünkü herkes nasıl bebek yapıldığını biliyo herkes anlıyo dedi..bende ona sen kendinden utanıyo musun dedim yooo dedi ee peki sen nasıl dünyaya geldin dedim aa evet annemle babam ayıp şey yapmışlar utanmazlar dedi gitti
hahhayyyytt.ne utanmaz inşanlarız biz böyle yaaaaaabak bir kız öğrencimde ilkokula gidiyo bu çocuk..öğretmenim utanmıyo musunuz siz böyle hamile hamile gezmeye veya okula gelmeye dedi niye diye sordum kıza çünkü herkes nasıl bebek yapıldığını biliyo herkes anlıyo dedi..bende ona sen kendinden utanıyo musun dedim yooo dedi ee peki sen nasıl dünyaya geldin dedim aa evet annemle babam ayıp şey yapmışlar utanmazlar dedi gitti
ahh canım benim malesef iyice düşüncesiz oldu bi çoğumuz..dua et sana sadece t-yer vermemişler..ben arabam servisteyken binmiştim otobüse yaşlı bir teyzeyle genç bir kız yanyana oturuyordu teyze kıza kızım kalkta bayan hamile o otursun dedi..kız banane hamile kalırken bana mı sordu hem onunla aynı parayı bende veriyorum dedigerizekalı kıız..bende teyze gerek yok sağol ben böyle iyiyim dedim aptal hala susmuyo bak gördün mğ teyze o hala hamile kaldığı andaki mutluluğu yaşamaya devam ediyo dedi
istedikten sonra Rabbimin izniyle biz herşeyi başarırız..ebru şallı gibi nefes al veeer deriz kiloları yakarız
yuuuhh bunu nasıl söyler bir insaannn.
boşver canımm takma
istedikten sonra Rabbimin izniyle biz herşeyi başarırız..ebru şallı gibi nefes al veeer deriz kiloları yakarız
evet ya hamur işini kesersek hiç yemezsek azıcıkta hareket ve emzirme çabucak gider herhalde kilolaryaza da biiiiiiiirrrrrrr sürrüüüüüüüüüüüüü düğün varr :44:
off yaaa şimdiki gençlik nolmuş böyle laflara bak yaaaOfff :18:Allahım ahlakı güzel terbiyeli hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere inşallaaahh
hahhayyyytt.ne utanmaz inşanlarız biz böyle yaaaaaa
amin amin..evet ya hamur işini kesersek hiç yemezsek azıcıkta hareket ve emzirme çabucak gider herhalde kilolaryaza da biiiiiiiirrrrrrr sürrüüüüüüüüüüüüü düğün varr :44:
off yaaa şimdiki gençlik nolmuş böyle laflara bak yaaaOfff :18:Allahım ahlakı güzel terbiyeli hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere inşallaaahh
ben hep hamile kaldığımdan beri Allah'ım yavruma güzel ahlak nasip et ve hep güzel ahlaklı insanlarla dost et dedim..çok korkutuyo bu gençlik beniaaaaa treji-komik...ve bir gün anne olacakta çocuk yetiştirecek vayyy halimize
ben seviyorum aslında..insanı gaza getiriyo o olabiliyosa bende yaparım diyorum...gerçi onun kadar zayıf olmak istemiyorum ama olsun..ayy o kadına sinir oluyorum moralim bozuluyor o ne öyle bir deriiiii 500 kemikonu izlerken kendimi çoooooooooook obez gibi hissediyorum
kızlar bebısler guzl ayda gelıo
baharda kısa denk gelseydı eve kapanıcktık mecbur ama sımdı bol bol yuruyus yaparız inşş))
ahh canım benim malesef iyice düşüncesiz oldu bi çoğumuz..dua et sana sadece t-yer vermemişler..ben arabam servisteyken binmiştim otobüse yaşlı bir teyzeyle genç bir kız yanyana oturuyordu teyze kıza kızım kalkta bayan hamile o otursun dedi..kız banane hamile kalırken bana mı sordu hem onunla aynı parayı bende veriyorum dedigerizekalı kıız..bende teyze gerek yok sağol ben böyle iyiyim dedim aptal hala susmuyo bak gördün mğ teyze o hala hamile kaldığı andaki mutluluğu yaşamaya devam ediyo dedi
ayy zaten kendimi okutturup üflettirecem böyle garip şeyler oldum olası benim başıma gelir..üniversitede okurken kız arkadaşlar macera isteyen özlemle dışarı çıksın derlerdiyıldızımmı düşük ne:26: paratoner gibi saçma sapan insanları üstüme çekiyorum...
