- 27 Mayıs 2010
- 424
- 21
- 98
hoşgeldin canım bende bugün içimden geçirdim sanırım betülün evde bilgisayarı yok uğramıyo epeydir demiştim..bizde pazar günü temizlik yapıcaz yardımcı abla gelicek...hayırlısıyla bizde halletseydik..
bakalım bizede ctesi günü çatı muayenesi yapılacak ondan sonra belli olacak ama ben bugünden doğum için hazırlanmaya başlaıdm.günde 10 tane hurma yiyorum birde walk at home egzersizleri var onları yapmaya başladım..inşallah normal bir şekilde doğuracam ben bu paşayı
zencefil kullan istersen öksürüğü başlamadan engellesin...inşallah doğuma kadar tüm sıkıntılarından kurtulursun..
özlemcim hatılayıp düşünmene sevindim. evde pc var ama oğlumdan ve eşimden sıra bana gelmiyo, bi de benim branş bilg. ya usanmışım evde pc başına oturmam pek
bu forumda bi arkadaş çok yenmeyecekmş hurma 5 tane yetermiş fazlası erken doğum yaptırıyormuş demişti. bilmiyorum ama :26:
canım arkadaşım benimmeslektaşım nasıl unuturum seni...bende okuduğum kadarıyla 8 tane diyordu ama hurmanın tadı çok güzel 10 tane ancak kesyo beni..hem şu vakitten sonra erken doğmaz diye düşünüyorum heem sanırım benim doğuma daha var eskilerin testini yaptımşu bacak bacak üstüne atıp oturmayı hala oturabiliyorum.yani daha çooookk var..
nasıl kullanılıyor canım o bişeye mi katıyorsun..oğlumda çok öksürüyorda
canım arkadaşım benimben de atabiliyorum bacak bacak üstüne hayırlı zamanda, sağlıklı gelsinler inş. bu arada ben çıkıyorum herkese iyi geceler. özlemcim içini ferah tut, güzel rüyalar gör inşallah
nasıl kullanılıyor canım o bişeye mi katıyorsun..oğlumda çok öksürüyorda
toz zencefille balı karıştırıp yiyosun..iyi gelir inşallah
bala karıştrabilirsin, öksürük çoksa karabiber de ekleyebilirsin. çok nefis bir tadı yok, biraz acı ama işe yarıyor.. Ben iki hafta önce deli gibi öksürüyordum, ilaç da alamyınca sadece bunu yaptım , bir de ıhlamur içtim, öyle geçti..
sağolun kızlar bir deniyeyim,oğlan yemez büyük ihtimallede..inşallah gelmeden önlerim..bende ıhlamur içiyorum bakalım..tamda havaları hastalanmadan douramadım
canım bebişin doğum kanalına inmiş olmasın nezaman gidicen doktoraselam annecikler umarım herkes iyidir..
bnm de bu hafta birden karnım aşagı indi..karnımı turup yürüorum..
hayvanlar söz konusu ise kesinlikle ağlardımaz önce haberlerde koyunlar ve kuzularının kavuşma haberi vardı seyrettinizmi bilmiyorum ben çok etkilendim ne kadar güzel bi görüntüydü dimi size komik gelebilir ama ağladım izlerken nasılda annelerini kokularından tanıyıp buluyorlar bizim kuzular geldi aklıma onlarda bizim kokumuzu alıp rahatlıcaklar. hamd olsun ne kadar şanslıyız böyle bi duygu yaşıyacağımız için.
slm kızlar nasılsınz
bugun bız dr gıttık hersey ii guzel dedı
ama benım kafamı karstıran bsy oldu sıze sorım dedım
en son gecen salı gıttık dr ayın 15 de kılosu için 3140 dedı cok ıı dedı haftası ıcınde 37+4 de dedı
2 hafta onde gıdıyor dedı ozman sata gore 35+3 tu.
