2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

özlemcim hatılayıp düşünmene sevindim. evde pc var ama oğlumdan ve eşimden sıra bana gelmiyo, bi de benim branş bilg. ya usanmışım evde pc başına oturmam pek
bu forumda bi arkadaş çok yenmeyecekmş hurma 5 tane yetermiş fazlası erken doğum yaptırıyormuş demişti. bilmiyorum ama :26:

bi de ben hergün meryem,inşirah ve inşikak surelerini okuyorum.2.doğumum olacak inş. ,başıma neler geleceğini de biliyorum,yine de bu sureleri okudukça rahatlıyorum rabbim yardım edecek diyorum.

meslektaşım nasıl unuturum seni...bende okuduğum kadarıyla 8 tane diyordu ama hurmanın tadı çok güzel 10 tane ancak kesyo beni..hem şu vakitten sonra erken doğmaz diye düşünüyorumheem sanırım benim doğuma daha var eskilerin testini yaptımşu bacak bacak üstüne atıp oturmayı hala oturabiliyorum.yani daha çooookk var..

canım arkadaşım benim ben de atabiliyorum bacak bacak üstüne hayırlı zamanda, sağlıklı gelsinler inş. bu arada ben çıkıyorum herkese iyi geceler. özlemcim içini ferah tut, güzel rüyalar gör inşallah

demekki seninde hala zamanın varsanada iyi geceler tatlı rüyalar

nasıl kullanılıyor canım o bişeye mi katıyorsun..oğlumda çok öksürüyorda

Bala karıştrabilirsin, öksürük çoksa karabiber de ekleyebilirsin. Çok nefis bir tadı yok, biraz acı ama işe yarıyor.. Ben iki hafta önce deli gibi öksürüyordum, ilaç da alamyınca sadece bunu yaptım , bir de ıhlamur içtim, öyle geçti..

toz zencefille balı karıştırıp yiyosun..iyi gelir inşallah

sağolun kızlar bir deniyeyim,oğlan yemez büyük ihtimallede..inşallah gelmeden önlerim..bende ıhlamur içiyorum bakalım..tamda havaları hastalanmadan douramadım

sağolun kızlar bir deniyeyim,oğlan yemez büyük ihtimallede..inşallah gelmeden önlerim..bende ıhlamur içiyorum bakalım..tamda havaları hastalanmadan douramadım

bak biz yeğenime biraz sulandırıp içirmiştik sende dene biraz sulandır çocuklara daha tatlı geliyo öyle.iyice karıştır..

selam annecikler umarım herkes iyidir..
bnm de bu hafta birden karnım aşagı indi..karnımı turup yürüorum..
canım bebişin doğum kanalına inmiş olmasın nezaman gidicen doktora
hayvanlar söz konusu ise kesinlikle ağlardım

tatlım sıkma sakın canını kiloyada takma bebişlerimiz sağlıkla doğsunlar bu yeter bende kızarıklık olmadı hiç...kızınada maşallah
kızlar bebeğim donmüş inanamıyorum bu hafta donduğune
ne güzel darısı benim başıma diyicem ama hala aynı yerde anlıyorum
merhabalar geçmişi okuya okuya geldim dr. kontrolü iyi çıktı .bebek 2 marta kadar doğmassa gel doğum şekline karar verelim dedi .allahım çok panikledim dya ediyorum o zaman gelmeden normal doğum olsun diye.
gözün aydın az zamanın kalmış
aaaaaaaaa 2.kızın geliyor demek ozaman kızına kocaman maşallah
bebişin inş istediğin zamanda gelir