kızlar yazdım ama arada kaynadı gitti
sol bacaktan kalcama doğru batma şeklinde bel ağrısı yaşıyorum.doktor muscoflex ve fastjel isimli krem verdi.sıcak uygulama ile birlikte onları sür.dinlen dedi.ben bu ilçları kullanmak istemiyorum sıcak su torbası koydum ve sırtüstü yatıyorum.var mı böle bir durum yaşayan?ne yapayım kullanmak istemiyorum o ilaçlar
kızlar bebısler guzl ayda gelıo
baharda kısa denk gelseydı eve kapanıcktık mecbur ama sımdı bol bol yuruyus yaparız inşş))
merhaba arkadaşlar ben geldimmmm :)
pztden beri izinliyim, dün evin temizliği, düzeni halloldu.bugün de ben kuaföre gidip işlerimi hallettim.artık içim rahat, bebeğimi bekliyorum. ama en azından bi martın 10 unu bulsa iyi olur diyorum
merhaba kıızzllaarrrrr
bizde bugün bebeğimizi kontrole gittik.kuzum 2900 gr olmuş şükür.2 hafta önce 2200gr dı.yedim yedim kilo aldırdım meleğime sükürbu arada sükür kutusunuda görebildik prensesimim .9 aylık merakta sona erdi
hoşgeldin canım bende bugün içimden geçirdim sanırım betülün evde bilgisayarı yok uğramıyo epeydir demiştimmerhaba arkadaşlar ben geldimmmm :)
pztden beri izinliyim, dün evin temizliği, düzeni halloldu.bugün de ben kuaföre gidip işlerimi hallettim.artık içim rahat, bebeğimi bekliyorum. ama en azından bi martın 10 unu bulsa iyi olur diyorum
merhaba kıızzllaarrrrr
bizde bugün bebeğimizi kontrole gittik.kuzum 2900 gr olmuş şükür.2 hafta önce 2200gr dı.yedim yedim kilo aldırdım meleğime sükürbu arada sükür kutusunuda görebildik prensesimim .9 aylık merakta sona erdi
bu arada arkadaşlar (özellkle özlemcim) bebişlerin kilosuna çok takılmayın. çok nadir kiloları tutturabiliyor dr lar. özellikle de bunun kilosu fazla deyip sezaryanla alınan ma kilosu en fazla 3 kg çıkan o kadar doğum duydum ki son zamanlar. hatta bugün kuaförde bi kadın anlatıyo, biz çok iri bi bebek gelecek diye güdülendik sezaryana aldılar 3kg anca doğdu diyo. bana da iri bebek demişti,mart başı gelin yine dedi. bakalım o zaman ne diyecek, bu iri daha fazla kalmasın alalım derse nasıl bahane uydururum da çıkarım oradan diye düşünüyorum şimdi
Amin...hepimizin evlatlarının bahtıda güzel olsun inşallah..
Son 1 haftam kala bende hasta oldum iyi mi..boğazlarım feci..birde migrenim tuttuki aman amannnn...ama allaha yalvarmıştım diş ağrım geçsin diğerleri mükim değil diye..şimdi ses çıkaramıyorum kimseye..öksürük başlar diye korkuyorum malum sezeryan olucam..narkoz zaten boğazları tahriş ediyor:18:
Amin...hepimizin evlatlarının bahtıda güzel olsun inşallah..
Son 1 haftam kala bende hasta oldum iyi mi..boğazlarım feci..birde migrenim tuttuki aman amannnn...ama allaha yalvarmıştım diş ağrım geçsin diğerleri mükim değil diye..şimdi ses çıkaramıyorum kimseye..öksürük başlar diye korkuyorum malum sezeryan olucam..narkoz zaten boğazları tahriş ediyor:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?