bugun ise şok oldum kılosu ıcın 2873 deı 2900 dedı .haftası ıcınde 36+2 dedı şasrdım
sordum sız gecen hafta kılosu ıcın hftası ıcın böle böle dedız dıe
dr dıokı bebek odemını atmıs bu ii falan gıbı gıbı bsy dedı bana
sımdı hıc bsy anlamadım
benım bebegım bence ödem falan atmadı kılo verdıneden böle oldukı
tatlım sıkma sakın canını kiloyada takma bebişlerimiz sağlıkla doğsunlar bu yeter bende kızarıklık olmadı hiç...kızınada maşallahbuarada benım karnımda böle kırmzı kucuk seyler cıkıp gecıodu acayıp tatlı tatlı kasınıodu
sonra onlardan bıtanesı bole bı degsık oldu dr gosterdım mantar dedı
bı losyon ve krem vaerdı
sızdede bole bsy yasayan varmı
bende cok sukur catlak olmadı henuz ama olurmu bılmem inş olmaz
kızlar bebeğim donmüş inanamıyorum bu hafta donduğune
gözün aydın az zamanın kalmışmerhabalar geçmişi okuya okuya geldim dr. kontrolü iyi çıktı .bebek 2 marta kadar doğmassa gel doğum şekline karar verelim dedi .allahım çok panikledim dya ediyorum o zaman gelmeden normal doğum olsun diye.
aaaaaaaaa 2.kızın geliyor demek ozaman kızına kocaman maşallahmerhaba kıızzllaarrrrr
bizde bugün bebeğimizi kontrole gittik.kuzum 2900 gr olmuş şükür.2 hafta önce 2200gr dı.yedim yedim kilo aldırdım meleğime sükürbu arada sükür kutusunuda görebildik prensesimim .9 aylık merakta sona erdi
bebişin inş istediğin zamanda gelirmerhaba arkadaşlar ben geldimmmm :)
pztden beri izinliyim, dün evin temizliği, düzeni halloldu.bugün de ben kuaföre gidip işlerimi hallettim.artık içim rahat, bebeğimi bekliyorum. ama en azından bi martın 10 unu bulsa iyi olur diyorum
ay yok nerdeee göstermiyolar anacım.bacakları kapattı falan diyolar.bugün eşim dediki beşik alacam hangi renk alıyım dedi drnin hoşuna gitti herhalde yada kızım heveslendi beşiği duyunca açti gösterdi utanmajjjbizede her gitmemizde öncelik olarak kirazlarını gösteriyor doktorumuz nedense canım yumurta ye sabahları birde hurma o da bebişe kilo aldırıyormuş...ben değişik bir doktora gttim geçenlerde bana doktor artık yumurta yeme dedi çok kilolu bebişin dedi hamileliğim boyunc her sabah yumurta yiyorum ben
ederim canıımmm bak bi iyi besliyom,suyuda iyi, hergünde oynuyo beni korkutmuyo amma gel gelelimki gece heç uyumuyo artık.yandı oğluşun uyarmadı demeeemaşallah canım ne güzel 2.prensesin geliyo eeeee artık bu kızına biz talibiz..dikkat et gelinime
sağol teyzesiiiii sizede kocammanaaaaaaaaa 2.kızın geliyor demek ozaman kızına kocaman maşallah
ok özlerikkızlar ben kocişi uyutayım geliyorum...özleyin beni anacıııımmmm
herkese iyi akşamlar kızlar bugün dr gittik bebişm geçen hafta 2630grdıbu hafta 2700gr olmuş kafayı yiyecem ya 8günde 70gr almış resmen gelişimi durdu dr alın dedim bebeğn durumu iyi dedi birazdaha bekleyelim diyo gün aşırı nstye giriyorum ben anladım iyice para tuzağı bu özel hastaneler ama kaldı şurda 3veya 5 gün artık hastane arama zamanım bitti her nst 10 tl bide tahliller bugün girdik nstye bebeğn hareketlerinde azalma olursa gel dedi akşam yine gittik acildeki dr herşey yolunda nstye girme dedi sabah girecez yine 38haftalık olduk yetmezmi acilin dr alınsada herşey yolunda hiçbir sorun çıkmaz dedi
amin amin..
ben hep hamile kaldığımdan beri Allah'ım yavruma güzel ahlak nasip et ve hep güzel ahlaklı insanlarla dost et dedim..çok korkutuyo bu gençlik beni
ben seviyorum aslında..insanı gaza getiriyo o olabiliyosa bende yaparım diyorum...gerçi onun kadar zayıf olmak istemiyorum ama olsun..