Son düzenleme:
herkese iyi akşamlar kızlar bugün dr gittik bebişm geçen hafta 2630grdı bu hafta 2700gr olmuş kafayı yiyecem ya 8günde 70gr almış resmen gelişimi durdu dr alın dedim bebeğn durumu iyi dedi birazdaha bekleyelim diyo gün aşırı nstye giriyorum ben anladım iyice para tuzağı bu özel hastaneler ama kaldı şurda 3veya 5 gün artık hastane arama zamanım bitti her nst 10 tl bide tahliller bugün girdik nstye bebeğn hareketlerinde azalma olursa gel dedi akşam yine gittik acildeki dr herşey yolunda nstye girme dedi sabah girecez yine 38haftalık olduk yetmezmi acilin dr alınsada herşey yolunda hiçbir sorun çıkmaz dedi

slm kızlar...haberim yoktu facede gördüm...gamze arkadaşımız dün doğum yapmış resimlerini gördüm kurtuldu negüzel...darısı bizlerin başına inşallah...

son 1günüm kaldı büyük güne :18: nası heycanlıyım yarın son hamile günüm Allahın izninle artık yarın gece uyku girmez gözüme heycandan

ama bu arada çok hoş bişey yaşadım bitane bayan geldi kimse yok eşide işteymiş kontrole geldi ilkbebeğiymiş kadını kontrole aldılar 10 dakika sonra sadece bir sefer allahımmmm diye bağırdı ve bebeğini aldı kucağına ayben nasıl hüngür hüngür ağladı nstde allahım herkese böyle doğumlar nasi etsin inşallah bir avazda dedikleri bu olsa gerek

ay yok nerdeee göstermiyolar anacım.bacakları kapattı falan diyolar.bugün eşim dediki beşik alacam hangi renk alıyım dedi drnin hoşuna gitti herhalde yada kızım heveslendi beşiği duyunca açti gösterdi utanmajjj
evet canim yumurta acay'p besleyici.ben günde 2 tane yiyordum ama yinede olmamış baksana.son 2 haftadır çok dikkat ettim yediklerime özendim yani büyüdü kızımm

maşallah canım ne güzel 2.prensesin geliyo eeeee artık bu kızına biz talibiz..dikkat et gelinime
ederim canıımmm bak bi iyi besliyom,suyuda iyi, hergünde oynuyo beni korkutmuyo amma gel gelelimki gece heç uyumuyo artık.yandı oğluşun uyarmadı demeee

aaaaaaaaa 2.kızın geliyor demek ozaman kızına kocaman maşallah
sağol teyzesiiiii sizede kocamman

kızlar ben kocişi uyutayım geliyorum...özleyin beni anacıııımmmm
ok özlerik

canmm bende 39.haftanın içindeyim ama her gün nst.ye girmiyom haftada 1 defa giriyom oda 3haftadır oldu...özel hastaneye gidiyom 7tl.nst. kısmetse cumartesi sabahı doğum yapcam.
bebişte 3650gr.

EVET CNMM :)
dogru valla dr ların bı dedıgı bı dedıgını tutmuyor
bazen dr benı unutuo dıorum galıba hatırlamıo
dgr dr da hıc bole hatırlamama gıbı sorun oluodu:))hepımızın meleklerı saglıklarıyla gelsın dunyaya
tabıkı ınsan ıster ıstemez kotu olur yanı catlak yonunden cok sukur bende sanslıyımm
amın cnm aımınnn
cok sasıedım ama yaa senle ılerıde dıe konusrken bakarmısın ne oldu şaka gıbı
haftaa gıttgımde cok merk edıoorum kılosunu nedıycek dr
sen nasılsın tatlım baktım face msn yoktun dr dan geldıgımde
kızlar ben kocişi uyutayım geliyorum...özleyin beni anacıııımmmm
:80:

cnm senın ve melegın ıcın hayırlısı olsun saglıgıyla dunyaya merhba desın
nst ıcın para olayı cok sacma ben 30 tl verdım
ve bence gereksız mılletı soyuyolar resmenn

tam hayalimdeki doğumm inşallah Allahım hepimize böyle kolay doğum yaşatır.amiiinnnnn

canmm bende 39.haftanın içindeyim ama her gün nst.ye girmiyom haftada 1 defa giriyom oda 3haftadır oldu...özel hastaneye gidiyom 7tl.nst. kısmetse cumartesi sabahı doğum yapcam.
bebişte 3650gr.

azızecım masalhh kızına
sayılı saatler kaldı kızına kavusma cnm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…