tabisi yapıcaz..kilolar kalıcı olmayacak hiçbirimizde
dogru valla dr ların bı dedıgı bı dedıgını tutmuyorbu arada arkadaşlar (özellkle özlemcim) bebişlerin kilosuna çok takılmayın. çok nadir kiloları tutturabiliyor dr lar. özellikle de bunun kilosu fazla deyip sezaryanla alınan ma kilosu en fazla 3 kg çıkan o kadar doğum duydum ki son zamanlar. hatta bugün kuaförde bi kadın anlatıyo, biz çok iri bi bebek gelecek diye güdülendik sezaryana aldılar 3kg anca doğdu diyo. bana da iri bebek demişti,mart başı gelin yine dedi. bakalım o zaman ne diyecek, bu iri daha fazla kalmasın alalım derse nasıl bahane uydururum da çıkarım oradan diye düşünüyorum şimdi
tabıkı ınsan ıster ıstemez kotu olur yanı catlak yonunden cok sukur bende sanslıyımminşallah canım yaa çünkü doğumdan sonra bu yüzden psikolojik olarak kötü oluyormui insan göbek sarkık çatlaklar,kilo Allahtan çatlak yok ordan yırtıyorum
güle güle kirlet evini inşallah hayırlı vaktinde gelir bebişin ,
bizede her gitmemizde öncelik olarak kirazlarını gösteriyor doktorumuz nedense canım yumurta ye sabahları birde hurma o da bebişe kilo aldırıyormuş...ben değişik bir doktora gttim geçenlerde bana doktor artık yumurta yeme dedi çok kilolu bebişin dedi hamileliğim boyunc her sabah yumurta yiyorum ben
amın cnm aımınnncanım bebişin doğum kanalına inmiş olmasın nezaman gidicen doktora
hayvanlar söz konusu ise kesinlikle ağlardım
tatlım sıkma sakın canını kiloyada takma bebişlerimiz sağlıkla doğsunlar bu yeter bende kızarıklık olmadı hiç...kızınada maşallah
ne güzel darısı benim başıma diyicem ama hala aynı yerde anlıyorum
gözün aydın az zamanın kalmış
aaaaaaaaa 2.kızın geliyor demek ozaman kızına kocaman maşallah
bebişin inş istediğin zamanda gelir
:80:kızlar ben kocişi uyutayım geliyorum...özleyin beni anacıııımmmm
herkese iyi akşamlar kızlar bugün dr gittik bebişm geçen hafta 2630grdıbu hafta 2700gr olmuş kafayı yiyecem ya 8günde 70gr almış resmen gelişimi durdu dr alın dedim bebeğn durumu iyi dedi birazdaha bekleyelim diyo gün aşırı nstye giriyorum ben anladım iyice para tuzağı bu özel hastaneler ama kaldı şurda 3veya 5 gün artık hastane arama zamanım bitti her nst 10 tl bide tahliller bugün girdik nstye bebeğn hareketlerinde azalma olursa gel dedi akşam yine gittik acildeki dr herşey yolunda nstye girme dedi sabah girecez yine 38haftalık olduk yetmezmi acilin dr alınsada herşey yolunda hiçbir sorun çıkmaz dedi
tam hayalimdeki doğumm inşallah Allahım hepimize böyle kolay doğum yaşatır.amiiinnnnnama bu arada çok hoş bişey yaşadım bitane bayan geldi kimse yok eşide işteymiş kontrole geldi ilkbebeğiymiş kadını kontrole aldılar 10 dakika sonra sadece bir sefer allahımmmm diye bağırdı ve bebeğini aldı kucağına ayben nasıl hüngür hüngür ağladı nstde allahım herkese böyle doğumlar nasi etsin inşallah bir avazda dedikleri bu olsa gerek
canmm bende 39.haftanın içindeyim ama her gün nst.ye girmiyom haftada 1 defa giriyom oda 3haftadır oldu...özel hastaneye gidiyom 7tl.nst. kısmetse cumartesi sabahı doğum yapcam.
bebişte 3650gr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?